Som pat ting uten jern?

 Enig krøllete klær på turen - et problem. Hvis denne virksomheten - nummer én problemet. Et viktig møte, og vi "mos skjema. Selvfølgelig, er dette uakseptabelt. Hvor perfekt utseende uten å dra en jern? Noen nyttige tips for å hjelpe deg å takle denne oppgaven.
 Instruksjon først: varm damp
 Skriv inn badekaret med varmt vann. Det er viktig at vannet var varmt, ikke varm. Over badekaret henge ting som bør "strykes". Klær flate damp fra varmt vann. Etter 20 minutter er alt klart.

 Ulempen ved denne fremgangsmåte - ved at den er vått i lengre tid.

 Farvel Second: En blanding av eddik
 Lag en blanding av tre komponenter i like proporsjoner:
 •  vann

 •  9% eddik

 •  vaskeri mykner

 •  Bland alle ingrediensene og hell blandingen i sprøyten, som vi bruker i stryking og stell av blomster. Deretter tar ting og forsiktig mos, og mest jevnt sprayet på hennes tilberedt blanding. Sørg for å treffe denne blandingen inn i dine øyne og luftveier.

   Litt tid ting vil fuktig - et minus. Men pidsohnuvshy, får det en friskt utseende, og fremfor alt rozhladyatsya folder.

   Farvel Tredje: Kompetent tørking
   Pre-vaske riktig ting om natten. Nøyaktig henge den på "hengeren" på batteriet hvis det er absolutt mulig. Eller rozpryamyvshy det, henge på tørketrommelen. På morgenen av klær vil være ren og tørr, som jern strykes.

   Farvel Fjerde: Sammensetning klær
   Hvis du vet i forkant av det viktige møtet, og klær du vil ikke se bra når du for eksempel ta det med kofferter - fortvil ikke. Velg en kjole, som vil være mer syntetisk enn bomull. Denne saken etter vask tørker raskere og mindre rynkete. Så, gå på en forretningsreise - ta vare på forhånd av garderoben din. Ingen naturlige ting - problemer med folder ikke velge. Iron ingenting - utseendet "til null." Men ting eller syntetiske klær av blandingstekstiler - rimelig og praktisk alternativ. Men puster syntetisk lær gjennom verre, men det er på en halvtimes samtaler med partnere. Et hotell, iført bomull eller bambus badekåpe, hvile deg fra akryl eller polyester.

   Farvel Fifth: Riktig Mode
   De fleste mennesker liker ikke å vaske vår tid "for hånd" og foretrekker maskin, hvor du kan velge maksimal sentrifugehastigheten ting. Siden det ikke er flytende og ikke drypper ned på gulvet og tørker raskt. Men denne måten å klemme misbruk fortsatt ikke verdt det - ting er svært forgjengelig. Men ting - slitasje om morgenen for å være "helt ny", men ingen jern. Akseptable løsninger - funksjon "uten folder" - ". Stiralok", som er den mest Ja, klærne vil ikke overvunnet, men også at du ikke trenger stryking. Etter en tørr vask det i en utrettet posisjon på et flatt underlag. På bordet eller på gulvet, legge et stykke cheesecloth eller hvit substans, og på toppen lå din misbrukt "uten folder" ting. I morgen, ta og slitasje.

   Farvel Sjette: Våte hender
   Å kvitte seg med små, fine rynker, prøve neste alternativ. Fukt hendene med kaldt vann og begynne å flate ting du trenger hendene. Folder rozpryamlyatsya under påvirkning av naturlige fuktighet. I denne prosedyren, en svært viktig rene hender. Skitne eller fet håndflatene ikke avlaste deg om problemet, og legge til nye. Skitne flekker på rene klær og klær vil bli vasket igjen.

   Ved hjelp av våre ukompliserte tipsene, kan du unngå en liten, men svært viktig i visse omstendigheter, problemer. Mangel på jern er erstattet av tilstedeværelsen av oppfinnsomhet - og du ser flott ut i enhver situasjon.  
  Hjem luftrensere

   Det viser seg at inneluften inneholder mange flere
   giftstoffer og kjemikalier enn på gata. Alt fra madrassen til
   potter, identifiserer skadelige stoffer i luften i våre hjem, og denne siden
   fenomener av vår teknologiske fremskritt. Å føre en normal luft
   Staten vil bruke naturlige luftrensere gjort i
   hjem med sine egne hender.


   Et utmerket alternativ for ren luft i første omgang,
   er planter. For de som av en eller annen grunn ikke kan
   holde dem i huset, det er andre naturlige alternativer for behandling.
   Lys av bie
   voks


   Normale parafin lys bringe skade på lokalene, og
   for å unngå bruken av disse. Tvert imot samme gnist av ren bee
   voks brenne nesten ingen røyk og slipper ut i luften negative nyttig
   ioner som hjelper binde giftstoffer og fjerne dem fra luften.


   Disse lysene er spesielt nyttig for de som lider av allergi
   eller astma, er det effektivt å eliminere aktive allergener fra luften, og
   som støv og flass.


   Salt Lamper

   Dette er en flott måte å rense luften naturlig
   måte. De er laget av Himalaya saltkrystaller, og så vel som stearinlys bie
   voks, slipper negative ioner i luften for å rengjøre den.


   Salt Lamper, på grunn av de negative ioner sliter med
   positivt ladede ioner som gjør deg sløv og har valgt
   kraft. De renser luften for støv, kjæledyr dander og annen skadelig
   allergener som er i stand til å ødelegge ditt liv og helse. De avlaste
   lukter, og du blir lettere å puste i huset. Lamper salt for astmatikere -
   nettopp lagret, samt legge til rette for sine symptomer. De er også gode å bruke i
   som lamper, forbedre de sove og slappe av.


   Bambus

   Kull er også i stand til å fjerne toksiner fra luften. Det er mulig
   bruke bambus trekull, setter den i tøypose (helst med lin
   vev), renser det veldig godt luft
   rom og fjerner vond lukt.


   Løs struktur av høy porøsitet bambus trekull
   bidrar til å fjerne bakterier, forurensing og allergener fra luften og absorbere
   fuktighet, noe som hindrer dannelsen av sopp plesnevelovoho. Spesielt godt tak
   disse posene i våtrom. Vitenskapelig bevist at bambus trekull
   i stand til å rense luften av formaldehyd, ammoniakk, benzen, og kloroform,
   slippes ut fra husholdningsartikler som maling, teppe, og
   og møbler, kjemiske luftrensere, ulike rengjøringsmidler, gummi,
   plast.


   Dette betyr rengjøring foruten trygt for barn og
   kjæledyr. En gang i måneden til poser med bambus trekull sted
   for sollys, og den oppdaterer sine egenskaper. Poser med kull kan
   bruker i 2 år og deretter strø med trekull jorda rundt plantene og
   det vil hjelpe dem å holde på fuktigheten og jord pidhoduye. Disse poser med kull er også stor
   rense luften i bilen og på badet, hvis du gjør det er å lotochok
   kjæledyr eller barn potten.  
  Hva og hvordan å vaske himling

   Glossy tak - den opprinnelige mirakel av design ideer. Slike tak er svært komfortable. De samler ikke støv, sprekker, og til slutt ikke kan pozhovtity. Valget av takkledning store, rene hvite eller farget, matt eller blank, uten mønster eller mønster. Produsenter er stolte av at deres produkt ikke trenger rengjøring. Men livet er vanligvis annerledes. Et barn kan kaste ballen opp i taket, vil det skrives ut. Du kan skade overflatebelegget på festen dagen, åpne en flaske musserende champagne og t. E. Her vil vi ikke snakke om forurensning og bevaring av taket.
   Pro Tips Vedlikehold
   Ikke tillatt vask overflatespenningen noen børster eller svamper svært uhøflig. De forlater det å rive eller riper i taket. Vask med en myk svamp eller trenger en klut fuktet i en løsning av såpe.

  Hva og hvordan å vaske himling

   Bevegelser av hendene skal være enkelt å rotere i en sirkel. Men såpe kan la ekle flekker. Derfor, etter at behandlingen overflate er behandlet med en tørr klut eller papir som er godt i stand til å absorbere fuktighet (mikrofiber).

   Før du begynner, må vi frigjøre hendene fra smykker, klokker, armbånd. Hvis ikke, vil risikoen for skader på taket. Og det skal se feilfri, treffer all sin skjønnhet.

   Kast oppkjøpet av slipende partikler. Les bruksanvisningen nøye. I økonomiske kremer også lagt slike partikler. Og av brus generelt bør glemme. Hvis det er vanskelig når du velger et vaskemiddel, så ta hensyn til dysene. Jo mindre mekanisk belastning på sensitiv glanset taket, redusert sannsynlighet og skader. Mange typer tak helt rene innretninger for vask av glass. Disse midlene er sammensatt av ammoniakk. Han kan ikke vises skilsmisse, noe som er nyttig når du arbeider. For noen tak forurensning kan enkelt fjerne det.

   Det er forbudt å rengjøre taket betyr at den inneholder: aceton. Meget nøye studere sammensetningen av produktet for å teste den i praksis. Feil fører til alvorlige skader av filmen, som gjorde design. Oppførselen av filmen kan være svært overraskende. Det kan skryvytsya, blir hvite eller posynity, og kanskje likegyldig til kjemikalier.

   Teste sikkerheten av det valgte detergentblanding. Det er enkelt: sette en dråpe penger på et stykke film (hvis tilgjengelig) eller i rekkevidden av det menneskelige øyet. Suge i ti minutter. Denne gangen vil være nok til å bekrefte uskadelig av innkjøpte midler.

   Press på coveret når du vasker ikke. At trykket er ganske sterk. Du kan våt klut mopp og vind for å kjøre gjennom filmen uten press. Dersom taket installasjon spesialister utført, er det vanskelig å rote. Men i strid med teknologien er det en risiko for skade på materialet, dvs. den sterke deformasjon. Og din samvittighets rengjøring må ringe master som vil råde deg til å lage en ny bestilling.

   Produsenter rådes til å rengjøre med en støvsuger. Her igjen er det spørsmålet om kvalitet konstruksjon. Man kan bryte sin geometri, hvis filmen er festet dårlig. Pidstrahuytesya og fjerne spindelvev støvkost eller en myk klut. Glatt film belegg samler ikke støv. Disse filmene blir behandlet antistatisk.

   Nå du er bevæpnet med kunnskap til å ta vare på tak. Hovedkravet - en forsiktig behandling av filmen og unngå mekanisk og kjemisk skade. Din oppmerksomme og forsiktig vare på taket vil beundre denne skjønnheten i mange år.  
  Яндекс.Метрика