Hvordan å lage et hull i jeans?
 Hver av oss i skapet er det et par gamle jeans som ikke lenger passer for daglig slitasje, men til en del med dine favoritt bukser ikke ønsker. Men kan noen denim forvandle og puste nytt liv ved å gjøre bare noen få slag. Hull, strass og zistarenyy utsikt - en evig mote, klassisk stil uformell. La oss finne ut hvor du skal lage hull i jeans for å skape et lekent bilde av urban fashionista. Engasjement fillete jeans - trendy funksjoner


 Mote på loslitt og slurvete bukser med prohlyadыvayuschymy knær, la alltid en udiskutabel rett til å eksistere. Men hvorfor millioner av jenter foretrekker denne stilen av klær? Vurdere de viktigste grunnene til å elske denne artikkelen av klær:
 •  Dette gir den sexy image. Det ville synes at buksene er lukket, men noen få revet hull i et uvanlig sted blir gjenstand for den mannlige blikket attraksjon.

 •  Dette praktiske klær som passer for enhver årstid. I tillegg kan buksene kombineres med noen topp, skjorte, bluse, skjorte, jakke, hettegenser, etc.

 •  Dette stilige. Ripped denim kan gjøres med noen bukser, selv gamle og slitte, men de umiddelbart bli en moteriktig klesplagg.

 •  Hvordan å lage et hull i jeans?


   Moderne fasjonable kvinner feilaktig tror at å lage jeans revet enkel. Men i virkeligheten, er en delikat prosess som krever ferdigheter og nøyaktighet i utførelsen. Til hull var som design idé, og bør ikke falle på asfalt, er det nødvendig å gjøre en innsats. Deretter din trendy image vil være uovertruffen. Så må du vurdere følgende trinn:
  Hvordan å lage et hull i jeans?

 •  Velg passende "offer" for forsøket. Det anbefales å ta buksene bæres som naturfiber gir myk slitasje, og de er enkle porvutsya i riktig retning.

 •  Tegn et sted der du ønsker å lage hull i jeans. Dette gjøres best iført bukser ben. Ta en blyant og lage noen merker på de riktige stedene.
  Hvordan å lage et hull i jeans?

 •  Finn overflaten for best mulig passform treplate eller bar som kan bli satt under beinet. Dette vil lette opprettelsen av hull, og for ikke å skade den andre sidebenet.

 •  Forberede verktøy. Dette kan være pimpstein, kjøkken rivjern, grovt sandpapir, saks, neglefil, barberhøvel eller kniv med tenner - noe og praktisk for deg.

 •  På disse stedene, utføre fillete hull. Kantene på den resulterende hull godbit sandpapir og så at de hadde full potertist.
  Hvordan å lage et hull i jeans?

 •  Gi integriteten til bilde - bukser og gni kanten av lommen. Gjør skrubbsår på knærne.
  Hvordan å lage et hull i jeans?

 •  Trene diagonal linjer Materiale: med sager gi dem ser slitt. Det samme kan gjøres med sting.
  Hvordan å lage et hull i jeans?

 •  Ved hjelp av blekemiddel for å fukte utettheter å gjøre dem i stand zistarenyy se. For dette formål er tillatt å bruke vanlig svamp eller pensel. Du kan også helle blekemiddel i en flaske fra under øyedråper, og legge til små dråper gjennom hele etappen.
  Hvordan å lage et hull i jeans?

 •  Deretter vaske jeans for å sikre effekten av blekemiddel. Dette gjøres best i kaldt vann og lav hastighet spinn.
  Hvordan å lage et hull i jeans?


 •  Ved slutten av prosessen, styrke avrevne steder. Dette er et svært viktig poeng at dine jeans vil vare i mange år. Ellers hull kan "knekke" så vil det se helt stilig. Å styrke du trenger å tråden med en nål og gjøre et par sting på sidene av hullet.
  Hvordan å lage et hull i jeans?


 •  Jeans er klare! Alltid være sjarmerende og moderne.
 • Chalet Girl
   Ønsket om å gifte seg med General, millionær eller innflytelsesrik mann helt naturlig. Siden advent av menneskehetens kvinner foretrakk de sterkeste menn. Og suksess hvis du hadde var avhengig av de fysiske evner og evne til å produsere mat, men i dag handler om tykkelsen på vesken og status i samfunnet.   Rike mennesker kan gi ikke bare deg, men også dine fremtidige barn. Du kan trygt heve barna i komfort og masse, og være sikker på at i fremtiden vil de åpne veien til de mest prestisjetunge utdanningsinstitusjoner. Men hvis skjebne ikke sende deg denne mannen på et sølvfat, det er en spesiell strategi som vil gifte seg med en milliardær.

   Perfekt utseende


   Menneskets natur, spesielt mannlige natur, slik at det første inntrykket det ser ut. Det spiller ingen rolle at du følger moralske prinsipper i livet - noen ganger utseende er alt. Vellykkede menn som brukes til å få kun det beste ut av livet - slitasje dyre klokker, ri på biler Class "luksus" å kle seg i flotte kostymer. Derfor, sammen med mannen for å være virkelig enestående dronning. Jeg må jobbe her
  Chalet Girl

   Dersom naturen har tildelt deg en god eksterne data, vil det være mye lettere. Det er nok å "polsk" den naturlige skjønnhet, luksus og gi det skinne. Hvis du ikke er fornøyd med sitt eget utseende, er det verdt å vurdere plastisk kirurgi. Dagens medisin gjør underverker, og er i stand til å gjøre i et par måneder med avskyelig vakker svane andungen. Gifte seg med en millionær er noen ganger veldig kostbart, men alle forsøk lønne seg med vellykkede resultater.

   Utdanning


   Når du klarer å erobre hans utvalgte ideelle utseende, er det tid for en nærmere Dating - talk. Mannen elsker øynene hans, men hvis du ikke hva jeg skal si til hverandre, er bryllupet ikke utelukket. Velstående menn vanligvis nådd sin posisjon oppfinnsomhet og intelligens, fordi de fleste av dem foretrekker å se ved siden av en samme om ikke fornuftig, i hvert fall i en interessant samtale jenta. Derfor, en måte å gifte seg med en milliardær eller til og med en generell - gode tog hjerner minst ett universitet.
   Selv om det er en ulempe - smarte jenter kan skape store problemer i den oppfatning av erfarne i kjærlighetsforhold vellykket bedrift. De vet hvordan du dyktig drive sine velstående menn rundt fingeren, og i tilfelle skilsmisse - de otsuzhivalis hver siste krone. Derfor, noen foretrekker å spille det trygt og ta i den vakre prostachok kone, med hvem "ingenting er galt."
  Chalet Girl

   Alder


   Godta at noen ganger, når de trykker nyhets eksploderer som "75-åringen president av aksjeselskap gift 20-åring skjønnhet! "Vanskelig å tro at det er ekte kjærlighet. Selvfølgelig, en viss prosent av jenter tiltrekke eldre menn, men ikke enestående interesse skepsis kan ikke gjøre, spesielt i vår vanskelige "merkantile" tid. Så før du velger en "mål", sørg for at det ikke er mer enn 50 år. Det er viktig å ta hensyn til ikke bare på alder, men på informasjon om de utvalgte. Undersøke sin virksomhet i form av prospekter (dette vil passe hennes utdanning). Hvis du etter et par års lykkelig ekteskap, er mannen din ødelagt, så alle anstrengelser vil gå ned i avløpet.
   Velg og lovende unge menn. Selvfølgelig, slike spørsmål er mye høyere, men å gifte seg med en milliardær - ikke den enkleste oppgaven, som håndterer ikke alle skjønnhet!
  Chalet Girl
  Hvordan bli kvitt blåmerker
   Blåmerke er det lett hematom. Som et resultat av trykket i blodårene i huden er ødelagt, noe som gir huden en lys lilla fargetone uttrykt. Som healing blåmerke skifter farge fra lilla til grønt, gult, og deretter forsvinner. Selvfølgelig, i de fleste tilfeller, kan du holde ut, men hva om en blålig flekk som ligger i en fremtredende plass og skjemmer utseendet? I dette tilfellet raskt bli kvitt et blåmerke hjelpe tradisjonelle metoder.   Bruk is


   Ice er den mest populære måten å nøytralisere den smerte og sjokk. Sett isbiter i en plastpose eller pakk inn i plastfolie. Vikle et håndkle eller bomull håndkle og gjelder for de berørte stedene. Kulden vil bidra til å stoppe ytterligere ødeleggelse av blodårer og "roe" led av virkningen av vev. Hold ispose bør være hver dag i 20 minutter før den blåmerke forsvinner. Dette er ikke en rask telefon, men det faktum at det hjelper gjentatte ganger vist seg i praksis.
  Hvordan bli kvitt blåmerker

   Eddik


   Den mest berømte "bestemor" metoden populære i verden. Handling eddik "varmer opp" huden, øker blodstrømmen til de øvre lag av huden. Vыtekshaya blod fra burst på slagskip "utvasket", og lilla raskt avtar. Dypp en bomullsdott eller bomull lommetørkle eddik 6% eller 9%, for å feste blåmerker og ryddig sirkulære massasje bevegelser behandle det berørte området i 20-30 minutter. For å gjennomføre denne prosedyren bør være to ganger om dagen før forsvinningen av flekker. Faktisk er det motsatte kald metode metode som fremmer blodstrøm, ikke stoppe det. En sterkere effekt kan oppnås ved hjelp av oppvarming gel for blåmerker, forstuinger og blåmerker, men opererer prinsippet er fortsatt det samme - blodet kommer "oppløse" resulterte fra fartøyene og fjerner blåmerke. Hvis du raskt bli kvitt et blåmerke hjemme, alltid ha i medisinskapet en gel.
  Hvordan bli kvitt blåmerker

   Jod nett


   En annen velprøvd metode for år. Jod mesh fremmer rask helbredelse av kreft på epitel. Den eneste regelen - ikke nødvendig å bruke ren jod og enkel løsning for å ikke "brenne" huden. I tillegg, hvis jod fortynnet med vann, og deretter malt dem over natten gitterforsvinne ved morgen. Bruk den hver kveld før sengetid til utryddelse blåmerke. Det er nyttig å overvåke intensiteten av absorpsjonen av jod. Dermed, hvis nettet går for et par timer, kan det bety at kroppen mangler jod og vitaminer bør drikke bort den tilsvarende jod eller sitte på en diett.

   Urteteer


   Det er ikke en sykdom mot der naturen ikke har gitt oss til å kurere bare noen sykdommer menneskeheten har ikke vært i stand til å finne en motgift. Så, hvis du ikke vet hvordan du skal bli kvitt blåmerker, bruke naturlig apotek. Raskt fjerne lilla flekker hypericum ekstrakter hjelpe, mor og stemor, calendula ("ringblomst") og noen essensielle oljer (lavendel, rosmarin). Brew gress eller fortynne oljen i en varm peis, suge infusjon skjerf og feste til den verkebyll. Du kan fikse kluten bandasje til behandling ikke forstyrrer dine daglige husarbeid.
  Hvordan bli kvitt blåmerker

   Hyppige blåmerker


   Hvis du hele tiden lider av blåmerker og de synes selv den minste trykke på huden, kan det bare bety en ting - kroppen din for lite vitamin C. Fyll den rett og slett er mer vitamin C finnes i mange matvarer lett tilgjengelig, og apoteket kan du alltids kjøpe de riktige vitaminer. Hvis du bestemmer deg for inntak av vitaminer, holde normal daglig inntak av vann - det må være minst 15 liter. I dette tallet inkluderer ikke bare rent drikkevann, men morgenkaffe, væsken i suppen til lunsj eller middag, frukt og grønnsaker som Flett hele dagen.
  Hvordan bli kvitt blåmerker
  Яндекс.Метрика