Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene
 Før du dekorere en hageflekk, må du bestemme hva dens viktigste formål. Hvis området dyrket grønnsaker og frukt, så alle interiør bør være mer funksjonell i naturen. Hvis hagen din er et sted for hvile og fred, er det nødvendig å fokusere på de estetiske faktorer. Vurdere både og dekorere hageområde med hendene.

 Funksjonell design


 Funksjonell design - er å bruke ulike elementer for å oppnå fordeler. Dermed vanlig gamle ting at det er på tide å kaste ut for lenge siden, kan du tjene bjørnetjeneste hvis vi bruker dem klokt.
 Ugly loslitt gjerde kan maskeres med blomsterpotter. Male den gamle plast eller keramiske krukker flerfarget emalje og lås på gjerdet hverandre. Så når vanning fuktighet vil renne inn i de nedre potter. I denne vertikale hagen kan dyrkes ikke bare lyse farger, men også nyttige hageplanter.

Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene

 Hvis du liker ideen om utsmykningen av den gamle gjerdet ved hjelp av vertikale senger, men ikke tilgjengelig ekstra Potter, bruke gamle gummistøvler! På en sommerresidens for den "gode" nok overflod. Støvler kan bli malt i samme flerfarget emalje og en blomsterhage vil se veldig imponerende!
 Gamle dresser er på høy tid å kaste bort, men hånden er ikke hevet? Ta det fra en praktisk og originalt element av hage dekor egne hender! Dekorere hagen området slik at du kan, men effekten er midlertidig. Selvfølgelig, til slutt treet vil kollapse, men dette bed vil vare mer enn ett år før Skuffe endelig komme ut av drift!

Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene

 Hvis du har et lite område, og sjelen krever oppkomme av grøntområder og farger, bruke maksimalt ut av plassen. Og det er ikke bare på horisontale flater! Fra gamle plastflasker eller store fem-liters flasker lage potter, feste dem til et gjerde eller greiner på øverste etasje veranda.

Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene

 Dekorasjon og hage


 Hvis hagen din er et sted for ensomhet og resten fra en hvilken som helst jobb, for å gjøre alt for at du tror frydet alle detaljer.
 Ordinære elv steiner er helt i stand til å erstatte dyre skulpturhage. Hvis steinene male med akryl maling, kan du enkelt og raskt dekorere hagen med hendene. Plugg i denne oppgaven og gjøre barn av steinene søte marihøner!

Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene

 Et annet alternativ skulptur hage kan gjøres av hendene på de samme elva småstein. Som grunnlag kan vi ta passende form stein eller improvisere "trunk" pinnsvin med sement. Plaster til dette formålet er det bedre å ikke, slik at skulpturen vil være åpen for alle vinder, og raskt ødelagt. Lim småstein på grunnlag av mulige "flytende negler" eller solid silikat lim.

Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene

 Mosaikkfliser med balltre og gamle retter nylig var ikke et eget område av hagekunst. Og hvis du kombinerer en mosaikk av grunnleggende kunst ferdigheter, kan gjøre underverker og dekorere hageområde med hendene.
Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene

 En konvensjonell fat kompost eller søppel kan være utmerket "maske, dekker den med vakre og uvanlige mønster. Du må spray maling, hansker og blader likte noen form. Fest til fat blader eller kvister på toppen og dekk til med maling. Den delen som var under blad vil ikke bli trukket. Gjenta nok ganger og med forskjellige blader.

Hvordan du kan dekorere en hageflekk med hendene
Hva om frostskader fingre
 I vinter, folk jevnlig slå til klinikker med frostskader ofte det skjer i januar og februar. Men ikke bland det med en enkel banal hypotermi. Frostbite - en ekte termisk skade, det samme som den brenne. Bare i denne situasjonen, kommer det under påvirkning av lave temperaturer eller kraftig vind. Ifølge statistikk, de fleste av frostskader utgjorde tær og fingre. Og, ifølge eksperter, noen ganger ikke så fryktelige skader selv konsekvensene av feil gitt førstehjelp. Frostskadet fingre: symptomer


 Under påvirkning av kulde er krampe i arterioler og trombose. Disse prosessene innebærer dårlig sirkulasjon, fulgt av nekrose av vev kan forekomme. Frostbite der endringer skjer ujevnt. Fordi hudoverflaten er nesten alltid blir marmor skygge. Utgangspunktet frostskadet fingre og tær følte en følelse av kulde og smerte, deretter lem begynner å sove, det er smerte og deretter hver følsomhet. Denne såkalte bedøvelse gjør prosessen mindre merkbare og svært ofte føre til alvorlige irreversible konsekvenser.
 Først etter en tid etter at offeret varme opp, vil eksperter sette pris på plass og dybde av skade. Frostbite er delt inn i to perioder. Den første kalles latent (doreaktivnyy) og den andre stråle, synes det umiddelbart etter oppvarming. Den latente periode er karakterisert ved bleke hud, tap av følsomhet og en reduksjon i temperaturen på disse stedene. Hvis de forfrosne områdene begynner hevelse, anses det utbruddet av reaktiv periode.
Hva om frostskader fingre

 Hva frostskader når du ikke kan gjøre


 Selvfølgelig, bare ønsker å varme frosne mannen og satte hans stive lemmer for å redde varmen. Men under ingen omstendigheter bør ikke gjøre dette, slippe lemmer i varmt vann eller varme i nærheten av åpen flamme. Iskald huden fortsetter å opprettholde en lav temperatur, en signifikant forskjell i grader, selv om vannet virker litt varm kan utløse en irreversibel prosess i vev. Alt skal gjøres gradvis hvis cellen var ikke klar for den plutselige økningen, og det dør i prosessen innebærer naboer.
Hva om frostskader fingre

 Frostskadet fingre og tær i alle fall ikke gni hjelp snø eller ull. Stoffer i denne saken er alvorlig mekanisk skade. Ull river umiddelbart av huden, forårsaker irritasjon. Dannet ganske dype riper, noe som lett kan trenge infeksjon. Snø kjøler ytterligere huden og dens krystaller skade allerede betent overflate.

 Førstehjelp for frostskader


 Eksperter sier at en person som har gjennomgått alvorlig hypotermi, må du varme opp gradvis. Denne prosessen er best å starte fra innsiden for å bremse sirkulasjon, men med minimale tap begynte å sprette opp igjen. Først av alt - satt på frostskadet kroppsdel ​​isolerende bandasje, kan det være ull skjerf, sjal eller skjerf. Når det er ønskelig å plassere et lag av vatt og et par pakker av polyetylen. Denne oppdateringen har egenskapene til en termostat som slår sakte på celleoverflaten numbed til liv. Dette ville være bedre hvis du bruker minimum frostskadet områdene skadet fordi ikke bare huden, men også sener, muskler og blodårer. Etter timer, fjerne bandasjen og tørk forsiktig av huden med bomull ull dynket i vodka eller fortynnet alkohol. Du kan deretter søke på oppvarmingen komprimere og komme under dyna.
Hva om frostskader fingre
Frostskadet tær: hva du skal gjøre
 Vinter i år lover å være harde. Snart begynne lang kald årstid og sykehus vil vises første led av frostskader. Og det er lett å få det! Ganske lang tur i kulden eller bare stå på bussholdeplassen og veldig kaldt. Så ikke vondt forhånd gjennom de første tegn på frostskader og verktøy hjelper kald skade. Hva hvis du vidmorozyly fingre


 For å begynne, finne et varmt rom. La det være noen lokale butikken eller veranda. Prøv å flytte kraftig for å raskt varme opp. Håndhilse. Når blodstrømmen utvinning, presse hendene i armhulen. Denne gamle måten å hjelpe effektivt og raskt varme hender. Også prøve å utføre brå bevegelser opp og ned skuldrene og armene i løpet av denne tiden strekning langs kroppen. Dermed kan vi også dispergere blod.
 Når du kommer til huset, må du frigjøre fingrene at du vidmorozyly alle smykker og fjerne kalde klær. Nå skriver i et varmt bad. Det var knapt varm, men i alle fall ikke varmt! Vanntemperaturen bør være ca 20 grader. Sakte, med bruk av følsomhet, kan du legge litt kokende vann. Når smertene vil passere, begynne langsomt og forsiktig gni fingrene.
 Etter et varmt bad, må du bruke en tørr bandasje. Den består av gas og bomull med et lag av cellofan til å holde varmen. Drikk en kopp varmende te også.
Frostskadet tær: hva du skal gjøre

 Hvis du etter alt av prosedyrene på huden rødmet skadde området, og det var smerte, da du gjorde alt riktig og hjelpe medisinsk personell du neppe trenger. I tilfelle at de forfrosne huden forblir hvitt, er blodgjennomstrømningen i dette stedet ikke normalt, og du bør oppsøke lege. Bedre å være trygg. Tross alt, hvis du ikke klarer å ta kontakt med personen med en sterk frostskader, kan det føre til amputasjon eller til og med koldbrann.

 Hva kan gjøres hvis du vidmorozyly fingre


 Ikke i noe tilfelle være sterkt og kraftig gni skadet hud. Og spesielt gjelder for dem alkohol eller snø. Det er også uønskede plutselige endringer i temperatur. Det bør ikke brukes for zihrivu varmeapparat, varmeflaske eller pakke.
 Faktisk grad frostskader er forskjellige. Du er heldig hvis du nettopp har kjøpt en valne fingre og hvit, dette er den første fasen av frostskader. Etter oppvarmingen vil være smerte og hud malt blå, med hennes hevelse dannet. Men skiltene gå for et par dager.
Frostskadet tær: hva du skal gjøre

 Den andre grad frostskader er preget av bortfallet av de øvre lag av huden. Av blå blemmer og hevelse lagt med klar væske inni som vises på den andre dagen. Vanligvis er disse symptomene noen dager.
 Hvis den skadde huden kald å ta på, er hvit, det er ingen smerte, du har tredje grad frostskader. På dette stadium, lider ikke bare på overflaten av huden og indre fettvev. To dager senere, vanligvis med blodige blemmer væske og den berørte huden begynner avvist.
Frostskadet tær: hva du skal gjøre

 Den siste fasen (fjerde) - er nekrose. Det har involvert ikke bare på overflaten av huden og dens fettsjikt, men ben. Dessverre, hvis du er veldig vidmorozyly fingre, er dette trinnet svært vanskelig å skille fra den forrige, de første to eller tre dager. Først etter denne perioden, ved hjelp av spesielle teknikker, kan du finne ut det virkelige omfanget av frostskader.  
Яндекс.Метрика