Hvordan dekorere en leilighet i det nye året?
 For nyttårshelgen er vi forbereder med stor beven. Vi er på utkikk etter gaver til sine folk, vi tenker, hva ville de ta på nyttårsbordet, og selvfølgelig vi pynter hjemmene sine. Det er så fint å gå med kald snø utenfor i en varm og behagelig hjem hvor rett i luften atmosfære av varme, komfort og helligdager nærmer seg.



 Dekorasjon leiligheter hyggelig og spennende affære, og det vanligvis innebærer alle familiemedlemmer. Kom til denne prosessen på alvor, la oss Little Helper enkle, men ansvarlige oppdrag. Og på slutten, vil du nyte alt sammen resultatene av fellesarbeider samlet i nyttårsaften ved det runde bordet.

 Hvordan og hva som kan være dekorert leilighet i det nye året?


 Først må du bestemme om du vil kjøpe smykker eller skal bruke hånd-laget, som de gjør med sine hender. Faktisk, er utvalget av juledekorasjoner i butikkene veldig stort, men i dagens verden blir stadig mer populære tingene laget for hånd. Og juledekorasjoner for hjemmet er intet unntak.
Hvordan dekorere en leilighet i det nye året?

 Juledekorasjoner


 •  Vi trenger å kjøpe unødvendige solid ball og tekstile tilbehør. Med brikker kutte noen motiver og lime dem inn i en ball, dekorere med fargede paljetter. Også, kan ballen rotere farget mesh, og toppen knytte en lys sløyfe.

 •  Ta oransje, kanelstang og tape. Appelsin kuttet i biter og tørke dem i ovnen. Kanel bundet med en sløyfe og slips til oransje. På toppen av å gjøre kroken eller binde et bånd for montering på treet. Dekorasjon klar.

 •  Baller kan kuttes med papir. For å gjøre dette, kuttet i flere små diameter sirkler, brett i to og lim den foldede delene sammen, spre og leketøy klar.

 •  Papir Snowflakes


 •  Nylig har denne teknikken blitt populært som quilling. Under dette systemet bør kuttes i tynne lange strimler av papir og rulle deres snegl og deretter bruke lim til å lime dem sammen til snøflak.

 •  Raskere og enklere å kutte snøflak som viser oss foreldre som barn. For å gjøre dette, gjør et ark med A5 kjegle, tegne det interessant og uvanlige linjer og skjær langs konturen.


 • Hvordan dekorere en leilighet i det nye året?

   Du kan også gjøre de ulike sammensetninger av grener og nåler, med stearinlys, baller og andre jule tilbehør. Hovedfremvisningen fantasi, som et resultat vil du være fornøyd med ett hundre prosent.
   Nå, etter at du har kjøpt eller smykker, kan du begynne best av alt - den prosessen med å konvertere bygningen til en julefortelling.

   Komme hjem dekorere


   Inngangsdøren kan være dekorert med en krans av barnåler eller grener sammensetningen av tørre greiner med baller eller kjegler. Vakkert vil se atrial furu krans langs konturen av døren.
   Vinduene kan henge vakre dekorative bilde tatt med baller og kvister, og skal feste vinduet blinkende lys eller krans bartrær.
   På bunnen av gardin sy tinsel og snøflak festet på lerret eller andre morsomme julepynt.
   Lysekroner, gulvlamper og lampetter dekorere tinsel og hengt baller eller humper på lange tau. Trenger kan være laget av forskjellige lengder.
   Ikke glem å ta hensyn til bilder, klokker, dekorative puter, stoler, og hvis det er en brann trappehus. Lage en vakker komposisjon bord og stoler. Ikke nødvendigvis det samme, av komposisjoner kan være dekorert med stearinlys, noen nåler.
   Husk, ikke bruk alle slags farger, grense til to eller tre, og deretter følger det valgte området, ellers rommet vil se vanskelig.
  Hvordan dekorere en leilighet i det nye året?

   Nå nyter din kreasjon!  
  Hvordan dekorere et rom i det nye året med hendene?
   Nytt år - den mest elegante ferie i året. Den venter på ham ikke bare barn, men også voksne. I løpet av juleferien jeg vil hver eneste detalj, hvert hjørne av leiligheten skriker om nærmer helligdager. Så lenge før øyeblikket dekorasjoner leiligheter, begynner vi å forberede seg til å kjøpe en rekke Christmas tilbehør eller gjøre noe med hendene mine.



   Det virker som om du hadde et stort hus, kan det være en turn hoo dekorert, og når du har ett roms leilighet eller hybel og dekorere det gjorde. Denne misforståelse er også et rom kan være dekorert slik at du går inn i det, vil føle vinter fortelling.

   Hvordan dekorere et rom for det nye året?


   Så, det første dekorere - en dør. På døren kan du henge en krans eller sammensetning av granbar. Eller konturhullene dører sikre lange greiner nåler (kunstig eller ekte spiller ingen rolle) med blinkende vevde kranser og dekorative baller.
   Deretter vinduet. Til vinduet så fin fra gaten kan pynte den med farget lys langs konturen eller kaotisk. Hvis du eier malerkunsten, kan du male på glass julen scener i akvarell. Hvis maleriet du ikke trene, kan du kjøpe sjablonger og malingspann. Prosedyren er ikke komplisert, men resultatet er fantastisk.
   Lysekroner og lysarmatur som er i rommet kan være dekorert godt. Contour lamper kan vikle tinsel, lys erstatte konvensjonelle i farget. Avhengig av utformingen av lampene, kan de henge perler eller baller som henger på en lang snor (for å være elegant stykke til regn).
  Hvordan dekorere et rom i det nye året med hendene?

   Gardiner eller persienner. Til bunnen kan du sy fluffy tinsel, slik som lerret eller annet festet snøfnugg jule brukerutstyr. Forresten, kan du lage snøflak fra papir alene.
   Bordstativ. Du kan lage en sang med granbar og baller. Utmerket sammensetningen vil se med stearinlys. I store dekorative skåler å helle vann strømme ned fargede sjø steiner, og satt i de beste navigasjons stearinlys tabletter. Eller sette noen lys i lysestaker og sted roztsyatskovani rundt kjegler og dekorative jule tall.

   Ferdig? Det viste seg vakker?


   Klart det er. Men noe er vystachayeah så treet. Du har ingen steder å plassere den? Det spiller ingen rolle med rommet innredningen, ingen ville legge merke til hennes fravær. Men hvis du fortsatt trenger Celebration attributt, kan du kjøpe eller lage et lite juletre og satt på et bord eller skap i stedet for den tidligere valgte sporet. Å dekorere treet, velge et par av farger og hold deg til fargevalget valgt. I treet kan du henge på ballen og pakk den spesielle bånd. Det vil være veldig stilig. På toppen kjole liten stjerne, blinkende lys henger ikke nødvendigvis refererer til en situasjon som ikke overvelde rommet.
  Hvordan dekorere et rom i det nye året med hendene?

   Hvis du er ferdig med å dekorere rommet, og energiavgift er ikke over, kan jeg gi deg råd pokulynarnychat. Nylig oss fra utlandet kom til bake tradisjon nyttår ingefær informasjonskapsler. Er bekymret, er det vanligvis i form av menn, men vi kan vise fantasi og gjøre hva du liker mest. Etter baking, cookies dekorert med spiselige perler og krem ​​maling på dem morsomme linjer. Lagrede Cookies noen dager, så det kan ikke bare spise, men også henge som en alternativ jule leker, veve i sammensetningen av granbar eller distribuere venner.  
  Effektive metoder for å bli kvitt rust flekker på klær
   Hver eier trolig overfor en situasjon hvor din favoritt bluse eller bukser håpløst korrupt rust. Årsakene kan være svært forskjellige: knapper og glidelåser dårlig kvalitet, eller glemt i myntlomme. Svært ofte slik situasjon overfor gutter mor, fordi barna elsker å bære i sine lommer alle slags nellik og biter av wire.



   Men hvis det er flekker klær, ikke være opprørt og umiddelbart sende produktet i søpla. Det er mange måter å bli kvitt disse sporene, og i dag vil vi snakke om det.

   Dyr metoder


   Vær oppmerksom på at rust raskt bringe du mislykkes. Noen tiltak har fortsatt å gjøre.
   Det er mange folk rettsmidler for å fjerne rust flekker. De fleste av dem er utformet for lette vanlig ting, så å eksperimentere med farger produkter, først sjekke anlegget på området ubemerket.
 •  Dial halv kopp vann og oppløses i det tyve gram sitronsyre. Grundig varme opp blandingen, men ikke koke, og senk skitne ting å varme væsken i ca fem minutter. I løpet av denne tiden, skjemmende spor har tid til å løse seg opp. Denne metode er bare egnet for hvite ting.

 •  Når sitronsyre er ikke, kan du bruke sitron og lett. Skjær et stykke av den, rense den fra huden og pakk i en ren stykke gasbind. Feste den til flekk av rust og riktig proprasuyte jern. Må sette noen klær på feil side av papirservietter eller ren klut alle de vederstyggeligheter perebylas der, ikke på de samme klærne. Etter inngrepet, sørg perestyrayte ting i varmt vann.
  Effektive metoder for å bli kvitt rust flekker på klær

 •  Bli kvitt flekker opprinnelse hjelp og eddik essens. Det kan bli funnet i noen butikk. Surheten av væsken skal ikke overstige sytti prosent. Hell to spiseskjeer med eddik i et glass vann og varme væsken. Men som er tilfellet med sitronsyre, kokende vise seg umulig. Da den varme væskedråpe stoff med en rusten flekk i fem minutter og deretter vasket i en oppløsning av ammoniakk (halv ss per gallon vann).

 •  Istedenfor essens er det mulig å bruke en vanlig eddik. Bland det med salt, slik at en tykk pasta, deretter bruker den til de fargede området. Vike til å ligge ca tretti minutter og deretter prostyrnyte i varmt vann.

 •  For å vise rusten flekk av farget stoff, kan vineddik. I et glass kaldt vann hell en teskje eddik og suge i flytende flekken i ti minutter og deretter perepolaskyvaem klær i vann fra springen ved romtemperatur.


 • Effektive metoder for å bli kvitt rust flekker på klær


   Midler fra butikken


   Moderne kjemiske industrien tilbyr mange verktøy for å hjelpe deg raskt og enkelt få rust stoff. Men valget bør styres av flere tips:
 •  Hvis du trenger å bli kvitt flekker på hvitt stoff, gjør i alle fall ikke kjøpe blekemiddel eller noen annen blekemiddel. De kan ikke takle en flekk, men vil farge hele produktet skitten brun.

 •  Les produktsammensetning. For å vise rust fra klær, bør butikken inkludere eddiksyre flekkfjerner eller oksalsyre.

 •  Enhver husholdning kjemisk produkt bør bare brukes med hansker. Og for å oppnå et positivt resultat, lese produsentens anbefalinger. Ofte, til hvilke virkemidler som skal sette på flekken og gni grundig til et tykt skum. Noen ganger klær er en liten løgn ned etter bruk av produktet. Men etter vask flekkfjerning er avgjørende.

 •  Som du kan se rust - dette er ikke en setning og bli kvitt dem ved å bruke de tilgjengelige verktøyene som er tilgjengelige i arsenal av hver familie.  




  Яндекс.Метрика