Hvordan å lage sko av yakshe?
 Nye sko - det er alltid en glede for dere ofte må betale sin smerte og blod. Høres skremmende, men ikke overraskende for elskere av utsøkte sko. De vet at vakre sko kan bringe mye lidelse som måtte tåle for moro å vise frem en stilig båter på en svimlende hårnål. Og uten noen garanti for at til slutt slutte å gni sko. Ubekvemme sko kan være tøft for år, hvis produsenten har brukt slikt materiale og / eller mislyktes sko. Og bare avhenger av deg, stole på skjebnen eller sine egne favoritt sko å lage mykere og mer behagelig. Komfortable sko - er ikke bare en viktig forutsetning for et godt humør, men også garanti for helse ben. Dette bør overbevise deg ikke å lide bryet med harde sko, og prøve så snart som mulig for å få plass til normal, ikke traumatisk fottøy. Dette gjelder ikke bare kjøpt nylig, ikke har tråkket par, men ikke ny, over tid, grov. Ikke glem også at rettidig behandling ubehagelig sko vil hjelpe det siste lenger og beholde de beste utseende. Men det må forstås at forskjellige sko krever forskjellige tilnærminger. Det er umulig å lage sko mykere metoder egnet for støvler. 
 Måter å redusere sko
 Du kan sikkert dyrke viljestyrke og uendelig segl blemmer og sår gips, men bedre en gang for alle bli kvitt ubehaget zapodiyuvanoyi for hardt en back eller side utskjæringer sko. Bestille denne prosedyren ved eventuelle skoen workshops hvor håndverkere bruker spesialutstyr og kjemikalier. Foreløpige dine sko og sprohnozuyut vil undersøke hvordan det vil være i stand til å strekke og / eller reduseres. Etter det vil du bare betale sjekk og etter en stund å komme tilbake hans sko som var en profesjonell finish.
 Men ikke alltid mulig å ta kontakt med eksperter. At butikken er stengt eller borte fra hjemmet, og vi har ikke tid til å komme tilbake dit. Og ikke hver par sko krever det, ofte med sin behandling kan løse alene. Så hvis du ønsker å spare tid og / eller penger, kan prøve sine hender mykere sko og flere materialer for hånden. Hvor nøyaktig - se nedenfor:
 1.  På kvelden eller i helgen, kort sagt, hvis du har nok tid, så du kan ikke gå utenfor, bruke tykke ullsokker og trekke topp ubehagelig sko. I en sko gå hjem så lenge som mulig for å strekke sko. Å forbedre og akselerere resultater sokker kan suge opp varmt vann, så de effektivt bløt tøff skosåle inne. Men i dette tilfellet er det god presse dem til rennende vann er ikke ødelagte sko.
   Enda raskere og merkbar effekt oppnås hvis stedet for vann impregnert sokker alkohol eller vodka. Alkohol påvirker mer aggressive skoen materialet fordamper raskere, men det kan skade maling og andre dekorative elementer. Bruk derfor denne metoden med forsiktighet og en sko som ikke lider av det.
   Om natten, etter at den forrige prosedyre, la strikkede sokker inne i skoene, i tillegg til å fylle ut sine innvoller mengde andre sokker og sammenkrøllet papir. Alle disse tiltakene er utformet for å forlenge skoene litt stretch materiale som trykket blir mykere og mer smidig.
   I stedet for improviserte enheter med sokker, aviser og andre husholdningsartikler, kan du se på sko butikker eller butikker spesielle pads. Stort sett de blir brukt til å sy sko skreddersydd, men ingen gjør vondt at du skal ha et par hjem som nødvendig for å strekke litt med det trange sko.
   Veldig trange sko, hæl som er laget av tykt lær og hensynsløst biter i hælen din, kan bli utsatt for slag med en hammer. Ikke mye, men vedvarende. Spør mannen eller ta seg meget bred og tung hammer og forsiktig "vidbyyte" er en solid plass for sko. For å opprettholde den ru overflaten er bedre å gjøre det gjennom en myk klut eller papir. Fingers teste resultatene av sitt arbeid, prøv skodd sko, ta et par skritt og lytte til sine følelser. Bakteppe bør være mykere, men hvis det ikke er nok - prøv "otboynuyu" prosedyre.
   Fottøy Produsenter tilbyr en rekke relaterte produkter for omsorg for henne. Blant dem er spesielle kremer, geler og spray for å strekke sko og håndtering innenfor. Mye endre størrelse oppstart ved hjelp av denne makeup du er usannsynlig, men myke huden er mulig. Hvis kombinert bruk av skum-rastyazhytelya med tykke sokker, kan du få mer plass til fingrene eller fem som automatisk gjør seg mer komfortable sko.
   Hvis prosessen ikke klarte å avansere sko, og skodd dem nødvendigvis nødvendig, før du går rist inne de fleste problemområder hardt såpe eller parafin stearinlys. Dette vil hjelpe deg med forbehold i beina holder skoen i en vanskelig tid der pusset overflate absorberer såpe eller voks og litt pom'yakshaye. På samme måte kan du håndtere skoene på steder der det ikke er bare knuser, men gni huden. På grunn av redusert friksjon glatte stoffer.
   Fans av fysikk kan ha det gøy med den fysiske tilstanden endring av vann. For dette formålet er det nødvendig å helle i så mye som to plastpose, legg i vesker og sko sammen for å sende i fryseren. Fryser vannet litt økt i volum og gradvis strekke trange sko. I tillegg er noen sko materialer er smidig under påvirkning av lave temperaturer, har du sannsynligvis legge merke til om vinteren spasertur langs gatene etter dem.
   En indirekte men svært effektiv måte er å suge et stort håndkle eller stykke tykt stoff og pakk dem med sko-boksen. Etter litt tid inne i boksen formet som et drivhus miljø som naturlig rozm'yakshyt materiale. Det kan være nok til å skyve skoene stoppet. Hvis ikke - gjentar eller sy det til de strekker sokker, som må passere etter at det raskt og effektivt.
   De nære og trange sko kan stoppe push Dersom obuvanyem å varme dem inne i en varm luft fra en hårføner. Sett skoene umiddelbart før de hadde tid til å kjøle seg ned. Gjenta flere ganger, oppvarming og obuvaya sko.
   Disse metodene er ikke egnet for alle materialer. De fleste av dem er egnet for sko med lær eller semsket skinn, i ekstreme tilfeller - sine kvalitets substitutter. Som for fottøy stoffer, bruker moderne moteindustrien en rekke av dem som si sikkert hvordan man skal oppføre seg skoene på et bestemt innvirkning på forhånd er umulig. Hvis du er i tvil og ønsker ikke å si farvel til alle de vakre sko, lese nøye instruksjonene på boksen av sin drift, må den inneholde alle forbud og råd om behandling. I flasker med kosmetikk sko også oppført anbefalinger og kontraindikasjoner. I alle fall, husk at friske føtter er viktigere noen, selv de dyreste og stilige sko.  
Hvordan bruke melamin svamp?
 Housekeeping selv i XXI århundre opptar en stor del av tiden hver kvinne. Jeg ønsker å si "fri tid", og dermed peker til hyggelige gjøremål for å sikre renslighet og komfort, men det ville være en løgn. Som før rengjøring tar mye krefter. Selv om moderne verktøy og husholdningskjemikalier og kan løse mange sanitære oppgaver mye raskere og enklere enn noen få år siden, mange av dem fortsatt et problem. Det er ikke overraskende at vertinne lykkelig strepenulysya når mediene rapportert om et nytt produkt - melamin svamp. Selv deres menn er ikke likegyldig til den teknologiske utviklingen, innovasjon interessert. I mellomtiden, produsenter av melamin svamper på alle måter prise produktet, viser spektakulære videoer og bilder fra serien "før og etter". Selv de mest gjenstridige skeptikere har gjennomgått en slik propaganda og tør å oppleve økonomisk mirakel fra erfaring. Dette kan også være blant dem eller har hørt av funksjonene i denne oppfinnelsen. I alle tilfeller, er det ingen måte perfekt og hver informasjon må avklares. Så la oss finne ut sammen hva som er rost Cyanotriamide svamp. 
 Funksjoner og muligheter melamin svamp
 Melamin, som er fremstilt av svamp - det er et organisk stoff som inneholder en stor andel av massen av nitrogen og selv dannes i pattedyr. Moderne industri lett syntetisert og dens anvendelse for fremstilling av harpikser, farvestoffer og pesticider. Dette er karakterisert ved melamin toksisitet, men ikke alvorlig, men i store doser påvirker helsen nyrer og blæren, selv om huden ødeleggende effekt ikke gjør det.
 Rengjøring svamper består av såkalt melamin gummi. Faktisk er det en frossen banen med mye fiber. Tverdnuchoho, de gir henne en svamp slipeegenskaper. Med en stor økning dette systemet ser ut som en masse skarpe kanter og pigger. De kan sammenlignes med skum - fra en tilsvarende porøsitet. Som skum, melamin "absorbere" partikler og holde dem, men er mer stivhet.
 Bruken av melamin svamp
 For å kunne bruke melamin svamp, ikke trenger noen spesielle vilkår eller enheter. I løpet av kommende våt rengjøring huset, prøver å bruke det i stedet for den vanlige husholdning svamp. Hvis du nøler og ikke vet hvordan du skal bruke melamin svamp i praksis, handle i henhold til følgende instruksjoner:
 1.  Ta melamin svamp med individuelle eller små-pakke, om nødvendig (hvis sverdet er for stor og derfor vanskelig å bruke i ditt syn) Skjær et stykke av ønsket størrelse med saks eller kniv, prøver å flytte dem i én retning.
   Dypp en svamp melamin vann fra springen og presse en hånd for å kvitte seg med overflødig væske. Dermed i alle fall ikke skru av og bare pressemateriale.
   Ikke bruk kjemikalier med melamin svamp. Først, de kan for å samhandle. Dernest, ifølge produsentene, svamp bedre enn enhver husholdning kjemisk takle gjørme på egenhånd.
   Lett trykk, tørk av med en fuktig skitten overflate melamin svamp. Bruken er tillatt i alle retninger, og du kan sette det som en flat del og fritid.
   Etter litt tid, som er avhengig av graden av forurensning, Cyanotriamide svamp ystonchytsya og miste formen, så vil det være umulig å bruke og bør erstattes av en ny forekomst.
   Hvor du skal bruke melamin svamp
   Ifølge tilbakemeldinger fra brukerne og forslag produsenter, Cyanotriamide svamp - det er nesten universell rengjøringsmiddel, som er underlagt noen form for skitt og overflater. Blant de mest populære og mest ofte spurte i hverdagen er nevnt som følger:
  Hvordan bruke melamin svamp?

   fett og røyk på kjøkkenet, retter og møbler;
   stekeovn, grill, panser, mikrobølgeovn, kjøleskap;
   avskum og kalk på badet, VVS og kraner;
   fliser på gulv og vegger, laminat, linoleum i gangen og andre lokaler;
   speil, glass, plast vindusrammer og karmer;
   Setetrekk lær og kunstlær, kupeen;
   tapeter av enhver type;
   spor av markører, markører, blekk og maling på alle overflater, inkludert tapet;
   sko, vesker, lær klær, imitasjon, glatt stoff.
   Alle disse løftene høres veldig fristende, spesielt for folk som rutinemessig rengjøring kan ikke betale mye tid eller i et hus der barna ofte ordne rotet. Men ikke ta forhastede konklusjoner før du oppleve melamin svamp selv. Det er mulig at egen prøvekjøring av innenlandske midler gi deg noe forskjellige inntrykk.
   Reservasjoner
   Som med alle innovasjon, Melamin svamp provosere mange motstridende vurderinger fra entusiastiske til sterkt kritisk. Uansett, blir enhver bruker sin idé, og vi er forpliktet på forhånd for å advare deg om nyansene som må vurderes. De vil beskytte deg og din eiendom mot mulige skader:
  1.  Cyanotriamide svamp, selv i fuktig tilstand er fortsatt meget stramt og dens innvirkning på overflaten kan sammenlignes med behandling med sandpapir. Vær spesielt forsiktig når du bruker den til skjøre gjenstander og overflater. Selv om reklame lover at svampen ikke etterlater spor og riper brukere innrømme at dette ikke er sant. Spesielt etter å ha påført tapet rundt elektriske bryteren er hvitaktige areolas.
    Cyanotriamide svamp utsteder ikke lukter, men av sikkerhetsmessige grunner er det bedre å jobbe i kommersielle hansker. Selv om det kan bruke maling, og den rette vil beskytte hendene fra små slipende partikler.
    Det er forbudt å vaske retter melamin svamp og la sin kollisjon med mat. WHO anerkjenner lav toksisitet av melamin, mens bekrefte sin fare ved høye konsentrasjoner i mat. Velkjente skandaler forårsaket av oppdagelsen av melamin i babymat i Kina. Det ble deretter vist at stoffet utløser dannelsen av nyrestein og andre sykdommer i urin-systemet.
    Enkelt sagt, Cyanotriamide svamp, som enhver husholdning verktøy utviklet for å samle inn, har sine fordeler og ulemper. Når det brukes riktig, kan det lette livet ditt, men mirakler fra det bør ikke vente. Og det er viktig å observere forholdsregler til effektiviteten av dette ikke overskygge skadene på helse.  
Яндекс.Метрика