Hvordan lage deigen for paier?
 Selv reist verden og å ha prøvd mange eksotiske retter å forbli tro mot sitt hjerte, eget kjøkken. Mett utenlandske kulinariske herligheter, festbord servert med barndomsvenner og favoritt behandler, og i sentrum - en stor bolle med kaker. Dette tradisjonelle bakverk, som lærte oss bestemor gå ut av stilen og ikke blir lei fordi det er vanskelig å tenke på noe bedre og enklere. Og takket være det store antallet fyllinger, paier og forbli populær som snacks og som en dessert, samt en hovedrett. Mens deigen er deilig i paier er ikke mindre viktig enn det faktum at når skjult under. Så det er ingen enkelt oppskrift paier, så det kan være ingen enkelt test versjon. Begynnelsen elskerinne for å skille den fra smør, sand, puff og andre varianter, som kombinerer alle de mange oppskriftene under ett felles navn: Pyrizhkova deig. Bare én regel styrer prosessen med fremstilling av deigen i kaker bør være mykt og velsmakende selv av seg selv, uavhengig av fyllings. Delikat i midten, med en tynn gylden brun - dets utseende og aroma lover usigelige ord gastronomisk nytelse. Hva som varer lenge, som gjør mange paier laget og deigen skal være effektiv så lenge det ikke er siste spist. 
 Oppskrifter deig for paier
 Deigen for paier kan fremstilles ved sprang og grensene og uten dem, søt og frisk - og alle alternativene er riktige. Etter støping og forme kaker kan bake i ovnen eller stek i en panne - uansett hva røren de bruker. Med andre ord, kan du velge en favoritt oppskrift og eksperimentere med kombinasjoner av deigen og fylling, og deretter baking metoder. Men du fortsatt trenger å begynne med, lage deigen for paier. Her er noen utprøvde metoder:
 1.  Classic Pyrizhkova deig (gjær, svamp). Kanskje din bestemor og mor tilberedes karbonader så. Du kan lage deigen verre hvis du tar en halvkilo siktet mel (du må kanskje litt mer), pakke (50 g) fersk gjær (kan erstatte tørr bag), 2 kopper melk medium fett, 100 gram smør (eller 3 ss vegetabilsk ), 1 ss sukker og en klype salt.
   Det første trinnet er å ha en brygge. Melk trenger for den varmes opp til en temperatur litt over rommet. Løs opp gjæren i det og en spiseskje sukker og mel. Bland (vil likheten av flytende rømme) og legge til en annen kopp mel og salt. Som kom ut deigen - avsetning for deig, som skal dekke med et rent håndkle (ikke dekk!) Og satt i en varm og rolig sted hvor ingen vil forstyrre, og en halv time. Fred og stabilitet er veldig viktig for temperaturfølsom deig.
   Mens deigen stiger, smelte smør (hvis du bruker smør) og avkjøl til romtemperatur. Etter omtrent en time, begynner å følge nøye med i deigen, da volumet økte omtrent to ganger, legge den olje, rør og begynner gradvis introdusere mel. Når deigen vil være tykk nok, kan det være elting hender. Ved å nå tykk, men ikke for tett, igjen dekke retter med deigen med et håndkle (eller plastfolie) og la den være alene, denne gangen bare 40 minutter hele tiden, alltid sjekke tilstanden på testen, fordi det stiger raskt og kan bli overrasket.
   Du vil se at deigen har økt i volum og når nesten til kanten av retter, myk obimnit det ned og re-cover, forlater omtrent samme mengde tid under konstant overvåkning. Den andre tilnærmingen test tar omtrent en halv time. Økt deigen kan få skipene, lå på bordet og drysses med mel domesyt hender. Deretter deles opp i flere deler, som hver er rullet ut, skjæres stykker og dumpe kaker. Denne deigen er egnet for eventuelle pålegg, men som oftest er det brukt for salte valg: kjøtt, ris med egg, poteter og kål.
   Smør gjærdeig for paier. Denne oppskriften er svært lik den forrige, men er mer hensiktsmessig når du ønsker å bake kaker med søtt fyll, som på våre breddegrader vant til noe som kalles donuts (i motsetning til amerikanske runde donuts uten å fylle hull og gjort den andre deigen). Et sett med produkter utvider litt: en halvkilo siktet mel (du må kanskje litt mer), 5-6 egg pakke (50g) fersk gjær (tørr pakking kan erstattes), 2 kopper melke medium fett, 100 gram smør (eller 3 ss vegetabilsk), 2 ss sukker og en klype salt.
   Forbered deg på brygge metoden beskrevet ovenfor, og bare la det for utvikling av gjær. På denne tiden, smelte smøret og avkjøl i romtemperatur. Ta del mel, egg kilo sukker til hvit. Når deigen stiger, begynner å boble aktiv gjær, sette henne boller og flytende olje. Nå kan du gradvis legge til mel, med hver ny porsjon vmishuyuchy det forsiktig inn i røren og sikre jevn konsistens test, ingen mel klumper.
   Videre holdt samme prinsipp for handling: deigen et par ganger og er egnet obmynaetsya. Blande den i en skål på bordet, dryss overflaten med mel og hender, da det ikke vil holde seg til dem. Når du raskataete det kuttet og danne karbonader, gi dem et par minutter til å legge seg ned ved romtemperatur. I løpet av denne tiden har de en liten økning i størrelse, slik at du kan unngå bonding under baking. Denne deigen stiger og propikayetsya godt med frukt, bær fyllinger, syltetøy og tykk syltetøy.
   Usyret deig for paier (i yoghurt). En rask og enkel oppskrift for å fremstille deigen. Det viser seg øm og lys, egnet for eventuelle fyllinger, men ofte brukt til matlaging stekt, bakt paier enn. 1 kg mel du trenger en halvliter yoghurt, 1 egg, på dribtsi brus og salt. I varmt yoghurt bryte egg, bland med brus og salt. Gradvis inn melet og rør hele tiden til deigen slått homogen. Han umiddelbart kan deles inn i deler, rull og sånt.
   Hver oppskrift kringle for paier har sine egne særtrekk og fortrinn. Valget avhenger av din smak, pålegg og brukte mye tid. Det finnes mange alternative oppskrifter som ost og poteter Pyrizhkova deig, og de er gode på sin måte, hvis forberedt i en familie atmosfære og godt humør. Laget med kjærlighet og omsorg må deigen ut deilig, myk og lang forblir friske pies med noen fylling.  
Hvordan å sove med Feng Shui?
 Menneskeheten har samlet sine visdoms tusenvis av år, alt noen av oss foretrekker å ta sine erfaringer og for å fylle sine egne, unike blåmerker. Charter tråkke på raker og finne opp hjulet, mange ble overrasket over å finne at oppskriftene er lykkelig og komfortabelt liv lang åpen godt skrevet, og vi kan bare lytte nøye og pliktoppfyllende følger anbefalingene. Mange av dem er knyttet til de mest grunnleggende ting og prosesser som omgir oss hver dag. Men de forme virkeligheten som vi eksisterer og hva som bestemmer vår oppfatning av verden. Den glede, skuffelse, suksess og velvære bare består av små ting, neglisjere problemene vender mye større skala. Derfor riktig å legge merke til og med subtile nyanser og gi dem hensynet. Overnatting inkluderer tid for slike ting, muligheten for at vi har en tendens til å undervurdere. Selv om mannen under søvn gjenoppretter vitalitet, forbereder for en ny dag og får tilgang til det underbevisste skjult og uuttømmelig energikilde. 
 Slapp av i tradisjonen med Feng Shui
 Den gamle Øst-praksis av Feng Shui ble opprettet nettopp for søk og praktisk bruk astrale energier som bidrar til mannen. Det hjelper å velge et egnet sted for bosetting og boliger, for å organisere plassen og forventet utvikling på grunnlag av eksisterende strukturer. Master selv den minste området og vurdere sin evne til å fange flyten av qi energi levedyktig - som er problemet overfor mestere av Feng Shui.
 Som østlig kultur tenker passivitet som viktig i utviklingen av den åndelige kroppen enn høy aktivitet, er det ikke overraskende at de fleste av teoriene til Feng Shui viet til riktig hjem forbedring, spesielt personlige leiligheter og bed. De lærer symbolske og ganske detaljerte anbefalinger om hvor du skal plassere som sted og bruke sengen til alle som ønsker ikke bare å tilbringe tid i en drøm, men bruke den til å spille en full indre energi.
 Korrekthet sted bestemmes av ett av flere områder med sin funksjonalitet, noe som er høyst uønsket pause. Hvert område krever en individuell tilnærming og fylle de aktuelle stedene. Hvis design reglene for hver sone fulgt - det dirigerer flyten av energi til produktiv gjennomføring av sin hensikt. Og uforvarende eller med vilje krenket bygning plass fører til destruktive prosesser i livet var gjenstand uordnede sone boliger.
 Internt batteri rask lading av menneskekroppen, og kreftene kommer og ikke brukt når resten er på rett sted, til rett tid og miljørelaterte materialer. Dette er elementer av naturlige elementer som har sin egen energi og passerer det rundt, hva bekymring. Siden hver person, hvert hus og alt det unike punkt i rommet, krever hver individuelle innstillinger under lovene i Feng Shui.
 Organisering av soverommene i Feng Shui
 Først noen sjeldne fasiliteter oppfyller alle standarder harmonisering flere romlig energi. Heldigvis, praktisering av Feng Shui gir konkrete råd for å korrigere sine egenskaper. Når de er brakt inn etterlevelse, energiflyten i riktig retning og gjøre soverommet et perfekt sted å sove. For dette av dere trenger å gi:
 1.  Beliggenhet rom sover som mulig fra inngangsdøren og døren til badet, for å hindre sirkulasjon av energi i feil retning, og det kommer ut.
   Det største soverommet interiørfarger i Feng Shui bør være tilbakeholdne og lys. Ideelle pastellfarger. Men "fargen på lidenskap" rød er ikke anbefalt for gjennomføring kamre der du har tenkt å sove godt.
   Belysning soverommet bør ikke være for lyst. I stedet for en stor lysekrone i taket er bedre å dele det inn i flere små lyskilde plassert i hjørnene av rommet.
   Soveromsmøbler i Feng Shui - et minimum sett av nødvendige brikker laget av naturlige materialer. Harmonisk rom for å sove bare inneholder lav seng og en garderobe av tre. Elektriske apparater og metall pynt på soverommet sover hindre energi.
   Speilet i soverommet kan være bortsett fra den indre overflaten av døren. Ellers vil det skape en illusjon av dualitet ødeleggende plass.
   Akvarium, vaser, noen vanntank og vann bilder selv i malerier og fotografier flytte fra soverommet til et annet rom. Ellers ikke bli overrasket søvnløshet og mangel på forståelse mellom mennesker i husholdningen.
   Vilkår sove i Feng Shui
   Etter du ordne soverommet, sørg for å bruke det til andre formål som ikke er uforsiktig, og i samsvar med følgende vilkår:
  Hvordan å sove med Feng Shui?
  1.  Hode sovende mann er av fundamental betydning: Sett sengen slik at puten ble vendt mot nord.
    Hodegavler det må forholde seg til veggen, og i alle fall til å bli gjort for døren. Prøv å sove hodet mot døren til rommet - mest sannsynlig, vil du spinne og føler rastløs følelsen engstelig.
    Vinduet over hodet på senga - er ikke det beste alternativet kan være urolig søvn og bringe hodepine.
    Hvilken bok leser du ved sengetid, ikke vær lat til å bære tilbake på sokkelen. Igjen på bordet eller på gulvet ved siden av sengen, vil hun fortsette å utstråle energi tomt og forfatteren selv mens du sover.
    Sengetøy, i motsetning til vegger og møbler er bedre å velge mørke farger - blå eller mørk sjokolade. For å støtte seksuell energi supplere sine dekorative puter rødt.
    Observere at under søvn du har vært rettet skarpe hjørner av møbler, vinduskarmer og andre elementer er konsentrert negativ energi.
    Madrassen av sengen bør være solid, uten skjøter og sprekker i potruditsya titt under arket og, om nødvendig, erstatte den med en annen modell.
    Generelt, prøve å sove på de nye møbler, madrasser og sengetøy. Innhentet ved arv eller som en gave soverommet tilbehør før bruk dryss med salt, og en dag som kaster salt i toalettet eller begrave i bakken borte fra hjemmet ditt.
    Dette er bare grunnleggende retningslinjer som gir oss kunsten Feng Shui. En mer grundig studie av den avslører mye mer tips og forbud om organisering av boareal, og selv den modusen av atferd. Selv små justeringer til lovene i Feng Shui vil være nok til å tiltrekke gunstig energi og føle effekten det.  
Яндекс.Метрика