Hvordan å holde en mannlig Skytten?
 Du var i fangenskap sjarm optimistisk, energisk og unike mannlige Skytten? Vi bestemte oss for å styrke ditt forhold? Prøv å ta hensyn til alle nyansene av din favoritt karakter. Husk hans smak, lære deres interesser, prøv å gi skyhøye med ham. Denne mannen er overraskende aktiv, drømmende og liker å la sin piler usikkerhet, vel vitende om at det er der, den uoppnåelige høyden, er det ideelt. Med Skytten må du trene takt, og derfra til å bære noen ganger bilder. Han er direkte og noen ganger uutholdelig. Men med ham at du ikke vil bli lei, og dens reaksjonsevne og evne til å støtte i vanskelige tider gir respekt. Noen av kvaliteten på ditt valgte vil synes i utgangspunktet funksjonshemninger. Se - du vil innse at det er også en slags verdighet. De kan også hjelpe deg å holde en mannlig Skytten neste liv.
 Man-Skytten, ærlig og optimistisk unnvikende. Hvordan man skal håndtere det riktig
Har du virkelig ønsker å leve i harmoni med Skytten og lykkelig i mange år? Gjøre forholdet behagelig tiltrekke mannen og ikke slippe taket? Så du trenger for å forstå hovedtrekkene i hans karakter og begynne å bygge den rette strategien atferd.
 1.  En ærlig og naiv. Du har allerede alvorlig fornærmet på mannlig Skytten, etter å ha hørt ham nedelykatnoe kommentarer? Prøv å venne seg til stilen din kjære. Han er oppriktig og naturlig, føles helt normalt bare si hva som kom inn i hodet hans. På anstendighet tror han sist. Denne funksjonen Skytten bør ikke stå mellom dere. Han ønsket ikke å uroe deg.
   Rettlinjet. Man-Skytten pleide å snakke all right. Du husker fortsatt min første dag du oppdage at han tilbød seg å bli hans elskerinne, sjokkere deg? Ikke så lenge siden det naivt fortalt deg om en ny venn som "gjorde det veldig bra"? Ikke bekymre deg. Stille Utvikle din strategi og tenke hvordan du bør nok holde mannlige Skytten.
   Ærlig og åpen. Din kjære ikke bare deler sine tanker rolig, men ærlig svar på spørsmålet. Hvis du har mistanke om forræderi, ønsker du å vite noe eller oppnå visshet med Skytten du ikke vil ha problemer. Han vil fortelle deg. Som et resultat, vil du være i stand til riktig bygge oppførsel - fordi du er avhengig av korrekt informasjon.
   Den emosjonelle og amorøs. Fall in love Skytten mann er ganske enkelt. Hvis du er attraktiv og stilig kvinne, se dem i visse tilfeller Skytten kan raskt antennes lidenskap. Men synes det flyktig. Det vil ta litt tid, akkurat som det har allerede tiltrukket seg oppmerksomhet vil være en annen kvinne. Husk dette. Med din stemme, er det nødvendig å fikse forholdet, selv om du trodde han helt dempet.
   Unnvikende. Så, du har besluttet at mannen var i Skytten, nettverket ditt for alltid. Likevel kan det løse et par øyeblikk. Det er spesielt vanskelig for Skytten påvirker ordet "ekteskap". En kombinasjon av lyder gir ham en reaksjon som ligner alvorlig allergi. Utelukke definisjonen av sin leksikon eller din valgte flukt flukt.
   Master flørting. Din favoritt setter mest pris er lette, overfladiske relasjoner. Det kan være milde, hengiven, hell komplimenter og smiger vakker. Men dette betyr ikke at du - pretendent til stedet for hans kone, ikke en av hans elskerinner. Du må overbevise valgt hva du - det beste paret for ham å holde en mannlig Skytten nærheten. Ellers han igjen satt på leting etter en annen muse.
   Opprørende. Noen ganger oppførselen til Skytten er uforutsigbar, og det kan virke for deg ærlig uanstendig. Venne. Epatazhnist særegne for mannen, noen ganger det vil sjokkere deg.
   Dreamer. For typisk Skytten mann-bevisst søke uoppnåelig mål og prøve å komme nær dem. Han er en idealist og drømmer, elsker å spille et spill av luftspeilinger. Som et lite barn. Tenk deg at dette bare er hans hobby. Ikke kutt Skytten vinger - du fortsatt ikke vil fungere. Rett og slett, han vil flykte fra dere.
   Free. Eventuelle press, aggresjon, manipulasjon metoder akseptert mann-Skytten svært alvorlig. Han vil ikke stå ved siden av en kvinne som alltid ønsker å lede paret. La ham først.
   Temper avtar raskt. Hvis du hadde en krangel med noen vil du enkelt gjenopprette det kontakt. Man-Skytten trekker sin selvtilfredshet, othodchyvostyu. Han umiddelbart angre, se din sorg, tårer. Likevel, prøv å ikke teste hans tålmodighet lenge. Bare i tilfelle.
   Aktiv. Et karakteristisk trekk ved Skytten - sin fantastiske aktivitet. Han går inn for sport, gå fotturer, legging av nye ruter og erobre toppen. På et sted med favoritten du ikke trenger å sitte. Skille dem med hans interesser andre steder ledsage Skytten. Han vil sette pris på det, og du vil se sjelefrende.
   Optimist. Du bør ikke forvirre hvis vanskelig situasjon Skytten mann begynner å spøke med deg, i stedet for nedgang, og du vil se tristhet i ansiktet hans et uttrykk for tillit. Han er en uforbederlig optimist. Og hvorfor endre det? Din favoritt bare lyser positiv energi - ta hans eksempel. Han virkelig er overvunnet.
  Forbered deg på et aktivt og innholdsrikt liv, hvis du velger å dele det med sin mann, Skytten. Morsom, fokusert og visjonær, kan han zakruzhyt deg i denne malstrøm. Ikke mister hodet og seg selv i kontroll. Med denne mannen, kan du føle at han kastet deg høyt opp til stjernene, men glemte å fange. Ikke bekymre deg. Delves i sin hobby, separat fangst og utfyller hans kroppsholdning og evne til å tenke rimelig. Deretter kan du holde en mannlig Skytten og skape en harmonisk forening med ham.
   Hvordan å holde en mannlig Skytten? Dine vellykkede taktikk
  Fortsett med forsiktighet, og bygge relasjoner med sine kjære, og følg rådene. Du vil lykkes.
  1.  Edynomыshlennytsa og pålitelig partner. Du må nøye undersøke alle smak og preferanser for Skytten, hilsen dykke inn i hans lidenskap. Den skal vise intelligens, evnen til raskt å ta opp nye problemstillinger.
    Ikke press. Insistering på "send i riktig retning" mannlig Skytten bare ikke liker det. Han godtar ikke noe press. Unngå slike metoder. Hvis du vil ha noe å gi råd, gjør det så diplomatisk, bare i form av forslag. Du kan forestille deg alt det, hvis du spør råd fra ham. Husk argumenter.
    Mykhet. Du må vise opp femininitet og ømhet, kommunisere med Skytten. Han tolererer ikke debatt og konflikt. Ordne opp med ham i alle fall umulig. Selv om en tvist er oppstått, demonstrere sin evne til å inngå kompromisser.
    Femininitet. Hvis drømmen er å lede i et par, vil du ikke jobbe med en mann-skyttere. Lykkelig. Han vil gjerne ta vare på deg, beskytte deg. Bli en skjør, mild, lydig.
    Presentere din personlighet. Du trenger for å oppnå den perfekte kombinasjonen av vilje til å adlyde Skytten manifestasjon av uavhengighet. Fullt obey mann-Skytten bør ikke være. Så du mister skjønnheten i øyeblikket, og din etterlevelse vil bli oppfattet som treghet. Lagre personlighet. Forresten, uskyldig flørting med en annen mann også velkomne. Men gift - i små mengder.
   Med sin mann, er Skytten viktig å være taktfull og tålmodig, positive og kunnskapsrik. Din favoritt glade for å feire ditt sinn, etterspørsel, aktivitet og vitalitet. Farvel ham mindre feil og stadig gjør subtile innsats for å holde en mannlig Skytten. Ikke snakke direkte om ekteskap, men ser på det rette øyeblikket til å si om sitt ønske om å ha en baby. Skytten elsker barn, og hvis det er positivt kastes, er tilbudet trolig appellerer til det sjel. Og det å lukke ekteskap. Det viktigste - alltid holde deg i kjærlighet til mann-Skytten. Han er unnvikende, det kan ikke være lenket til hans makt. Bo hos ham et par harmonisk og fly drager sammen.  
Hvordan å bære en stjal med en jakke?
 Wraps - et tilbehør som kom til oss fra England. Ikke bare hjelper det deg å holde varme i den kalde årstiden, men også vil gi ditt bilde av femininitet, noe som gjør det mer sofistikert og elegant. Stjal skjerf er forskjellig fra sin størrelse, som tillater fri tie det over klærne, er det svært nyttig i tilfeller av fravær fra jakker krage som beskytter nakken fra den kalde (spesielt denne gangen utstyrt lærjakker bekymringer som hindrer bredt skjerf for å skjule inni). Plukke tilbehørs jakker, bør foretrekkes produkter av fin kasjmir.
 Med stoles kan visuelt justere formen:
 bred tilbehøret med flott bilde - passer mest komplette kvinner;
 smal modell med fine print - et godt valg for små jenter;
 tippet med horisontale striper - for den som skammer seg over sin høye;
 vertikale striper på Wraps - Hjelp visuelt lage en figur slankere og høyere.
 De grunnleggende regler for å velge Wraps:
 tilbehøret bør kombineres med klær: jakke hvis mørkt, så det bør velge den modellen av lyse farger som ville ha skapt en kontrast; til jakker med fargerike nyanser passer stoles som lyse og mørke;
 Være praktisk - velg den modellen slik at den kan brukes med flest mulig av ting tippet med et sett av flere farger perfekt for flere jakker;
 Ikke glem å kombinere tippet med sin make-up, for eksempel, ikke under tilbehøret lys gul farge å sette på øyenskygge grå og rød leppestift;
 det er ønskelig at bag og deksel harmonisk sammen.
 Flere måter å knytte stjal en jakke på:
 1.  Bow. Flip tilbehøret på halsen hans slik at den ene enden var kortere enn den andre, lange enden fold i halv børster inne avskjære det i midten av den korte enden av bunnen for å få en bue (butterfly), og trekk den korte enden av en løkke rundt halsen hans; grunn til å bli utgitt stor bue som ligner tilbehør Leopold tegnefilm.
   Loop. Den lange enden av korte opplesninger og skyv den oppover, men ikke helt, for å danne en løkke, sløyfe rette som det passer; Denne metoden bidrar til å gi Wraps volum på halsen din.
   Foss. Strekk og Flip stjal på hans skuldre, nakke vikle lange enden, deretter spissen, som er nærmere midten, mure seg inne under tippet for nakken, bør du få bulk sjal kaskade rundt halsen hans.
   Fletter. Brett i to og tilbehør Kast hals, trekker den ene enden av sløyfen, den andre - i bunnen av sløyfen, slik at de sammenvevd med hverandre; tips kan stå hengende, men du kan gjemme seg under fortommen.
   Nodule. Slå stjal rundt halsen hans, spletit hverandre i motsatt ende av børste bunter, rette tilbehøret langs bredden av skuldrene, danner en bred kappe.
   En velvalgt tippet dekorere klærne, forlater den gamle jakke stilig utseende. Hvis du kjøper noen tilbehør av denne typen, vil du være i stand til å lage hver dag et nytt bilde.  
Яндекс.Метрика