Hva å gjøre med gamle ting
 Vi har alle et hus fullt av gamle ting og skrot. Noen ting kjære og bare går hånd dem farvel og kaste i søpla, andre - synes mer hensiktsmessig, men forgjeves, og andre antyder at kanskje sin tid har ikke kommet ennå. Kort sagt, blir generell rengjøring i junk skifte fra sted til sted. Hvorfor ikke puste i gamle ubrukelige og unødvendige ting i livet? Tross alt, er det mange alternativer reinkarnasjon junk eksklusive utstillinger og unødvendige elementer i selv svært nyttig. Det handler om hva du kan gjøre gamle ting vil bli diskutert.
Hva å gjøre med gamle ting
 Ødelagte stoler - nye kleshengere
 Hvis det var mange ødelagte ryggen av stoler, ikke kaste dem. Hvis de er en liten oppdatering, retusjere og knytte dem til krokene, får du veldig mye positive og vakre multi-trempel kleshengere. Og viktigst av alt - eksklusive. På grunn av designerkleshengere klær du ikke vil kjøpe enten en boutique eller på en utstilling eller i en møbelforretning. Kanskje lage en slik en kleshenger, vil du ha en ny hobby og snart modnes idé å åpne en butikk på din trempel - mesterverk.
Hva å gjøre med gamle ting
 Fan av disponibel gafler
 Hvis en gang du kjøpte en haug med engangs gafler og nå vansmekter i en av kjøkken skuffer, er det på tide å ta hensyn til dem. Hvis gaffelen spenne hverandre i form av en halvsirkel og lim hver av nellik bakside til papp eller plast halvsirkelformet base, får du en fantastisk forberedelse for fansen. Og i sommervarmen denne tingen oh etter behov. Trenger bare å ta tankene til arbeidsstykket. For eksempel, limes eller luft blonder fjær, paljetter eller perler til å dekorere, feste tape. Nå blir det enda glamorøst tilbehør som ikke er skamfull for å få ut poser i høflig samfunn selv mens du besøker som for eksempel teater.
 Oppdatere gamle gulvlampe
 Hvis gården er en gammel lampe, dessverre kikket ut av skapet, ikke rush det og send til trekke pensjon. Han kan fortsatt tjene deg. Bare, selvfølgelig, oppdatere det ville være nyttig. Å begynne å fjerne de gamle gulvlampe trim, rengjøre komponentene. Stramme etter at den nye stoff på basen skyggen. Vel, selvfølgelig, du har å dekorere. Passer for alle som du har på hånden: perler, strass, brosje, kunstige blomster, blonder. Festet til hver stykke vev overflaten gulvlampe bedre med fargeløs silikon.
 Bestemors brystet - eksklusivt skap
 Fra min bestemor arvet arvet en gammel kiste. Det bør bemerkes rike kulturarv. En gang i kister av jentene samlet all sin rikdom og medgift til ekteskapet. Så, i dag i medgift brystet ikke sette rikdom og er best oppbevares på et trygt i bankene. Men eksklusive dresser eller skap av gamle badebukser gjør ganske reell. Bare ønskelig å gjenopprette litt av reinkarnasjon. Hva å huske på at dresser? Men uansett. For eksempel, puter, tepper og dyner er ikke sesongens klær. Hvis du tegner på historier på brystet barnet tema, kan boksen være et flott sted å lagre utallige leker.
 Kort sagt, ikke rush å si farvel til de gamle unødvendige ting. Kanskje er det ikke så trist hvis du kobler fantasi og ønske om å oppgradere lade ting, snu den til nyttig og praktisk, og aller viktigst - vakkert interiør, for eksempel.  
 En god vertinne må ha en kjøttkvern. Selv ti år siden disse enhetene var av samme type - primitive, håndkvern, var i bruk av våre bestemødre og oldemødre. Å slipe kjøtt for stuffing, måtte jeg gjøre ekstraordinære kraft og ulempe er ikke et mål, som hadde rullet kjøtt igjen for å få akseptable resultater. Spørsmålet om hvordan å velge en kjøttkvern, plaget husmødre tilbake da fordi kniver i kjøtt-tupylysya raskt, og ofte måtte skjerpe eller erstatte med ny, og dette vil være enig i, det var upraktisk og ubehagelig.
Hvordan velge en by yasorubku? Anbefalinger

 Nå, når landet byttet til en markedsøkonomi, tellere jernvareforretninger og hvitevarer som er fylt med et stort utvalg av varer av utenlandske produsenter. Blant dem er tilbudt og jeksel. De varierer i pris og makt. Så for å velge enheten som er riktig for deg, må du nærmer ting med sinnet. Å gå til butikken, bestemme selv hva du ønsker å kjøpe en kjøttkvern og hva dets egenskaper er avgjørende for deg. Slik at du ikke mister tid forgjeves, vandre mellom hyllene.
 Så, her er tips om hvordan du velger en kjøttkvern. I hennes kapasitet bør ikke betale mye oppmerksomhet. Selv om salget vanligvis begynne å beskrive disse enhetene med data om deres kapasitet, viser erfaring at kraftig chopper - betyr ikke kvalitet.
Hvordan velge en by yasorubku? Anbefalinger

 Hele verden er relative, og til og med kraftkvern - en variabel. Det er nominell og maksimal effekt. Den første av disse indikatorene som karakteriserer den normale modus, noe som tillater anordningen å operere i lang tid, og den andre - i virkemåten av overlastanordning. Dette indikerer produsenten av emballasjen bare maksimal effekt, og hvis vi er så sikre på hans evner som vil presse ut av vår jeksel sies å være den siste juice, det fort utbrent eller ikke for noen annen grunn. Derfor anbefales det å velge en kjøttkvern, basert på gjennomsnittlig data om sin kapasitet for hvilke produsenter og selgere vanligvis ikke lyver.
 Det samme kriteriet som å fokusere når du velger en jeksel rette tror ytelsen, dvs. beregning av hakket innhentet, for eksempel under fem minutters drift av enheten. Instruksjonene knyttet til det, er det som kalles ytelsesparametere. Bare merk at jeksel i stand til å male ett minutt kilo kjøtt - svak, og det er bedre ikke å kjøpe, men hvis i samme øyeblikk gjennom enheten er 15-2 kg kjøtt, fortjener gunstig til den modellen oppmerksomhet. Enda større produktivitet vanlig husmor på kjøkkenet er ikke nødvendig, og ikke verdt å betale ekstra penger for økt ytelse kvern hvis du ikke kommer til å lage mat for ti personer.
Hvordan velge en by yasorubku? Anbefalinger

 Pohodzhayuchy rundt i butikken, vil du legge merke til forskjellene kjøtt-og hverandre. Noen er av plast, mens andre er laget av metall. Husk at plasthuset reduserer vekten av produktet, og mindre metall oppskrapet. Som beskyttelse mot støt, er det irrelevant for den materielle kroppen har fordi ingen kommer til å kaste eller kaste kjøkkenapparater. Så velger bolig jeksel kan stole på din smak. Vær spesielt oppmerksom er det faktum at det inne - på hjul designet for å kutte kjøtt, og skru transportbånd (aka auger) Dette bør gjøres med kvalitet stål.
 Separat, må det sies om kniver som er ansvarlig for den hastigheten og kvaliteten på sliping kjøtt. De er selvslipende og konvensjonelle. Siste tidvis må skjerpe. Det er ønskelig at settet omfattet to kniver kvern, for små og store kutting.  
Små tips for husmødre

 Denne artikkelen vil være nyttig ikke bare for den unge damen, men for kvinner med erfaring. Det er ikke alltid vi vet. Og aldri lære
 sent. I dag forteller vi deg hvordan og hva du skal lagre, og
 triks som vil hjelpe deg i livet.

 Teip for klær og
 Blomster

 Hvis stoffet er lett å stikke villi av fluffy gensere
 kolleger og hår huskatt, vil følgende råd hjelpe. Ren tørr shorts
 metode: kuttet en bred stripe av tape og fest den til stoffet og skjæring
 rive, behandlet på denne måte på hele overflaten. Scotch bot
 samlet inn fra alle unødvendige klær, kan du bruke maling tape, har det
 kraftige klebeegenskaper for behandling tilbrakt en kort stripe av lengde 10
 se. Gjennomsiktige tapen kan også lime opp på baksiden
 side brukket later potteplanter. Dette bidrar til å holde lenge
 blomst dekorativt utseende spektakulære, noen ganger også et blad vokser, deretter
 Scotch tilfellet fungerer som lås brudd.

 Noen ganger i hverdagen gjør vi for oss selv heller
 uventet oppdagelse. Hvor nyttig konvensjonell saker viskelær?

 Kontor tannkjøtt
 •  Hvis strikken innpakket geistlige kontroll for TV
   på begge sider, så falle ned på gulvet vil den ikke brekker.

 •  Mens matlaging og røreskje grøt igjen i
   panner, synker. Derfor er satt på enden av en skje klips tyggegummi, og det spiller ingen
   vil synke og vil henge på siden av pannen.

 •  Ofte når grønnsaker bord lysbilder kutte på bordet. Dersom
   vantet sette Skrive tannkjøtt, vil det ikke skli.

 •  Skjorte uten
   rynker

   Nå er det på tide å lære å stryke en skjorte uten rynker.
 •  Når stryke må oppfylle visse
   sekvens: krage, åk, mansjetter, ermer, plate, deretter hylle
   og tilbake.

 •  Strykes skjorte kreves på forsiden. Men
   hvis mørk-farget skjorte eller brodert, er det best å stryke på vrangen.

 •  Krage proprasovuyte fra hjørnene inn mot midten,
   at stoffet ikke forville seg i foldene på tuppen. Deretter - åket.

 •  Ikke bøy eller legge opp ermene. Ermene
   skal strykes fra den øvre del ned.

 •  Sakte proprasuyte bar, en hylle tilbake
   og en annen hylle.

 •  Noen tips
   Hvis du har en stor familie, er det fornuftig
   kjøpe et hjem
   ovn for brødbaking. Verdt
   Det er ikke billig,
   forhold
   med kostnaden
   brød. Men maten vi spiser hver dag,
   Payback er raskt for en stor familie. Godt bruke det ikke bare hjemme,
   men også i landet.

   På telefonen
   forhandlinger kan
   godt spare
   spesielt på utenlandssamtaler. Nå er nesten alle mennesker
   har datamaskiner
   eller tilgang
   dem. Du kan bruke programmet til å kjøpe Skype eller Skype-telefon. De koster ikke mer enn vanlig, men samtaler mellom dem helt gratis over hele verden. Og samtaler
   Europeiske land til vanlige telefoner flere ganger billigere.

   Ikke la inkludert bortkastet vann, ikke bruk gass ikke
   etter avtale.

   Felles sannhet, sier du. Ja, men av en eller annen grunn en masse
   de fortsatt glemme. Selvfølgelig er dette bare en liten del av hva som kan være
   lagre, men det er ikke vanskelig for dine familiemedlemmer. Selv om
   først må du minne ditt hjem, for eksempel slå av lyset,
   gradvis vil gå inn i en vane. Hvis du bestemmer deg for å følge disse enkle
   regler, være konsekvent - først da vil du finne at de
   bringe reelle fordeler.

   Fottøy
   Etter hver sokk for å rense den for støv og smuss med en myk
   fuktig klut eller børste. Hvis skittent, fett, bruke 1-2%
   løsning av såpe pulver; å fjerne fet flekker på sko med overdel
   semsket eller semsket bruke spesielle midler for å rense dem.
   Ikke vask i vann fottøy (unntatt gummi).

   Etter rengjøring, påfør et tynt lag med krem ​​og sko 10
   minutter, tørk av med en tørr klut eller fløyel.

   I tilfelle av våt rengjøring gjøre selv våte sko
   vitaminpreparater (krem) for hud som er absorbert inn i huden i den utstrekning
   fordampning. Posushyte før du bruker den igjen.

   Tørr våt
   Fottøy sakte
   vekk fra ovner, varme, unngå direkte sol
   stråler ved romtemperatur.
   Bruk formoderzhateli
   Sko.

   Unngå
   fuktighet
   i skinn
   stramt hæl,
   da dette kan føre til separasjon.
   Lær hæler jacke krever samme omsorg og beskyttelse som overdel.

   Før
   Sokker gjentatte ganger
   behandle sko
   krem. Alle
   igjen, setter
   sko, påfør
   lag med krem
   hele overflaten av lærsko, herunder stramme endeflate av hælen og lær
   såle. I vått vær, bruk vannavvisende kremer.  
  Яндекс.Метрика