Som postet yakshyty ryggen på sko?
 Ingenting kan gi et slikt spekter av følelser, fra glede til elendighet, som en ny sko. Ved montering av stilige sko i en butikk kan virke utrolig komfortabel, bare umerkelig på føttene. Men de bør gjøre noen få skritt ned gaten, og nå kan du tenke på bare en ting: hvordan å myke hæl sko?! Fem rov gni i stand til å tilfredsstille selv den mest ønskede kjøpet. De kan ikke ignorere og holde ut - det er farlig for helsen. Så hvis du kjøper for forferdelige altfor trange støvler eller sko, skynder vi å hjelpe deg med tips om hvordan du raskt myke bakgrunner sko. Å myke opp ryggen av skinnsko
 Materialet som laget sko, spiller en nøkkelrolle i pengeinnsamling for å mykne ryggen. Tenk deg at du har kjøpt en kvalitet skinnsko størrelse upassende eller ubehagelig sko treet. Det antas at sko med skinn "raznashyvaetsya selv." Men så lenge det skjer, yzuroduete du fem ystreplete og nerver. Så ikke forvent mirakler fra naturlig fottøy og selv Hold deg komfortabel:
 •  Hammers. Antikvert metode som bidrar til å myke opp selv de "eik" bakgrunner. Som det skal banke hammer, rygg, topp, innsiden ut. Fra denne behandling pom'yakshytsya sannsynligvis huden, men det er en risiko for skade på overflaten. På grunn av hammer bør behandles med forsiktighet, hvis huden er tynn, lys innredning og bedre helt forlate denne metoden hvis lakkert sko. Lyst til å ta en sjanse - ta ekstra sikkerhetstiltak, rydder mellom skoen og hamre en back stykke stoff.
   Tang. Forbedre tidligere ideer som samtidig kan mykne bakgrunner inne og ute. Men hvis problemet er med lav sko, sko, polubotynkamy og t. N. Etter en topp støvler tang rett og slett ikke komme til bakteppe. Jeg bruker klut-sikringen igjen ikke vondt.
   Eddik. Også ganske populær folkemedisin. For mykgjørende rygger sko de trenger for å sjenerøst fukte huden fast og hvordan å mose. Kanskje du ønsker å fortsette å bruke tang, men kan skade skoene i så fall la til skjønn.
   Glycerol. Kjøpe glyserin på apotek, men rygger sko trenger for å forberede sin søknad. Å forlenge tiden av lær, sette det inn i en varm vått håndkle. 15 minutter pensel ryggen glyserin og la over natten.
   Rastyazhytelem. Spesialprodukter som inneholder kjemikalier bakgrunner mykgjørende skinnsko og ikke skade det. Dette er den mest enkle, moderne og effektiv, men ikke den billigste måten.
   Til slutt kan du bare inkludere ubehagelig sko i studio, hvor hun ble litt strukket i lengde eller redusere bakgrunner. Men det avhenger også av din evne og tilgjengeligheten av gratis tid til å besøke skomaker. I alle fall, har du nå et utvalg av måter å myke sko.
   Å myke opp de kunstige bakgrunner sko
   Under kunstige Materiale refererer vanligvis til ulike typer syntetisk lær og tekstilstoff, naturlig og syntetisk. Selv om basen sko stoff - naturfibrer, er det fortsatt utsatt for syntetisk behandling for holdbarhet og frastøter vann. Så for de fleste tekstiler og videre voksduk sko brukt samme måte å myke opp ryggen:
 •  Vegetabilsk olje. Ved hjelp av en bomullspinne behandle dem bakgrunner sko inne og forlate for å rydde opp i noen timer (om natten). Vanligvis brukes til dette formålet linolje, og det er bedre ikke å angre sin overskudd deretter få våt klut.
   Alkohol. Handlingen er lik oppmykning handling av eddik, men alkohol ikke inneholder syrer som kan korrodere syntetisk materiale. Men vær forsiktig alkohol, fortynne det med vann eller suge vann ryggen og husk da hender. Men før du fukte sko, se etter et bakteppe kartong forsegling innsats. Fra våt papp kan ikke bare zm'yaknuty, men mister formen, dvs. sko også deformert.
   Glyserin. Det er et allsidig verktøy som passer for skinn og syntetiske sko. Men sannsynligheten for et positivt resultat av kunstige materialer under, men du ikke rotet opp sko hvis du prøver å myke bakgrunner ved hjelp av glyserol.
   Mekaniske påkjenninger. Hammer, tang og strekker seg i studio så effektiv for kunstige sko, så vel som for naturlig. Risikoen er også sammenlignbar bolig: kan skade form av sko, og strekke seg i studio bakgrunner kan være så brutal.
   Når du gjør disse tiltakene ikke er i en hast for å gå ut - først gå i skoene behandlet hjemme. Dersom inspeksjonen avdekker at mykne bakgrunner sko gjorde det - frimodig gå ut i de nye skoene på døren.
   Hvordan å myke bakgrunner støvler
   Harde bakgrunner sko - et problem hvis løsning krever tid og innsats. Men hvis du var stive rygger støvler, er oppgaven komplisert av manglende evne til å komme nær dem på grunn av de høye topper. Ingen hammer eller tang vil ikke hjelpe, og suge opp innsiden hælen vil ikke bli lett. Vi kan bare prøve å redde fem. Hva du skal gjøre for å gni bena stive rygger sko?
 •  Blyant av blemmer. Multi verktøy i praktisk emballasje-stick. Samtidig mykner og bakgrunner, og har den effekt at smøremiddel som gjør at den indre overflate av den glidende sko som fem ekstra beskyttelse mot gnidning. Ikke ødelegge sko, etterlater ingen rester eller henne, ingen strømpebukse. Men er ikke billig, og vil søke pa butikker og online.
   Plaster. Gode ​​gamle måten å gni hæl. For å beskytte mot harde rygger sko kan stikke et dobbelt lag med gips, ett direkte på beinet, og den andre - på innsiden av skoen. Det kan komme unstuck mens iført bortkommen til en ball, og det er derfor gni enda mer.
   Silikonputer. Av seg selv, har de ikke beskytte hælen, men kombinert med gips forbedre resultatene. Silikonpute under foten hindrer slipping føtter inne sko, og dermed reduserer friksjonen på hæler hæl.
   Patch-legging. Adressering sbyvayuschehosya gips. Det hjelper ikke bare på harde ryggen, men i tilfelle at hælen gnir på en back søm sko. Pryshyyte eller lim på innsiden av skoen lapp av mykt vev som lukker en søm. Denne metoden er kun egnet for sko, hensiktsmessig eller enda litt dlynnovatoy størrelse. Ellers kan du forkorte enda mer plass inne i støvelen.
   Hvordan du kan returnere skoene til butikken?
   Som du kan se, er det ingen universell og 100% -efektyvnoho måte å myke opp ryggen av sko. Valget av et produkt avhenger av stil, materiale og andre kjennetegn på et bestemt par sko. Men du må huske på at du har rett til å returnere den mislykkede paret til butikken hvis du er sikker på at ingen tur i det, eller kan ikke fikse feilen. Kvitte seg med sko, torturistene og få tilbake pengene brukt på dem kan være under følgende forutsetninger:
   Du har ikke gått i skoene i gata, er det eneste gjenværende rene, uten spor av jord, asfalt, etc.
   Du har ikke vondt sko eller utenfor, ikke inne, som holdt paret og trade dress kan igjen bli utstillingsvindu.
   Du forsiktig fjernet skoene og sette den originale boksen eller en av produksjon og pakking utstedt til deg av selgeren.
   Du holdt mottaket for kjøp av sko, det hele tatt (ikke yzorvan ikke slettet) og informasjonen om den er lest.
   Du bestemte deg for å returnere skoene innen 14 dager fra kjøpsdato, ikke etter.
   Legg merke til at alle manipuleringen av artikkelen for å dempe rygger sko kan påvirke utseendet. I dette tilfellet, i henhold til første ledd av forholdene, returnerer paret til butikken du ikke kan. Så må bare bestemme: enten returnere skoene og prøve å tilpasse dem til å bære. For vår del vil vi at du skal ta den riktige avgjørelsen og så sjelden som mulig å vises før et slikt valg, og hvordan man skal forholde seg til mindre behov for å myke opp ryggen av sko.  
 • Hvordan å forberede deg Amaranth olje?
   Teknologiske fremskritt har hevet moderne legemidler til enestående høyder, men dette forringer ikke myndighet av tradisjonell medisin. Oppskrifter naturlige urtemedisin er fortsatt etterspurt og respekt. Og for deres fremstilling er ofte brukt vegetabilske oljer som inneholder biologisk aktive midler i høye konsentrasjoner. Spesielt er amaranth olje en av de mest nyttige komponenter for komplisert og for seg selv. Og for maksimal effektivitet er det ønskelig å forberede deg Amaranth olje. Da kan du ikke tvile på sin kvalitet og friskhet. I tillegg, etter å ha forberedt Amaranth olje selv, legge du det på et stykke sinn og følelser, som også positivt påvirke dens egenskaper. Hva er amaranth olje? Sammensetning og fordelene av amaranth olje
   Amaranth - plante utbredt over hele verden. Hans fødested tror Amerika, hvor det spre seg til asiatiske og europeiske land med temperert klima. I Russland amaranth kalt barhatnykom eller kuk kammer, så høre fra hennes bestemor en av disse titlene, ingen tvil: det handler om Amarante. Og hvis du ser det i naturen, de umiddelbart forstå opprinnelsen til rolige kallenavn: amaranth blomst lyse røde rødbrun hengende klynger som består av mange små blomster. Disse knopper ikke mister form og farge, selv i tørret form, slik ofte anvendes i dekorative kvalitet. Men mest amaranth er fôr og korn avlinger.
   I mat-avdeling kan møte amarantovuyu bygg - en frukt amaranth, som også gjennomført og smør og mel. Amaranth frø er rike på protein spesiell kvalitet, med en bred og balansert aminosyresammensetning. Spesielt betydningen den spiller en essensiell aminosyre lysin, og deltar i prosessen med konstruksjonen, I gjenopprette levende vev), albumin, globulin og andre biologisk aktive stoffer (karotenoider, rutin, etc.). Fat korn amaranth 6%, og er stort sett umettede fettsyrer, linolsyre, linolensyre og oljesyre. I framstillingen av Amaranth olje disse stoffene passere den. Som et resultat, er egenskapene og fordelene av Amaranth olje bestemmes av dens kjemiske sammensetning
   De aminosyrer. Lysin, treonin, fenylalanin, tyrozynytryptofan inneholdes i amaranth olje i en mengde og forholdet er tilnærmet den til humant melkeprotein.
   Vitaminer. Vitamin E olje Amaranth er en sjelden form optimalt for læring. Vitaminene A, V1V2V5V6V9S, D, E, NyRR inkludert i stoffskiftet som antioksidanter.
   Skvalen. Organisk materiale, som gir pigmentering og er en del av hudceller. Den kraftig antioksidant som har kreft egenskaper. Amaranth olje inneholder en rekord for mat 10% squalene.
   Mineraler. Kalium, magnesium, sink, selen, kobber, mangan, jern, fosfor, natrium. Og for kalsium Amaranth olje overgår helmelk.
   Fosfolipider og steroler. Energi Natur regulatorer av lipid metabolisme, aktiverer metabolismen, normalisere blodsukkernivået.
   I tillegg til helsefordeler, har Amaranth olje utestående kulinariske kvaliteter. Det er ikke bare næringsrik, men har også en behagelig aroma og smak som minner nøtter.
   Hvordan er amaranth olje? Amaranth oljeproduksjon
  Hvordan å forberede deg Amaranth olje?
   Frukt inneholder amaranth korn med en høy konsentrasjon av fettsyrer. Men Amaranth olje fremstilt ved utvinning, dvs. tildeling av olje komponent i grunnlaget for andre vegetabilske oljer. Denne basen olje er nødvendig at Amaranth frø er svært liten, og de gjør direkte med svært lite olje. Men konsentrasjonen av biologisk aktive stoffer kan fortynne den med en annen olje, uten at det går ut terapeutiske egenskaper. I et industrielt miljø er det en kraftig presser og sentrifuger, men det er svært reell og kok Amaranth olje hjemme. Ikke bli redd møysommelig prosess - men det vil være en belønning for en virkelig frisk og naturlig Amaranth olje.
   Råvarer og verktøy for å lage bedre Amaranth olje å forberede seg på forhånd for å ikke bli distrahert under søke. I mellomtiden gjør teknologien etableringen av Amaranth olje svært spesifikke instruksjoner:
   Vegetabilsk olje bør være uraffinert. Dette kan være olivenolje, solsikkeolje eller andre naturlige olje frisk.
   Amaranth frø trenger valg, ikke skadet og ganske stor. Vanligvis er det best å bruke amaranth varianter eller Ultra Kyzlyarets.
   For sliping frø trenger stein morter, men det er lov å erstatte jeksel.
   Trenger også to flere krukker og mindre volum, stekeovn eller komfyr med et brev fra pannen, grunne sil eller stykke gasbind.
   Amaranth olje hjemme: oppskrifter
   Det er flere påvist måter å gjøre Amaranth olje huset, slik at du står fritt til å velge noen av dem. Og enkelheten av hverandre og varighet praktisk talt ikke påvirke kvaliteten av sluttproduktet.
 •  Hvordan Amaranth Olje enkel.
   Zagotovte 200 gram Amaranth frø og en halv liter olje.
   Tørke frøene i ovnen eller neharyachiy litt tørr-varme pannen. Hold tørket frø, men ikke brent.
   Scratch Amaranth frø mørtel. Du kan male i en kaffekvern eller helikopter, men ikke til staten av mel, litt større.
   Hell knust amaranth frø i en ren, tørr glasskrukke og fylle med olje, oppvarmet til en temperatur litt over rommet.
   Forsiktig røre innholdet i glassene, cover og lagre i et mørkt rom der temperaturen ikke faller under rommet.
   Om en måned senere fjerne glasset med olje, oljefilter og lavere glassbeholder.
   Amaranth olje, kokt så klar til bruk. Lagre den i en tett lukket beholder på et kjølig mørkt sted, men ikke i kjøleskapet ikke lenger enn et år, og den beste bruken mulig. Men det er en annen oppskrift som også kan brukes som en veiledning for å forberede Amaranth olje hjemme:
   Hvordan Cook Amaranth olje fra frøene.
  Hvordan å forberede deg Amaranth olje?

   Andel av produkter - 1: 1 dvs. glass Amaranth frø trengs kopp vegetabilsk olje.
   Ikke å sette varmebehandling av frø, male dem tilgjengelig måte (manuelt i en morter, jeksel eller chopper).
   Hell den knuste frø olje med et glass, rør og fjerne lokket på et kjølig mørkt sted.
   Hver dag i to til tre uker ristet innholdet av fartøyet.
   Sil oljen fra kaken, hell væsken i en ren og tørr retter og kjøle for et par dager.
   I løpet av denne tiden olje vidstoyitsya. Sil den fra sediment og bruksområde
   Begge metoder biprodukt av matlaging Amaranth olje kake viser seg, som også har nyttige egenskaper. Så ikke kaste den, og oversette til ren oppvask med lokk og oppbevar i kjøleskap. Amarantovыy måltid kan legges til matvarer og gjelder som en komprimere. Det lindrer symptomene på leddgikt, revmatisme og er en aktiv del av næringsrike masker for huden.
   Hvordan bruke Amaranth olje? Bruken av Amaranth olje
   Det er mange grunner til å lage mat Amaranth olje. Det finner programmet i kjøkken og bad, nyttig for behandling og kosmetiske prosedyrer:
 •  Opptak Amaranth olje ss faste to ganger om dagen for en måned regnes som et effektivt middel for avstiving.
   Maske med en teskje Amaranth olje, en teskje honning og eggeplomme, og har en foryngende tonic effekt.
   Amaranth olje brukes som et naturlig solfilter kropp og raskt gjenoppretter overdried og sprukken hud på leppene.
   Dersom det anses at grøten smør ikke vil ødelegge, Amaranth olje det kan bare bli bedre, legge den til enhver kornblanding i stedet for smør.
   Amaranth olje som fylling beriker smaken og øker fordelene av vegetabilske salater.
   Amaranth olje er svært verdifull for husmødre eiendom: det er ikke redd for høye temperaturer. Ved oppvarming Amaranth olje beholder sin sammensetning og egenskaper, i motsetning til mange andre vegetabilske oljer. Så ikke gå glipp av muligheten til å bruke selvlaget Amaranth olje når baking, steking og matlaging gryteretter. Dette vil gi dem en ny smak og aroma, og du - et rykte klok og dyktig kokk.  
 • Яндекс.Метрика