Fluffy juletre - en av de viktigste egenskapene til jul, uten en ferie virker ekstremt kjedelig, men fordi den uken før jul i nesten hver familie det er oppkjøpet av grønn skjønnhet.
 Kunstige juletrær har lenge vært populære fordi de ikke smuldrer, som gjør naturlige trær, ofte mye mer vakker og attraktiv enn deres naturlige motstykker.
 Og etter å ha gjort sitt valg i favør av kunstige juletrær du minst levere en levende treet, og gitt at livet kvaliteten på produktene varierer 10-50 (!) År, så gjerne å telle hvor mange gode gjerninger du administrere skape.
Hvordan velge en kvalitet juletre?

 Naturligvis, vi snakker om kvalitet kunstige trær, ikke de billige kinesiske produkter, som bokstavelig talt oversvømmet våre markeder og butikker. Lav pris vesentlig påvirke den stygge slags trær og veldig spesiell lukt frastøter oppkjøpet av "kunstverk".
 Men blant de mer eller mindre kvalitetsprodukter møte sine svakheter og feil, så jeg spørsmålet er hvordan man skal velge en kvalitet kunstig juletre som vil tjene deg trofast i mange år?
 For å forstå de ulike foreslåtte alternativene i dag er ikke så enkelt, er svært forskjellige, så utseendet på juletrær og prisklasse, selvfølgelig, ønsker ikke å betaler for mye, akkurat som å kaste gode penger etter dårlige, prykupyvshy dårlig kvalitet forfalskninger.

 Produsenter


 Naturligvis er det første du bør ta hensyn - denne produsenten. Selvfølgelig er de tryggeste og høyeste kvalitet vurderes trær av europeiske produsenter, men de er så å si, som europeere.
 Men ganske godt bevist høy kvalitet kinesiske produkter sertifisert for salg i Europa og USA. Hvis du virkelig ønsker å kjøpe høy kvalitet og trygg juletreet, så kanskje du vil bli begeistret produkter fra den nederlandske produsenten «Triumf».
Hvordan velge en kvalitet juletre?

 Juletre dette merket så berømt og anerkjent over hele verden, kan produsentene lett gi en ti-års garanti på sine produkter: juletrær i denne perioden helt endre utseendet sitt, har ingen lukt, ikke faller helt og holde sin form.
 Et annet merke av verdens kjent «TruTip» vellykket eksperimentere med utseendet på sine produkter, deres kunstig skog skjønnhet ofte mer vakre og storslåtte naturgrantrær.

 Farge og størrelse på kunstige juletrær


 Til kunstig skjønnhet så, hvordan kan naturlig, produsenter bruker den til å lage forskjellige farger og nyanser, noen ganger resulterer i en nyttårs skapelse ville ikke skilles fra den ekte tre. Det er noen trær, som er helt i tråd fargevalget med naturlige farger: mørk grønn, lys grønn og strålende grønn farge.
 Alle kan velge det som det mer til din smak. Nylig, det er en økende etterspørsel etter en eksplisitt kunstige juletrær - hvit, rosa, sølv, blå og selv gjennomsiktige nåler.
Hvordan velge en kvalitet juletre?

 Disse juletrær, ofte spiller en mindre rolle i festlig antrekk, blir de ofte brukt i kontorer, kjøpesentre, sovesaler og hotellrom.
 Forresten, den mest populære er hvite nåler og andre utvalg: trær med malte hvite tips, som skaper en lys effekt snøballer. Disse juletrær ser mest interessant i det profesjonelle markedet som heter "snø" eller "frysing".
 Color trunk spiller ingen rolle, fordi det er ofte malt i basisfargen av nålene, men den kunstige juletre "premium" -klassen vanligvis skilles brun koffert, så å si, "tre".
 Som for størrelsen på nyttårs skjønnhet, for innenlandske behov vanligvis passer trehøyden 1,5 m, 1,8 m og 2 m Høyde regnes som de mest komfortable 1,8 meter -. Og treet ser imponerende og reparere det praktisk ikke å hoppe rundt med en stol.
Hvordan velge en kvalitet juletre?

 Generelt, kunstige juletrær fra den minste (46 cm), som vanligvis er installert på et skrivebord eller en hylle som mindre dekorasjon, den største (5,5 m), som er åpenbart ikke ment for hjemmebruk.
 Vær oppmerksom på standen, de er av to typer: plast og metall.

 Selvfølgelig er det bedre å velge et metallstativ, og det er ikke bare trygt materiale: tenk deg henge på juletreet masse leker, tinsel og lys og plast står bare ikke kan holde potyazhelevshee treet.

 Materiale og metoder for vedlegget


 Det er to hovedmåter å lage kunstige trær - støpt aluminium base og ramme med PVC, er billigste og mest primitive elementer i denne listen ikke inkludert. De fleste av høy kvalitet og holdbar støpte kunstige juletrær er vurdert, som hver kvist er fylt i et eget skjema, men prisen er mye høyere enn de andre.
 Juletre med fiskesnøre har også sine fordeler: deres design, ofte ved hjelp av nåler i forskjellige nyanser, noe som resulterer i maksimal resultat er spektakulære. De billigste kunstige juletrær er de som er laget av PVC-materiale, men likevel, de ser på dette, ikke så ille.
Hvordan velge en kvalitet juletre?

 I forhold til miljøsikkerhet - PVC bør ikke føre til at du mye tvil om at det viktigste er ikke å varme den til smeltepunktet. Hvis du tviler på sikkerheten av materialet gjør opp treet, uten noen skam kreve et sertifikat av kvalitetsprodukter som kan tjene som den beste garantien.
 Noter hvilke typer maskinvare: det beste alternativet når grenene er artikulert mekanisme, mens de rettet akkurat som en paraply mot stokk. Det er viktig at grenene var fleksibel, fordi etter ferien har vakker skog rense bort somnutsya kvister, og når den tid kommer, vil du lett kunne løsne ønsket posisjon.
 Det er en annen måte å fikse grener - med kroker. Vanligvis slike trær, avhengig av hvilket nivå gren bør sitte, alle av dem nummerert, så samle det er ikke så vanskelig. Og til slutt, bør vi ta hensyn - dette høydepunkt.
 Mest demokratiske i prisen, selvfølgelig, fortsatt uten tre lys, du vil være i stand til å dekorere lanterner. Det er juletre med LED-belysning og fiberoptisk belysning.
 Hva er mer som - bare dømme deg, men husk at fiberoptisk belysning er vanligvis satt i små braketter, som lyset fra dem er fortsatt ikke nok. Det er alt, bra shopping!  
Hvordan å lage mat tindved olje i hjemmet?
 Men mange moderne fasiliteter ikke tilby oss kosmetikk, men tradisjonell medisin har ikke mistet sin relevans. I apotek, kan spesialitet butikker og til og med dagligvarebutikker kjøpes for realisering av "bestemor" metoder. Men siden vi bestemte oss for å bruke naturlige ingredienser, er det logisk å gjennomføre planen i sin helhet. Det er ikke å kjøpe ferdigmat og koker dem selv. For eksempel, for å lage mat hjemme tindved olje, som er mye brukt i oppskrifter for helse og skjønnhet. Produksjon av tindved olje i hjemmet - en garanti for kvalitet. Så det er bedre å gjøre tindved olje alene, for ikke å tvile på sikkerhet og effekt av produktet. Hvordan lage hjemme med tindved olje
 Tindved olje, som selges i apotek, har ingenting å bebreide. Det er godt gjort, laget av reglene og har sikkerhetssertifikater. Men, ser du at prosessen med å utarbeide en håndskrevet tindved olje forteller ham litt spesiell, Ekskludert Industrial Technology "ingrediens". Så hvis du har tid, lyst og buckthorn, selvfølgelig, bedre forberede deg olje, gir det liv. Gjør noe ikke altfor vanskelig, men vil ha problemer. Men tro meg, er den virkelige tindved olje arbeidet ditt. Dette blir tydelig når det kommer til alle de gode egenskapene av tindved olje. Vi vil snakke om dem senere, men for nå ta en titt på funksjonene av tindved olje:
 Vi har lært at matolje er hentet direkte fra frø eller nøtter, noen ganger - med masse. Men tindved olje fremstilles fra det samme prinsippet som borre - det vil si, ved ekstraksjon ved en grunnleggende vegetabilsk olje. Dette skyldes det faktum at tindved frø er for liten til å være av dem kunne få nok oljebase. Som grunnlag benyttes solsikke, oliven, noen ganger andre raffinerte vegetabilske oljer.
 Tindved olje som et ferdig produkt har en rik rød-oransje farge og karakteristisk lukt. Det er sjelden, men klissete og etterlater dårlige flekker fjernes. Dette er bare teknologien for matlaging: olje fra frø er fargeløs, men det snur tindved bær massen er rik på karoten.
 Industriell produksjon av tindved olje er assosiert med komplekse teknologiske prosesser som involverer sterke spinning, pressing, diffusjon og siste sjekk på etterlevelse. For hjemmelaget tindved olje oppfunnet forenklede måter.
 Men for å forberede tindved olje er ikke verre enn det fabrikkbygning, trenger du høy kvalitet på råvarene. Det er helt moden, frukten er ikke skadet å bli separert fra grenene, ta og vaske. Deretter geitvedbær obsushuyut ved lav temperatur (utendørs i skyggen eller litt varm ovn). Bare da kan du begynne å forberede tindved olje i hjemmet.
 Hvordan å lage mat med tindved olje kake hjemme
Hvordan å lage mat tindved olje i hjemmet?
 Prøv å begynne å gjøre tindved olje på den enkle måten. Selvfølgelig er dens relative enkelhet. Men du får en idé om teknologien av innenlandsk produksjon av olje og tindved kan bestemme om du vil fortsette å forholde seg til dette:
 •  Valgt geitvedbær og ren hoppe gjennom juicer. Separat juice og bruke det på egen hånd (for å drikke eller matlaging).
   De resterende kake sette et ikke-metalliske beholdere (passer stor glasskrukke) og hell på ny olje.
   Bruke uraffinert solsikke eller olivenolje på frekvensen av en halv liter olje for hver 3 kopper av tindved olje kake.
   Dekk glassene (tetthet er ikke nødvendig) og ta på et mørkt sted. Ved romtemperatur eller litt kjøligere permisjon om en uke (6-8 dager).
   Etter denne tid massen er tid til å passere jevnt sporstoffer og vitaminer. Kan filterkaken fra den, og ta i bruk, og kan også forbedre kvaliteten på oljen.
   Igjen, presse saften av omtrent samme mengde av friske bær, som første gang. Kast det på vilje, jeg har en ny kake helle nastoyavshymsya på rhamnoides og filtrert olje.
   Gjenta infusjon, deretter presse olje fra måltidet. Tindved olje er klar.
   Hvordan å lage mat tindved olje med bær hjemme
   Den tilsynelatende enkelhet i den ovenfor beskrevne metode ikke redusere kvaliteten på det endelige produktet. Men hvis du ønsker å øke konsentrasjonen av næringsstoffer, prøv å lage mat tindved olje på denne måten:
  Hvordan å lage mat tindved olje i hjemmet?

 •  Plukket rene bær av rhamnoides legge brevet og renne jevnt i ovnen ved lav temperatur. Din oppgave: å gjøre bærene tørr og solid tvers igjennom, men ikke på noen måte hindre dem fra å brenne og.
   De tørkede bær å male til mel med en slipemaskin eller helikopter.
   Mel av tindved bær helle en ikke-metalliske beholdere (keramikk eller glass krukke).
   Forvarm uraffinert olje til en temperatur litt varmere rom. Hell mel og tindved i banken, slik at oljen lett dekket med mel laghøyde.
   En liten blanding innholdet i glassene, dekke den med et lokk (ikke lufttett) og ta på et mørkt sted. Stå i romtemperatur i ca en uke, røring daglig olje.
   Ved utløpet av tindved oljeutvinning filter. Du trenger en veldig fin sil, men selv det ikke fjerne alle partikler av mel helt.
   Så la filtrert olje er en dag hvor sedimentet faller.
   Separat bunnfallet og den klare tindved olje helles i en annen container. Det er klart til bruk.
   Som i den forrige saken, kan du gjenta prosedyren fra begynnelsen, ved hjelp av allerede tilført olje å øke konsentrasjonen av næringsstoffer i det ferdige tindved olje.
   Hvordan tindved olje høy konsentrasjon
   Det er ganske enkel og effektiv, men, grovt sett, er ikke lønnsom måte hjemmelaget tindved olje. Men det tydd til når man skal lage mat tindved olje av høyeste kvalitet. Hvis produktets kvalitet er viktigere dens beløp, prøv tindved olje som følger:
  Hvordan å lage mat tindved olje i hjemmet?

 •  Rengjør og tørk bær av rhamnoides valg, laste ned juicer. Fjerne olje kake, fersk juice og hell i metallisk redskap stor diameter (den større - jo mer komfortabel du vil).
   Retter med juice satt i et mørkt sted og la ved romtemperatur i ca en dag.
   Etter denne perioden, vil man se at på overflaten av saften dannet en tynn oljefilm.
   Fjerne oljen på noen praktisk måte og hell i en tett lukket beholder. Oppbevare i kjøleskapet.
   Olje vil svært lite, men konsentrasjon av vitaminer og mineraler i den vil bli sammenlignet med den maksimale tindved olje oppnådd ved andre midler). Noen ganger tindved olje forberedt fra frosne bær. Det er fullt mulig, men er en mer nyttig olje med friske bær av rhamnoides. Men frosne bær er tilgjengelig når som helst på året. Selv om du gikk glipp av tid og ikke har tid til å lage mat tindved olje ved innhøsting tid, har du en sjanse til å gjøre det selv om vinteren.
   Hvorfor tindved olje for å forberede deg? Funksjoner og fordeler av tindved olje
   Seabuckthorn - har lenge vært kjent og elskede folk medisinplante. En tindved olje - et slags konsentrat alle nyttige egenskaper av tindved. Den lagrer verdifulle vitaminer (A, C, E, K, F, gruppe B), og organiske syrer, fettsyrer (linolsyre, oljesyre, palmitinsyre, stearinsyre, etc.). Tindved olje er rik på tanniner og sporstoffer. På grunn av den biologiske aktiviteten til disse komponentene, har tindved olje en rekke nyttige funksjoner:
   Antibakteriell;
   smertestillende;
   anti-inflammatorisk;
   sårtilheling (akselererer vev gjenfødelse);
   tonic (gir huden elastisitet);
   nærende, fuktighetsgivende.
   Tindved olje bruk inne og påføres lokalt. Hvis du har tenkt å bruke tindved olje som kosmetisk, vet du at det ikke kan brukes til ansiktet i ren form. Dette er på grunn av det høye innhold av karoten som kan forstyrre hudens naturlige forsvar. Men delvis består av masker, kremer og komprimerer tindved olje bidrar til å gjenopprette elastisitet og glatthet av huden, bekjemper rynker, tørrhet, skorper, styrker hår og negler. Før bruk av tindved olje, ta kontakt med en kosmetolog eller i det minste de som er bevandret i folkemedisinen.
   For reseptbelagte legemidler og tindved olje basert på behandling av gastritt og magesår, sykdommer i bukspyttkjertelen og forstyrrelser i tarmen. Tindved olje styrker det kardiovaskulære systemet, som brukes til å normalisere trykket, og i tilfelle problemer med synet. Tindved olje kan brukes ikke bare på huden, men også slimhinner, noe som gjør det uunnværlig i behandlingen av stomatitt, konjunktivitt, og så videre N. Men hvis du gjør deg selv Geitvedslekten olje -. Ikke noe problem, må bruken være godkjent av en spesialist. Følg skjønn, ta vare på deg selv og bli frisk!  
 • Яндекс.Метрика