Hvilken etasje er bedre å velge å Leiligheten er komfortable og trygge for helse

 Tregulv - er det mest gunstig materiale for mennesker. Den eneste virkelige ulempen til sin - et tykt lag av lakk. Men først, kan du ikke gjøre dette tykk (1-2 deksel nok), og for det andre, etter reparasjon lakk må tørke godt ut, godt ventilert rom som ingen lukt i leiligheten var ikke, deretter forsiktig flere ganger for å vaske gulv med kaldt vann. Dette er i tillegg til rent praktiske fordeler (maling er mer holdbare) er også en campingbil, så vel som til en viss grad fjerner skadelige fordampning.
 Hvis du velger å bruke i leiligheten hans gulvet laminat, du bør bare kjøpe det i en pålitelig produsent. I den første måneden etter nastelyly etasje, leiligheten er bedre ikke å bo fast. Laminat må "legge seg ned", "pust" i minst 25-30 dager. Etter at det er trygt.
 Tepper krever en alvorlig sikkerhetstiltak. Først av alt må det være nye materialer av høyeste kvalitet. Nå er det mulighet til å kjøpe et teppe laget av naturlige fibre, som ull, bomull, etc. Det er mye mer nyttige syntetisk. Gamle teppe, uavhengig av naturlige eller syntetiske materialer som det bør endres, da det har samlet år av støv, skitt, muggsopp, mikropartikler innenlandske midd. I tillegg er det sannsynlig at den gamle teppet ikke har mistet sin destruktive evnen til å gi den luft flyktige kjemikalier, inkludert formaldehyd.
 Den maksimale "holdbarhet" for en slik gulvbelegg 5 år. Men hvis perestelyty gulvet i dag kan du ikke, så i hvert fall se på som teppe med stor forsiktighet. Støvsuger minst 2-3 ganger i uken på en åpen kvatyrtsi og minst en gang i uken, tørke gulvet med en fuktig svamp dyppet i en 20% løsning av natriumklorid. Deretter åpne vinduene og la gulvet tørke ut skikkelig. Fukt farlig: det fremmer reproduksjon av sopp. Prøv å holde leiligheten var så mye sol. Sol og salt - fiender av allergener som er i støvet.

 Hvis teppet flekker dannet, deretter bekjempe dem på følgende måter:


 • flekker fra øl, vin, sprit, vodka skjermer med varmt vann og vaskemiddel. Fukt en klut med denne løsningen og gni på flekken og skyll med en løsning av varmt vann og eddik (1 ts spiseskje til 1 liter vann.);
 • kaffe, kakao, te - kaldt vann med glyserol (1 ss Spoon i 1 liter vann.);
 • fra rødvin og fruktjuice - kaldt vann med en liten mengde av ammoniakk;
 • fett - bensin.
 Når flekken fjernet, hele teppet for å tørke klær pensel dyppet i rengjøringsmiddel.
 Ikke dekke gulvet teppe hvis leiligheten ligger i første etasje. I alle disse manglene kan forårsake dette "landing tropper levende" ut av kjelleren. Insekter som trenge inn i huset til hjemløse dyr - en alvorlig trussel mot helse og miljø hjemme. De er svært vanskelig å fjerne, fordi fibrene insekter føler deg komfortabel og formere seg raskt. Det finnes spesialspray for å bekjempe lopper, men håndtere sin leilighet trenger bare en spesiell maske til hjem og ingen andre. Da trenger du langsiktig ventilasjon. Manipulasjon er gjentatt flere ganger, så mye som beskrevet i manualen. Det er alltid denne muligheten?
 Mindre giftig og, i den mening, svært effektiv metode tilbyr grisen folk metoder.

 Tradisjonelle metoder for å bekjempe lopper


? Du må malurt (kan være friske planter kan tørke varer på apoteket), fall i en bøtte og brygge kokende vann (en bøtte trenger 3-4 pakker), la stå til vannet er avkjølt, avløp og vaske gulvet med denne løsningen . Etter 4-5 dager, gjenta.
? Et annet alternativ - en tørr estragon helle på gulvet, la ham ligge i 2-3 dager, deretter forsiktig fjerne vakuum og gjenta. Gjøre så lenge de insekter ikke vil forlate hjemmet alene. Lopper er redd malurt - så sier de erfarne folk.
 Hvis du føler behov for å dekke ditt sex LinoleumGjør det ikke i hele leiligheten. La det fri fra soverommet og selv barn. Generelt, dette polymermaterialet trygt brukes for offentlige rom, korridorer, haller, toaletter. Kjøpe bare høy kvalitet linoleum.
 Gulv fliser tradisjonelt gjør på badet, på kjøkkenet, i korridorene. Det er alltid varmere og dermed mindre risiko for å bli forkjølet. Keramiske fliser på soverommet og barn i all sin eleganse upassende. Velge materiale basert på prestasjoner, på emballasjen.
 Gi opp av gulvvarme hvis du ikke er for kald leilighet. Eller i det minste begrense det i noen del av rommet.  
Å smelte smør?
 Erfarne kokker spørsmålet om hvordan smelte smør er sannsynlig å forårsake et smil, som i toplenyya ingen big deal. Men bortsett fra erfarne kokker, det er nykommere som gjør de første trinnene, læring visdom matlaging. For uerfarne kokker viktige for å forstå hva som er ghee, er smør smeltet. Smør en, og prosessen og resultatet av forskjellige preparat. Ghee - olje, klar til bruk, og smeltet smør - produkter for baking på kjøkkenet.
 Smelt smør på flere måter. Ta du trenger for dine måltider mengde olje (prosessen var raskere, dele det opp i små biter) og velge den mest hensiktsmessige metoden fra følgende.
 1.  Over brannen. I en jerngryte (krus, Turku) å legge ned små olje. Jo mindre diameteren av bunnen av tanken, jo bedre - vil oljen ikke spre seg og forbrenne. Juster brennerplaten til brann var liten heis til hans krus, men ikke plasser på rutenettet plate. Hold bøtte hengende over brannen under omrøring med en gaffel eller en skje smør. Oljen bør ikke koke, ellers mister alle sine nyttige egenskaper. Ved første tegn på koking, ta bøtta borte fra ild. Dermed, miksing, og vekselvis bringe bøtte til brannen, opptak av det, smelter du smør.
   På lav varme. Hell over i en kjele med vann (ganske lite antall), bringe den til en byll. I en kjele, legg barer, over hvilke satt en beholder med olje (finhakket). Dampen fra kokende vann oppvarmet beholder med smør og smelt den. Bare husk å røre hele tiden. Denne prosessen er en langsom, men olje rastaplyvayas dampet, garantert ikke å koke.
   På vannbad. Prosessen med å smelte i et vannbad i likhet med damp. Den eneste forskjellen er at kapasiteten av oljen er ikke et par, og kokende vann. Koke vann i en dyp panne eller annen beholder diameter større kapasitet med olje. Plasser beholderen i vann og rør til smøret smelter. "
   I mikrobølgeovnen. Prosessen med å smelte smør kan være en liten sak om kjøkkenet har en mikrobølgeovn. I dette tilfellet vil du bare trenger container for mikrobølgeovn, et spesialdeksel (ikke bedash ovn), og at olje. I en spesiell beholder kutt i stykker sette olje, satt i ovnen, dekk med lokk, sette tid - 10-15 sekunder og få smeltet smør. Smelt smøret kan være i forskjellige modi: modus oppvarming (10-15 sekunder) og opptiningsmodus (fra 2 til 25 minutter). Kokker rådes til å bruke opptiningsmodus, slik at mer olje beholder sine gode egenskaper.
   Og en annen liten hemmelighet - hvis du ønsker å raskt smeltet smør kjølig, tilsett noen skjeer av melk. I dette tilfellet blir oljen ikke herde.  
Valgskjermen for radiatorer

 Utvilsomt er dette en veldig rasjonell element av dekor. De ikke bare ikke gjemme deg estetiske innslag, gi rommet et ferdig utseende, men også mer hygienisk. Ikke samle støv enkelt fjernes. Men hvis skjermen på radiatorer laget av sponplater (DSP), kan det være farlig for helsen. Problemet er at i dårlig behandling DSP sender luft fint støv fra formaldehyd og fenol. Og disse flyktige stoffer er blant kreftfremkallende, som bidrar til forekomsten av maligne svulster. Installert dem og andre negative effekter: evnen til å forårsake hodepine, svimmelhet, hudreaksjoner, misbruk på genetisk nivå. Kilden til formaldehyd og fenol kan være noen typer kryssfiner, som også er noen ganger gjort skjermer.
 Faren er forsterket av det faktum at DSP styrene brukes til dekorative maske radiatorer, utsatt for konstant temperaturendringer. Fra dette de forvitre og dårlig fordeling forsterket. Den samme virkning er negative og mekaniske påvirkninger, som for eksempel hjerneslag - enda litt.
 Det bør også nevnes at batteriene er satt foran skjermer anta primære varme radiatorer. Og hvis de er laget av materialer som er lav varmeledningsevne, for eksempel enkelte typer av plast, vil bygningen holdes kjølig. Det er folk som selv liker det. Og for de som liker det hot, anbefaler vi deg å kjøpe metall (aluminium, stål) og mesh skjermer. De gir bedre varme. Best i dette tilfelle materiale - aluminium. I tillegg har den en høy varmeledningsevne, er det også lettere enn stål. Selv om stål absolutt ser vakker og har mer plass til pynt. Det kan være malt i en farge som tilsvarer interiøret.

 Nyttige tips om å velge Display for radiatorer


 • For å bestille skjermer på radiatorer fra miljøvennlige materialer.
 • se til at hver skjerm var ganske mye ventilene. Dette er for det første gi rommet mer varm og for det andre, forhindre skjermen mot skade og mulige skadelige utslipp.
 • Ikke bruk skjermen som en hylle for tunge gjenstander. Beskytte dem mot støt og deformasjon.
 • rengjøres regelmessig støvsuger ikke bare utvendig panel, men ventilene.  
Hvordan å løse opp spenninger fra øynene?
 Den omfattende distribusjon av informasjonsteknologi har ført til mye mer belastningen på øynene. Elektroniske skjermer, monitorer, tabletter, smarttelefoner, e-bøker medføre tretthet i øynene i kontorarbeidere. Folk hvis arbeid er forbundet med konstant observasjon av de samme tingene, og fagfolk som arbeider med små detaljer også utsatt for overdreven belastningen på øynene. Hvordan å løse opp spenninger fra øynene?
 Det finnes en hel gruppe av øvelser og teknikker som tar sikte på å slappe av med øynene. De fleste av dem er i følgende liste.
 1.  Tre fingre masserer og stryker pannen, øyenbrynene, templer, øvre kinnene under øynene, bihuler, nese selv, nese, gropene foran ørene, ører, sted bak ørene, baksiden av halsen. Før masserer hver ny del av kroppen blink.
   Varme hender forsiktig massasje øvre og nedre øyelokk litt ponatyskayte dem.
   Klikk på de indre øyekrok, litt massasje.
   Flere ganger prymruzhtesya fast og ofte blinke.
   Tøyler øyne venstre og høyre, opp og ned, diagonalt, "pomalyuyte" åtte og sirkler.
   Prøv igjen stengt på samme alder.
   Prøv å blinke oftere.
   Tvunget stopp for et par sekunder øyebevegelser, bildet før dem "flyte", og i løpet av den tiden øynene hvilte.
   Når du napruzhuyetesya og prøver noe å vurdere, så hold pusten ufrivillig. Prøv å følge denne prosessen og puste.
   Kom til vinduet og ser først på glass (kanskje det er en ripe eller potertist) og deretter ser på avstand for en skarp glass.
   Stå på grensen av sollys og skygge. Vekselvis øynene lukket og regissere "look" for solen, og deretter flytte den personen inn i skyggen, deretter verden.
   Gjenta samme øvelse, men stadig morhayuschymy øyne.
   Plassere spissen av nesen til en gjenstand. Ser på ham intenst, gradvis distansere ham på en armlengdes avstand.
   Plassere noen liten gjenstand i øyehøyde i en avstand på ca 30 cm fra dem. Se på ham to øyne, da med å lukke det ene øyet, og fortsatte å se på et annet objekt.
   Hold små gjenstander i utstrakt hånd, gradvis flytte den i forskjellige retninger.
   Reglene for datamaskinen
   Dataskjermer - en av de viktigste kildene til tretthet i øynene. Mest skylde brukerne selv som ikke overholder sanitære normer og regler av datamaskinen. Disse reglene er svært enkle.
  1.  Ikke arbeid i mørket. Belysning nødvendigvis være topp eller venstre side. På en bordlampe ikke vil være nok, kan det bare brukes som en ekstra side belysning.
    Lateral lys skulle falle bare på observert objekt, ikke øynene.
    Får spesielle briller for dataarbeid.
    Overvåke razmetyte innen 50 - 60 cm fra øyet.
    Din arbeidsplass bør plasseres slik at øynene var 20 cm over midten av skjermen.
    Distrahert fra skjermen hver 10 - 15 minutter.
    Hver 30-40 minutter å gjøre varme opp øynene.
    Lukk øynene dine, du kan sette på de beste øyelokk hender, og se på mørket.
    Når du føler at øynene dine føles ubehagelig, ofte blinke.
    Tradisjonelle metoder for øye tretthet
    Tradisjonell medisin tilbyr også mange tips, oppskrifter og måter å lindre tretthet i øynene.
   1.  Legg en kopp kokende vann, to teskjeer av kamille, la stå i noen minutter. Deretter dele røren i to deler, en kult. Bedtime alternative varme og kalde kompresser på grunnlag av infusjonen.
     Gjenta det samme med salvie.
     To spiseskjeer med linfrø eller lime-farget helle en kopp kokende vann, la stå i 20-30 minutter, deretter 15 minutter å lage en kompress på øyelokkene.
     Kok melk og dyppe bomull pads i det, sette dem på 15 minutter i århundrer.
     Varme poser med svart te sette på lokkene.
     I 200 ml kokende vann Legg en spiseskje med rose hofter de rene, kok 5 minutter, la stå i 30 minutter, sil av. Dyppe bomull pads i buljong og legg på øyelokkene.
     Mallow petals dukkert i kald melk, sette dem på 15 minutter i århundrer.
     Forberede et avkok av mynte, suge bomull i den og legger på øyelokkene.
     Hamstre på apoteket fuktighetsgivende øyedråper og bruke etter behov.
    Hvordan å løse opp spenninger fra øynene?

     Som en halvliter kokende vann Legg en teskje av blomster maismel, insisterer time. Dyppe bomull pads i løsningen og tørk deres øyne. Blandingen ble holdt i to dager i et mørkt sted.
     Sette en spiseskje med hirse i 500 ml kokende vann og la det koke i 7 minutter. Suge bomull pads i kjøttkraft og gni øynene.
     Legg din øyne gasbind klut, og på toppen av det i 20 minutter - grøt fra revet poteter.
     Sett lokk på agurk sirkler i 15 minutter.
     Godt til persille buljong der du trenger for å fukte bomull pads og sette dem på øyelokkene.
     Hvordan forebygge øyeproblemer?
     Øyne - er det viktigste organ av de menneskelige sanser. Med det får vi informasjon om omverdenen og samhandle med det. For å unngå problemer med syn nødvendig for å overholde forebyggende tiltak.
    1.  Spis riktig, sørg for å inkludere i kosten av matvarer som inneholder vitamin A (lever, hvitløk, ost, kål, rømme, tranebær, smør, sjømat), D (smør, egg, lever, meieriprodukter, fløte), E (nøtter, tørket frukt, tindved, Viburnum, sorrel, vill rose, spinat, sjømat), C (paprika, solbær, rose, sitron, tindved, kiwi, kål, rogn, tranebær, jordbær), B2 (nøtter, lever, egg sopp, vill rose, ost, cottage cheese), sink (nøtter, lever, oksekjøtt, erter, bønner, hele korn).
      Lyskilden stilling og tilbake igjen.
      Les bøker kan bare holde dem i en avstand på 30 cm fra øyet.
      Ikke press øynene til transport Ikke se en film med en netbook, ikke lest boken, ikke se lenge på skjermen tablett eller smarttelefon.
      Beskytte øynene mot infeksjoner og skader.
      En gang i året, sjekk synsskarphet i øyelege.
      Sikker nok søvn!
      For ikke å svekke synet, trenger du å bli distrahert fra arbeidet, gjøre spesielle øvelser for øynene. God hjelp massasjer og wraps. Øynene mindre slitne, må du skal avhende lyskilden og objektet som du står overfor. Ta vare på øynene gjorde ikke vanskelig hvis å gi det litt tid.  
Яндекс.Метрика