Hvordan lage en lapskaus multyvartsi?
 Trykkokere - unikt kjøkken assistent som lar deg lage mange retter, mens ikke krever konstant oppmerksomhet. Som kan laste ned alle ingrediensene, legg matlaging program og gå om sin virksomhet. Den nåværende enhet vil forberede alt for deg. Lapskaus i multyvartsi kokk spesielt lett. Parabolen kommer ut saftig, aldri brent, alle ingrediensene er godt propikayutsya. Lapskaus kjøtt i multyvartsi
 Den viktigste ingrediensen er kjøtt for matlaging. Velg den du liker best. Skyll, ta ut bein og vener, skåret i små biter. For 25-liters bolle tilstrekkelig kapasitet 500 gram av en hvilken som helst fileten. Hva skal jeg velge grønnsaker? Det hele avhenger av hva slags kjøtt ble valgt. Ja, fjærfe, kanin og oksekjøtt godt med:
 aubergine;
 gresskar;
 poteter;
 gulrøtter;
 løk;
 paprika.
 Det er ikke tilrådelig å blande i gresskar og aubergine lapskaus. Gresskar propechetsya raskt kokt myk og ødelegge finish av aubergine. Kjøtt er alltid lagt på bunnen av bollen Trykkokere, slik at det provaryuyetsya raskt gir saften. Vannet trenger du ikke. Forseglet deksel Trykkokere tillater produkter å vansmekte i sin egen juice, uten noen triks. Tilsett salt og krydder, med fokus på smak. Grønnsaker kan kuttes i enhver passende form, sette ut hvordan lagene av kjøtt og bland. En dråpe av vegetabilsk olje råolje ferdig parabol vil legge smak og unik smak.
 Svinekjøtt godt med squash og tomater, aubergine og blomkål, rosenkål, kål). Kjøttet skjæres i små biter, legg til bunnen av koppen vegetabilsk olje raffinert, legg filetene. Speil svinekjøtt er nødvendig, vil det så myk og saftig. Noen grønnsaker i henhold til din smak kuttet og satt på toppen av kjøttet. Hvis du vil, kan du toppe klink smøre alle majones. På 500 gram kjøtt heller 600-700 gram grønnsaker. Dette vil vare i seks mellomstore deler.
 Fremstillingsmåte avhenger av modellen Trykkokere. Standardprogram, som er standard i de fleste kjøkken hjelpere - "slukke". Å lage en bolle med 25 liter, det tar ca 40 minutter. Etter at signalet er ønskelig la stå i 5 til 10 minutter i "oppvarmet". Han "Hold varm", "Temperatur Support", avhengig av modell. Fra Trykkokere makt avhenger også av tid på forberedelser. Jo høyere makt, jo raskere serverer.
 Vegetabilsk lapskaus med sopp
 Prinsippet om å tilberede denne parabolen er forskjellig fra en enkel biff småkoke i multyvartsi. Den viktigste ingrediensen er sopp. Dette kan være en hermetikk og fersk eller frossen. Vask sopp, om nødvendig, kuttet i små biter. På bunnen av bollen, hell litt olje, legg soppen. I "baking" med lokket åpent steke dem i 20 minutter. For fem minutter til kokt tilsett løk og gulrøtter.
 Etter pipetonen, legg noen grønnsaker til smak, bland med sopp, løk og gulrøtter, tilsett krydder. I "slukke" serverer en time. I "baking" - 40 minutter. Du trenger ikke vann, fruktjuice vilje der parabolen og kokt. Parabolen kan være dekorert med urter før servering.
 Lapskaus i multyvartsi kokk er enklere enn på komfyren. For det første fordi det ikke er nødvendig å kontinuerlig overvåke lett. For det andre fordi maten ikke blir brent. For det tredje viser det seg saftig uten å tilsette vann. For ikke å nevne at på grunn av tetthet i multyvartsi dekke alle de gunstige vitaminer og mineraler som er lagret i produktene og ikke fordampe under stekingen.  
Hvordan å gjenopprette mannlig Taurus?
 Alle har lenge vært vant til tålmodighet og konservativ mann Taurus. Det kan komme ut av selv prohnivatysya plutselig minne deg om siste bilde. Men han glemmer fort krangelen igjen vil demonstrere ro og tålmodighet. Selvfølgelig, vil mannlige Taurus ikke bare rive forholdet, selv under sterk følelsesmessig påvirkning. Men han har bestemt seg for å gå på en kvinne er ikke lett å overbevise ham. Dette problemet kan være både utrolig utfordrende og overraskende lett. Og hemmeligheten er at tilsynelatende fornuftig og praktisk Taurus avhenger mye på hans følelsesmessige humør. Ganske subtil snev av menneskelig hjerte strenger for å få ham tilbake selv etter en lang separasjon. Selvfølgelig kan universell styret ikke bli gitt her, og hver person er forskjellig. Men noen felles trekk som kjennetegner denne tegnet av dyrekretsen, er det verdt å vurdere. Dykker inn i alle detaljer. Hvordan å gjenopprette mannlig Taurus, særlig gitt sin karakter?
 Først av alt er det viktig å merke seg at din viktigste oppgave vil være å studere sammenhengende naturmenneske mannlig Taurus. Man kan ikke komme inn i rammen av en ordning, selv om fellestrekk observert i de fleste av Taurus. Å gjøre mer innsats for å trenge inn i den indre verden er din utvalgte. Ta hensyn til vaner, oppførsel, tonefall, ansiktsuttrykk. Husk, kjærlig og svært intelligent kvinne vil være i stand når det gjelder stemning eller tone kontroll for å fastslå mannlig Taurus, hans holdning, skille nyanser av hans emosjonelle tilstand. Det er noen ting som du kan vurdere, med henvisning til karakteristisk for denne dyrekretsen.
 1.  Tålmodig og hardt arbeidende. Tyren er et veldig hardt og tålmodig. For ham er disse to kvalitetene i stor grad knyttet sammen, fordi en slik mann ser og familieliv trenger å jobbe og holde ut til unionen var sterk og harmonisk. Husk at din Taurus er veldig tålmodig og ikke angre styrker for å bevare familien, jobbe med deg selv. Når den har nådd den åpne konflikten, behovet for å returnere din kjære, det sannsynligvis hadde god grunn. Du er viktig for å finne roten til problemet, finne ut hva som var så mye syke cellene.
   Emosjonelle. Selvfølgelig, mannlig Taurus ganske behersket. Men for ham iboende evne til å plutselig falle inn i en raseri eller bli fornærmet uten noen åpenbar grunn. Det er mulig at årsaken til avgang av Taurus er ikke så stor, og han vil komme tilbake til deg snart. Hver detalj er viktig å vurdere situasjonen: prøv å analysere hendelsen.
   Kontroversielt. Man kan lett bekrefte at Taurus kontroversielt. Det vil ikke bli opprettet umiddelbart ødelegge ikke ønsker å bryte den vanlige situasjonen, plutselig en del av en kvinne. Han er i stand til å unnslippe, slamming døren etter en mindre krangel, og etterlater en kvinne i sin helhet forbauselse. Alt vil avhenge av hans humør, hvordan han var opprørt.
   Sane. Ja, kan sunn fornuft og praktiske Taurus noen ganger nå tsynichnosti. Noen er forvirret, men faktum er at hun vil være i stand til å dra nytte av denne utmerkede egenskap, og hvis han ønsker å gjøre de nødvendige skritt. Du vil rett og slett logisk bevise din elskede ektemann, Tyren, at han skulle komme tilbake. Har dette overbevise ham, vil han tro deg og glad for å være tilbake, glemme alle bildene.
   Bra. Her igjen, alt i hendene. Prøve å påvirke påvirkelig og emosjonelle mannlig Taurus. Uttrykke din kjærlighet, viser svakhet, skjørhet, sårbarhet. Ikke direkte press på ham, men la dem få vite hvor mye du trenger det. Denne mannen vil sette pris på din holdning.
   Sta. Du er forberedt på å påvirke mannlig Taurus, overbevise ham og fortelle ham om din kjærlighet. Men ikke glem at det er karakteristisk stahet. Det kan spesielt snu umiddelbart å vise sin kul karakter. No offense til ham for det. Taurus kan være vanskelig å overbevise, men noen ganger han later som fortsetter å tro på hans uskyld. Bare vent.
   Bra. Man-Taurus har en kompleks og kontroversiell, men det er godt og temperament avtar raskt. Han er i stand til å tilgi og glemme fornærmelser, starte fra scratch. Denne karaktertrekk bør forsikre - det sannsynligvis vil være i stand til å returnere.
   Viktigere er ikke nødvendig over-testing tålmodighet av hennes mann. Hvis du slår av Taurus er ikke første gang, er dine vinnersjanser redusert - konstant twists and turns, bevegelige scenen, separasjon og forsoning raskt vtomlyat Taurus, streve for fredelig og harmonisk personlige liv.
   Returnere mannlig Taurus: Din handlingsplan og noen hemmeligheter
   Bare starte med analyse av situasjonen. Prøv å huske hva innledes din krangel med Taurus. Selvfølgelig, mannen du kan stille alle spørsmålene rett - trolig han selv vil fortelle deg om årsakene til hans bilder. Likevel vil det være mye bedre hvis du er rundt vil forstå og lære hva det er å be om tilgivelse. I tillegg, i dette øyeblikk er det viktig å finne ut hvor mye din mann er opprørt Taurus.
  1.  Foreta prioriteringer og finne ut nyanser. Først snakke med felles venner, prøver å se sin mann, Taurus. Du trenger å vite hvor lang tid det gikk, hvor alvorlig skadet.
    Vi søker pålitelig støtte for din forening. Taurus - Earth signere, han setter pris på stabiliteten og alltid prøver å stå fast på sine føtter. Se etter ham til alle fordelene med din forening, så konsekvent og tydelig legge ut alle grunnene til hans elskede retur.
    Tenker språk og utseende. Ja, det er veldig viktig hvordan du ser på et møte i Tyren. Du trenger bare å ta på den og traff samtidig. Du bør se ensom og trist, men din favoritt må forstå at du mister den attraktiv, effektiv og intelligent kvinne. Vis smak, balanse og forsiktighet. Snakk rolig, men ikke likegyldig, tydelig og overbevisende, men ikke pretensiøs. Ikke pereyhrыvayte, være naturlig. Mest generelt øve talen på forhånd.
    Tålmodighet. Vær forberedt på det faktum at i løpet av samtalen Taurus kan plutselig miste kontrollen over seg selv, begynner å skrike eller skylde rundt deg. Kanskje du får en slags ny informasjon eller vil du imponere emosjonell lover. Vis tålmodighet, evne til å styre seg selv - hann Taurus vil sette pris på det. Hvis det er følelsesmessig, er det sannsynlig et tegn på sin kjærlighet for deg, ikke glem det.
    Omsorg. Sørg for å sjekke vare på mannen din, Tyren, selv før dette møtet du ikke har sett. Oppføre seg naturligvis spørre om hans helse, jobbe som om du brøt opp om morgenen. Det viktigste - din komplette oppriktighet. Tune inn denne emosjonelle bølge forhånd som noen løgn Taurus vlovyt umiddelbart, selv om det er den tynneste skyggen av stemmen din. Hvis du elsker denne mannen, vil du være i stand til å være oppriktig. Han ser at selv etter avskjed du fortsetter å bekymre seg for ham og omsorg for ham.
    Oppriktighet og poignancy. Du sannsynligvis vil være i stand til å returnere hennes elskede ektemann, Taurus etter det første møtet hvis du vil være i stand til å uttrykke ekte følelser og skade hans hjerte. Taurus temperament avtar raskt og sjenerøs, er det mulig at det vil være fint å selv tilgi deg, og forholdet vil bli en ny svak nyanse. Være litt dristig å vise din kjærlighet.
    Ikke noe press. Husk at en mannlig Taurus i noe tilfelle bli tvunget til å gå tilbake. Press på seg selv, kan han ikke stå. Din oppgave - å vise ham at du elsker ham, hvordan det vil være bra med deg. Forsikre ham om at du ikke lenger vil tolerere krangler, misbruke den. Bringe det til hva han har å komme tilbake, men beslutningen om å forlate ham. Det siste ordet kan si bare den mannlige Taurus. Gi ham føle sjenerøs!
    Det er viktig å være i stand til å skikkelig snakke med sin mann, Taurus, handle åpenlyst og ikke prøve å gi overtrykk. Vis din kjære hvor mye du uten dårlig, men la ham føle hva du er i stand til å gi ham sann lykke. Han må tro at du fullt ut erkjenner dine feil og vil ikke gjenta dem.  
Яндекс.Метрика