Hvordan fjerne hard hud på føttene?
 Lovers sko, skyttelbussene og catarrhine sko gnidd blemmer som er mer sannsynlig enn de som pleide å gå i joggesko. Spesielt akutte problem liktorn skal våren når etter en lang vinter og ledig plass perevzuvatysya sko har en ryddig, men trange sko. Høye hæler også bidra til opptreden av blærer, så vel som å forskyve last til forfoten. Etter å klemme føtter i sko eller sterk friksjon og blemmer, tørr eller våt. Hvordan bli kvitt hard hud med en væske?
 Det er to alternativer for å fjerne hard hud dette:
 1.  Må ikke punkteres. Og med rette. Det kan bli satt i sårinfeksjon. Det antas at dette bør salve grønn maling mais, og etter en stund vil avsløre seg selv. Når det sprekke, må du håndtere det med hydrogen peroxide. Når spaserstokk med et slikt sår gips.
   Men mais kan åpne opp og på verst tenkelige tidspunkt selv når sin prosess ikke fungerer, fordi mange foretrekker det andre alternativet - å pierce.
   Pierce. Hvis du velger denne metoden for å bli kvitt hard hud, må du sørge for komplett sterilitet prosedyrer. Med frykt og forsiktighet bør behandle liktorn, innen hvilke ingen klar væske og blodig. Derfor, skader og nådde dype blodkar.
   Det er sterkt anbefalt å pierce blemmer gå til legen eller kosmetolog. Bare spesialist vil helt sterile forhold uten risiko for helsen din!
   Men hvis du bestemmer deg for å lage en punktering alene, deretter gjennomføre de nødvendige tiltak for å desinfeksjon.
   god fot og håndvask.
   desinfisere med alkohol eller hydrogen peroxide nål bedre hvis det er fra en steril sprøyte.
   pierce på flere steder tær.
   Plukk opp en steril klut og forsiktig presse ut all væske fra mais.
   deretter bruke en krem ​​med antimikrobiell aktivitet, steril klut og forsegling tape.
   Hvis mais er i midten av foten, så må du søke salve for celle regenerering å forhindre forekomsten av tørr mais på dette punktet.
   Hvordan bli kvitt tørr mais?
  1.  Det kan fjernes med vanlige neglefiler for pedikyr, bare otshlyfovav døde hudceller.
    Gjør et fotbad, damp føtter og deretter forsiktig fjerne pimpstein rozmoklu overflødig hud.
    Bad kan være laget av de følgende midler:
    2 ss. skjeer av såpe og brus for å bli lagt til varmt vann;
    1 ss. skjeer av calendula og 2 ss. skjeer jegere som helle en liter vann og la;
    05 Art. godt vasket potet ochystok og 05-tallet. linfrø, som er fylt med 05 liter. vann og kokt puré til staten;
    konvensjonell mangan;
    vodka;
    2% borsyre-løsning;
    1 ss. spiseskjeer natron per gallon av vann;
    havsalt;
    4. ss kamille, helle en liter kokende vann, fortynnet 1 t. l. soda, 1 ts. l. ammoniakk, 1 ss. spoon søt;
    infusjon av mor og stemor;
    avkok av havre halm.

    Foreldet beste hard hud fjernet etter en kompress for natten på toppen av kornet blir satt på pakken, og deretter sokk. For tre netter rozm'yakshytsya huden slik at det vil være enkelt å fjerne hard hud. For å utføre denne prosedyren, er det nødvendig å dampe bena, og deretter forsegle gips huden rundt blemmer å komprimere ikke handlet på sunn hud.
    Komprimere kan gjøres med:
    10% salisylsyre salve;
    revet sitronskall;
    dynket i sitronsaft svart brød;
    dynket i eddik brød;
    revet hvitløk med smeltet smult;
    grønn løk;
    revet poteter eller juice;
    juice eller forlater mor og stemor;
    propolis;
    aloe cellulose;
    slurry med løk og sitron;
    bandasjer fuktet eik bark avkok;
    honning blandet med saften av løk;
    løvetann juice;
    løk, dynket i to uker i eddik;
    knust marigold blomster;
    honning med revet hvitløk;
    aloe papirmasse og bakt løk;
    finhakket blader av celandine;
    15 g vaselin og 5 g av alkohol;
    frisk tomatpulp;
    skrelle moden banan;
    lakserolje;
    eple cider eddik;
    camphor alkohol;
    vegetabilsk olje.
    kokt i melk svisker.
    Daglig fotbad med havsalt og bruke olje på føttene gjør huden myk og hindre forekomst av blemmer som er svært ubehagelig, på grunn av de små blemmer kan ødelegge kurs, sko og føtter selv. Men de kan forebygges. Det er nok å velge skostørrelse, myk, behagelig og gratis. Å myke opp eller strekke et par sko, er det en spesiell likvide midler.  
Hvordan få en mann Fiskene?
 Man-Fish fascinerer, tiltrekker seg, kan lett ta kontakt og forelske. Men denne mannen er uforutsigbar, forutsi dens atferd er nesten umulig, kan det sjokkere eller overraskelse tilsynelatende grusomhet uventet mildhet og sjenerøsitet. Det er viktig å forstå den indre verden av din kjære til å returnere den. Selvfølgelig, er det verdt å merke seg noen av de karakteristiske trekk av medlemmer av denne dyrekretsen. Men husk å slå hannfisk etter avskjed kunne bare virkelig klok og kjærlig kvinne som ikke er redd for ham å gi opp og endre sine vaner eller prinsipper. Man-Fish kommer ofte uventet og foretrekker ikke å diskutere årsakene til hendelsene. Kanskje noe ekstremt opprørt. Og noen ganger er det etterlater en kone bare på grunn av det faktum at det ikke føles det noen annen slave emosjonelle utvinning, åndelig harmoni. Noen ganger mannen og alene kan ikke forklare hvorfor han valgte å gå. Men en ting er klart: noe må endres dramatisk, eller selv etter hans retur han vil bli med deg i lang tid. 
 Som kommer tilbake? Dykker ned i detaljene av natur mannlig Fiskene
 Straks klar for at mann-Fish livet ditt kan ligne en turbulent hav av lidenskap. Eller turbulent elv med farlige stryk. Selvfølgelig, boblebad elsker her sannsynligvis vil, men traumer er også tilgjengelig. Og ting er at din kjære vil være i stand til å forbli et mysterium for deg selv etter år med dating. Denne fisken er ofte satt på masken, selv om de ikke hadde søker. De har bare ikke lyst til å svare på spørsmål, og ærlig talt bare når de selv vil. Hvis mannen din ikke ønsker fisk for å være ærlig, det bare ikke vil svare på spørsmål eller å oversette samtalen til en vits. Lære å kjenne sine følelser og gjett den oppfatning av deg selv. Da har du bare klarer å slå hannfisk og beholde den.
 1.  Litt lukket. Selvfølgelig, er hannfisken vanskelig å si at denne mannen øya, krever ikke eksplisitt samtaler og oppriktighet. Likevel er han alltid igjen overs. Han foretrekker å ha en slags "spesiell plass" i sjelen, nøkkelen som han ikke gir noen. Ikke prøv å lure seg tilbake for å lære noe med makt eller ved å bruke smarte triks. Din kjæreste er ikke akkurat liker det. Være tynnere.
   Latter gjennom tårer. Hvis du trodde at mannen din Fish noe misfornøyd, er situasjonen på randen av konflikt, men da han plutselig alt forvandler dramatisk inn en spøk, og harme ingen spor gjenstår, ikke rush sukk av lettelse. Kanskje partneren din bare uforvarende, sette på masken igjen. Han ønsker ikke å se dårlig, bestemte seg for å drepe stress og ta oppmerksomheten bort fra sine egne dystre tanker. Ja, han liker ikke kamper. Men bildet kan huske i lang tid. Se dem nøye, prøver ikke å skade ham.
   Følsom. Når hannfisken har erobret sin tid viljestyrke, uvanlig sterk karakter, utholdenhet, ikke anta at han steinhjertet. Tvert imot, mange menn lurer Fiskene sårbare: de er enkle å fornærme ikke bare i ord, men selv ser. Du har ganske vanskelig test hvis du bestemmer deg for å returnere mann-fisk! Da han gikk til deg, han kan være sjalu på deg i gang, mistanke forræderi elementær eller likegyldighet fra din side.
   Tålmodig og snill. Ja, virkelig skiller mannen-fisk mye tålmodighet. Det er i stand fornærmet krangel med liten eller ingen åpenbar grunn, men oftere han glemmer krangel raskt. Alvorlige avgjørelser han gjør i to tilfeller: hvis det virkelig alvorlig skadet og irritert deg eller den generelle misnøye med dine relasjoner. Du må prøve å finne ut om det er noe du tapt. Du må kanskje be om unnskyldning, endre atferd.
   Alt i deres bekymringer. Husk alltid opptatt med noe menneske-fisk, som noen ganger støter deg forsømmelse - en flott gave av skjebne. Fisk er ofte inert, det er vanskelig å få til noe, kan du klikke deg frem og gå til mål. Når målet er definert, og mannen-fisk arbeider for det, selv uten å merke noen ganger er du ikke fornærmet av det. Dersom årsaken til skilsmissen var hyppige klager på din side, må du fullstendig endre atferden til en du er glad i og tar for gitt. Man-Fish nå mye, du vil bli overrasket over hans fremgang. Men han kan ikke forstyrre. Ellers vil han endelig bryte forholdet med deg. Puste samme luft med ham og hjelpe i det hele tatt - han vil være tilbake, føler deres villighet til å løse inn sine saker, opprettholde sin begynnelse.
   Se tilnærming til din favoritt mannlige fisk å returnere den. Lær å løse dets mysterier, å forstå hans tilstand visninger, ansiktsuttrykk, forsiktig stille spørsmål og rettidig zamovkaty. Snu favoritt, men ikke glem at full effekt det vil aldri skje - det er altfor selvstendig.
   Retur mannlige Fiskene: enkle råd
   Noen enkle tips for å hjelpe deg å slå hannfisk. Utmerket hvis du er god nok tid til å finne din favoritt og hans vaner. Men noen generelle funksjoner karakteristisk for de fleste fisk, fortelle deg den riktige løsningen.
  1.  En liten pause. Først av alt er det nødvendig å huske at før alle handlinger som du gjør for en kjær, må du opprettholde en liten pause. Man-Fish uforutsigbar, kan det plutselig sint og forlate. Vurder om en alvorlig sak for skilsmisse. Hvis stasjonen var emosjonelle utbrudd, er det sannsynlig at din partner vil komme tilbake, og snart nok. Gi ham en sjanse til å ta det første skrittet. Vent minst 2-3 dager, ikke løpe etter ham.
    Full tillit. Når du gjenoppretter relasjoner med sine kjære, eller på noen måte kan være din iver, ikke prøv å antyde forræderi, spør om hans påståtte kone. Han er ikke akkurat liker det - tilbake usannsynlig. Fiskene Menn vanligvis foretrekker å føle seg fri og alltid holde rømningsveier. Mistillit av fornærmelser, sjalusi, de ofte finner uakseptabelt. Sjalu - den rett menn og ikke kvinner. De fleste fisk vil si det.
    Triks. Du ønsker å bli fanget uventet favoritt på veien, plutselig dukke opp i hans arbeid med "sin virksomhet", delta på et møte eller en fest i klubben hvor han er? Og for å late som om alt skjedde ved en tilfeldighet? En liten jukse - er det fullt mulig! Og en god ting hvis din favoritt forstå at utseendet ditt ved en tilfeldighet, og du bestemmer deg for å ty til utspekulerte kvinner. Han vil sette pris på din innsats og forklare sin egen måte, fleksibel og smart om du ikke ønsker å presse den, men drømmer den tilbake. Totalt sett litt "manipulere" en mann kan være, men ikke gjør det tilbake til den elskede detektiv. Forfengelighet og ligger han liker ikke alt er bra i moderate mengder.
    Bare lojalitet. Legg merke til viktig poeng: Fiskene mannlige karakterer enn andre medlemmer setter pris på lojalitet av kvinner. Mer presist, de kan ikke tolerere svik og forræderi. Selv om du er skilt i lang tid, må du overbevise en kjær, ikke engang å tenke på andre menn. Selvfølgelig rett til å si at dette er ikke nødvendig, men det bør vise forsiktig trekke denne konklusjonen din utkårede.
    Synd. Ikke vær redd for å ringe medlidenhet, medfølelse i hannfisk. Når tiden kommer for åpen samtale, må du feste med verdighet, men ser ikke ut som en sterk kvinne for å kunne takle problemene og ikke tynget med ensomhet. Man-Fish tar sikte på å beskytte en kvinne ser det er det svake kjønn. Hans vinne din sårbarhet, skjørhet, må han forstå hvordan du kan ikke ha nok. Husk at denne mannen er i stand til å vende tilbake til kvinnen, guidet av et ønske om å støtte henne og hjelpe henne å overvinne åndelig krise. Og så har du tid til å finne ut alt nøye og gjenopprette relasjoner.
    Appell og fullstendig fravær av kritikk. En slik taktikk er like sant for deg. Ikke engang prøve å huske den menneske fisk av bildene dine, beskylde ham for noe, vil han føre til et tilbakeslag irritasjon. Innrøm dine feil, selv om du ikke ser dem avskjed alltid i hans to skyldig.
    Man-Fish vil sette pris på din kreativitet, engasjement, vil det påvirke din sårbarhet og evne til å tilgi, for å gjenkjenne sine feil. Fortsett forsiktig, men bestemt. Vis din kjæreste at du er svært viktig for å returnere den, er du klar til å endre.  
Яндекс.Метрика