Hvordan oppføre seg i kirken?
 Russland - ortodoks landet og folket i det - stort sett det samme. Nominelt. Mange gang ble døpt, mange tror på Gud, men kirken gjorde dessverre ikke alle. Noen mangel på tro hindrer noen, ganske naturlig frykt for å gjøre feil ting til templet og bli utsatt for fordømmelse usevydyuschyh og allvitende bestemor. Samtidig er kirken folk kan møte den sanne forståelse av det himmelske og det jordiske verdensorden, til å kommunisere med Gud, rense din sjel fra synder, få hjelp for deg selv og kjære til å prøve minst ett skritt nærmere himmelen.
 Hvordan å kle seg i kirken?
Dører ortodokse kirker er åpne for alle. De kan komme når som helst person, inkludert en som ikke vet hvordan de skal oppføre seg i kirken. Fremfor alt, bare kom. Alt annet kan læres i prosessen. Er det riktig kjole vil avansere. Menn bør være i kirken og i bukser uten hatter, kvinner - i kjoler eller skjørt og skaut.
Det grunnleggende prinsippet om å velge klær for et tempel er å ikke se trassig. Kvinner bør foretløstsittende, som dekker føttene og hendene. Som hodeplagg er ønskelig å bruke lommetørklær (lys - ferier, mørke - på bunnen av innlegget), og bare i ekstreme tilfeller - hatter. Menn bør ta hensyn til det faktum at deres bukser og skjorter er ikke for stramt og grei. Shorts, selv i sommervarmen, er kirken ikke velkommen. Vinter kvinner har råd til å komme til templet i bukser, forutsatt at deres yttertøy kommer til minst knærne. Sistnevnte er unntaket og ikke tillatt i alle kirker.
 Hvordan oppføre seg under gudstjenesten?
Lære å oppføre seg i den ortodokse kirke kan være folk rundt deg. Vanligvis hver menighet har en fast menighet som kommer det jevnlig og kjenner alle nyansene gudshus. Pålitelige tjenester er vanligvis postet i vestibylen - et sted som ligger mellom gaten og innerdører i templet. I de store templene i tilbedelse foregår daglig i morgen og kveld. I ferier, holdt to morgen tjenester - en tidlig, en felles. I løpet av uken kan også være tidlig morgen service. Hver søndag service, inkludert den faste dagen er ansett for å være spesielt festlig og høytidelig. I løpet av tilbedelse ikke kan snakke med hverandre, bruke mobiltelefonen, og gjør eventuelle høyt og forstyrrende andre mennesker fra bønn handling. Husk, under en gudstjeneste til Gud kommuniserer ikke bare presten, men hver sognebarn, hvorav den ene er deg. Observere stillhet i kirken er nødvendig og i timene når tjenesten ikke er tilgjengelig, fordi folk kommer til å snakke med Gud når som helst.
 Hvordan og når døpt og tilbedelse?
Å osinyty korset, må du legge opp tommelen, indeks og langfingeren på hans høyre hånd slik at de møtte hverandre pads. Tre fingre er et symbol på treenigheten: Gud Fader, Gud Sønnen og Den Hellige Ånd. To finger presset mot håndflaten. De symboliserer den doble natur Jesus Kristus - guddommelig og menneskelig. Høyre hånd foldet fingrene for å begynne å bringe til pannen, deretter til magen hans, så til høyre og på slutten - til venstre skulder.
Etter osenenyya cross bow er. Dybden er i stor grad avhengig av de fysiske evnene til folk, men det antas at buen skal være runde. Vi bøye midjen er forskjellig fra hva som skjer, knelte med pannen berører gulvet obligatorisk. Buer plassert i kritiske tilfeller. Finn ut når de trenger å gjøre, du kan snu seg. Hvis mesteparten av menigheten under gudstjenesten faller ned, da, og du bedre gjøre det samme. Gamle og syke mennesker prostrations har lov til å gjøre.
Cross utføres en gang foran tempelet tre ganger på døren, en gang på tilnærming til et ikon, tre ganger når du forlater huset, og en gang i gaten foran huset. Under gudstjenesten kan bli døpt etter presten og andre kirkemedlemmer. Hvis for noe grunn du føler deg urolig, ikke kan holde tritt med hendelser eller tungt fordypet i bønn, for ikke å bekymre deg på grunn av det faktum at alle osenyly korset, og du - nei. Mange mennesker i kirken døpt rent intuitiv følelse av at akkurat nå trenger de hjelp fra Herren.
 Hva du skal gjøre i templet?
Lære å oppføre seg i kirken utenfor - ikke vanskelig, men enda viktigere å lære de indre åndelige foundation problemer. Det første du må gjøre ved inngangen til templet er å komme og tilbe sentral ikon. Nærmer ikonene i begynnelsen av korset skal da tilbe, og fest den til munn og panne. Etter et kyss ortodokse uttrykke sin kjærlighet og respekt for en som er avbildet på ikonet; berøre pannen gjør håper på høyere visdom og nåde. Dermed kan brukes på alle ikonene som er i templet.
Lys som er satt før ikonene, er det best å kjøpe et stearinlys boks. Alle varer inne i kirken - og noe innviet til Gud. Stearinlys kjøpt fra hendene til gaten, i de ortodokse kirkene er ikke velkomne. Å gnist var det nivået som kreves i tidlig lys det fra en annen stearinlys, deretter smelte bunnen tips og raskt sette lyset på det valgte stedet. Røre andres stearinlys for å korrigere dem hvis de bøyes under påvirkning av ild eller lys dem da de gikk ut, - mulig. Hold andres lys og kaste dem i spesielle retter - ikke. For dette tempelet er spesielle mennesker. Med sin stearinlys kan gjøre noe - selv sette ut i midten bønn og ta med hjem. Den mest effektive kraft med stearinlys tent under gjennomføring av tilbedelse.
Post bemerker for "helse" og "fred" for å lese deres prest kan bare være på de døpte folk. Notat Vanligvis består personlig, noen ganger kan det skrive til deg i lyset boksen. I kompilering notater nødvendigheten av å skrive sitt formål og plassere bilder ortodokse kors.
Under gudstjenesten er det ikke tilrådelig å vandre gjennom huset og tilbake. Logge ut av huset i gaten for å få litt frisk luft "er heller ikke ønskelig. Du kan bare gjøre dette hvis du ble syk. Ved kryssing av midtlinjen av huset behøver når korset. Går av de sentrale ikoner (hoved- og sentrale ikoner av grenser) - ikke. De trenger å omgå front. Snu ryggen til alteret kan bare være en siste utvei. Når røkelse (presten unngår tempel dampende røkelse) bør få i den indre sirkel - ellers vil du være utenfor mest effektive for hver ortodokse bønner.  
Hvordan lage en kompress på øret?
 Den som har nok en skade ørene, sa at denne smerten kan sammenlignes bare samtidig smerte av flere tenner. Skyting vanskelig lokalisert smerte i øret dekker hele hodet og sette det - det er ingen makt. Selvfølgelig er øreverk ikke bare en følelse, det er sykdommen, som otitis navn. Den utløsende agent er ørebetennelse coca og andre sykdomsfremkallende bakterier. Praktisk talt, mellomørebetennelse - en betennelse. Normalt avklare - betennelse i mellomøret. Mellomøret ligger like bak trommehinnen, som en liten hulrom størrelse i tinningbenet. Det faktum at det er koblet til nesesvelget gjennom Øretrompet, og skaper betingelser for infeksjon. Ikke kurere forkjølelse - sår øret. Oftest er det som regel vises på barn fordi deres Eustachian rør i ganske kort.
 Skjemaer otitis media kan variere fra ekstern til intern medium. For ørebetennelse intensitet manifestasjon er akutt, kronisk, Katarr og purulent. Effektiviteten av behandling av ørebetennelse krever en helhetlig tilnærming hvor alle symptomer, inkludert nesegangene og sykdomsfølelse, som finnes i høy temperatur er forskjellige typer helseeffekter. Hvis du ikke ser en spesialist otolaryngologist og kjøre til sykdommen purulent utflod, kan du tjene en jevn nedgang i hørsel eller hørselstap. I innføre sykdommen sannsynlig perforasjon av trommehinnen og ossikulær nederlag.
 Sammen med den medisinen legen vil foreskrive sikkert pakker i øret. Det er forutsatt at komprimere ringe noen bandasje nakladыvaemuyu i hvor som helst - tørr og våt. Våt delt inn i kald og varm komprimerer oppvarming. Gjaldt også blandede pakker, men ikke å behandle øret. Oppgaver slike band lokalisere skaden, desinfisere såret rozsmoktaty hematom, lindre smerte.
 Komprimer ikke være den viktigste metoden for behandling, alltid har han en støttende rolle i å redusere de negative effektene av sykdommen. Ja, kald komprimerer på grunnlag av kjølevanns servietter eller stykker av is mulig å redusere varme, redusere neseblødning, med sår og forstuinger. For å unngå varme kluter hennes våte hvert 3. minutt, rystet og plassert på pannen, nesen eller sted for slakting.
 Varm komprimere, utvide blodårene, bidrar til å lindre smerter i tarm og renal kolikk, migrene og vaskulære spasmer. Disse pakkene med en våt basis, oppvarmet til 60 grader, hold, vanligvis inntil forsvinningen av smerte. Korrekthet ileggelse komprimere enkelt sjekke: etter fjerning kluten bør være fuktig og varm. Bruk aldri en kompress pad på nytt for å unngå infeksjon i huden.
 Oppvarming bandasje med øret sykdom - den mest effektive måten å fjerne trudnoperenosymoy smerte og kamp av den inflammatoriske prosessen. Hvordan lage en kompress på øret - et spørsmål ikke bare av unge mødre, men også ganske voksne selvstendige mennesker som, dessverre, ikke gi mye vekt på førstehjelp ferdigheter for seg selv og sine kjære.
 Total ulykke av vår dag - selv er bare et tilfeldig utvalg av apotek dosering former for reklame og den rådgivning av venner. Og så, bruke en bandasje, tourniquet, for å måle trykk eller ikke tør å komprimere hver. Selv om denne prosedyren kan raskt og effektivt fjernes, og symptomet. Lær å lage en kompress er best for en voksen, i stand til å hjelpe deg i å lykkes med denne prosedyren.
 1.  Forbered alle ingrediensene komprimere å ligge hans oppførsel var så kort som mulig for å bevare de terapeutiske egenskaper av narkotika. Dette er først og fremst består av 5-6 lag av gasbind brikke på størrelse med en håndflate, varmer den kjemiske skål (cologne, fortynnet alkohol, vodka eller kamfer olje, oppvarmet i et vannbad). Et stykke plast eller pergament mai tracings bør være 2 cm mer enn det totale arealet høstes gasbind. Gasbind, pergament og kuttet på midten for å komme til åpningen av øret.
   Vatu tas fra denne beregningen at det er 4-5 cm utenfor kantene av rullen. Saks. Ull skjerf eller bandasje hvis komprimere forbereder for barnet. Prybyntovannыy vil komprimere bedre å bo, selv om barnet sover.
   Det er viktig å huske at gyldigheten av kompress er bare effektiv i de tidlige timer av sykdommen. Og for barnet hvis han har ingen feber. Hvis ørebetennelse flyttet i bluetongue eller purulent form, oppvarmingen komprimere absolutt kontraindisert, som vil fremme utviklingen av purulent bakterier. Formål komprimere kansellert hvis termisk effekt forsterker smerten heller enn lindrer. Komprimere kan stå på hele natten. Hvis dette er behovet for langtidseffektene, er det nødvendig å doble av tidsendringer bandasje.
   Etter samling av all nødvendig utarbeidet og lagt ut på bordet ved siden av ham plante en pasient, slik at han satt tålmodig øre til deg. Vippe hodet til den ene siden av pasienten til øret var tilgjengelig, slipper den fra hårstrå, øredobber. Barnet bære en lue eller skjerf povyazzhyte å beskytte håret mot virkningene av varmende stoffer.
   Løsningen i skålen bør ikke være aggressive, alkohol fortynnet til 30 grader og 50 barn - voksen, er oljen oppvarmes i et vannbad eller i rennende varmt vann til 38 grader. Blanding av alkohol med vann som kommer fra varme som gasbind, dyppet i denne oppløsning og sentrifugert svakt, vil det være ubehagelig for kroppen. Etter ileggelse av pinna må være fri. Følger ilagt et isolerende lag med tørkepapir hvis kantene er synlig under den, vil fordampningen av alkohol med dem redusere effektiviteten komprimere.
   Et lag av ull skal overlappe kanten av de tidligere lag komprimere. Det er fast eller varm ull skjerf eller bandasje hvis byntuyetsya stramt hodet vkruhovuyu (for å kontrollere trykkbandasje bør bevege seg under hennes finger). Normale ører bør forbli i "vinduet" mellom rundene bandasje. Du kan sjekke: 2 timer bunnlag bør beholde sin fuktighet og temperatur. Og etter seks timer kan det fjerne eller bytte det for en ny.
   Hvis du komprimerer brukt olje etter inngrepet bør pinne for å fjerne overflødig hud rundt øret. Etter alkohol komprimere - smøre fett krem. Huden bør tørkes tørr og varm sår øret varmt skjerf eller lue, like lett i eller temperaturforskjellen kan slå smertefull følelse. Effekten av oppvarming komprimere fremmer blodstrømmen til området av betennelse, det absorberer det og handle distraherende, men krever ekspert faglige råd, som ikke uten kontraindikasjoner:
   Du kan ikke bruke en kompress hvis huden har blitt behandlet for dette jod;
   ved forhøyede temperaturer;
   med cerebral;
   for skrubbsår;
   for utslett;
   i strid med integriteten i huden;
   Når Katarr og purulent mellomørebetennelse former.
   Oppskrifter healere har oppvarming pakker fra den oppvarmede og fortynnet til staten kremet leire grøtomslag varm og promyatыm kål blad. Når alkohol komprimerer som et ekstra middel til helbredelse rådet til å investere i øregangen turundochku gjennomvåt løk juice.
   Lysbehandling behandling tilbyr de medisinske avgifter av storfe, calendula, ryllik, smalkjempe, furu, eukalyptus og lakris. S0-minutters infusjon anbefales å drikke en teskje i form av varme hver dag i en måned. Og vred etter å ha mottatt infusjon blanding oppvarmet til 40 grader, brukt som en oppvarming komprimere til å behandle betennelse i mellomøret.
   Lidelse utmattet barnet smerte ingen kan forbli likegyldig. Å hjelpe ham vilje til å arbeide, lære generell omsorg, gjennomføring av felles prosedyrer, praktiske ferdigheter i førstehjelp. Lær sårbarheter i hans kropp og kroppen til barnet, raskt reagere på sykdomsfølelse og tretthet, forebygger sykdom, ikke la den gå til den alvorlig stadium.  
Яндекс.Метрика