Hvordan å lage mat frosset meksikanske blanding?
 Casual jag har blitt så vanlig at snacking på farten, kjøpe semi aksjen ble de fleste moderns ordinære liv. Og hvordan kunne det være noe annet romme arbeid, hjem husarbeid, hobbyer og sosialt samvær med venner i 24 timer? Vi må ofre noe, og dette ofte blir et offer for ernæring og som et resultat - vår helse. Heldigvis er dette typisk for det moderne samfunnet problemet ble delvis løst ved oppfinnelsen av rask frysing mat. Med denne teknologien, nesten friske grønnsaker kan være til stede ved bordet vårt hele året. Dessuten er de renset og med kutte - kort sagt, fullt forberedt på en rask og problemfri koker mer eller mindre nyttig fatet. Og hvis vi viser fantasi - kan du variere menyen med eksotiske blander og mikser. En av de mest delikate og så populær - Meksikansk mix. Og la mangel på erfaring matlaging og til og med en vag idé om meksikansk mat ikke stoppe deg - vi vil forklare i detalj hvordan å forberede deilig frossen meksikanske mix. 
 Meksikanske blanding av grønnsaker: sammensetning og fordeler
 De fleste av våre landsmenn forestille meksikansk mat som et sett av svært krydret retter som inneholder en stor mengde av chilipepper og andre krydder. Faktisk, den tradisjonelle diett av meksikanere og andre nasjonaliteter som bor i nabolaget med dem i Sør-Amerika, består i hovedsak av grønnsaker, kjøtt og korn. Det kan godt bli vurdert balansert selv i form av moderne ernæring. Som for krydder - at deres tilstedeværelse ikke motsier fordel for mat, og vice versa - i de fleste tilfeller, hjelper fordøyelsen, bedre fordøyelsen ernæringsmessige ingredienser og aktiverer kroppens metabolisme. Men en del av den meksikanske blanding av grønnsaker krydder ikke legges i alle fall - så når matlaging og du kan variere deres tilstedeværelse og kvantitet på vilje og smak.
 I stedet kjøpe en pakke med frossen meksikanske blanding, kan du forvente at sjekk innen grønne bønner, gulrøtter, paprika, erter, mais og løk. Hvor, når, til hvilken pris og under hvilket merke du ikke har kjøpt en meksikansk mix - det bør være sammensatt. Alt annet (grønnsaker, hele korn, og andre grønnsaker) du kan legge på din egen eller finne andre vegetabilske blandinger. Meksikanske blanding kan kjøpes på vekten i de mengdene som du trenger, eller i originalemballasjen der det er pakket, vanligvis i 400-450 gram. Uansett, den meksikanske mix 100 gram grønnsaker vil ha noen ernæringsmessig verdi av 87-90 kcal, som opptar 34 g protein; fett - karbohydrater og 09-164 g. Med en så lav, bare diett, kalorier, ingredienser meksikansk blanding inneholdende naturlige fiber og komplekse karbohydrater, aminosyrer og fett minst. Disse grønnsakene gir kroppen med vitamin C, B og karoten (provitamin A), så vel som alle nødvendige mineraler i deres naturlige forholdet. Og det er en frossen blanding de forblir i en tilstand av mest nærmest naturlig. 
Hvordan å lage mat frosset meksikanske blanding?
 Denne bevaring av den kjemiske sammensetning av frosne grønnsaker blanding oppnås gjennom bruk av teknologi såkalte "sjokk" frysing, det vil si er bokstavelig talt umiddelbart ved ekstremt lave temperaturer. Til dags dato er det ingen mer effektiv måte å lagre og forberede for langtidslagring, grønnsaker, frukt og andre matvarer. Legg merke til at selv fargen av grønnsaker i den meksikanske blandingen tilsvarer den de er friske. Mens for eksempel etter koking, gulrøtter og erter mister noen pigmenter og blir kjedelig. Øyeblikkelig frysing sikrer bevaring av vitaminer og mineraler, praktisk talt ikke skader vev. Men bare hvis det blir utført en gang for spesiell industrielt utstyr kan gjøre det. Etter tining grønnsaksblanding bør umiddelbart forberede seg, ellers vil det gagne liten. Og re-frosne grønnsaker og gjøre det bedre å ikke bruke mat. Så alltid velge nøye før du kjøper grønnsaksmiks: de bør ikke være en tung frost og is oppfattet at det er den mer. Alt dette - et bevis på at produktet gjentatte ganger funnet seg i varmen, og deretter forsøkte han å slå presentasjonen konvensjonell fryser. Ingen smak, kan ingen nytte av en slik blanding av meksikansk ikke vente. 
 Oppskrifter med meksikanske grønnsaker
 Og hva gjør vi forventer av kvalitet frosset meksikanske blanding? Først av alt - sparer tid og krefter på å forberede og smake stor glede av kokt mat. Fordi allsidighet meksikanske blanding overvurderes: det kan tilberedes som en egen rett eller del av en mer kompleks oppskrifter mens hun liker selv de mest kresne gourmeter. Det hele avhenger av hvilken metode for varmebehandling du velger, fordi frosne meksikanske blanding lar koke, lapskaus, steke grønnsaker, kombinere dem med korn, kjøtt, sopp, legge til supper, gryteretter, salater og varme annen daglig og ferie behandler. Hvis du ikke tror og / eller prøvd før - så starte med minst en av disse oppskriftene meksikanske frossen blanding:
 1.  Meksikansk vegetabilsk garnityr. Ta meksikanske frossen grønnsaksblanding, en spiseskje vegetabilsk olje til steking, til en klype salt og krydder etter smak. Varm oljen i en panne, legg en blanding av grønnsaker uten først rozmorozhuyuchy dem. Stek i 2 minutter under omrøring med en trespatel. Deretter tilsett salt, tilsett krydder, hell litt vann i pannen og dekke. Reduser varmen og la det småkoke til kokte grønnsaker et par minutter.
  Hvordan å lage mat frosset meksikanske blanding?

   Meksikansk omelett med grønnsaker. Ta meksikanske frosne grønnsaksmiks, to egg, to spiseskjeer med melk, en spiseskje smør, salt og dribtsi på tørkede urter, litt friske urter. Smør formen med olje, varme den og sette frosne grønnsaker. Rør og la det småkoke under lokk ved svak varme i noen minutter. I mellomtiden, visp eggene med salt, melk og krydder. Kaste grønnsaker i en gryte og hell deres omelett. Øk brann under pannen og kok med lokket til kokt omelett. Når servering, dryss med hakkede friske urter.
   Meksikansk ris med grønnsaker og reker. Ta 400 gram av en blanding av meksikanske frosne grønnsaker, 200 gram skrelte frosne kokte reker, en halv kopp ris, et fedd hvitløk, en spiseskje av raffinert vegetabilsk olje til steking, saften av en sitron, en klype salt. Vask ris og kok den i saltet vann. Frosne grønnsaker er satt på pre-oljet og oppvarmet tykk panne, stek i 1 minutt under omrøring. Deretter satte reker, rør, dekk og reduser varmen til et minimum. Finhakk hvitløk. To minutter Sett pannen kokt ris, hvitløk, øke varmen og ta med en rett til ferdig innen 3-4 minutter. Før servering, rør forsiktig igjen og hell sitronsaft.
   Meksikansk suppe med sopp. Ta 400 gram frossen meksikanske grønnsaksblanding, 2 liter biff eller grønnsaksbuljong (du kan erstatte buljong med vann), 150 gram fersk (eller riktig mengde rekonstituert tørket) sopp 4 mellomstore poteter, en løk, en spiseskje vegetabilsk olje, 2 laurbær ark på dribtsi salt og pepper. Rene poteter, skåret i små terninger og kok i saltet vann til den er myk. I mellomtiden, skrell og hakk løken. Varm oljen i en stekepanne, saute løk og sopp. Sett frosne grønnsaker og løk og sopp til suppe, tilsett laurbærblad og pepper. Dekk til og stek over middels varme til de er møre poteter. I dette grunnleggende suppe oppskrift, kan du legge kjøtt, pasta og / eller frokostblandinger til din smak.
   Vegetarianer meksikanske Pizza. Ta 400 gram av en blanding av meksikanske frosne grønnsaker, frossen pizza basis, 200 gram ost, modne tomater, to spiseskjeer tomatpuré eller adzhika spiseskje vegetabilsk olje, en klype salt. Forberede kake til instruksjonene på pakken. Frosne grønnsaker er oppvarmet og sette på en smurt panne og få til en beredskap for 5 minutter, tilsett salt. Tomat skåret i tynne skiver. Ostehøvel rist på. Pensle deigen adzhika eller saus, legg grønnsakene på dem - tomat. Dryss med revet ost. Cook i mikrobølgeovnen på middels nivå av intensitet i tre minutter (til osten smelter).
   Frozen meksikanske blanding av grønnsaker er veldig lett å kjøpe på forhånd og oppbevares i fryseren, om nødvendig, livsstil bidrar ofte til å lage raske og enkle måltider. Denne blandingen ikke krever langvarig varmebehandling og før tining. Hvis det er nødvendig, kan du lage mat med det enda vegetabilske puréer for babymat, men for voksne det går bra med noen av ingrediensene og krydder. Og navnet på grønnsaksmiks - bare en vanlig referanse og du kan lage noe mat, hell kombinere Amerikansk, italiensk, russisk og andre mattradisjoner. Det viktigste er at mens du får en deilig, enkel og sunn rett som inneholder produkter som trengs for helse og vitalitet. En god stemning med denne menyen, er du garantert!  
Hvor ofte kan jeg gjøre en mammogram?
 Det fine med den kvinnelige bryst på et tidspunkt kan endre smerte og til og med alvorlig sykdom. Å angre, i 80% av kvinner i fertil alder er diagnostisert brystkreft, og mer enn halvparten av dette nummeret har oppdaget bryst sykdom. Selv om svulsten er godartet histologi, forandrer en kvinnes liv dramatisk. Frykt, forventning, prediksjon, bekymringer blir forgiftet Til følelser som hemmer dens. Gjennom hele sitt liv, gjennomgår en kvinnes kropp mange hormonelle endringer knyttet til dannelsen av reproduktive funksjon, fruktbarhet, amming og endelig overgangsalder at brystkreft vev og gi svikt. De påvirker helsen til kjønnshormoner, thyreoideahormoner og binyrene, og jevn drift områder av hjernen som styrer hormonelle funksjoner. Så når dette komplekse systemet slutter å operere klart, det er komponenter av bindevev og segl bryst. I lang tid var disse endringene for kvinner setning. 
 Dagens diagnostisering av brystkreft hos kvinner har blitt gjennomført spesiell enhet mammografi, basert på å skaffe filmbilder ved hjelp av røntgen, som påvirket nøyaktigheten av diagnose. Slike bilder varierer i grad av åpenhet lov til å se skyggen av patologisk indurasjon og kaltsynaty. Årsaken ligger i fremveksten av hormonelle stresset i kroppen, usunt kosthold med bruk av kreftfremkallende dårlig kvalitet kosmetikk, abort, fødsel enhet, avslag på ammevaner, hormonelle legemidler.
 I dag, sammen med en film av mammografi og digitale anvendelser som tillater screening dyahostyku uten alvorlig påvirkning av pasienten, og gir nøyaktig undersøkelse av over 90%. For tredimensjonalt bilde av motivet objektet brukes tomosyntez, noe som gir en rekke lag bilder rekonstruert i 3D-bilde. Mer effektiv og anerkjent av Verdens Society of Health er magnetisk resonans mammografi (MRM). Sin søknad ved hjelp av kontrastmiddel kan bestemme onkologi ved de tidligste stadiene.
Hvor ofte kan jeg gjøre en mammogram?
 Spørsmålet om hvor ofte du kan gjøre en mammogram, sluttet å være presserende og urovekkende. I europeiske land og Russland mammografi status overvåking brystkreft hos kvinner er blitt obligatorisk, noe som førte til en nedgang i tilfeller av ubrukelige kreft. Hver sunn kvinne i alderen 40 som et forebyggende tiltak bør passere MRM og gjenta denne testen hvert annet år. For de som er yngre, indikasjonene er:
 følte segl;
 endring konturene av brystkreft, på grunn av eksplodere;
 utflod fra brystvorten;
 ømhet.
 De, og pasienter med risiko for overføring av en mammogram til fem ganger i måneden, hvis det er nødvendig diagnostikk. Farene i denne frekvensen der. Utsatt er:
 pasienter med tidligere diagnostiserte godartede enheter;
 lider av mastitt og mastopati;
 gikk kirurgi for gynekologi;
 lider av infertilitet og fedme.
 Absolutte kontraindikasjoner for denne type undersøkelse er graviditet og amming. I sjeldne tilfeller, når forholdene tilsier mamolohichne undersøkelse for gravide kvinner gjør ved ultralyd.
 Med 50 års mammografi er oftere - en gang hvert halvår. Fremgangsmåten er litt smertefull fordi bryst tett sammenpresset mellom platene apparat for å fremskaffe mer nøyaktig bilde. Vanligvis gjør to projeksjoner - direkte og flette brystene klemming mellom platene fra forskjellige vinkler. Hvis du allerede har skjedd overgangsalder, velg dato for undersøkelsen spiller ingen rolle. Ellers er bildet tatt fra femte til 12. dag i menstruasjonssyklusen. Spesielle forberedelser av pasienten er ikke nødvendig. Mammogram må lagres for å kunne sammenligne med fremtidige testresultater.
 Omfattende undersøkelse av brystkreft hos kvinner innehar russisk mamolohichnyy Center, spesialiserte klinikker og kontorer. Imidlertid er medisin maktesløs hvis kvinnen ikke ønsker å ønsker å være sunn og trygg på at hennes helse ikke er truet. Datoer at tilliten kan bare mammografi.  
Яндекс.Метрика