Hvordan måle trykk tonometer manuell?
 Klager av hodepine, spesielt i off season, var hyppig i dag. Alle føler medisinsk utdannet og kvalifisere deres fysiske tilstand, se fartøy eller hypertensjon. Selv om, for å være nøyaktig for å bestemme arten av symptomene først etter spesielle medisinske manipulering av blodtrykk. For dette formålet er det en spesiell enhet - tonometer. Hans tilstedeværelse i huset ingen overraskelse. Automatisk, halvautomatisk, minne, batteri eller batterier er skikkelig bære sin tjeneste i hjem hvor det er eldre mennesker eller pasienter med hjerte- og karsykdommer. Men mest fokusert på sine følelser, men erfaring viser at du lett kan gå glipp av et hopp i blodtrykket hvis det er asymptomatisk. Derfor Mål, hvis noen åpenbar grunn var rød i ansiktet, banket i tinningene, var svimmel, og grunnen til det var stress på jobben, ubehagelige samtaler eller tanker. Stress og trykkøkning - et stabilt par. Men trykket kan stige, og i takt med endringene i atmosfæren, høy temperatur, endringer i kroppsstilling i verdensrommet, en umulig fysisk belastning. 
 Med jevne mellomrom i løpet av de ovennevnte vilkår for å måle trykk og er helt friske personer. Vel, for dem som allerede har diabetes, nyresykdom og endokrine systemer, samt høyt blodtrykk, må du bruke blodtrykksmåleren regelmessig, to ganger om dagen. Den første dimensjonen er om morgenen på tom mage i en rolig beliggenhet rett etter våkner. Dette er spesielt viktig for folk i alderen samt fra kl 10 til fire svært farlige raske endringer i trykk. Ikke ved en tilfeldighet denne gangen spilt ambulanse største utfordringene når det gjelder hjerte-plager.
 Indikator morgen måling kan kontrolleres på to hender, og dermed avsløre stivnet fenomener i hånd fartøy. Riktig vil legge disse tallene for å sammenligne det med kvelden, eller til og med om morgenen indikator neste dag. Kveld er stoppet etter å ha tatt narkotika, hvile, og, også, innspilt på papir. Arteriell rate av en voksen er 120/80 men det er individuelle regler som skal være bra for pasienten følte. Avvik forekommer oftere i det øvre området. Verste av alle, når verdien av det øvre og nedre trykk konvergere.
 Hvis du er frøs elektronisk blodtrykksmåler, må du oppfylle følgende vilkår:
 holdning bør være jevn og avslappet;
 hånd, noe som er slitt mansjetten helt frigjort fra klær;
 føtter ikke krysse:
 hånd bør ikke være på vekt, passerer røret kanalen gjennom den indre overflate av albuen til ringfingeren;
 på tidspunktet for inkludering i skjermen har vysvitytysya 0;
 tidlig utskrivning resultatene kan tyde på batteriene utlades tonometer.
 Leger foretrekker å måle trykk manuell blodtrykksmåler mer stole på ham. Derfor, hos legen, og når du ringer ambulanse, du vil måle blodtrykk, mest sannsynlig, dette bevist enheten.
 Hvordan måle trykk manuell blodtrykksmåler
 Hånd tonometer består av en mansjett, kombinert med ull og phonendoscope (kjøretøy, hvis ender er satt inn i øret). Prosedyren for å måle blodtrykket ved hjelp av følgende trinn.
 1.  Ta en komfortabel sittestilling og hånd, som er målt, sette på en støtteflate på ca hjerte og slappe av.
   Sett mansjetten på armen over albuen noen få inches og fest den med en borrelås.
   Sett høreapparat phonendoscope ører.
   Membran forsterker phonendoscope feste på innsiden av albuen svingen på det punktet der den bankende Wien.
   Stram ventilen for å tømme luft, som ligger ved siden av sekken og begynne å pumpe opp mansjetten og szhymanyyamy razzhymanyyamy hånd til det punktet hvor måleren skala pokazzhet nevnt over normal ytelse.
   Stoppe pumpen og sakte åpne ventilen bag, prøver ikke å gå glipp av den første impulsen av blod - et mål på systolisk blodtrykk på hjertevegger. Den kalles den øvre trykk.
   Når en klar rytme puls opphører å være hørbar, det er verdi i diastolisk trykk - avslapping av hjertemuskelen. Den resulterende verdi på trykkmåleren vil samsvare med et lavere trykk.
   Etter måling av luft komme helt ned og fjerne mansjetten av hendene hans.
   Økt blodtrykk og har en tendens til barna, slik at de klager på hodepine eller svimmelhet, barnet heller ikke forhindre mål press. Spesielt fordi dette kan tyde på en alvorlig, men skjult for voksen sykdom. Mansjetten for en baby skal allerede være i samsvar med sine anatomiske trekk ved denne alderen.
   Kontroll av blodtrykk (BP) er konstant hos gravide kvinner. Redusert trykk, kalt hypotensjon for farlig for dens manifestasjoner. Derfor bør døsighet, svakhet, svimlende oppreist tonometer bli testet for blodtrykket anomali.
   Ved å øke trykket kan være somatiske eller følelsesmessige grunner. Det siste vi er i stand til å justere til utelukkelse av hans livs negative argumenter, image, strid, og fylle det positivt farget hendelser, trivelig sosialt samvær med mennesker og natur, favoritt aktivitet og sunn livsstil.  
Som opprinnelig hilse sin mann på hans fødselsdag?
 Bursdag - en herlig ferie, men tvetydig holdning til ham. Jo eldre en person blir, jo mer han tenker på den dagen fortid og fremtid analyser, tvil, beklager de siste årene. Selvfølgelig, problemet med tett - for å gjøre denne dagen en virkelig godbit, glad, positiv og solrik, full av fantastiske opplevelser og kjærlighetserklæringer. Hvordan opprinnelige hilse sin mann på hans fødselsdag at han husket det som løse lykkelige øyeblikk og gledet seg til denne fine dagen? Det er viktig å ta hensyn til preferansene til Manshow fantasien og komme opp til oppgaven ansvarlig. Selvfølgelig, bør du prøve å vise din kjærlighet, å lage en fest for å feire to hjerter. Mannen sikkert sette pris på de oppriktige følelser og kreativitet kone! Velge en gave elskede ektemann: noen hemmeligheter
 Først av alt, når eid feire en bursdag, tenker alle tilstede. Selvfølgelig er presentasjon viktig og bør være spesielt oppmerksom på sitt valg. Bare trenger å vurdere noen viktige punkter.
 1.  Velge en gave til mennesket, ikke seg selv. Selv om du er veldig mye som middag satt og lysekrone i butikken når du leter etter en gave til en mann, ikke kjøpe dem. Fokus på smak av din kjære, og ikke på egenhånd. Bare forestille seg hvordan folk vil reagere på en bestemt ting som kan glede ham.
   Prøv å finne ut på forhånd om objektet ønsker folk. Det kan være noen sjeldne eller for dyrt ting han ønsker å ha, men han trodde ikke det mulig å bruke penger for kjøp, kjøp det virker upraktisk. Bursdag er perfekt til å skjemme bort en glad!
   Det er lurt å kjøpe en gave at menn skal falle for sjelen, glede ham, men ikke altfor praktisk. Selv helt ubrukelig suvenir, hyggelig og fin, gi din kjærlighet vil elske mannen, og vil flytte den skal symbol din delikat forholdet.
   Hvis du ikke kan bestemme, velge mellom det praktiske og åndelige gave, kjøpe begge deler. Bare sette dem på forskjellige tider, da de mest vellykkede øyeblikk for hvert show.
   Prøv å holde seg til en rimelig budsjettramme pant når du kjøper gave til mennesket. Dessverre kan du ikke alltid råd til alt du ønsker. Det er viktig å følge en middelvei og ikke bruke for mye. Ellers kan til og med en flott gave og har stor bursdag forlate en ubehagelig ettersmak hvis det ble investert mye penger. Sparsommelig folk ender opp med bare opprørt.
   Det er verdt å merke seg som spiller en viktig rolle, og hvordan det er du sette din gave. Du kan slå den på å presentere en gave et show som vil øke sin verdi i øynene til mannen, alle motta ytterligere positive følelser.
   Der for å feire fødselsdagen til en mann opprinnelig?
   Du må bestemme på forhånd hvor du vil feire fødselsdagen til din kjære. Det som teller er den tiden av året, omstendigheter og preferanser av menn. For eksempel, hvis en dag fungerer han, og bare komme hjem om natten, bedre organisere og fritidsboliger. Prøv å lage en høytidelig ferie, men ikke overdriv det, bør mannen din lene seg tilbake og slappe av i dag, ikke perevtomytysya av oppstyr.
  1.  Den opprinnelige plasseringen. Du kan bare slå en ferie til et unikt og minneverdig ved å velge opprinnelige plass. Så hun vil definere all din ferie humør. For eksempel, du spesifikt vil feire fødselsdagen til en mann i fjellet, badeland, gå til hvile på sjøen eller fly i en ballong direkte inn i himmelen. Disse eksotiske steder allerede gjør en uvanlig ferie.
    Bursdag i naturen. Dette er et flott alternativ for de som setter pris på vakker natur, frisk luft, naturlig og nyttig. Det var utendørs, i skogen eller på elv, innsjø, kan du organisere en herlig ferie. Det er verdt å merke seg at av sikkerhetsgrunner følgende piknik bedre å gå med venner. Så rolig og kok alt sammen morsom ferie tabellen. I tillegg, unge mennesker er glade for å leke seg i frisk luft, nyte atmosfæren av barndomsminner vil løse charades og overføre stafett, oppfinne mister. Dette bursdag bare husket!
    Hjem atmosfære. Det kan også være en uvanlig og minneverdig. Alt er i dine hender! Homes i innfødte vegger kan også enkelt organisere en minneverdig ferie som vil glede og overraske din mann. Det viktigste - å vise litt fantasi.
    Restaurant. På et sted der du opprinnelig imot din mann på hans fødselsdag, også bør ikke bli glemt. Det er mulig at denne restauranten vil være et mål for begge erklæringene. Og du trenger ikke å lage mat, vaske retter. Samtidig fortsetter å feire en høytidelig dato du kan godt hjemme, tilbake fra restauranten.
    Ukjente plass. Interessant, nå er det en økende interesse i luksus hotellrom, mini-hotell, landsted, som fjernet en dag. En uvanlig situasjon, et sett med tjeneste og nye opplevelser som de fleste unge mennesker. I en slik situasjon kan noteres bursdag. Du vil finne deg selv fullstendig revet fra det kjente miljøet vil føle noe uvanlig, vil være i stand til å skape din egen lille verden, interessant og litt magi.
    Hold deg å møte fødselen av din ektefelle nøye. Prøv å ordne alt slik at folk ikke legger merke til dine forberedelser og mas. Du kan lage en elsker en overraskelse, plutselig hadde lansert ham i et uvanlig sted eller restaurant. Men husk at ikke alle menn elsker uforutsette omstendigheter, la alt var vel oppfattet. Sørg for å vurdere vaner, temperament og karakter funksjoner av din mann.
    Gratulerer opprinnelige og la en souvenir
    Vurdere noen gode måter å hilse sin mann på hans fødselsdag når din kjære en vil fortsatt være en flott suvenir.
   Som opprinnelig hilse sin mann på hans fødselsdag?
   1.  Håndlaget. Noen souvenir, utarbeidet av hendene, vil være en flott gave. Tenk på den opprinnelige versjonen ikke bare presentasjoner, men hans levering. For eksempel vil min mann elsker hvis du, uten videre, og tar imot det rett fra døråpningen. Han hadde nettopp kommet tilbake fra jobb, og du hånden ham en vakker boks. Så du feire, nyte en romantisk middag, men han vil motta sin gave umiddelbart. Du kan brodere lommetørklær, lage din egen hender klemme slips, mansjettknapper Alt du kan tenke på og forberede deg selv! Det viktigste - din kreativitet og oppmerksomhet.
     Innskriften på minnet. Gavebutikken flørter også med nye farger hvis du supplere det gravert eller inskripsjon, fotoutskrifter. Tenk på en kort, men rommelig hilsen, fortell din kjærlighet, ikke glem å inkludere dato, navnet ditt.
     Reiser gave. Du kan organisere prosessen med original gave å gi. For eksempel, for å arrangere en skikkelig omvisning i leiligheten eller land hagen når mannen din vil løse gåter, charades, utføre oppgaver humoristisk, flytting presentasjoner til skiltene. Han alltid husket dette morsomme spillet!
     Ljubovnoe anerkjennelse
     Det er viktig å være i stand til å bringe i den opprinnelige form av mannen din kjærlighet. Bekjenner med følelsene dine, ikke glem å gjøre det, selv om du har flotte gaver og elegant ferie middag. Din kjærlighet - viktigst av alt, at det inngås det fulle potensialet av forholdet.
    1.  Kjærlighet i dukker. Det var en gang en jente så besluttet å hilse sin mann. Jeg kjøpte dukker, skrev noen morsomme zapisochek - humoristiske hilsener fra forskjellige fiktive damer, listing sine fordeler. Fra hver dukke - en morsom tekst. Og til den minste matroshtsi låste liten konvolutt med hans bilde og en enkel hilsen, åndelig og kort - med ord om kjærlighet.
      Uvanlig te. Du kan bruke forrige versjon (folk vil sikkert bli berørt) eller variere det litt. For eksempel kjøpe en boks med teposer, og hver pose til å feste et stykke papir med ønsker og erklæringer. Sørg for å inkludere hvor alle fordelene med din kjære og sine positive og herlige funksjoner.
      Mystisk lite notater. Du kan overraske en rørende små notater og hilsen mannen din hvis han møter bursdag på jobben.
      Sett dem i sin dagbok bag lomme. La ham tidvis fanget øyet av din vakre og milde budskap. Men ikke overdriv - de bør ikke være for mye, eller de kan begynne å forhindre irriterende.
      Tenk tekster på forhånd, kan du skrive hilsener i vers. Hvis du synger godt, spille inn en hilsen sang til disk og bringe hennes mann. For å gjøre dette, bare endre teksten i en hit.
      Noen ideer
      Selvfølgelig, til den opprinnelige måten gratulere en mann på hans fødselsdag for mye. Det er nødvendig å dvele ved noen ikke-trivielle ideer. De er allerede brukt i noen familier, men ennå ikke så utbredt som vi ønsker. Ta deg tid, at din mann kunne nyte denne ferien!
     Som opprinnelig hilse sin mann på hans fødselsdag?
     1.  Magi Room. Den fokuserer på å dekorere. Du kan forvandle et rom i en restaurant, en del av naturen, en slags parallell plass, en verden av minner. Det hele avhenger av dine preferanser og smaker kone. Velge tilbehør, bilder, suvenirer, vurdere alt på forhånd. For eksempel kan et rom av minner være veldig gøy, dekorere den med felles tape bilde.
       Romantisk middag. Hva bedre middag med levende lys! Forresten, kan de små duftlys sette en merkelapp eller et mosaikkmønster på en egen tabell.
       Erotisk dans. Og dermed opprinnelig hilse sin mann på hans fødselsdag umulig å ignorere. Fordi du elsker hverandre;
       Hils din kjære fra hjertet, fantasi og ikke glem å vise din kjærlighet, hengivenhet. La ferien vil være lyse!  
Яндекс.Метрика