Hvordan ser katter vår verden?
 Katten er trolig den eneste pet som i århundrer omgitt av en aura av mystikk og mystikk. Katter anses uunnværlig følges ritualer. De ble tilbedt som guder og begravet som familiemedlemmer av faraoene. Katter gå av seg selv, vises ut av ingensteds og går ingensteds. Sa de foreskrevet har ni liv, og se en annen verden. De helbrede mennesker og liker å være i uniform negativt ladet energi felt. Katt uavhengig i å velge en vert, og utfører hans musikk sang bare for ham. Denne beroligende purr, som er i resonans med vibrasjoner av mannen selv, har helbredende egenskaper. Katter nesten 10.000 år ledsage en person i hjemmet, men tapte i naturen spartanske liv og overleve uten hans forbønn. Disse dyrene tilhører en enkelt art, minst - for å underarter skog katt. Til bakken ved en konvensjonell estimater, mer enn 600 millioner mennesker, og av oppdrettere og fantasi vises 256 arter. Katter elsker dem avhengige, gi unike fysiske og mentale egenskaper, og ivrig enda litt trenge den mystiske kattens liv for å lære hvordan katter se vår verden. 
 Se verden for en katt så - for å fatte det alle sanser. Fordi selv visualiser katt ser ikke ett øye. Selv om øynene deres var fantastisk! Først, i de fleste katter hvis de korrelerer med omfanget av kroppen. Fantastisk farge - fra gull til blå, katt øye symbolikk i menneskets hukommelse, selvfølgelig, grønn. Lyser i mørket, er kattens øye stand til å reflektere lys laget - tapetuma at hun står bak netthinnen.
 Elev katt øye kan endre form - fra runde til slit, som bestemmes av strøm flux, fullstendighet og uttrykke følelser og følelser av dyr. Irritasjon, frykt eller avslappet ro - alle fortelle elevenes katter. Styrken av kontraksjon av iris endrer formen av pupillen. Forresten, store katter - løver og tigre alltid runde elev.
 Amerikanske fotografen Nicholas Lamm, rådgivning, å begynne med øyeleger, og zoopsychologists felynolohamy, skapt en serie fotografier som representerer verden rundt oss i forhold visjon om mann og katt. Selvfølgelig kan en slik rekonstruksjon av katten ikke være helt korrekt, men noen ideene det bidrar til å visualisere.
 For eksempel kan en katt fokusere synet på små detaljer, så bildet av den synlige verden for henne litt uskarpt.
Hvordan ser katter vår verden?

Hvordan ser katter vår verden?

Hvordan ser katter vår verden?

 Mye bedre cat eye fokusert på å flytte objektet Dette er forståelig, siden, er det nødvendig visjon jeger. Ideen om at katten er i stand til å se i stummende mørke, ikke støttes av forskere. Selvfølgelig er denne evnen overlegen man 8 ganger, men for visuell persepsjon katt trenger minst en sjettedel av forandring, hvor i stand til å skille mellom gjenstander mennesker.
Hvordan ser katter vår verden?

Hvordan ser katter vår verden?

 Kanskje den mest fantastiske evne til katter er verdien gitt sektor. He katter når 270 grader (i mennesker - 180). Faktisk visjon kikkert stereoskopisk katt, det kan til og med flytte øynene på den visuelle aksen. Dekker det ene øyet bare 45% av bildene, får katten en unik mulighet til å nøyaktig beregne aksjene i bevegelig objekt sett på avstand. Det er derfor, i utseende, sove katt plutselig hoppet opp på måleren, fange flygende fugl.
Hvordan ser katter vår verden?

 Sammenlignet med hunder katter mer heldig: de har en lang bølge "grønne" kjegler. Men de er betydelig mindre enn i primater, men de kan se verden i farger, men ikke i en slik mangfoldig palett som en mann. Utvalget av fargeoppfattelse i katter er begrenset. Nyt det grønne gresset og røde valmuer de ikke kan, men andre deler av spekteret, uten å spesifisere fargene de er tilgjengelige. De synlige lys blå-grå katter, splittes den lilla og gult, men med oransje og brun farge saken er verre.
Hvordan ser katter vår verden?

 Det er en unike tilbehør i øyet av en katt - den tredje øyelokket. Det glir ut fra hjørnet av øyet, hornhinnen tisse overflaten og beskytte den mot støv og skader, faktisk, må katten jakte i nedre tier av livet, tvang seg til tider, fordi, bevokst med gress og busker. I hvile napivdrimoty når katter halvlukkede øyne, kan du se plivochku av det tredje århundre, en slags blinkende membran.
 Den fulle oppfatning av verden er en katt bruker retningshørsel, analysere to kilder samtidig, med oppstår katt ører rotasjon på 180 grader. Det er lett å kjenne kraften av lyd og høyden opp til ultralyd. Men enda mer unik katt taktil oppfatning av verden kapasitet. Tynt hår - whisker plassert over leppe, øyne, hake og selv på halen. Whisker - ekstra følsomme organ er i stand til å reflektere den humør og tilstand til dyret. Presset bart - stress og oppmerksomhet løsnet - avslappet godartet tilstand.
 Eyes Cat ikke bare visuelle kroppen, men en kropp av menneskelig kommunikasjon. Spør om noe, ser katten delikat eieren i øynene, øynene, som det var, fanger den mann uttrykker sin kjærlighet. Hjemme katter vet at hvis katten fortsatte standhaftig ser på deg og deretter sakte lukker øynene med lykke, er det en manifestasjon av kjærlighet som synes hentet fra folk kysse.
 Øynene er ennå ikke det viktigste sanseorgan for katter. Ser på huskatt kan se at de stoler på stjernene er mye mindre enn sin lukt. Hun hadde sett en ny gjenstand eller objekt, må det nødvendigvis lukte. Vi kan si at katten lever i en verden av lukter og de spiller i hennes liv mer betydelig rolle enn visjon. Til tross for betydelige forskjeller i oppfatningen av omverdenen, katter og mennesker engasjert i gjensidig fordelaktig sameksistens av flere tusen år. Ikke liker katter umulig ikke å beundre dem - er umulig.  
Hvordan forbedre forholdet til en mann?
 Ideelle forhold ikke skje fordi vi alle - virkelige mennesker og noen ganger føler ikke nødvendigvis de følelser av en kjær følelser, eller har sine egne synspunkter på visse fenomener i livet. Men for all sin person som vet å holde trygt og sterkt forhold til hans halvt år å komme uansett hva. Hemmeligheten av gifte parter 'eldste gamle "ligger ikke på noen spesiell måte, koldovskom kunst av kjærlighet, og på gjensidig respekt, visdom og evne til å omgå alle de" grove kanter "eller jevne dem, alltid finne kompromiss løsninger på problemer. Det er viktig å betimelig oppdage nærmer krise i forholdet, og når han gjorde det, for å være i stand til å ta hastetiltak for å redde kjærligheten., Ikke lar omstendigheter unna din venn. Så, hva skal du gjøre hvis du føler at forholdet blir kjøligere eller, enda verre, dukket de åpen sprekk?
 1.  Gå i det siste. I begynnelsen av ditt arbeid på retur friskhet og oppriktighet av følelser først prøve å slå følelser du følte i begynnelsen av den generelle levemåte. Selvfølgelig ville det være dumt å håpe at spasertur i parken, var når plasseringen av ditt første møte, din ektefelle eller du plutselig føler en følelse av voldsom kjærlighet og sterk svevende over bakken. Men igjen, vi håndtere følelser og middag på kafé hvor du noen gang brukt sammen selv om trivelig møte med venner av ungdom, det samme vitnet i bryllupet ditt igjen vil gjøre i forholdet et notat av nostalgi for de første følelser, og ingen make du husker hvor mye du var forelsket, og hvilke fordeler erobret hjertene til hverandre.
   Neste - jeg elsker! Gi deg selv installasjon hvis du ønsker å redde familien fra den dagen - ingen småplukk og klager, bare ros og positiv holdning! Kanskje ut av vane første gang du prøver å gjøre et annet forslag for en mann kastet stoler på sokkene, men slå sine tanker til den andre siden, foran deg - din mor, jeg elsker, er det ikke fint å se på innfødte folk! Også tenke på sin ensomme venn, det eneste selskapet som er en bortskjemt katt, for som hun bryr seg om som en uvurderlig skatt. Men skjebnen skjenket deg mye mer: ved siden av deg - en sterk, pålitelig og gjensidig kjærlig ektemann din. Så hva er skadelig og noen ganger nepokladystыy, men da du - ikke en engel! Lære å sette pris på halv bare fordi det er i livet ditt. Tross alt, ikke som en eller annen grunn, men rett og slett fordi de elsker!
  Hvordan forbedre forholdet til en mann?

   Felles interesser og hobbyer. Kanskje husholdning rutine, glemmer du at du noen gang forent av felles interesser. Men det spiller en viktig rolle i å gi de festning familiebånd. Prøv å tilbringe hver dag i minst en time for den felles øvelse. Selv ser filmen, men med løpende kommentarer eller diskusjon av ytterligere joint. Prøv å dra på fisketur med sin mann, hvis det er tatt. Det kan være at du vil finne i det noe som er så verdsatt hennes menn. Det viktigste for et par - en kommunikasjon. Det er viktig å snakke med hverandre, for å finne den kollisjonsøyeblikket, for å uttrykke sin mening og bli kjent ideen halvdeler med. Eneste kommunikasjonen vi kjenner hverandre og oppdage nye kvaliteter eller legger merke til forandringer i naturen og prinsipper for livet av en kjær. Lære å stole på hverandre, dele sine tanker, samtidig som du kan lytte, forstå og bidra til å løse ethvert problem. Og ikke glem å le sammen! Finn det gøy i livet for deg både poeng og arrangere en morsom, intensiv. For delt humor og latter ikke bare forlenger livet, men også styrke relasjonene. 
   En ny tradisjon. La oss starte med noen gode familietradisjoner. For eksempel, en gang i måneden, og inviterer gamle venner eller gå på teater. Hvis din mann - en fan av fotball, alternative visninger forestillinger av kampanjer for fotballkamper. Enig med sin mann for å arrangere i slutten av hver uke, såkalt "minutt åpenbaring" under som du kan dele inntrykk av uken, og levde i riktig form adresse voksende misforståelse mellom dere. Regelen er i løpet av disse samtalene ikke tar anstøt av liten kritikk og kommentarer, og prøver å trekke konklusjoner og strebe etter oppkjøpet av harmoni og forståelse.
   Hjelp og støtte alltid og overalt. Kommunisere med andre mennesker, aldri kritisere sin mann, selv uten å være konsonant med sin posisjon, lære å ta sin side, mens utenforstående i samfunnet. Dette betyr ikke at du må skum rundt munnen for å bevise at du vet hva din favoritt Menneskelig. Pretty deres utseende eller kort bemerkning til å uttrykke sin støtte til sin mann i hans sinn. Hans virkelige konklusjoner om problemene på deg høres når bo alene med sin halvdel, og starter med de positive sidene ved hans posisjon - og etter å ha gått til de aspekter vedrørende forskjeller. Pass på din favoritt er oppriktig takknemlig til deg for det, ha mening forskjellig fra hans egen, du likevel tok sin side i et samfunn av fremmede. En slik politikk på din del vil stor nytte forholdet. Mannen du ser det virkelige liv kjæreste som alltid støtte i vanskelige tider, og menn, selv om de anses sterk sex, er pålitelig støtte viktig, ikke mindre enn sine "svake" lover!
  Hvordan forbedre forholdet til en mann?

   Fysisk nærhet. Det er ikke bare om intime relasjoner. Det er lagt merke til at følelsen av levende som det er behov for å berøre. Ofte uttrykke sine følelser berører og kysser når du bor alene. Ta en manns hånd mens du går. Enhver fysisk nærhet av våre kloke ubevisste sinn umiddelbart forvandler en åndelig forbindelse. Jo mer du tar på hverandre, vil varmere være ditt forhold. Som for intimitet - selvfølgelig, det bør ikke være for deg på sisteplass. Hvis prytupylysya følelser og begjær, ikke vente til partneren din begynner å vise oppfinnsomhet, ta initiativ i sine hender. Menn har alltid pris kvinnelig attraktivitet i alle sine former, og dette konseptet er direkte koblet med holdningen til intim partner av relasjoner. Og glem om migrene og tretthet, hvis du ikke vil at din mann før eller senere begynte å søke "tilflukt" side: kvinnelig uvilje fysisk nærhet - for menn - en betydelig slag for egoet, og hans søken elskerinne - ikke alltid et tegn på fordervelse og utakknemlighet. Det er bare en defensiv reaksjon og prøve å bevise i første omgang, de aller egen mannlige evne. 
   Til slutt gjør hverandre gaver! Overrask din favoritt Knacks, som han casually nevnt nylig i en samtale. Om du tror dette er bra for kjøp av hjem og familie. Har disse overraskelser for elskede minst innimellom - og hvem vet, kanskje en dag du befinner deg under puten i den samme ringen, som ble forsinket ved en tilfeldighet tankene dine i en smykker butikken!
   Hold relasjoner, setter pris elsker, respekterer sine interesser og prinsipper - og mange år tilfeldige forbipasserende vil rotere etter innsatsen på hjertet drømmer, at deres ekteskap hadde alle bare glad som deg!  
Яндекс.Метрика