Som en ekstra fordel, hvis du ikke får nok søvn?
 Daglig sunn søvn nødvendig kropp som frisk luft. Natur legges slik at en voksen bør sove om natten minst åtte timer for å være våken i løpet av dagen og gjennomførbar. I tillegg kan vanlige mangel på søvn føre til farlige sykdommer som fedme, diabetes, depresjon. Men moderne mennesket er svært vanskelig å følge legens anbefalinger, som ofte travle timeplan hindrer søvn 10-11 pm og våkne opp på 7 am. Men hva hvis du ikke får nok søvn, og forut for sin tid, der vil du finne mange viktige saker? Kroppen kan oppmuntre dem, hvis du kjenner de populære måtene å bekjempe søvnighet.
 1.  Regelmessig fysisk aktivitet kan hjelpe deg muntre opp og holde deg i god form. En joggetur om morgenen, for eksempel, alle celler mette med oksygen og hjelper kroppen til å frigjøre endorfiner - naturlige smertestillende saken. Bare husk at morgen øvelse bør være lett, eller i stedet får du en bølge av adrenalin tretthet tidlig på dagen.
   Douches perfekt skarpe og forfriskende. Vask med kaldt vann, kan tørke ansiktet og halsen med isbiter.
   Solid frokost vil vekke kroppen din. Vær oppmerksom på at du trenger frukt og frokost matvarer som inneholder karbohydrater. Unngå mat som inneholder fett og stivelse, fordi kroppen din blir nødt til å bruke mye energi på å fordøye denne maten.
   Prøv å opprettholde god belysning i rommet, som er. Kroppen din er biologisk programmert til å våkne opp ved soloppgang. I tillegg, i øynene er lys reseptorer som reagerer på lys og hjelpe søvn når det blir mørkt.
   Jevnlig i løpet av de korte pausene gjør. Hvis du gjør monotont arbeid, blir sliten veldig fort hjernen og krever lossing. Walk bare sitte med lukkede øyne, snakke med kolleger. Hvis du bytter deres oppmerksomhet fra en aktivitet til en annen, så etter noen minutter vil du være i stand til å se på arbeidet med nye øyne.
   Hvis du ikke kan muntre opp og sovner på farten, må du være sikker på å sove en halvtime. Vel, dersom arbeidet er en salong eller enda et sted å legge seg ned. Velg en 20-30 minutters søvn, flytte alarm ikke å sove lenger. Det faktum at i løpet av denne tidsperioden, ikke kroppen din ikke har tid til å gå inn i en fase av dyp søvn, du lille pidbadorytesya og være i stand til å arbeide stille fram til slutten av dagen. Hvis du ave lenger vil det oppleve slapphet og tretthet.
   Drikk en kopp kaffe eller spise sjokolade. Koffein stimulerer nervesystemet godt, økende aktivitetsnivå. Ikke misbruk kaffe, fordi høye doser av koffein kan føre nervøs irritabilitet og selv svimmelhet.
   Musikk hjelper perk. Gjør din favoritt munter melodi kan synge med og danse til rytmen. Mange synge i dusjen om morgenen, det hjelper kroppen til å våkne opp godt og forbedre humøret.
   Kjølvannet vil hjelpe akupressur. I løpet av denne massasje forbedrer blodsirkulasjonen, strømning, lindrer muskelspasmer. Massasje bør gjøres på følgende måte:
   gni håndflatene ører;
   gni tuppen av nesen;
   gni hans templer;
   gni håndflatene;
   gni foten.
   Disse teknikkene hjelpe deg perk bare for en stund. Prøv å planlegge dagen slik at du har nok tid til å fullt sunn søvn.  
Hvordan å samle epler

 Hvis du tenker på hva frukt den rimeligste og allestedsnærværende i vårt land, den første til å komme til tankene er epler. De vokser i nesten alle klimasoner, upretensiøs og velstelt.
 Det ville virke ved første øyekast mye visdom er å plukke epler, nei, men når du tenker på at kvaliteten på samlingen avhenger av varigheten av deres langtidslagring av epler, lære disse reglene vil ikke være galt.

 Hva du bør vurdere


 Først av alt Sorte identitet trærne, som før plukke epler, for å vente på sin modning. Ellers vil de være meget surt og ikke egnet for langtidslagring. Men peretrymuvaty frukt på grenene heller ikke nødvendig, kan de begynne å svekkes.
 Like viktig forberedelsesprosess for de samme anklagene som høyden på trærne kan være annerledes og derfor ikke alltid mulig å få til eple uten spesielle enheter.
Hvordan å samle epler

 Hvordan å samle epler


 Begynn å samle frukt fra de nederste greinene, slik åpen tilgang til å gjennomgå og høste, hengende over. Manualen for å få ham til å være mer problematisk.
Hvordan å samle epler

 Det er to måter hvordan å plukke epler, ved hjelp av stiger og ved hjelp av en spesiell enhet, som kronbladene av en blomsterknopp uoppdagede opp, som er festet til en lang stang.
Hvordan å samle epler

 Håndverkere i fravær av en slik klarer å gjøre omskjæring samling av plastflasker, men de bør være stramt nok for dette.
Hvordan å samle epler

 Den andre metoden er bedre som helt trygt for noen som samler vintage. Dessuten muliggjør en slik teknikk for å nå de mest fjerntfruktdyrking og fjerne uten å skade stilken. For dette eplet er plassert i sentrum av samlingen og dens stilken er fremmet mellom ansiktene til de tilgjengelige sporene i samlingen. En håndbevegelser i en sirkel - og eple ut av grener og er i samlingen cup. Ta av eple som lett kan bøyes ned samling.

 Hvordan spare avlinger


 Etter å ha jobbet med hvordan du samler epler kan bare lagre dem riktig.
 Epler er lagret i et kjølig mørkt sted, perfekt for denne kjelleren med null temperatur.
 Epler er fortrinnsvis til stede i et enkelt lag på en flat overflate, og pass på at stilken ikke er relatert til nabo frukt ikke punktert dem. Med jevne mellomrom inspisere epler trenger, på tide å fjerne frukt, som begynte å svekkes. Dette vil bidra til å holde resten av avlingen.  
Hvordan bli roligere og vrivnovazhenishymy?
 Stress, tretthet, kronisk tretthet slutt frata oss av den vanlige hvile og tvunget til å reagere på hendelser også emosjonelle. Det irritasjon, bitterhet og følelsen nær hans egen hjelpeløshet før det oppstår problemer. Hvordan å gjenvinne en følelse av åndelig trøst og følelsesmessig stabilitet - og igjen føler deg rolig, avbalansert person? Den universelle svaret på dette spørsmålet er vanskelig å gi uten å vite den virkelige årsakene irritabilitet. Men det er noen generelle retningslinjer som er nyttig i å overvinne den vanskelige følelsesmessige tilstand.
 1.  Hvis du oppdager at blir irritert av småting, vanlige hendelser eller handlinger av andre ofte føre til at du negative følelser, særlig rutinemessig sjekk av hans dag. Prøv å ordne slik at, for alle dine arbeidsmengde arbeidere og husarbeid, får kroppen nok tid til fullt gjenopprette mental og fysisk styrke, søvn (nok menn til å hvile 8 timer, kvinner trenger mer enn 2 timer). Ikke overse som daglig lunsjpause. Uansett hvor mye det haster eller krevende jobb for en halvtime alle problemene du bestemmer, men deilig lunsj etterfulgt av en halv times avslapning i en rolig atmosfære vil sikkert inspirere deg med energi, og du kan fortsette med sine studier med en hevn.
   Ikke prøv å ri hver hest en gang. Spre saken som de haster. Finn muligheten til å utsette alt mulig senere. Du har en vanskelig tid, og det er tid for en pause. Hvis dette funker, ta en ferie og tilbringe noen dager hjemme eller i landet. Snakk med et hjem som du trenger å hvile og be dem om å midlertidig ta del av dine familie ansvar selv. Tilbringe tid med lesing, lytting til musikk, eller vandre. Få rikelig med frisk luft så lenge - og sette deg for denne perioden streng regel: i alle fall ikke å tenke på aktuelle problemstillinger og på jobb!
   Følelser av irritabilitet og tretthet er ofte på grunn av mangel på magnesium kropp. Dette sporstoffet spiller en viktig rolle i vår psyko-emosjonelle helse. Legg til dine meny matvarer rike på dette stoffet, havregryn, bananer, bokhvete, tang, bønner, bananer, sjokolade og sjømat. Takle stress og nerver for å bringe dere hjelpe vitamin C og E, samt Omega-3 fettsyrer, som er rikt på fet fisk.
   I de mest intense øyeblikkene av pusteteknikker gjelder. Sensing den voksende frustrasjon eller panikk, ta en langsom pust, forutsatt stille til ti. Også, sakte puster. Gjenta 5-6 ganger. Gjennom denne opplæringen, begynner hjernen å få nok oksygen og refleksivt tune i en rolig tilstand.
   Fjern fra livet mitt alle mulige negative faktorer. Lær deg å si "nei" når du ikke vil ha noe. Ethvert misbruk av en forsinket bevissthet og til slutt din urealisert protest vokser som en snøball, før eller senere, uttrykker seg i form av et nervøst sammenbrudd og umotiverte konflikter. Ikke la dine kolleger misbruke ansvar og engasjert, skiftende skuldrene av sine plikter: takk du får, men sykehuset på bakgrunn av utmattelse - lett. Det samme gjelder folk: fordeling av saker blant alle like uten zvalyuyuchy på rollen som tjenestepiker, kokker og hjem sammen Psykolog. Hvis årsaken til ubalansen ble fortsatt uenighet med andre omgang - prøve å bli enige om hvordan vi skal leve alene en stund. Dette ikke bare gjenopprette din mentale styrke, men at hver enkelt av dere til å objektivt vurdere situasjonen og ta de riktige konklusjonene. 
   Lær hvordan du trygt svare på hendelser i livet. Problemer og tap skje i det hele tatt, det er ingen grunn til panikk eller kjempe i hysterisk anfall. Først, våre handlinger og reaksjoner er vanligvis reflektornы eller basert på følelser. Dette er fordi hjernen ikke klarer å delta. " Gi ditt sinn tid til å forstå hva som skjedde. Ikke tenk på de negative konsekvensene av hva som skjedde. I stedet prøver å vurdere om det faktisk er for alvorlig, eller er det an å fikse? Hvis uopprettelig, hvordan kan overleve situasjonen? Hvis du trenger hjelp, ikke vær redd for å spørre om det; fordi det er alltid noen som fyller hans skulder og støtte i vanskelige tider.
   Og til slutt, elsker mennesker, eller i det minste ikke viser sin avsky for dem. Ikke svare på direkte aggresjon sinne. Nøytral reaksjon på aggressiv atferd er vanligvis den mest effektive våpen i kampen fiender. Prøv å vinne venner og kolleger. Dette betyr ikke at du må samle sine månedlige på ferie tabellen. Bare vær vennlig og objektiv, ikke å engasjere seg i diskusjonen og intriger følger nøytralitet, uten å være redd for å uttrykke sine egne meninger og du vil snart legge merke til hvordan verden har forandret seg rundt deg. Takket være god til folk du ikke bare kvitte seg med fiender og få mange venner. Dette, ser du, ikke bare gjør oss rolig og trygg, men bidrar også til å se på livet mer optimistisk!
   I fremtiden, prøver ikke å skape forutsetninger for fremveksten av irritabilitet. Bare fred, selvtillit og ivrig beregning bidra til bevaring av helse og mye suksess i livet.  
Яндекс.Метрика