Hvordan kurere et barns frykt?
 Noen helbredende effekt av bedre, mer fullstendig forståelse av naturen nådd en sykelig tilstand og årsakene til sin forekomst. Så, snakker om hvordan å kurere frykt for barnet, er det viktig å forstå innholdet i fremveksten av en psykosomatisk respons og isolere objekter på som det vises. Frykt, faktisk, responsen for fare. For barnet hele spekteret av farer forbundet med uavbrutt rytmen i livet støtte og føler seg trygge beskyttelse, noe som gjør holde kontakten taktile og energi med mor. Brudd vanlig rytme - forsinkelse fôring, kjøling, uventet endring av sted, kan bli ledet av en refleks reaksjon. Den mest alvorlige stress for barnet i denne perioden av livet, selvfølgelig, er tap av direkte kontakt med den mest viktig for ham å være - mor. I dette tilfellet omfatter en mekanisme frykt frykt for ensomhet, som er kjennetegnet ved en lang og ødeleggende innflytelse. 
 Frykt blir til fading, vzdrahyvanye, utvidede pupiller, rask pust, tilbaketrekking av hodet og skuldrene for å endelig gråte. Barnet må ha hendene, slem, viser bekymring han forstyrret søvn. Slike reaksjoner kan føre til en skarp lyd, uventet handling fra utsiden, en fremmed. Kraften av frykt avhenger overraskelse effekter, opplever følelsesmessig negativ fortid hyppig repetisjon av situasjonen som gjorde vondt. Etterforskerne frykter uttrykt annerledes: noen - i hysteri, panikk; i andre - den "fryse" ved avreise.
 Hovedvilkåret for barnebidrag i å overvinne frykt er kjærlighet og oppmerksomhet fra foreldrene. Hva er viktig er hvor følsomme de er til det emosjonelle tilstand av barnet, hvordan de kan raskt identifisere eller forhindre irriterende faktor som provoserer frykt. Korrekt oppførsel så fort Psykoterapi: bare deres hyggelige ord, kjærtegn, klemmer kan fjerne effektene traumatisk situasjon.
 Frykt i førskolebarn kan være direkte knyttet til psykologisk atmosfære i familien. Anstrengte relasjoner foreldre som har følt de negative følelsene kan projiseres på tryggheten av et barn. Frykt for streng straff, shouting, frykt forlot en, frykt for de mørke rom og fantastiske helter - alle et resultat av feil trening og voksen likegyldighet til den lille av emosjonelle barnet.
 Det samme resultatet som noen overraskelse og kan føre til overdreven effeminacy og "zalyublennost" avkom når voksne bevisst begrense omfanget av sin kommunikasjon, gjør det umulig å utøve autonomi og aktivitet. Overført til dagtid skrekk natt skaper mareritt som hekker uberettiget frykt og aggresjon som respons på fare. Ja, feighet og aggresjon kan være trekk. Noen behandling sterkt forebygging! Hvis du kommer til et nytt sted eller til en medisinsk prosedyre, forteller du barnet ditt nøye og stille at det venter der, frykt ikke. Og derfor vil det være en kjede av konsekvenser som påvirker deres helse og karakter.
 Frykt som svar på nye stimuli følger skolestart, spesielt hvis foreldrene satt forgårs førskolen ansvarlig pedagogisk oppgave orientert bare til gode resultater, stadig sammenlignet med den ideelle bildet av eleven. Kombinasjonen av en førsteklassing frykt kan trekkes tilbake bare vennlig og profesjonell oppførsel av lærere. Her den viktige rolle i samarbeid med skole og familie, produsere generelle tilnærminger til fjerning av skolen angst og bevisst aksept av en ny sosial status.
 Frykt ikke betraktet som en medisinsk tilstand. Fare for at frykt kan være en sterk basis for frykt eller fobi - en stabil form av ukontrollerbar frykt, frykt for noen objekt eller fenomen. Vedvarende frykt provosere barnas sykdommer i hjerte, blodårer, nervesystemet. Resultatet av alvorlige traumer på grunnlag av frykt kan bli enuresis, stamming, søvne. Derfor, under medisinsk råd, barn med slike problemer er det nødvendig å se en nevrolog Gjør elektro, ta kontakt med en logoped.
 I folkemedisinen i barn frykter konspirasjoner noensinne filmet. Den livserfaring av mange voksne bevarer minnet om landlige bestemor som behandlet tomten brokk hos spedbarn, rodymchyk og frykt. Å tro eller ikke tro på tradisjonell healing - det er hver enkelt. Men i arsenal for å bekjempe barne yspuhamy, i tillegg er det også hjelp fra en profesjonell psykolog, urtemedisin og aromaterapi.
 Psykologiske praksis som skazkoterapii sikte på å låse opp bånd traumatiske og emosjonelle faktorer som binder seg til det. Kommer med en psykolog for å hjelpe under konfidensielle samtaler for å identifisere årsakene og situasjoner som gir opphav til følelser av frykt, vil en ekspert lære teknikker for å overvinne denne følelsen. Phyto aromaterapi og designet for å avlaste agitasjon, berolige barnet, for å skape forutsetninger for balansen i nervesystemet. For resept for samme formål ved hjelp av homeopatiske medisiner som kan variere ingrediensene og dosering best for hvert barn basert på deres alder.
 Å fjerne spenningen, barn som lider av bouts av frykt, anbefalte urte beroligende midler, inkludert motherwort og vendelrot, sitronmelisse avkok med honning og melk. Alt dette - folk rettsmidler, tid-testet. Vel lindre angst furu, kamille eller lavendel bad, som påvirker både kroppen og organer. Nyttig for å styrke nervesystemet, tre daglige helle kaldt vann på kronen. For nezahartovanyh barn - nok til å vaske føttene til kneet. Denne prosedyren ble gjentatt 10 dager.
 Det samme resultat ved forhindring av nevroser forårsaket misnøye gi kontrast fotbad, hvor vekslende varmt og kaldt gjennom 10 sekunder. Taktile innflytelse på aktive punkter i foten hjelper også balansere nervesystemet. For dette formål er den varme sanden, der et barn ved hjelp av en rekke bevegelser bør aktivt masserer foten. Generelt, gå barbent i gresset og jord eller leire rozmoklomu svært gunstig effekt på den psykiske helsen til folk i alle aldre.
 Frykt - forsvar respons. I løpet av evolusjonen, var han med på overlevelsen av den menneskelige arter. Negative konsekvenser som oppstår i slike destruktive følelser som frykt. Og fordi alle sykdommer er et barn, er det viktig å frigjøre barna fra tunge last plager, noe som gjør dem i stand til å motstå frykt. Og det tar et sunt klima i familien, gjensidig respekt og kjærlighet til alle sine medlemmer, bekymring for den psykiske helsen til den lille mannen. Foreldre elsker - den beste kur for frykt.  
Hvordan velge et bakgrunnsbilde i hallen?
 Hall bør være nøytralt territorium der alle familiemedlemmene samles for å henge ut. Fra sitt interiør avhenger humør og komfort i fritiden. Også trekk ved dette rommet er det mottakelse i hjemmet ditt, og hvis du ønsker å skape et inntrykk av seg selv som en mann som har god smak, må du ta på alvor valget av tapet. Dette rommet skal se presentabel og samtidig det skal vare hjemme avslappende atmosfære som kan opprettes på riktig måte fylle ut veggen. Kombinere tapet med den generelle stilen i hallen
 1.  Klassikere. Egnet tapet varme lyse nyanser i vintage stil.
   Modern. Denne stilen innebærer et bredt spekter av bakgrunnsbilder for enhver smak. Ved valg guidet av en felles stue farger. Primærfargene: ask, hvit, svart, krem.
   Vanguard. Et bedre alternativ ville være monotont tapet med masse flekker av ulike størrelser, farger og former i stedet der det er ingen logikk.
   Hi-tech. Bakgrunn være fordelaktig skygge stål og metallkonstruksjon i hallen uten å flette dem. Derfor foretrekker lyse farger i utformingen av veggene.
   Gothic. Fans av denne stilen bør velges tapet mørk blå, brun, rød og gul, som kan sees gull, grønn, sølv, mørk rød nyanser.
   Landet. Denne stilen gir vegg dekor tapet med fargerike striper eller en liten blomst. Fargepaletten kan bestå av beige, terracotta, krem ​​farger.
   Orientalsk stil. I utformingen av veggene bør råde saftige lyse farger.
   Japansk stil. Foretrekker hvit, beige, kremfarget.
   Skandinavisk stil. Ikke tolerere åpen toner. Fokuserer på tapetet naturlige nyanser: lys grå, melkeaktig grønn.
   Påvirkningen av fargen på veggene følelser
   Fra vegg farge avhenger av en positiv holdning mennesker nær deg. Regelmessighetene i påvirkning av forskjellige farger på den følelsesmessige tilstand:
   Rød - forbudt i familier, som ofte oppstår krangler og skandaler, fordi det aktiverer uttrykk for følelser og stimulerer tankene;
   orange - ganske munter farge, vil familiemedlemmer føler seg hjemme varm og koselig;
   gul - fargen på sorgløs barndom - også oppløftende, stimulerer hjerneceller;
   Grønn - fiende av søvnløshet og tretthet, påvirker positivt nervesystemet; turkis og mint farger gir en behagelig følelse av friskhet og fasthet;
   Blue - senker blodtrykket, har også en beroligende effekt på mennesker, følelsen av renhet og frihet fra innenlandske problemer;
   blå og lilla - kule farger for rommet er ikke anbefalt i store mengder, som de vil gi en deprimerende effekt på din husstand;
   Hvit - nøytral, ikke medfører noen følelser, ideelt i rom med lyse møbler, hvite vegger kan bli ytterligere dekorere med fargerike malerier;
   grå - fargen har mange forskjellige nyanser, tapet, lys grå visuelt øke avstanden og belysningen i stua; med fasjonable grå nyanser kombinere alle farger;
   brun - brun tapet med mønster eller bakgrunner som passer rommet der peisen er installert; bidra til å gjøre rommet varmere og koseligere.
   Materielle bakgrunnsbilder for rom
  Hvordan velge et bakgrunnsbilde i hallen?
   Funksjonaliteten til rommet ikke pålegge restriksjoner på materialet som brukes som det er i valg av bakgrunnsbilder for soverom. Alle utvalg av foreslåtte løsninger til din disposisjon. Oftest for veggene i hallen, følgende typer tapeter.
  1.  Vinyl veggen. Hvis det er mange små barn, velger en vask (vinyl) bakgrunnsbilde, kan du lett klar av markører, maling, leire og fet flekker. Foruten vinyl tapet limt ganske lett og hjelpe skjule ujevne vegger. Men husk Vaskbare tapeter ikke lekke luft, så det er fare for mugg og mugg under. Hall, dekket med vinyl tapet bør være godt ventilert.
    Papir tapet. Det er miljømessig forsvarlig for helse, rimelig og enkel å bruke. Ulemper papir tapet, skjørhet, brenne i solen, ustabilitet for mekanisk skade og fuktighet.
    Tekstil tapet. Laget av papir og tråd av naturlige eller syntetiske fibre. Impregnert pylevidshtovhuyuchym substans ha lydisolerende egenskaper. Bakgrunnsbilder av syntetiske fibre er mer motstandsdyktig mot slitasje enn tapet av naturlige stoffer.
    Vegger-papir. Perfekt for stuen. Levetiden til disse bakgrunnsbilder er ca 30 år gammel. De er laget av mineralske materialer som ikke skader helsen. Vegger-papir vann - og damptett og er svært brannsikkerhet.
    En stor hall kan deles inn i flere soner, med ulike farger og tapetmønstre. Vi bør vurdere et par ting: unngå motstridende farger (bedre eksperimentere med ulike nyanser av samme farge); materialtetthet og tapet bør være den samme.  
Яндекс.Метрика