Hvordan velge en BH for fôring?
 Første morsrollen - er ikke bare en ny fase i livet, og bare oppgradert til et nytt nivå med alt fra tanker til stilen på kjolen. I utgangspunktet er dette lykkelige endringen, men nå må gi opp noen kjente ting, og erstatte dem med nye krav ble gitt. Spesielt under fôring babyen mater du ikke vil være i stand til å bære sin tidligere undertøy. Del med delikat blonder bh kan være veldig irriterende, men for ammende kvinner er ikke egnet. Først, de er håpløst korrupt, så bare så synd formålsløst å kaste bort dyrebar lin. En annen ny bryststørrelse du de bare ikke passer. Heldigvis er disse metamorfoser midlertidig og snart alt, inkludert den vanlige størrelsen undertøy og klær, tilbake til utgangspunktet. Jeg blir vant til en ny livsstil og daglige rutine. Ta vare på en ny garderobe bedre forhånd fordi etter fødselen vil du absolutt ikke ledig tid for shopping. Men velger en BH for fôring for sent, og når det er på tide å bære og bruk. Hvordan du gjør det - vi nå beskrive. 
 Typer av BH for ammende mødre
 Moderne kvinner lever ikke liker enklere enn sine mødre og bestemødre. Dette antallet enheter som letter månedene av svangerskapet og barnepass, som i dag, har de ikke sett i en drøm. Synd ikke bruke alle de forskjellige modellene undertøy for fôring velge ett eller mer til din smak:
 1.  BH-toppen. En enkel og rimelig form er en form for korte skjorter laget av elastisk materiale. Ideelt topp for gravide og / eller ammende kvinner bør være sømløs eller ha en plass på de stedene hvor det ikke skade huden. Denne modellen er mer egnet til å bæres under klærne enn for bruk under amming. Det gir ikke detaljer for å lette denne prosessen, og ser mer ut som en høy kvalitet og pålitelig støttende BH. Å utsette brystet, vil det ha hver forsinkelse ned eller sidelengs.
   BH med glidelås foran. Undertøy av denne typen er ikke ammende kvinner som ikke liker den bh låsen på baksiden, men for unge mødre så spenne blir en nødvendighet. Beliggenheten forenkler prosessen zastibannya og angre en bra, men har sine ulemper. De er i hovedsak knyttet til behovet for å bruke begge hender, mens ammende kvinner med et barn på brystet kan være en luksus.
   BH med lyn. En zypperu under hver kopp. De er lett åpnes og lukkes, selv med én hånd, men uforsiktig bevegelse kan felle huden din og handle under stramme klær.
   BH kopper med inventar over. Det kan være knapper, kroker eller knapper (sistnevnte alternativ er uønsket på grunn av kompleksiteten av angre). Det viktigste er at de er like over stroppene og kopper, rasstehyvayas, som tillater dem å senke ned, frigjør brystet. Den mest komfortable design, forutsatt at hullet eksponerer brystene uten peredavlyuye det og hindrer tilførsel av melk.
   Natt BH. Lett og uten spenner, er denne type undertøy designet på prinsippet om krysning mellom et stoff strimler lett otodvyhayuschyhsya brystet. Det er praktisk fordi den har et solid grunnlag, solide og konvekse elementer, men av samme grunn ikke egnet for dagen, "vertikal" slitasje.
   Hva du skal se etter når du kjøper en BH for fôring
   Som du kan se, er hver type undertøy for ammende mødre designet for å passe ulike metoder og fôring tid. Derfor ville det være best å ha minst én av hver type BH og bruke dem som trengs. Å gå til butikken, bør du vurdere følgende detaljer:
  1.  Ikke rush å kjøpe en bh for fôring, spesielt i de tidlige stadiene av svangerskapet. Pre gjette hvordan øke bryst umulig. Full størrelse morsmelk vil bli klart bare i løpet av siste måned før levering - da og kjøpe spesielle klær. Hvis du fortsatt rushed for en annen grunn eller feil størrelse fra mindre siden - ikke prøv å bruke upassende BH. Besparelser som følge av kostnads ​​mye mer hvis føre til peredavlyvanyyu Milky flyt og problemer med amming.
    Mindre, men bedre. Dette bevingede uttalelsen gjenspeiler fullt ut prinsippet om å velge en BH for fôring. I stedet for flere tvilsom kvalitet bras kjøpe en, men pålitelig. Ta en dyrebar lin, som bare har råd til - vil det lønne seg vakkert kvalitet komfort for deg og din baby.
    Naturlige stoffer, spesielt bomull, blandet syntetiske eller hovedsakelig av materialer. De lar huden puste, forhindre overoppheting og akkumulering av fuktighet, holde brystvortene tørt og kjølig.
    Brede stropper gi en sikker støtte for tunge bryster og ikke peredavlyuyut skuldre. De er hovedbelastningen faller fordi deres form er viktig, ikke mindre enn festene. Forresten, festene bør heller ikke bli følt, trykk eller gni huden.
    «Handsfree», eller minst en hånd må fortsatt være gratis når du løsne den andre montering cup. Hun trenger deg til å holde sulten baby, så sørg på forhånd at den ene hånden er nok til å angre låsen tross. Praksis hjemme eller i butikken for å unngå en mislykket kjøp.
    Kast frøene. Ja, det er virkelig behagelig ramme, god støtte bryst otyazhelevshuyu bunnen og sidene. Men mens bein kan presse melk feeds hindrer bevegelse av melk. Hva det kan lede deg i detalj og fortelle jordmor, og kirurgen og barnelege.
    En ekstra mengde kopper kan lages av flere reserve kroker. De brukes hvis bryst litt økt eller redusert i størrelse. Ikke alle unge mødre er klar over at det finnes slike regulerte modeller, så vær oppmerksom og spør deg selv om selgeren Konsulent glem å tilby.
    Kroker på baksiden av høy kvalitet BH Fôring lokalisert i flere rader. De hjelper deg å justere dekning lin brystet volumet er for lite endring sammen med hevelse bryster. Når du kjøper kroker bør hekte i et sekund eller enda mer "tight" -serien som senere du hadde plass til å utvide størrelsen på BH under brystet.
    Erfaren mor har bestått alle stadier av valg og bruk av BH for fôring erkjent at man bør ha minst tre kopier av vaskeriet. En du satt på, den andre er sendt til vaskeriet, og den tredje, en reserve, i tilfelle ligger i kommoden. Hvis du har mer spesiell BH, deretter vaske dem du mindre, bare et par stykker.
    Snakker av vask BH for fôring - er en viktig scene klær omsorg, og fôring. Vask hender ham den beste eller mest delikate modus av vaskemaskinen, slik at du ikke skader sammenleggbar hekter. Bruke babysåpe eller spesiell uten fosfat vaskemiddel beregnet for vask babyklær. Stoffet bh kontinuerlig i kontakt med nipler, og det bør ikke være den minste mengden av vaskemiddel.
    Som du kan se, velge riktig BH for brystkreft ikke så enkelt. Kanskje det er grunnen til at noen kvinner nekte fra sin anskaffelseskost og amming vanlige hvite skjorter eller stor. På den ene siden ble det riktige av de som bryststørrelse øket med utseendet av melk. Kvinner med små bryster i naturen også refererer til fravær av et akutt behov for spesiell BH. I tillegg er det antatt at sagging brystene etter bryst avhenger ikke så mye på klær, men på den genetisk disposisjon. I tillegg spesielle bras komme opp ikke amatører, og alle jordmødre på det sterkeste å bruke dem. Eiere av store bryster, helte betydelig melk, de bare trengte å unngå tyngde og ubehag. Blant annet oppkjøpet av Nursing BH - et helseproblem, og derfor, din helse og din baby.
    Med andre ord, du er fri til å bestemme hvor mye du trenger en spesiell bh for fôring og i så fall hvilken. Fremfor alt tøyet var en behagelig størrelse, god støtte og ikke forstyrre amming prosess.  
Som raskyslyt jord?
 Når gartnere klager over dårlig høst, er det som regel årsaken at landet "sur". Jord med høy surhet hemmer de fleste planter og øke noen ugressarter. En kultivert plante nødvendig for normal vekst og helse nøytral jord sammensetning. Men de fleste gartnere bestemme surhet for inspirasjon eller i henhold til kunnskapsrike naboer. Men før du bestemmer deg for hvordan raskyslyt jord, likevel prøve å sørge for at det virkelig trenger det. Dessuten er det svært enkle måter.
 Tre måter å bestemme surhetsgraden land på nettstedet ditt
 1.  Denne metoden er basert på egenskapene til lakmuspapir, som kan kjøpes i forstads butikken. For mer pålitelige resultater trenger jordprøve, kan du ta det med til 20-cm dybde. Lakmuspapir og ca 100 gram bakken for å suge rent vann (kokt, destillert eller regn). Dette palm klemme på noen få minutter. Nå ser på et stykke papir hvis det kjøpt rød, lagring sylnokyslыy det. Hvis rosa - jorda har middels syre. Blå farge finnes god dokumentasjon, den nøytrale del av jorden. Grønn-blå - har også nesten nøytral lageret.
  Du kan gå den andre veien, ringer etter hjelp ville planter og ugress. Hvis nettstedet plukket mosegrønn fløyel - ingen tvil, jord her sylnokyslaya. Det samme ble sagt nærvær sorrel, kjerringrokk, vill mynte og Pansy. Men hvis hagen er overgrodd med løvetann, tusenfryd, bregner, sofaen gress, kløver, mor og stemor - så litt surt sammensetning. Den meget god prognose for tilstedeværelsen av nøytral sammensetning gir nesle, quinoa, skrukketroll, gjeterens pose.
  Og du kan bestemme jord surhet med bare noen få blader av friske kirsebær og solbær. Sett dem i en glasskrukke og fyll opp med kokende vann. Vent, når vannet kjøles ned, og kastet i samme bank en liten mengde land. Hvis vannet blir rødt, betyr det at jorda i hagen din surt. Hvis vannet blir blå - litt syrlig sammensetning. Vel, bør grønnlig farge berolige deg - landet med god, nøytral komposisjon.
   Hvordan kan raskyslyt jord?
  Så du er overbevist om at årsaken til mislykkede avlinger - den "sur" land, og du bør umiddelbart ta den med til de fruktbare standarder. Hva kan således anvendes?
  1.  Den mest populære metoden - kalking, dvs. gjør jorda kalk gjødsel. Så du og vil senke surhet og struktur gjøre det bedre. I tillegg, etter kalking aktiv arbeids gunstige mikroorganismer og ugress betydelig redusert. Det er lurt å kjøpe en liten kalkstein sliping, slik det fungerer mye mer effektivt. Mange foretrekker å lage kalk gjødsel også av den grunn at det er en gang i et par år.
   Du kan sikkert bruke og kritt, er at ytelsen er mindre aggressiv.
   Vel rozkyslyuye jord ved hjelp av dolomitt, som sammen med befruktet området. Dette mel er i stand til å nøytralisere surheten av jorden og mette den med magnesium, kalium og andre like verdifulle mikronæringsstoffer for planter.
    Forsiktig Hvis du velger som en deoksidant dolomitt eller kalk, må du huske på at de absolutt kontraindisert forbindelse med urea, superfosfat, ammoniumnitrat og ammoniumsulfat;

   For deoxidation kan bruke kalkstein og andre bergarter, for eksempel materialer pulver - mergel og kritt - ruhlyakom.
   Det er en tradisjonell måte å regulere surheten tremasse aske. Denne fremgangsmåte er akseptabel, men ikke svært potent. Forresten, kan til samme formål og med samme effektivitet brukes stukkatur, sement, gamle gips skallet egg.
    Hva sesonger er bedre egnet for deoxidation land
   Tre aske som kalk, viser til sterke baser. Derfor er disse "raskyslytely" gjøre det beste jorda i høst, for ikke å forvirre dem med gjødsel. Forresten, de er rike på kalsium, som er lett oppløst i kaldt vann. Således, kalk og aske dramatisk endre responsen til jord, i stedet for syre alkaliske oppstår. Denne risiko for at anlegget ikke vil motta fosfor og andre viktige elementer. Imidlertid er det forventede resultatet oppnådd - landet vil bli nøytral surhetsgrad, men plantene er fratatt noen elementer er usannsynlig å gi en god avling.
   Hvis du løse problemet med surhet i løpet av våren, er det rimelig å bruke gips eller dolomitt kritt. Disse materialer oppløses i bakken, noe som reduserer dens surhet. Dolomitt mette planter sammen med kalium og fosfor, som er sikker på å øke utbyttet. I tillegg er ikke gips og dolomitt raskt vasket med vann, slik at de vil lenge til å positivt påvirke surheten i jordsmonnet.
   Raskyslytely kan gjøres direkte på bakken og i ferd med å grave. Men hvis dette ikke er gjort, kan du strø dem på toppen av gravde jord prystvolnыm av frukttrær. Dette er en god tid siden høsten og våren vekstsesongen avsluttes og ingen raskyslytely de ikke vondt. De bare gradvis gå dypere med smelten og regnvann. Forresten, kan du strø raskyslytely selv om vinteren på snødekke.
    Det er elskere av sur jord
   Det er planter som bare føler stor på sur jord. Det faktum at bare i slike tilfeller, er de i stand til å skaffe den nødvendige for utviklingen av stoffet. Så mange blomsterbutikker forsettlig zakyslyayut jord til gledelig deres nydelige farge rododendron, lyng, lupin, mure, bregne. I slike tilfeller føler stor favoritt av gartnere - hortensia. Bare i sur jord kan det gi lyse blå blomster.
   Men dette gjelder i hovedsak prydvekster. Som for grønnsaker, de fortsatt foretrekker nøytrale jord. Derfor, før planting avlinger som plommer, kirsebær, rips, kaprifol, kål, gulrøtter, rødbeter, hvitløk og løk ønskelig å gjennomføre deoxidation jord. Dette arbeidet på sur jord kan ikke holde evig. Deoxidation - årlig service gartnere. I tillegg kan tomter på forskjellige steder har forskjellige surhet, som kan komplisere arbeidet til bonden.  
Яндекс.Метрика