Hvordan lage en rik kappe?
 Hemmeligheten ligger i Manta disse kombinert dyktig kokt deig med aromatisk og saftig fylling. Denne pakk smak og saftighet det direkte avhenger ikke bare av den type kjøtt som brukes, men også av ytterligere bestanddeler, slik at pakk spesiell ømhet og krydret smak. Hva gir den erfarne vertinne innholdet i sine matvarer til sin kappe ut spesielt velsmakende og deilig?
 1.  Hovedregelen i utarbeidelsen av "riktig" test - er å legge til stuffing stykker av hvert produkt kurdyuchnoho fett. Hvis arsenal ikke fårekjøtt fett, kan du erstatte den med små biter av fersk smult.
   I kjøtt i fruktfyll skal være en stor mengde av løk. Hans verdi til andel av kjøttdeig kan variere fra 1: 3 til 1: 1. Luke bør være større, jo mer magert kjøtt du putter i stuffing. For eksempel, lam eller svinekjøtt med Zhirkov gir tilstrekkelig antall sin juice fordi løk brukes i mindre mengder. Men magert kjøtt vil kreve flere ingredienser som vil gi henne ømhet og saftighet.
   Noen husmødre legges til kjøtt, bortsett saftige varianter av løk, vridd i en kjøttkvern masse av fersk gresskar. Vanligvis antall gresskar direkte i forhold til baug farse. Dumplings med krydret gresskar smaken og har perfekt kombinert med rømmesaus.
   Manta gir saftighet også lagt til kjøttdeig i forholdet 1: 1 vridd i en kjøttkvern surkål, tidligere vasket under rennende vann. Salt i dette tilfellet i fylle tilsettes. Dumplings med kål-kjøttdeig (spesielt god kombinasjon av kål med svinekjøtt) kommer overraskende myk og velduftende.
   Hvis du forberede stuffing, men det virker som du tørr, prøv å legge en fylling galle på et lite rivjern grønt eple. Denne frukten ikke bare legge til lysstyrken på måltidene dine, men også overraske din husstand ekstraordinære behagelig smak.
   Tips nybegynner elskerinne. Ikke legg kjøtt fylling i deigen med eggprodukter. Når varmebehandling egg "binde" kjøttet med de andre ingrediensene, vil resulterer fatet miste sin saftighet.
   Velge ett av disse alternativene gjør fylling, vil du sikkert oppnå gode resultater. Men ikke glem at smak og saftighet av dine måltider vil også avhenge av kvaliteten på brygget deig som har en "hold" juiceprodukter, ikke tillater ham å komme ut i løpet av den halve timen opphold for et par Manta. Så ta en grunn oppmerksomhet ikke bare å fylle, men dens mel "klær"!  
Hvor raskt koker bygg?
 Fantastisk produkt bygg grøt: høyt fiberinnhold har gunstige effekter på hele kroppen, og glukan bidrar lavere blodsukkernivået. Foruten bygg deilig og tilfredsstillende, hvis skikkelig forberedt. Men mange folk rett og slett ikke kommer koker bygg som matlaging faktisk krever kunnskap om mange nyanser og tar tid. Men raskt koker bygg, unngå behovet for før soaking, også.
 Hvor fort koke til pynt byggryn?
I den opprinnelige oppskriften matlaging bygg bygg gjennomvåt hele natten (ca 12 timer), og den neste dagen koke 50 minutter til en og en halv time. Men ikke så ille - du kan gjøre uten en slik tidkrevende. Derfor forenklet matlaging bygg.
 1.  Skyll bygg og tar over.
  Sett bygg i kokende vann med en hastighet på én kopp per liter vann. Husk, det er sterkt kokt myk, så det er best å potten litt mer. I dette vannet koke det i 10-15 minutter.
  Tappe varmt vann. Nå er det på tide å helle frokostblanding tre kopper kaldt vann. I denne tilstanden, bør ilden være medium, og når vannet begynner å koke - reduser varmen til lav og tilsett salt etter smak. Løst dekke og vente til alt vannet er absorbert i rumpen. Dette skjer vanligvis 30-40 minutter.
  Når du slår av peis grøt vansmekte minutter 20. Husk, avkjølt bygg er ikke like smakfulle og har en tendens til å bli tøffere, fordi umiddelbart etter matlaging kan legge hennes generøse stykke smør.
  Teknologiske utviklingen står ikke stille, og så gjort mulig en annen morsom måte å forberede bygg - i mikrobølgeovn.
  1.  Ta et glass med lokk og bygg, pakket i poser. Ris poser er mer grundig forrige trening og forberedelser som mulig.
   Sett en pose med byggryn i en bolle og hell to kopper kaldt vann.
   Plasser bygg i 10 minutter i en mikrobølgeovn på maksimal effekt, og etter dette tidspunktet litt lavere effekt og sette ytterligere 10 minutter.
   Gjenta til grøt vil være klar i mikrobølgeovnen tar omtrent en halv time.
   Mikrobølgeovn - en god ting, det nesten ikke krever deltakelse i utarbeidelsen. Er det mulig å lette deres arbeid for hånden hvis bare ovnen? Selvfølgelig kan du!
   1.  Tar over og vaske byggryn.
    Hell varmt vann og kok opp over middels varme.
    Etter koking avløp og erstatte den med en ny porsjon med kokende vann. Legg et rot smør, salt og andre krydder etter smak, bland godt, cover og sted i ovn forvarmet til 180-200 ° C. Stek i ca en halv time til vannet er fordampet helt, og grøt ikke svelle.
    Fjern fra ovnen og rør igjen. Bygg kan bringe til bordet.
    Selvfølgelig, selv med disse metodene for matlaging bygg tar mer tid enn matlaging samme eller bokhvete mel grøt. Men riktig tilberedt bygg synke deg og dine folk i livet, og denne gangen du no-no og behandle deres deilig grøt.  
Hvordan lage sennepspulver?
 Frø små urteaktige planter av kål familien lenge siden erobret verden. Sennep - en allsidig krydder som er lagt til kjøttretter, som det stimulerer fordøyelsen, stimulerer appetitten og øker forbrenningen. Det er bevist at sennep bremser aldringsprosessen. De fleste butikker sennep eller solgt i glasskrukker eller plastbeholdere. Men det er best å kjøpe tørr sennepspulver, som til enhver tid kan fremstilles sennepspulver i de mengder som man trenger.
 Hjem sennep pulver: den enkleste oppskrift
Lage deilig sennep pulver er enkelt. Du må ta:
100 g sennepspulver;
en halv kopp vann;
en halv kopp eddik tryprotsentnoho;
to spiseskjeer vegetabilsk olje;
en spiseskje sukker og te - salt;
ett laurbærblad og litt bakken sort pepper.
I varmt vann, tilsett salt, sukker, laurbærblad. Koke 5 minutter. Belastning. Hell sennep pulver, og legger det olje og eddik. Bland godt alle ingrediensene. Infused for dager.
Noen husmødre anbefaler til rent vann i stedet for melk eller saltlake. Deretter sennep blir interessant smak.
 Sennep fransk: deilig oppskrift kokker fra Dijon
Leve i den franske byen Dijon kjent for sine kulinariske ferdigheter. De har oppfunnet en fantastisk oppskrift for sennep i dyzhonsky tørt pulver.
For den franske oppskriften krever følgende ingredienser:
120 g sennepspulver;
stor hakket løk og knust hvitløk fedd tre;
tre store spiseskjeer honning;
klype salt;
en spiseskje av vegetabilsk olje;
to glass tørr hvitvin (prøve å finne en fransk eller italiensk).
I en kjele bør vin, hvitløk og løk røre, kok opp og la det koke i fem minutter og deretter filtrert gjennom en sil. I den resulterende marinade helle sennep, rør godt til en tykk homogen masse. Legg det honning, smør og salt. Oppbevares på et lunt sted til den sennep i dyzhonsky tykner. Deretter sette den i en glasskrukke og sende det å sette mot et kaldt sted. En måned sennep i dyzhonsky kan spises.
Honning sennep og sukker gir lys søt smak. Kanel, ingefær og muskat - en behagelig smak. Hvordan lage krydret sennep pulver? Erstatte vannet kokt kål saltlake oppskrift ut av honning, tilsett pepper. Den mest akutte er nylaget og smaksatt sennep.
Bruk sennep med glede. Forresten, denne condiment i Amerika så glad i den første lørdagen i august alltid feire nasjonaldagen sennep.  
Å smelte sjokolade i et vannbad?
 En av de raskeste og enkleste måtene å dekorere din egen kulinariske mesterverk er klar til å bruke sjokolade. Å smelte det tar bare noen få minutter. Så kan du lage en fantastisk glasur og hell over sjokoladeformer. Frosne figurer, blomster, petals og tentakler original kan dekorere noen søte parabolen, kaker, kaker, frukt og meieri desserter, cookies.
Den enkleste måten å smelte sjokolade i et vannbad. For å unngå skuffelse og ikke komme seg løs og sprø masse, velger bare høy kvalitet sjokolade. Best oppvarmet mørk sjokolade som inneholder minst 75% kakao. Vær oppmerksom på produktet. Den bør inneholde bare kakaosmør. Hvis sjokolade er en del av håndflaten, soyabønner eller bomullsfrø olje, i stedet for smør som smelter prosessen kan ikke lykkes, eller smeltet masse vil ikke skinnende og glatt, vil raskt fryse og forvitre.
Ikke overse holdbarheten på emballasjen til sjokolade. Feil lagring av produktet holdbarhet og forbi nødvendigvis påvirke egenskapene til sjokolade. Dette, i sin tur, er ikke den beste måte å påvirke prosessen med smelting og ytre egenskaper av smeltet produkt.
 Å smelte sjokolade i et vannbad
Når du velger den "riktige" sjokolade, ta en liten kasserolle eller stekepanne. Hell i en bolle med vann. Å ta sjokolade grunt panorere eller bolle, er diameter noen få inches mindre enn diameteren retter med vann. Gni bunnen og sidene et stykke av mykt smør. Rasp sjokolade bar eller revet, bryte opp i små biter. Når vanntemperaturen vil være høy nok, og hun vil lyse parkas, sette retter tilberedt med sjokolade i et vannbad. Etter 2-3 minutter sjokoladen begynner å smelte. Det må røre sakte å nerastoplennыe stykker kunne dykke dypere. Å smelte en sjokolade bar bare 10 minutter. I dette tilfellet, sørg for at vannet ikke når kokepunktet.
Fullt smeltet sjokolade må fjernes fra platen, gi det litt kjølig og kunne smitte over muggsopp, eller lage din egen sjokolade muggsopp for senere bruk i utarbeidelsen av desserter.  
Яндекс.Метрика