Hvordan snappe tann hjemme?
 Hva gjør du hvis barnet ditt blir pumpet melk tann, forårsaker betydelig ubehag under spising, og du ikke har tid eller mulighet til å besøke barnas tannlege? Hvis du ønsker å løse problemet? Det er ikke noe enklere. Selvfølgelig, besøker spesialister - er viktig og ansvarlig, men hvis du får ham en avtale ikke virker, eller enda verre, et barn livredd for folk i hvite frakker, kan du prøve deg selv å bli lege.
Hva du trenger? Bare bare holde den foreslåtte instruksjon om hvordan du snappe tann hjemme. Og selvfølgelig, hvis du har noen problemer, ikke være lat og gå til tannklinikk.
 Hvordan å fravriste melk tann selv?
I motsetning til vanlige melketenner til fjerning deres har ingen røtter, som i betydelig grad forenkler deres fjerning fra hullet.
Den flere wobbles midlertidig tann, jo mindre smertefullt det vil være å trekke prosessen. Derfor er det fornuftig å trekke tid og vente på den mest beleilig øyeblikk for operasjonen.
I løpet av denne perioden barnet trenger for å forberede for fremtidige hendelser å fortelle ham hvorfor du trenger å lirke zubyk (til sin plass raskt vokste en ny, vakker og sunn); fortelle historien om "mus-norushke" Tooth Fairy eller som har lang forberedt mynter i bytte for skjult under puten hvit stykke. Hva er interessant er fiksjon, føles barnet mindre stress under prosedyren.
2-3 timer før operasjonen er nødvendig å mate barnet, før prosessen - å følge ham nøye børstet tennene. Fjern eventuelle, fører selv den minste og dårlig holdt kroppen til dannelse av lesjoner. Ligger ved munningen bakterier kan komme inn i gapet slimhinnen og forårsake betennelse. For å unngå dette må du følge ikke bare renslighet av munnen på barnet, men også sine egne hender skal vaskes grundig med såpe og vann.
For dulling smerter i tannkjøttet kan gni banket til pulver analgetisk tilstand eller gi barnet en minimumsdose av smertestillende.
 Teknologi tann fjerning
Pakk ut melk tann med sin "seng" kan være flere måter. Den enkleste - spør et barn pohytaty tungen eller tygge på ønsket side noe solid: eple, gulrot, fløtekaramell, tannkjøtt, gelé. Tørking og crunches er ikke egnet for dette formål fordi de er meget sprø og kan skade tannkjøttet skarpe fragmenter.
Fjern zubyk du kan med hendene, sette den på toppen av det med en steril bandasje eller vatt og forsiktig nipper opp eller ned bare veldig lett svaier fra side til side.
Velkjent metode for tråden og døren er bare bra for en spøk. Med denne fremgangsmåte for å trekke en tann "går" til siden, noe som kan føre til dannelse av store sår. Skiftenøkkel melk tann med en sterk silketråd trenger hender, trekke opp eller ned, avhengig av plasseringen shatayuschehosya kroppen. Jerk dermed bør være rask og skarp, slik at tannen kom opp, og barnet ikke har tid til å være redd. På slutten av tråden kan "plante" et leketøy fly eller et kosedyr - en baby avlede oppmerksomheten fra den ubehagelige prosessen.
 Hva å gjøre etter tanntrekking?
Innen timer etter tanntrekking ikke kan spise og drikke varm drikke til sårkantene hadde litt forsinket. Umiddelbart etter å ha fjernet melk kroppen bør skylle munnen noen antiseptisk løsning. Av sårene ville være fint for et par minutter å sette bomull ull dynket i klorheksidin sjenerøst.
Dager etter tanntrekking anbefales å skylle munnen med saltvann i et forhold på en halv teskje per kopp vann.  
Hollofayber eller ned?
 På slutten av kaldt vær begynner vi å tenke om kvaliteten på klærne deres. Så dyrt pels nå, mange foretrekker europeiske mote, frakk, jakke eller ned på vev hollofayber, vurderer valg av behagelig og billig. Men hva er kvalitet? På er det nødvendig å snakke i mer detalj, som en fjær, fjær utstoppet, varm med en gjennomsnittlig temperatur, dumpet de etter vask i maskin, stoff flekker er, igjen, ting sakte vasket tørr, lo og fjær fra er allergisk veier alt " for "og" mot ", valgte vi en frakk med en kunstig filler. Den mest populære i dag er hollofayber hvor varm, behagelig og lett.
 Det hele avhenger av kvaliteten på ned
 Det antas at fjærene i pelsen bør være i forholdet 50/50 i form av besparelser, men noen produsenter redusere andelen ned, og dermed zdeshevlyuyuchy prisen på produktet, og at det går på kvalitet. Hvis du yttertøy hardt, ubehagelig, varm, derfor besluttet å spare Brumm. Det antas at en hvilken som helst naturlig materiale bedre syntetisk. Dersom fjær å behandle, som forurensning til å ta til renseri, ikke vaske i maskin, da denne tingen vil vare lenge. Hvis filler vidsyriye eller ikke helt tørr etter maskinvask, kan det zavestysya flått. Dette gjelder sengetøy, dessuten ofte ned allergi, ikke bare barn, men også voksne. Verdi for pengene må være tilstrekkelig, ikke prøv å kjøpe eneste de ytre kjennetegn, se på etiketten, som bør fremgå at firmaet produserer ting. Vanligvis er det fjær en "probe" er et lite stykke filler forseglet i polyetylen at forbrukerne kan være sikker på at han er "ikke en gris i sekken". 
 Du kan ikke bare svare på spørsmålet at varmere hollofayber eller ned, som hver person har sin egen følsomhet og ditt område av bosted. Enig i at den Sochi vinter vil være mye varmere enn i Kamchatka, så overvåking er ikke meningsfylt, siden alvorlige frost person ikke vil fryse mindre en naturlig pels til tå.
 Hollofayber - full syntetisk filler
Hollofayber eller ned?
 I stedet for tung syntepon som faller på den første vask i klumper, det er moderne isolasjon hollofayber. Den ble brukt for sengetøy og klær. Dette er en av de "puste" fyllstoffer, hvor en person ikke svetter, som det opprettholder temperaturen i det menneskelige legeme. Først ble populær måte for barn basert på hollofayber fordi det er billig og enkelt, selv sammenlignet med syntetisk fyll, allergivennlig, miljøvennlig materiale. Jakke eller frakk stoffer hollofayber ikke blåst av vinden, men det viktigste for å opprettholde optimal kroppstemperatur. Dette materialet er ikke slått ut gjennom stoffet, som det vanligvis skjer med fjær. I vev hollofayber bare varm, mens fjær kan føle ubehag (hvis sive inne så begynner å lukte ubehagelig, og det har å vaske).
 Hvis du ikke trenger å kjøpe en dyr dunjakke ned uten å legge bulk penn, er det best å velge ting med hollofayber, som ligner på egenskaper for å ned, men er flere ganger billigere og kan vaskes hjemme, og tørketiden etter standard utvinning mye mindre enn fjær. Hvis du sier "ja" naturlige ting, se etter kvalitet og en god produsent. Uansett var ikke moderne syntetisk filler, blir det etter hvert tynnere og dermed kaldere.  
Anbefalinger for valgvindu. Hvilken boks er bedre å velge

 Moderne vinduer, eller som de kalles, vinduer, har blitt en uunnværlig del av alle rom, leilighet, kontor, hjemme. Dette er forståelig. Disse vinduene feilfri stil og form, i tillegg er de svært praktisk, holde varmen i huset, beskytter mot gate støv og støy. Høy kvalitet glass vel la dagslys. Praktiske rammer, vinduskarmer, forstoppelse - for viktig informasjon. Disse vinduene kan enkelt åpnes når som helst på året, bare vri på bryteren (selv ekstrem kulde uten å forbedre låser), vask de godt uten å kreve ekstra innsats.
 Moderne vinduer kommer i flere former - Med tre rammer, plast og aluminium.
 Wood, selvfølgelig, mye grønnere. De er praktisk talt ingen skadelige utslipp (unntatt for valg av farger og seeps, som er behandlet profiler for å beskytte mot brann og forfall). De trenger ikke bryte luften i leiligheten, og samtidig effektivt beskytte mot kulde. Ikke rart lydhør overfor helse folk i Vest-Europa i dag foretrekker trevinduer. Men det finnes også ulemper. Disse profilene aktivt samle fuktighet de trenger for en mer grundig behandling, de er mindre holdbare, og til slutt, trevinduer betydelig dyrere enn sine plast kolleger.
 For fremstilling av plastrammer benyttes polyvinylklorid (PVC). Mange alarmerende "kjemiske navn på dette materialet. Det finnes mange legender om hvordan det er skadelig for helsen. Det er rimelig å si at mange av dem er helt ubegrunnet. PVC - et svært populært materiale, er det mye brukt i ulike bransjer, inkludert produksjon og forbruksvarer.
 PVC-produkter er på nesten ethvert kjøkken og alle bad. Fordi det gjorde møbler, dører og så videre. D. Og så videre. Mr.
 En annen myte - design av plast krenke luft i leiligheten, som er grunnen til at det er kondens på glasset, som betyr at de svetter. Fysikkens lover, kan fuktigheten på glasset observeres på noen ramme - selv tre, om aluminium, plast skjønt. Ingen av materialet i seg selv ikke forårsaker den. Enkelt, hvis vinduene er lukket tett og eventuelle sprekker blåser, kondens naturligvis mindre. Men trenger vi egentlig dette ventilasjon?
 Det er imidlertid ganske berettiget frykt Spesielt hvis materialet er mye av profiler for å føre den fra ham ikke god vente. Ønsket det for små barn (som forårsaker dem smerter i magen, tearfulness, brudd på oppmerksomhet og koordinasjon, underutvikling, både fysisk og psykisk, hvis bly støv i høyere konsentrasjoner, kan barnet selv miste bevisstheten). Farlig det for gravide kvinner (sterk toxicosis, for tidlig fødsel, fosterunderutvikling). Men helt friske mennesker er følsomme for de toksiske effektene av bly. En gang i kroppen, akkumuleres det i bein, forårsaker den alvorlige brudd. Kan påvirke nyrene, nervøse og blodkreft systemer. Heldigvis, i dag mange bedrifter bruker høy kvalitet plast med et minimum innhold av bly eller ingen. Slikt materiale er mer miljøvennlig. I normale tilfeller er det praktisk talt inert, dvs. ikke avgir skadelige stoffer i luften. Men til en viss grad. En sterk oppvarming (temperatur over 60 ° C) og forbrenning av plast ut av de virkelig giftige gasser, som fører til og med til død. 
 Det er en annen kontroversiell punkt som ble nevnt. Dette tetthet plast rammer. På den ene siden, beholder de varme og beskytte oss mot vind og kulde, den andre - som en forseglet leilighet, forstyrre luft. Forsterker effekten spesielt regime "vents" når den øvre del av rammen er åpnet i en vinkel. Etter en "vent" rommet ventilert verre enn vanlig. Dette er spesielt merkbart i den kalde årstid.

 Tips om hvordan du velger et vindusprofil


 • Hvis det er mulig, plasserer du en trekasse.
 • Hvis du bestiller vinduer, deretter:
? kontrollere sertifikatet av kvalitet materiale;
? velge bare slikt materiale uten bly;
? Bokdesign med konvensjonell ventilator (dette alternativet er tilgjengelig).
 • Hvis du allerede vendt vinduer av metall, deretter:
? ikke bruk i rengjøring bensin nitrosostavov, løsemidler eller syrer. De kan skade plasten og oppløste stoffer som stabiliserer overflate rammer og vinduskarmer. Det er nok å vaske sine vanlige såpe;
? Ikke hold i nærheten av vinduene jern, vannkoker og annen oppvarming enheter Må ikke plasseres nær et vindu gass eller elektrisk ovn; røyke stearinlys på vindu, stjerneskudd, fyrstikker - ikke engang en time som blinker, lyser opp, få på ramme;
? ventilert leilighet, fullt åpne vinduet, gjør dette flere ganger om dagen, slik at rommet ikke er opprettet effekten av "plastpose";
? Ikke la barn leke i vinduskarmen. De er kjent for å alltid strebe etter å kutte noe, bryte av, sjekk om styrke, og hvis terskel er laget av sponplater, er det ikke mulig at luften vil komme formaldehyd.  
Яндекс.Метрика