Råd om valg av møbler som vil gjøre hjemmet ditt komfortable og trygge for helse

 Møbler er annerledes. Den ene er mannen i flere tiår, gått fra generasjon til generasjon, og noen ganger også får til museet. Andre - etter flere års drift begynner å bryte, rozsyhatysya og kommer i fullt forfall. Det eneste som er preget av sin lave kvalitet. Så, er dette møbler laget av dårlige materialer, lim, maling, lakk - også langt fra perfekt. Men hva møbler raskt spør søpla, er det ikke så ille. En annen farlig. Lav kvalitet materialer som utgjør disse tabellene, stoler, vegger, etc., kan bære kjemisk forurensning. For eksempel, hvis innredet med dårlig behandlet sponplate, vil atmosfæren i huset trenge fint støv fra fenol og formaldehyd. Og hvor farlig for menneskers helse, disse flyktige organiske forbindelser, tror jeg, er klart for leseren. Det er andre "luft angrep" skadelige giftige stoffer som produserer maling, lim, løsemidler.
 Angst og annen gangFor hvor ansvaret hviler ikke på produsentene, og, merkelig nok, handelsorganisasjon. Det faktum at den siste store spredningen praksis med å selge varer direkte fra produksjonsanlegg. Møbler bør ikke som et ferdig produkt eller varehus fabrikker eller butikker i butikkene. I tillegg er det ikke alltid lett for kjøperen, det er umulig å vurdere riktig, sjekk for å anslå, men det har ikke forvitret de angitte tidsfrister.
 Hvem kjøpte nye møbler, vet at minst to måneder i en leilighet er en særegen lukt. Fra det kan ha astma, kvalme, hodepine, avbrutt søvn, appetitt avgrunnen. Så fordeles mellom, lakk, maling, løsemidler, giftige stoffer. De er spesielt farlig for små barn, gravide og personer med kroniske sykdommer: astma, angina, migrene, høyt blodtrykk.
 Ideelt sett bør nye møbler ikke "lukte". Men faktisk det viser seg at det er på grunn av innfall av økonomien for måneder "smell" i leiligheten, forgifte vår helse. Men to måneder er ikke mulig. Det finnes tilfeller hvor tildelte møbler skadelige kjemikalier i flere år etter kjøpet. At situasjonen kan ikke tolereres.

 Plast Møbler


 Møbeldesignere begynte å arbeide med plast siden midten av 50-tallet. I dag, kan produkter laget av dette materialet sees ikke bare i motebutikker, men også i kontorer, kafeer, mange leiligheter, hus på landet. Sokler Shoe, stoler og bord på balkongen, sommer kits, kjøkken sett - alt dette var en del av livet vårt. Det er ingen tilfeldighet. Syntetisk møbler har mange fordeler fremfor andre materialer. Det er behagelig og lett å bry seg, det kan lett flyttes til et sted, det er mer robust og slitesterk enn, for eksempel, lignende produkter med lav kvalitet sponplater. Selvfølgelig er det mye enklere å klø enn tre, men allerede malingen ikke vondt, men over tid liksom skrape seg selv "zarubtsyuyetsya" vil være mindre merk. Plast møbler er ikke redd for fuktighet, lett å vaske, og det alltid har en frisk, elegant utseende. I tillegg er produkter laget av polymere materialer er mer kompakt og tar mindre plass. Og et annet viktig poeng - denne møbler er mye billigere enn sine kolleger av tre og enda sponplater. 
 Men med alle disse fordelene bør bemerkes at legene ikke råd til å ha i huset for mange elementer laget av plast. Spesielt i leiligheter hvor ventilasjonen er dårlig, eller de som er på hovedgaten (der selv når vinduene åpne døgnet rundt oksygen er ikke nok). Og ting er at syntetiske bord og stoler i hele driftsperioden avgir giftstoffer i atmosfæren. Men møblene kvalitet utført i samsvar med alle teknologiske standarder og krav, vil utvelgelsen av disse være minimal. Men fortsatt vil. I tillegg er den plast "ikke vennlig" med varme og ild. Plassere dem nær hverandre er farlig.

 Hvordan velge en trygg møbler?


 Hvis du planlegger å kjøpe nye møbler, og deretter:
? velger butikk, som viser ikke bare design, men også ferdige produkter;
? Insister kvalitet sertifikat for hvert fag;
? sørge for at møblene er laget i et stort firma pålitelig, men ikke i en-dagers workshops. I store bedrifter produserte materialer og behandles i samsvar med tekniske standarder. I tillegg er slike organisasjoner lettere å kreve når de forekommer;
? trekker møbler laget av tre. Det er selvfølgelig mye dyrere, men mer holdbare, og viktigst, miljømessig renere og sunnere enn produkter laget av plast eller sponplater;
? ikke får riktig første ønsket motiv. Vent litt tid med ham, pomatsayte prøve å føle seg komfortabel om du vil leve sammen. De gamle vismenn mente at møbler beholder kraften i mennesket. For noen kan det være hensiktsmessig, men noen gjør det ikke. Faktisk - en møbelhallen, velger vi et nytt familiemedlem, selv livløse.
 Hvis du allerede har kjøpt møblene i leiligheten er irriterende lukt, deretter:
? ventilere rommet så ofte som mulig;
? tilbringer daglig våt rengjøring. Farlige stoffer som slipper nye produkter, konsentrert hovedsakelig i støvet;
? kaller ekspertene, hvis lukten er for udushlyv eller hun holdt for mer enn to måneder. For undersøkelse vanligvis ikke trenger en gjenstand, svært liten del av den, slik som hylle i stativet, og så videre. N. I det tilfelle hvor materialet ikke kan skilles fra hverandre, utført kjemiske analyser av luft, som er innredet. Etter undersøkelsen vil bli mottatt fullstendig informasjon om de skadelige virkninger på kroppen, som kan produsere denne møbler (både i form av luftforurensning og overflatetoksisitet). Å ha lignende konklusjon kan oppnås gjennom prøving tilbakebetaling møbler og kompensasjon;
? ikke å sette sponplater møbler ved siden av radiatorer på steder hvor det kan bli utsatt for direkte sollys. Farlig røyk fra møbler forbedret ved oppvarming.
 Denne klausulen gjelder møbler med plast. Bare her bortsett farlige damper stor fare for alvorlig brann.
? Spør helseattest, kjøpe plastmøbler. Det er obligatorisk for denne type produkter og garanti for at møblene er laget av riktig teknologi.
? Ikke fyll leilighet med syntetiske bord, stoler og hyller. Det beste for dem - en gang, balkong eller uteplass landet.
? Lufte ditt hjem ofte, dersom møblene du allerede står. Dette gjelder spesielt for kjøkkenet, der plasten er alltid i overflod, og temperaturen er alltid høy.
? Vet at moderne møbler med skum blir da for farlig, så det bør byttes minst 8-10 år.  
Hvordan velge en farge i interiøret yeri. Energi farge

 Det er ingen enhetlige retningslinjer. Langsiktige observasjoner av både vestlige og østlige eksperter har vist at hver farge nyanse er psykologisk eller fysiologisk respons hos mennesker. Bruke farger kan visuelt øke eller redusere plass til å lage den mest gunstig atmosfære i huset for å gjøre plass for eksempel lys, solenergi, eller mer dempet og mystisk. Dette er hensiktsmessig. Det bør bemerkes at alle disse farge preferanser er ikke tilfeldig: de reflekterer de interne prosesser av den psykiske og emosjonelle bakgrunn av individet.

 Color interiørdesign


 Interessant fargepreferanser hos barn. Dermed i 4-10 år, barn velge det røde området (rødt, lilla, rosa), 10-12 år de liker grønn, gul og rød fra 13 til 16 år, har de en tendens til blå, oransje og grønt, og 17-19 år i forkant av servering tonic rød-oransje rekkevidde. Det antas at disse farge preferansene i forbindelse med påvirkningen av planetene på dannelsen av legemet.
 Farge, som har blitt sagt, skaper en psykologisk følelse av den såkalte farge foreninger. I tillegg er visse farger har sine temperaturforhold, så folk trenger forskjellige grunnlover farger, dem farge den manglende element kompensere.
 En bølge av lilla, blå, blå og grønn anses kule, beroligende, passive farger. Hvis du er opphisset, vzvolnovannы, lett nervøs, lider et rush av blod til hodet, høyt blodtrykk, trenger du disse fargene.
 Rød, oransje, gule farger har en høy bølgelengde, de aktiverer funksjonen, stimulere kroppen, tone opp, øke effektiviteten. Hvis du lider av lavt blodtrykk, raskt sliten, trøtt, i klær, kosmetikk, interiør kan du foretrekker røde og oransje toner.
 Hvite og svarte farger er nøytrale, de kan brukes til å lage mange harmoniske kombinasjoner.
 Måten vi farge "bruk" rommet ditt avhenger vår helse, humør, rekreasjon eller snarere hardt arbeid. Color tapet i barnehagen - en av komponentene i avslappet søvn baby.
 Med andre ord, riktig valgt farger i interiøret - den viktigste delen av ethvert hjem eller kontor.
 La oss spesielt følelsesmessig påvirkning og optiske primærfarger.

 Den røde fargen i interiøret


 Observasjoner viser at denne farge mest foretrukket av kvinner. Det antenning lidenskap, gir styrke og mot, fjerner tvil og nøling i å håndtere livets problemer. Det er fargen på brann, oppvarming og tiltrekker seg en farge som vil gjenopprette vitalitet og frustrerte håp, vil bidra til å redusere tretthet forårsaket av monotoni og ensartethet. Det er også fargen på blodet, noe som fører til en følelse av varme, øket muskelspenning, økt blodtrykk, respirasjonsfrekvens akselererer og øker effektiviteten, men aggresjon. Altfor lyse nyanser kan gi irritasjon og angst. Levende celler mest følsomme for rødt, slik det er brukt i behandling av sykdommer slik som skarlagensfeber, meslinger, kopper.
 Den optiske effekten av rødt, som om han kommer reduserer smalner forbinder plass.

 Den gule fargen i interiøret


 Munter og frisk farge - gir en god stemning, stimulere syn, lindrer, helbreder nevroser, aktiverer mental aktivitet. Han løse opp spenninger, eliminere blokkerer sirkulasjonen av energi gjennom kroppen, vekke drømmer og forvandle dem til en magisk virkelighet. Gul skape en atmosfære av innovasjon og engasjement, selger din erfaring og kompetanse vil sikre suksess, vil evaluere sin styrke og de ekvivalenter, som er avgjørende for realiseringen av liv planer.
 Den optiske effekten av gul, utvider, lyser plass, noe som gjør det høyere.

 Den blå farge i det indre


 Farge som valgte representanter for sterk halvparten av menneskeheten. Det stimulerer kreativitet, forenkler kommunikasjon og skjerper intuisjon. Foretrakk blå, samtykker du til å forbedre deres selvtillit og evner. Dette regenererende og foryngende farge. Det lindrer muskelspenninger, senker blodtrykket, tankevekkende. Denne friske farge, som minner om resten, sjøen sommerdager.
 Den optiske effekten av blå: utvide plassen visuelt forbedrer og utvider det gjør en lys og stor.
 En meget passende farge for utforming soverom og stue, spesielt hvis det er liten i størrelse. Men det er viktig å nøyaktig antar skyggen. Hvis litt for langt, forbedre farge, legge til blå, effekten er akkurat det motsatte. Blå fargen gjør folk mer passive og inert, men plassen er mer konsis.

 Den grønne fargen i interiøret


 Alltid forbundet med friskhet, gledelig uttrykk for liv, skaper en god stemning, normalisere pust og puls, gunstige effekter på helse. Velge grønn å designe rommet ditt, vil du være i stand til å gjenopprette den tapte balansen og avslapning, bringe harmoni til fysisk og åndelig styrke, roe ned. I tillegg gir denne fargen en følelse av trygghet og ro tillit. De sier også at denne fargen har en foryngende effekt.
 Den optiske effekten av grønn, litt smalere og integrerer plass.

 Fiolett i det indre


 Mystisk, mystisk, skimrende farge. Ifølge ekspertene er forbundet med de åndelige manifestasjoner av menneskelig hjelp til å finne indre harmoni, stabilitet, fører til lett sorg.
 Den optiske effekten av lilla, håndtak, smal plass, noe som gjør det skyet.

 Den oransje fargen i det indre


 Oppkvikkende og beroligende på samme tid, øker energi, harmoniserer, gir en god stemning, solen symboliserer glede. Det er fargen på rikdom, luksus.
 Den optiske effekten av appelsin, og fremhever den voksende plass.

 Lilla farge i interiøret


 Fargen som kombinerer røde og blå eller lilla. Denne spennende farge, aktiverer den først, og deretter slitsomt og deprimerende.
 Den optiske effekten av lilla, grenser, begrenser, tilnærminger og formørker plass.  
Яндекс.Метрика