Speil i interiøret yeri. Hvordan velge et speil?

 Speil med unike dekorative funksjoner. Dette er en av de mest interessante elementer som er i alle hjem, leilighet. Men i de fleste tilfeller, er speil hang i gangen, bad, soverom og utføre bare en utilitaristisk funksjon.
 Ser på sitt eget speilbilde, undersøke selv før du forlater huset, vi nyte muligheten til å speil reflekterer, men synes ikke om sine andre funksjoner.
 Velge speil - Problemet er ikke så komplisert. Legg merke til følgende punkter: den formen og størrelsen på speilet må rette sted hvor det skal plasseres.
 Velge speil å gjøre med å ta hensyn til stilen på interiøret som helhet. Hvis du trenger en ramme, bør du vurdere sin design.
 Speil laget bør være ensartet, ellers, hvis du ser i speilet i forskjellige vinkler, vil skjermen bli forvrengt. Og et annet viktig poeng - du må like deg selv i refleksjonen. Hvis ikke - se etter et annet speil.
 Å bruke speil for å animere rommet en frisk aksenter eller endre plassen du trenger å kjøpe et speil ikke for seg selv, men for rommet.
 Hvis du setter et speil foran lampen, vil rommet være mye lettere, som antall stråler vil doble. Men slike råd er ikke nødvendig å bruke vinduet som lyskilde. I direkte sollys reflekterer lerret raskt blekner.
 Hvis speilet henger midt i en stor tom vegg, det ser ganske ensom. Men hvis det riktig sted å plukke opp et kompetent miljø vil bli et omfattende speil stilen din leilighet.
? Med hjelp av speil kan visuelt større plass. Til tett rom er å kjøpe stort speil, du kan til og med taket. Det vil vise inventar og andre møbler. Refleksjon bør ikke være for mye - mange detaljer skaper psykologisk ubehag. Hvis du forlater middagsbordet speil, så maten vil virke mye større, og tabellen vil se lenger.
? Ved hjelp av speilene kan foreta et "vindu". Mirror lerretet er gjort ikke vanlig ramme og tekstiler, under konstruert "terskel" og reflektere folk flytter rundt i rommet vil skape en gjenoppliving av "utenfor".
 Foran speilet alltid la plass, men i noen tilfeller denne regelen kan ignoreres. Speilet er tatt til bakrommet og brukes for bakgrunnen. Før det kan sette et stearinlys vase eller en fruktkurv. Du kan utvikle et bilde som viser ulike gjenstander av dekorasjon.
? Avlang firkantet rom virke hvis den plasseres på motstående vegger paneler og speil. Speil i interiøret trenger ikke være isolert. Det kan speiles vegg med små firkantede lerreter.
 Speil dekorert bokser skuffer, hyller, hengende hyller, du kan lage en tabell med en glatt overflate. Volum boble lysekrone med speil visuelt øke takhøyden og forbedre belysning av rommet. Det er nødvendig å plassere et speil i taket ekteskapelig seng - du bestemmer, men over spisebordet kan være. Med dette taket vil være mer deilig, overflod og velstand aldri forlate huset.

 Vesenet speil


? Det er ikke nødvendig å plassere et speil i direkte sollys og i nærheten av radiator - det forsvinner.
? Ikke fest speilet mot en vegg. Uten luftsirkulasjon begynner å flasse av amalgam.
? Hvis du velger vanlig speil, men du trenger for å henge den på badet, sørg for å gjøre følgende: for ikke å vike amalgam, bak overflaten smurt med en løsning av smeltet voks og terpentin (2: 1).? Til bad speil pitnilo ikke, kan du tørke det bety for bil glass.
? Hvis noen av speilene amalgam fortsatt ekspandert, bør forsegle et sted folie. Feilen blir usynlig.
? Speil bør vaskes bare med spesielle vaskemidler briller. Umiddelbart etter at søknaden må tørke overflaten tørr.  
Plassere bilder i inter yeri

 Begrepet "mønster" kan kombinere en rekke typer grafiske produkter som brukes av oss å dekorere interiøret - landskapet er gjort gjennom utskrift, broderi eller applikasjon under glass. Men mest av denne definisjonen tilsvarer oljemaleri, innrammet i en baguette.
 I interiøret skal betale oppmerksomhet til romstørrelse og antall elementer i den. Hvis du er rundt skap og veggene er dekket hyller, ikke overbelaste rom med flere bilder - de er visuelt sal rom.
 Plassere bilder på veggen bør være spesielt oppmerksom. Det generelle kravet er en kombinasjon av malerier og veggfargen som bakgrunn: landskapet med en overvekt av blå vil se dårlig på en bakgrunn av blå eller grønne vegger, kan et rom med lyse grå vegger gjenopplive bilde med levende kontrasterende fargekombinasjoner og hvit ramme. Det bør også ta hensyn til den riktige forholdet mellom form, størrelse og plass bilder. Med noen små malerier kan visuelt forstørre størrelsen på et lite rom. I et lite rom eller en liten vegg hang bilder er ikke store.
 Horisontal imøtekomme ulike størrelser malerier i en linje på samme høyde og lengde av høydepunktene i rommet og vertikale - høyden på rommet.
 Å legge ut bilder kan brukes sjakk for å skape en mer kompleks effekt kunstnerisk lidelse. For å skape effekten av en indre historie bør brukes postareni svart-hvitt bilder av forskjellige størrelser i ulike grenser og kunstig postareni landskap.
? Det gjøres oppmerksom på rammen, som må kombineres med selve billedet, så vel som det indre som en helhet. Akvarell, innredet i en matte under glass, god bakgrunn kan være teksturert vegg malt i gråtoner.
? Ikke kjøp dårlig trimmet og plast ramme. Bedre for en ramme i en tre-verksted eller sted enkel treramme uavhengig.
 Rammer kan være mange forskjellige farger: mørk øke intensiteten av fargene i bildet. Brukes på rammer og ornamenter linjene kan være et enkelt ensemble med bildet. Tall på en hvit bakgrunn eller grafikk kan suppleres kontrastfarget matte.
 Bilder av interiøret
 Bilder kan utføre forskjellige funksjoner, fra dekorative detaljer til de viktigste designelementer. Til å henge på veggen noen fotosyuzhetiv bør oppfylle følgende krav - bilder utvalgte emner og viktige, utstedt på tallerkener eller under glass, må interessante kompositoriske løsninger oppfyller det generelle plan interiør. Bildet posisjon slik at avstanden på begge sider til kantene av matten var den samme. Øvre høyre matte må være noen lavere. Nøyaktigheten av plasserings bilder under glass grundig undersøkt. Selv en liten ubalanse forverrer utsikt ramme.
 Rik interiør i klassisk stil du kan legge til bilder eller landskap i tunge rammer. En skygge interiøret er designet i orientalsk stil, hjelpe japanske utskrifter. Behandle nøye bildekvalitet.
 I nesten ethvert interiør ser vakker menneskeskapte bilde - Broderi mønster.
 Kjøkkenet kan henges fortsatt liv, dekorative plater og plater. I gangen - små landskap. Stuen - familieportretter, landskap. På soverommet - portretter av nære familiemedlemmer, sjanger scener reproduksjon, alle typer blomster.
 Ikke hold hjemme affiliate Art Museum. Ikke prøv å bruke bilder eller bilder for å dekke mangelen på reparasjon. Samlingen av malerier har din perfekte skygge vegger og udugelig bruk av bilder kan ødelegge hele design plass.
 Vesenet malerier
 Slå tidligere glans forgylte rammer, kan du bruke kuttet løk. Når du tørke rammer, vidpoliruvanyh den myk sukonkoyu.
 Preget listverk dekket med bronse, det bør renses for å fjerne støv pensel eller børste. Klut kan skade dekorative lag.  
Peiser. Peiser i interiøret yeri

 Peiser kan legge til ethvert rom spesiell atmosfære av luksus og eleganse. Siden oldtiden, de var en del av innredningen i de statlige rom, innredet med luksuriøse pyntegjenstander, skulpturer og gesimser. Overflaten av veggene dekket med malerier, dekorert med speil og malerier. Snakker av peisen ble brukt som en støtte for ulike elementer.
 I renessansen peishyllen er spesielt nyttig. I de enkleste folk merke kjele muligheter for kreativitet. Hjemmet har endret seg, den første peishyllen, fremført med naturstein og dyrebar marmor.
 Den viktigste delen av peisen ildstedet er. Det er på dette elementet er avhengig av hvor godt peisen.
 Eksternt, ovnene er av to typer - Innendørs og utendørs. Åpen ovn - en nisje med keramiske ildfast stein eller blokker; før de setter en skjerm eller skjerm. Peis med åpen ovn varmer opp rommet raskt, men kan ikke akkumulerer varme, i motsetning til peisen med en lukket ovn.
 Lukket peis består av en base ovner, metallvegger, dører og dymosbornika av kvarts glass vindu som tåler temperaturer opp til 800 ° C.
 Peiser er hyller og tsentralnostoyaschye, vinkel, hjul, fjæring og bygget. Hyllen - er det på utsiden av ovnen, som er laget av forskjellige materialer. Avhengig av peishyllen endre det generelle utseendet på interiøret.
 I dag, kan overfor peiser ser annerledes ut, som naturstein med effekten av antikken. Designere nektet utbredt misforståelse at marmor peishyllen må gjøres i ånden av klassisisme. Noen av de opprinnelige modellen av gul marmor med effekten av aldring arvet tradisjon landlig stil.
 Peiser i high-tech-stil ofte laget av avanserte ildfaste materialer slik som glass og rustfritt stål. Men dette betyr ikke at alle modeller av samme type.
 Country Style understreker en persons kjærlighet til landlige liv. Ildsteder av denne type utføres porøse materialer så som sandsten og kalksten.
 Jugendstil - En moderne peiser, passe perfekt inn i interiøret i en byleilighet.
 Engelsk stil. Peiser annen type U-formet portal med åpen peis, laget av tre eller jern med unike ornamenter. Som dekorasjoner brukt fliser og fliser rammer.
 Klassisk stil. Peiser i denne stilen, et kunstverk. De er laget av dyre materialer - stein, marmor. I utgangspunktet er dette U-formet portal med en lukket eller en åpen ovn. Å dekorere peisen brukt skulpturelle elementer, relieffer og statuer.
 Fans av lyse og fet design beslutninger ha på peishyllen sjel i en moderne stil, det er laget av farget glass.
 Mur peis - en av de eldste måter å bygge hjemmet. Gjør det selv - er risikabelt. Uprofesjonelt mur peis påvirke funksjonelle egenskaper apparatet og ødelegge helhetsinntrykket av interiøret.
 Mur peiser bør planlegges allerede på planleggingsstadiet eller bygging av bygningen. Vekt lignende murstein strukturer meget betydelige, så du trenger et solid fundament konstruksjon.
 Dessverre, klassisk peis - moro ganske plagsom og dyrt. Et alternativ til vedfyrte modellen kan tjene som en dekorativ peis, det vil forvandle hjemmet ditt og skape en hjemlig atmosfære.
 Dekorative peiser er delt inn i to kategorier. Den første er den indre modell, de bare brukes til å dekorere rommet. De arbeider på etanol, noe som er ansett som miljøvennlig drivstoff, forbrenning avgir en liten mengde damp og karbondioksid. Brenner modeller slik innkreve dekorative loggene er laget av varmebestandig keramikk. Dekorative peiser er enkle å bruke og tente med en spesiell lighter. Overfor er laget av høy kvalitet lakkert stål, betyr det ikke bære en tung belastning på gulvet. Smokeless dekorative peiser kan operere uten pipe og finne sin rettmessige plass i hver leilighet.
 Elektriske modeller. Slike modeller er best brukt som en ekstra varmekilde, de er ren etterligning av levende ild. De ligger i ovnen logger laget av varmebestandig keramikk, flamme modellert ved hjelp av moderne teknologi. Naturligvis, de trenger for å koble til nettverket.
 Dekorative peiser krever ingen spesiell omsorg samtidig som det gir en følelse av å leve i en leilighet brann. Elektriske ovner er innebygd i en elegant fôr, laget i klassisk eller moderne stil. Disse peiser anses tryggere.
 Hvis du bor brannen er ikke en essensiell komponent for din komfort, disse peiser for deg.  
Яндекс.Метрика