Design og atmosfære på badet

 God husholdning
 Regelmessige revisjoner skap på badet, kaste bort gamle kosmetikk og medisiner, nok en gang, sørg for at barna skulle komme til dem. Rengjør innsiden av skap med såpe og deretter med vann. De kan være malt med lyse farger inne - så i den åpne døren vil de kontrast med veggene.
 Hvordan lage mer lite bad?
 Et lite bad vil ikke virke ganske liten, hvis det ikke rot: lite badekar, vask og toalett vil legge til plass og skape en illusjon av større rom.
 På sokkelen
 Oljer og badesalt, scrubs butikkhyllene på begge sider av karet - så du kan alltid lett å nå dem.
 Duftende hellig
 Pre kjøpte noen duftlys lar deg når som helst for å ta et bad i en romantisk setting. En dråpe olje er kombinert med lukt tilsettes til vannet straks forbedre humøret.
 Hvordan å utvide plass på badet?
 Glass hyller på badet visuelt utvide plassen. Og så er de alltid skinner, tørk dem med eddik.
 En elegant løsning for badet
 Bad oval på elegante ben ikke bare zaharastyt lite bad, men også skape en følelse av rom gjennom mellomrommet mellom gulvet og badekar.
 Hvordan å friske luften på badet?
 Noen få dråper av eterisk olje påført på bomullsballer, rask friske luften på badet. Olje velge til din smak.
 Paint-ka
 Ligger i badekaret, ofte betraktet som den nakne veggen. Heng den elegant speil, et interessant bilde eller en samling av fargerike skjell - ta et bad vil bli enda bedre.
 På lager
 Toalettpapir kan lagres i en kurv på toalettet eller på en liten hylle, hvit eller malt i fargen på veggene.  
Juledekorasjon interiør ØMU. 7 sitrus ideer til hjemmet

 Man ser lyse gul Poly Cannon stand kjøretur fra sentrum av tristhet - tristhet. Og lukten! Her er noen ideer til permanent bosette sitrus sol i hans hjem.

 Orange Candle


 Ta oransje med en tykk hud. Skjær den i to med en skje og carotis masse forsiktig fjerne, være forsiktig for ikke å skade skallet. Edge kuttet tenner. Ta jevn parafin lys, ta veken, gjør det loop. Plassere den i midten av de fremtidige stearinlys skyvegrillspyd av tre i en sløyfe over bollen skall som en bro. Parafin smelte i et vannbad. Tilsett de hakkede revet voks fargestifter - rød, gul eller oransje. Blande og bruke noen dråper grapefrukt der eller appelsin eterisk olje. Hell forsiktig voks i forberedt bolle med skallet før de når tennene 2-3 mm. Hold veke flytende i midten. Forlate fryse. En time senere, fjerne grillspyd - stearinlys klar!

 Blekk med kalk


 Du bestemmer deg for å skrive en hemmelig beskjed? For å gjøre dette trenger du spesielle blekk - lime eller sitron juice! På et hvitt ark med en vattpinne skrive et brev. Og til "blekk" ble synlig, holde papiret i sterkt sollys eller under en lampe. Fra varme linjer vil være lys brun og brevet kan leses.

 Christmas leketøy


 De oransje mandariner, sitroner gul, limegrønn perfekt pynte et juletre! Å skinne knytte dem flere tråder av tinsel med henne, lage en løkke og lyse ball kan henge på skogen vakker.
Juledekorasjon interiør ØMU. 7 sitrus ideer til hjemmet

 Kinder-overraskelse


 Du kan for eksempel gi klok kinesisk pomelo. Dette er anerkjent i Øst symbol på velstand og trivsel. I Thailand er pomelo brukt til religiøse festivaler, presentert som en gave til åndene. Pomelo - den største sitrusfrukter, kan vekten nå 10 kg, diameter - 30 cm, så det kan være nok til å presentere bare ett foster. Pakk den i fin papir og Kinderegg klar!

 Duftende desinfeksjons


 Å fjerne lukten av fisk, hvitløk eller løk på et skjærebrett, nok til å tørke henne en skive sitron. Fjerne lukt, du også desinfisere styret. Sitron takler også med brent mat i mikrobølgeovn - du trenger ikke kjemikalier og trenger ikke å bruke mye energi.
 Bland fire spiseskjeer sitronsaft i to kopper vann. Hell i en bolle for mikrobølgeovn. Ved høy varmekapasitet sitron vann i 5-10 minutter. Damp legger seg på veggene i ovnen i form av kondensat - du vil flick av håndleddet for å tørke av vegger mikrobølgeovn vev.

 Sitronsmak


 Med en skarp kniv kuttet zest fra sitron og sette batteriet sentralvarme. Dette vil fungere som et utmerket verktøy for å desinfisere lokalene. Ifølge eksperter, reduserer lukten av sitronskall søvnighet forårsaket av stress, hjelper du våkner opp om morgenen og komme inn i rytmen, øker oppmerksomhet og ytelse, stimulerer mental aktivitet. Eteriske oljer som finnes i skallet av sitrusfrukter, har soppdrepende aktivitet. Med sitrus kan være vellykket desinfisere fottøy.
 Til denne dag natten lå i sko frisk hakket skall av noen sitrusfrukter. Du kan sette bitene av skallet og garderobe av klær, mens sitrus "hale" vil erstatte toalett vann.

 Tangerine treet
Juledekorasjon interiør ØMU. 7 sitrus ideer til hjemmet


 Citrus vokser godt i blomsterpotter. Det er sikkert plagsom, men bare forestille seg fange deres hjem når du samler den første innhøstingen!
 Vokste opp på sin egen vinduskarmen, dekorert med lyse frukt, blir de synlige dekorasjon hjemme eller på kontoret og gjenstand for din stolthet.
 Spesielt attraktivt trehytte titt mandarin.  
Hvordan å arrangere et rom for gjester

 Suspendert Space
 Gjestene bør være nok plass til å plassere ting, ellers vil rommet ser rotete og ubehagelig.
 Lesing i sengen
 Sett på nattbordet på gjesterommet et par interessante bøker. Gjestene nyte eventyrbok klassiske roman og kanskje noen kvinnelige bøker og magasiner.
 En liten bit av komfort
 Sett noen ekstra tepper i foten av sengen, og dine gjester kan alltid få varme når plutselig fryse om natten; I tillegg vil det legge et rom komfort.
 Hvordan å skape et komfortabelt miljø
 På gjesterommet, alltid holde et ekstra kappe, myke håndklær og duftende såper. En dessert med frisk frukt eller sjokolade vil skape en atmosfære av gjestfrihet.
 Dekorere luft med aromaer
 I påvente av ankomsten av slektninger eller venner til å tenne et rom forberedt for dem duftlys (ikke la det stå uten tilsyn) eller zbryzkayte sengetøy noe duftende, og deres søvn vil være sterk og behagelig. Velg aromaer med krydret, sitrus, frukt eller blomst sopp, avhengig av smak av dine gjester.
 Ideell beliggenhet
 Prøv å gjøre gjestene skal føle seg vel. Så du slipper å anstrenge prøver å underholde dem - stresset forsvinne av seg selv.  
Hemmeligheter komfort

 Opprette en komfortabel bolig - en ganske vanskelig oppgave, men samtidig er det en interessant og spennende opplevelse. Og det gode resultatet av denne handlingen vil hjelpe deg og din familie til å leve i harmoni og lykke. Comfort består av mange komponenter: kompetent design og innredning, valg av møbler og tilbehør.
 Komfort og skaper smaker. Vi vil fortelle deg hvordan du oppretter en koselig miljø ved hjelp dufter.
 Når du først får til noen hus, spesielt intenst føle hans aura. Og, tilsynelatende, ingenting påvirker det omkringliggende atmosfæren og stemningen som smaken.
 Vi har valgt for deg tilgjengelig aromaterapi oppskrifter for å gjøre våre hjem mer varm, sjelfull og koselig.
 Oppskrift №1
 Vinter krydder
 Du kan bruke noen av disse krydder, aroma som du liker, eller gjerne kombinere dem.
 Du vil trenge:
? Kanel
? Nellik
? Ingefær
? Muskat
? Pimento
? Mint
 Metode:
 Hjem til deg raskt fylt med behagelig aroma, ta en mellomstor kjele, fyll den med vann til det halve, tilsett krydder og Tomita dem på svak varme. Eller først bringe vannet til å koke og deretter zbavyvshy varmen til lav, tilsett krydder. Hvis du vil at lukten var litt søt, tilsett litt vanilje oppskrift eller hakkede mandler.
 Oppskrift №2
 Citrus
 Av alle varianter av sitrusfrukter lengste beholder sin smak.
 Du vil trenge:
? Orange
? Mandarin
? Grapefrukt
? Lime
 Metode:
 Fyll vann bolle eller vase. Deler kutte fruktskall med en kniv, legg den i vannet og tilsett litt sitrus juice. Eller gni revet skall og satt på bordet på en tallerken eller bolle. Sammensetningen vil være ikke bare en kilde til lyse friske smaken, men også en flott dekorasjon av rommet. Som i den første oppskriften, kan sitrus kombinere dine preferanser og ønsker.
 Oppskrift №3
 Aromatisk olje
 Scented olje bør oppbevares på et mørkt sted eller i en bolle med mørkt glass.
 Du vil trenge:
? Lavendel blomster
? Mint
? Rosmarin
? Merian
 Metode:
 I en glasskrukke av lavendel blomster hell eller andre urter etter eget valg. Jo mer farge, vil den rikere smak være. Sakte helle vegetabilsk olje (uparfymert), av og til risting banken til blomster vel lekket. Når oljen fullstendig dekke blomster, lukke lokket og sette banken i et tørt og kjølig sted. I løpet av den første uken innholdet i bankene rystet daglig. Så la den trekke i et par måneder.
 Oppskrift №4
 Cloud humør
 Lett spray med essensielle oljer friske luften i huset eller hjemme tekstiler (ingen flekker venstre).
 Du vil trenge:
 Vekke spor:
? 1 dråpe av eukalyptusolje
? 2 dråper geranium olje
? 3 dråper peppermynteolje
 Beroligende spor:
? 3 dråper lavendelolje
? 2 dråper olje av bergamott
? En dråpe av myrra olje
 Metode:
 I en liten sprayflaske med hell 120-130 ml destillert vann og pipette dryppe noen dråper av essensielle oljer. Før hver bruk av innhold bør ristes godt.

 Alternativ
 Terte
 Sett en liten panne litt kanel og bland det med sukker. Varm opp blandingen og stek lett på lav varme. I ditt hjem umiddelbart sprer en herlig duft nybakt kake.
 Vinter stemning
 Ta et skall av appelsin, mandarin eller lime noen hull med en pinne og sette dem fedd knopper. Som tørking sitrus og fedd isolert delikat aroma. I tillegg kan disse fruktene brukes for hjem innredning.
 Apple pomander
 Med flere eplesaus lage mat og røre det en halv kopp med kanel og muskat halv kopp. Den resulterende masse rulle ut deigen, og danne en ball eller vyrezhite bruker formene for baking noen tall. Sett dem på bakepapir og vente på deigen helt tørt (1-2 dager). I figuren kan du lage et hull og strekke båndet, deretter henge hvor som helst i huset.
 Tre notater
 Hvis du er heldig nok til å tilbringe tid i et hus på landet nær ovnen eller peisen, prøv å legge en ovn appelsinskall, nellik, stjerneanis, rosmarin, kongler og kvister av lavendel. Pakk blandingen inn i papir og kaste i peisen, er duften fantastisk.  
Яндекс.Метрика