Hvordan velge en seng for et barn

 Seng for baby


 Berth - Er grunnlaget for sunn søvn. Fra bekvemmeligheten av sengen avhenger av hvor raskt barnet sovner og hvor gunstig er betingelsene for en god utvikling av muskel- og skjelettsystemet.
 De første tegn på ubehag seng - en lang forfengelighet pjokk før installasjonen. En myk madrass, pute, sengesett med volanger faktisk bidrar lite til å høres søvn. Det er vakkert, men det er ubehagelig. Hva er løsningen?
 Moderne eksperter - Barneleger og orthopedists - råder foreldre til å ta hensyn til de spesielle madrasser. Ortopedisk madrass er holdbar, tilstrekkelig stivhet og god støtte barnets kropp, bidrar til å ta den mest komfortable posisjonen under søvn. Fra vanlige puter bør forlatt inntil 2-3 år. I stedet kan du sette barnet tynn pute eller brettet flere ganger et lite håndkle.
 Som for tepper, sengetøy, er det bedre å foretrekke høy kvalitet på produkter uten kjemisk behandling (f.eks protyklischovyh, antimikrobielle impregnert med aloe, etc.). Tepper bør være lett, tynn og moderat varme. I off-season er perfekt tynn teppe. Endelig bør bedding være forskjellige vev naturlighet og, om mulig, mangel på farger.
 Kalesjer, frill og annen skjønnhetspleie egentlig bare samle støv, blokkerer flyten av frisk luft, og noen ganger også kolyutsya og gni den sarte babyhuden. Kort sagt, ikke skimp på kvalitet.
 I tillegg bør mange foreldre diskutere hvor og med hvem de skal ha en baby til å sove. Det er ingen hemmelighet at mange barn lenge ignorert sin "seng" og foretrekker å sove ved siden av mamma og pappa.
 Bra eller dårlig det er? Eksperter kan ennå ikke gi et klart svar på dette spørsmålet. Psykologer, for eksempel finner ut at behagelig for barnet og mamma sove sammen, særlig hvis han blir ammet. Tross alt, kan en sunn og lykkelig familie være bare når alle sov, og er i godt humør.
 Ortodokse of Pediatrics insisterer på at barnet bør få plass og retten til selv natt søvn.
 Som alltid, vil den optimale løsningen be liv. Det er best å fokusere på det enkelte barns behov og din egen komfort. Hvis du foretrekker å sove med babyen og alt dette rolig - hvorfor ikke. Men ikke glem å fortsatt introdusere barnet til sin egen seng. Personlig er jeg av den oppfatning at hvert medlem av familien skal være et sted å sove. Hvis en baby kan gjøre uten sin mors konstant tilstedeværelse på natten, er det best å sette ham i hans crib.
 Forresten, et flott alternativ for de som ikke kan bestemme den mest komfortable posisjonen i en drøm - en kombinasjon av barne- og voksen senger. Du må fjerne en av barene på sengen og flytte opp nær henne din.  
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Kjøkken innredning hendene. Photo. Ideer

 Ide 1


 I kjøkkenet er det viktig å opprettholde orden.
 Oblashtovuyuchy kjøkken Vi legger stor vekt på farge, design headset nøye utvalgte apparater. Men først nylig blitt klart hvor praktisk var valg. Men det er viktig ikke bare ergonomisk, vel, godt utstyr, men også riktig distribusjon av produkter, små husholdningsapparater, hvitevarer, kjøkkenutstyr.
 Det er ønskelig at kjøkkenet hadde alt på hånden. Men pakker, vesker, bokser fylle opp plass. Hold mat er stor i plastbeholdere. Plukk lyse vakre kjøkken krukker. De gir interiøret originalitet og originalitet.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Idea 2


 Hvis du har et stort kjøkken, er det bedre å være delt inn i to deler: matlaging og spiseplass direkte. Dette kan gjøres med gjennomsiktige vegger, baren, og så videre. D.
 Spiseplass uthevet lyse blå. Det er på vegger, tak, gardiner. På taket av hans stress og ispedd hvite bjelker. På grunn av denne kokesonen går inn i bakgrunnen, og trekker oppmerksomheten til midten av spisebordet.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Ide 3


 Multi-level bordet er både et bord og et sted for lagring. Dette funksjonelle og praktiske. Den riktige linjen, glans hvite fasader skape en følelse av frihet og harmoni. Denne tabellen gjør litt fart i den strenge interiør.
 Suspendert hylle over vasken og originalt interiør detalj. Det er som svever i luften.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Ideen 4


 Hetter på kjøkkenet kan zadekorirovat. Først, koble den til tube-holderen. Det er viktig at han ikke skiller seg ut i farge. På pinneholderen kjøkken tilbehør som ofte brukes i matlaging. Dermed får vi en meget praktisk og samtidig opprinnelige sammensetning.
 På samme ekstrakt kan sette diverse innredning alt fra epler og slutter vaser, kurver. Hvis du bruker ekte frukt og grønnsaker, vil sporet byttes med jevne mellomrom. Stiliserte ting du må vaske sot.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Ideen 5


 Mennesker til alle tider søkt å gjøre sine hjem mer komfortabelt og vakkert. Det moderne mennesket absolutt ikke vil opptre som primitive mennesker og tegne på veggene i noen enkle historier. Men dekorere vakre bilder han ikke ville tankene. Hvitevarer på kjøkkenet - den perfekte lerret for ulike mønstre og ornamenter. Dette vil legge til komfort og originalitet.
 Hvitevarer håndmalt kan bli en selvstendig del av innredningen, og kan understreke individualitet og stil interiør. Male på metall, forvandler kalt zhostovskyh maleri kjøleskap, ovner, hetter til kunstverk. Teknologien som brukes i århundrer i maleri verdensberømte zhostovskyh skuffer. Gamle tradisjoner ikke bare overlevd, men også inspirere nye ideer.
 Bildet er brukt til følgende teknologi: første skisse disposisjon, deretter pålegge grunnleggende farger, rydder skygger og høylys. Etter tørking lakkert overflate. Nå er det mange studioer og salonger som spesialiserer seg på å male apparater. Så hvis du bestemmer deg for å gjøre det indre av kjøkkenet lysstyrke og farge i form av tall på teknologi, se spesialister.
Dekorere kjøkkenet med hendene


 Ideen 6


 Dekorere uvanlig kjøkken klokke med skjeer, gafler og povareshek. De passer perfekt inn i interiøret som skjeer og gafler er i ethvert kjøkken.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Ideen 7


 Skygge på kjøkkenet, hvor mye vann, varme, røyk, svært uvanlig. Men prøv å se utover stereotypier, særlig hvis området av rommet tillater. Skape en intim og koselig atmosfære i spisesalen.
 "Det reflekterer lys" - som oversatt fra det franske ordet "skygge". Faktisk må det beskytte øynene mot sterkt lys sprer den til å undertrykke. De nyanser er laget av ugjennomsiktig tett vev.
 Passerer gjennom lampeskjerm lys kan være varm eller kald. Det avhenger av fargene på lampeskjerm. Hvit, blå farger fylle interiøret kaldt lys, mens rødt, oransje, rosa eller brune nyanser lyse opp rommet en varm glød.
 Riktig nyanse er i stand til å understreke stilen setter tonen for rommet. Ja skyggen av røde og gule fargetoner vil legge letthet og luftighet. Og hvis du ønsker å understreke viktigheten og alvoret i situasjonen, velger skyggen av blå eller hvit. Color lampeskjerm bør kombineres med fargen på andre tekstil dekor elementer: gardiner, duker.
Dekorere kjøkkenet med hendene


 Ideen 8


 Platene på veggen - et annet interessant element av innredning. Veggplater virke uvanlige, til tross for at design plass å bruke dem i lang tid.
 På veggen kan du henge brakt fra reiser eller håndmalte plater og lignende plater med suvenir sett eller enkle kopier av gamle sett.
 Vegg av platene er harmonisk og helhetlig, hvis identiske farger. Kombinasjonen av runde og rektangulære plater vil gjøre de indre dynamikk. Selv om du henger dem tilfeldig, vil de ser veldig fin.
 På dag spesielle dekorative platene er allerede montering. Men hvis ingen slike vedlegg, er det enkelt å lage din egen. Nok til å ta ringen fra gardinene eller gjøre sløyfe med silkebånd og med et lite stykke papir og lim til å feste co bunnplaten. Som ringene kan også brukes hermetisering ring, for eksempel bokser av oliven eller barnemat.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Idea 9


 Ikke alle har anledning til å tildele et eget rom for et hjemmekontor. Men hvis du trenger et arbeidsområde, er det ganske enkelt å utstyre kjøkkenet. Bestemme med størrelsen på arbeidsplassen, avhengig av om du har en bærbar eller stasjonær datamaskin, enten du skal koble den til skriveren og hvor mye plass du trenger å lagre papir. Selvfølgelig, hvis kjøkkenet er stor, problemene med emisjonen ikke oppstår. Du kan selv sette det en liten skrivebordet. Hvis kjøkkenet er lite, kan du organisere en arbeidsplass for folding desktop.
 Det er verdt å kontrollere påliteligheten av ledninger og belysning. Å fortsette arbeidet enheter kan identifiseres uttrekkbar hylle. Ingenting vil være tydelig, men det vil være på fingertuppene.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Ideen 10


 Flere originale detaljer i interiøret gjøre kjøkkenet mer lyst og uvanlig.
 Som smykker er ofte brukt kjøkkenutstyr. Prybyyte noen hyller og kroker på veggen og henge-arrangere dem på kopper, krus, boller, skåler, tallerkener og så videre. E. Du kan plassere dem i streng rekkefølge eller tilfeldig, i en farge eller lage en samling av kopper importert fra reiser.
 Opprinnelig ser paneler av plater. Et par bilder av hvite plater gjelder maling på keramikk og hold deg til veggen. Og hvis du vet hvordan du skal sy eller strikke, så er du ingen kreative grenser. Knytte de opprinnelige grytekluter, posheyte paneler med lommer for små kjøkkenredskaper eller lyse forkle med morsomme applikasjoner.
 Det er viktig at alle elementer harmonisk. Deretter kjøkkenet vil være en stolt og gjester - misunnelse.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Ideen 11


 Nylig tilbake i mote stil retro. Han gjør interiør spesiell, unik. Hvis du finner deg selv i det siste: et hus med en beskjeden innstilling, men en livlig, varm og koselig.
 En interessant detalj i interiøret - åpent stativ, satt inn av banker med syltetøy og variert mat. Krukker ser veldig elegant og fin Lin kapper by-Bonnet og relaterte topptau. Disse wraps kan være dekorert med broderi skildrer frukt som er kokt syltetøy.
Dekorere kjøkkenet med hendene

 Hvis du har en løs hylle på kjøkkenet, og du vet ikke hva de gjør, gjerne sette tilbake bredden av forhåndsinnstillinger. Slik at den ser fin, velge bredden av tilsvarende størrelse med tilsvarende deler. Puter, må Hattene også være fra samme kolleksjon.  
Яндекс.Метрика