Hvordan å skape en koselig barnehage

 Interessante ideer og tips for å skape et vakkert og koselig barnehage.
 Opprette en barnehage for en harmonisk utvikling av barnet.

 Tips 1


 Bildet er veldig koselig barnehage. Interiøret i en delikat, rene toner skaper en atmosfære av harmoni og komfort. Lyse fargen på veggene visuelt utvide plassen, reduserer en gunstig effekt på den mentale tilstanden til barnet eksitasjon slapper av. Myke folder av gardiner skaper en følelse av ro, varme og trygghet. Komfortabel stol ved siden av sengen gir lese godnatthistorier.
 Dempet lys nattlampe. Et barn på komfortabel seng i en omfavnelse med en favorittleke. Min mor, som sitter i en stol og lese en interessant fortelling Stuper inn i den magiske verden av eventyr, faller barnet sover raskere. Selv den mest favoritt tegneserie erstatter ikke varmen av morens stemme.
Hvordan å skape en koselig barnehage

 Tips 2
Hvordan å skape en koselig barnehage


 Barns bør være interessant og har sitt eget unike utseende. Dette betyr ikke nødvendigvis plukke opp møblene i den opprinnelige ytelse eller male veggene i en uvanlig farge. Noen ganger interiøret tiltrekker ikke møbler eller vegger, og tilbehør og tekstiler. Gjøre plass unik og en av en snill og kjærlig kraft av mødre og profesjonelle designere. For eksempel applikasjon på veggen i form av et stort forstørrelsesglass og fargerike blomster - vakker aksent.
 Gjør dette sporet kan være samozastyhayuchoyi lime. Oppskriften er enkel. Ta ti spiseskjeer av stivelse, det samme tannkrem og PVA lim. Alle kna deigen, hvis det er nødvendig, og legger litt vann. Med blanding Lepim noe. Produktet fryser over 20 minutter så det color og flytende negler festet til veggen.

 Tips 3


 Koble fantasi. Tenk deg lyse firkanter av muren plutselig forsvant. I sin tur det rommet? I den ansiktsløse, kjedelige rom.
 Veggene i rommet er viktig. Derfor må du nøye vurdere sin design.
 Mosaikk av fargede firkanter - original design vegg til minimale kostnader. Hvis du ønsker å lage noe som dette i deg selv? Gå videre! Bruke farget papir, rester av tapet. Vel være kombinert firkanter av ulike nyanser av samme farge eller tapet med tilsvarende tall på bakgrunn av forskjellige farger. Du kan ta et bakgrunnsbilde med en stor ornament og det kuttet form.
 Stykker lim tilfeldig eller i en bestemt rekkefølge, overlapping eller rumpe. Det er interessant å se ruter av to farger, forskjøvet. Du kan obramyty firkanter tynne strimler. Kort sagt, fantasere. Og hvis du blir lei av farger - bare oversatt firkanter.
Hvordan å skape en koselig barnehage

 Tips 4


 Barnehage for et barn - sin lille leilighet. Det bør passe et soverom og stue, og spill. Derfor er det viktig å bruke metoden for planlegging reguleringsplan. Rommet er delt inn i to områder: fritid og gaming. Sittegruppen skal være behagelig for å sove og lekeområde - romslige og lyse. Deler Zone gjennomskinnelig gardin.
 I rekreasjonsområdet er seng, nattbord med lampe og en romslig garderobe.
 I lekeområdet er ønskelig å sette et lite teppe, fordi barn elsker å leke på gulvet. Pass på å velge et sted for kunst klasser: et lite bord, en behagelig stol og, selvfølgelig, ekstra belysning. Til en prosedyre, vurdere lagringsplass for leker.
 Fag i barnehagen bør være enkel form, med stor detaljrikdom og ingen skarpe hjørner.
Hvordan å skape en koselig barnehage

 Tips 5
Hvordan å skape en koselig barnehage


 I den foreliggende utførelse, tiltrekker opprinnelige vegg dekor: hvit, litt chipped falshstavni. Vanligvis postareni ting - en vinn-vinn, hvis du ønsker å skape en atmosfære av ro og komfort. Blomster i potter - et stykke natur, som vi virkelig trenger. Planter lære barn en kjærlighet for skjønnhet, bringe tålmodighet, grundighet.
 Det er i harmoni med fargen på møbeltrekk sofaer og blomster.
 Sofa mettede farger ser spektakulær på en nøytral bakgrunn vegger og gulv. Det er viktig å holde fargebalansen, fordi harmoni er født ved å kombinere to motpoler: lyse og nøytrale, passive og energisk, spennende og avslappende. Det viktigste - å velge hovedfargen og er basert på det å lage en komplett spor og fremheve viktige punkter.

 Tips 6


 Leiligheter i interiøret ser nydelig. Dette ser gir den en fin hodegavl med myke linjer. Det virker som det er svært dyrt og tilgjengelig bare for eliten. Men dette headboard råd til å gjøre for deg. Det ville ønske. Det krever ikke store investeringer og ferdigheter syerske eller snekker. Her trenger vi din nøyaktighet, fantasi og litt tålmodighet.
 Trenger kryssfiner, skum, stoff, knapper. Med kryssfiner kuttet de nødvendige form sinn. Det betyr ikke nødvendigvis at krøllete, du kan velge en enkel rektangulær form. Deretter limer skum til høsting. Med sy stoff dekke passende størrelse.
Hvordan å skape en koselig barnehage

 Bøy den i form, sy knapper og fest klar hodegavl. Alternativt kan du bare male panelet eller tegne på det et mønster for å dekorere den interiørdesign etiketter.
 Bløt avføring ikke bare skape en atmosfære av komfort, men også veldig behagelig å bruke.  
Innredning soverom med sine egne hender

 Tips arrangement av soverommet. Skape vakre og koselig soverom.

 Innredning soverom med sine egne hender. Råd


 Tips 1


 På soverommet er ofte brukt baldakin. For å gjøre dette, gjøre annerledes takmontering. Du kan holde ting enkelt design løsningen plass og å montere en guidebok for gardiner og gardiner, lys og elegant. Guiden kommer i form av en halvsirkel over sengen, selv om det er rektangulær. Selvfølgelig, hindrer ingenting å gjøre og rektangulære guider, men lykkelig se mer fordelaktig ved produksjon behandlet bambus, som i sin seksjon og oval.
 Og noen uvanlig blanding av stiler. Bambus møbler er preget i japansk stil, som i sin rene form i dette interiøret er uleselig. Ikke i japansk stil lysekrone over sengen paneler som viser peoner, som en billedvev. Generelt kan et panel over sengen gjøres på helt ulike tolkninger, og batikk klut og olje, og malt på en vegg eller på et tre.
Innredning soverom med sine egne hender

 Tips 2


 Tekstiler stand til å understreke stilen på rommet. Det kan være et viktig element i interiøret eller mindre, styrke den estetiske verdien av andre detaljer.
 Et fargerikt sengetøy og gardiner gjør interiør soverom aktiv og dynamisk. Strammer kombinasjon av rød og grønn animerer nøytral brun.
 Forresten, soverom i klassisk stil brun - det perfekte valget. Det kan kombineres med mange farger og nyanser. Endre lyse aksenter du kan forvandle et rom til det ugjenkjennelige. Hvis lei av fargekombinasjonen av modne epler og grønne blader - sengetøy og tepper. Du kan alltid spørre interiøret helt annet utseende.
Innredning soverom med sine egne hender

 Tips 3


 Vinduskarmer kan brukes som et sted for å hvile. Dette setet er lett å ordne. Hele poenget basis: det er best å gjøre det med tre fargede vegger. Optimal sittedybde -. 45-50 cm Sett den øverste madrass og puter. Lokket kan gjøres klappsete og bruke innvendig plass som en annen boks for lagring eller leker. Ikke glem å ta vare på ventilasjon. Siden i vinduskarmer ofte arrangert batteri for normale varmeoverføring og luftventiler er nødvendig på toppen og bunnen av skallet.
Innredning soverom med sine egne hender

 Tips 4


 Ta hensyn til pyntegjenstander og -tilbehør: vaser, rammer, lamper, lampeskjermer, malerier, veggpaneler, bord figurer, dekorative puter, og så videre D. Alt dette kan gjøre interiøret varme og komfort.. Med rom dekor kan fastslå en persons karakter. Ja, behersket folk foretrekker et minimum av smykker. V livlig karakter av folket i interiøret er det ulike morsomme små ting, og romantikerne rikelig dekorative puter.
 Rammer med bilder tradisjonelt innredet soverom. Ingenting bringer familien som bildene som minner oss om moro og lykkelige øyeblikk i livet. Velg rammer slik at de i harmoni med den generelle stilen møbler og soverom.
 Skygge - et symbol på varme og komfort. Det skaper en atmosfære av komfort og ro, er å intime samtaler og rekreasjon.
 Vase passende i alle rom. Glass og keramikk, metall og tre, vil det være et stort dekorativt element hvis du finner et passende sted for det.
Innredning soverom med sine egne hender


 Tips 5


 Svart glanset taket - den perfekte løsningen hvis du ønsker å øke høyden på rommet. Det bør alltid være glossy - reflekterte gjenstander og vegger skaper en illusjon av uendelig avgrunn eller nattehimmelen overhead. Vi anbefaler imidlertid at du gjør dette rundt omkretsen av taket på soverommet. Taket over sengen tilby utvalgte bokser med gips eller andre dekorative materialer, den viktigste betingelse - det nehlyantsevost. Dette skille soveområde fra resten av rommet.
Innredning soverom med sine egne hender

 Tips 6


 Attic - et isolert rom. Det er ingenting som hindrer deg å slappe av, nyte solnedgangen eller stargazing. Kort sagt, romantikk.
 På loftet er alltid god belysning. Men det er tid for å sove uønsket og bør vurdere eclipse rom. Egnede utvendige persienner som isolerer soverom ikke bare fra verden, men fra støy. Billigere alternativ - persienner. De vil nyte en hyggelig ferie i skyggene selv på en solrik dag.
 Interiøret er lyst gule soverommet reflektert sol, intense blå himmelen, uskyldig lin madrass uten skyer, polstret hodegjerde, lave bord og fluffy teppe - alt for din komfort.
Innredning soverom med sine egne hender


 Rådet 7


 Det er viktig å nøye vurdere interiør stil, funksjonalitet, detaljer om fasiliteter for eldre mennesker. Soverommet bør være så praktisk og komfortabel. Rommet var best å arrangere en klassisk stil. Ikke sjokkere eldre person de siste trendene innen design.
 Myke folder av gardiner, komfortabel seng med hodegjerde, noen få lys skaper en koselig atmosfære. Et lite bord med en stol i nærheten av sengen komfortabel frokostrommet. Dempede farger gir rommet en varm og hjemmekoselig atmosfære.
Innredning soverom med sine egne hender

 Tips 8


 Soverommet romantiske naturer original touch Lampen blir en blomst. Han setter tonen i hele rommet. Tenk deg i stedet en annen type lyskilde og stil, og du vil innse hvor viktig en rolle det spiller i å skape en atmosfære av et rom-boudoir. Interior of feminin stemning passer perfekt Art Deco og klassisk. Prøv å velge myke og varme farger. Tekstiler til sengs beste kjøpe hvit, men med en rik satin finish eller skimrende hvit til fersken. Innredningen av rommene er godt passe med strutse dunputer.
Innredning soverom med sine egne hender

 Rådet 9


 Speil paneler bak sengen - høydepunktet, og gir en enkel og kortfattet soverom individualitet og raffinement.
 Denne ordningen speil Feng Shui er riktig. Hvis du henger den i foten av sengen, er det farlig krangler og uenigheter. Heller ikke anbefalt å speile motsatt side av døren. Det antas at da det ikke vil bli sluppet inn i rommet positiv energi. Speilet på begge sider spilt opp mosaikk. Dette er slik at kantene på speil malerier ikke påfallende.
 I vers speil klistremerke med selvklebende film Oracal. Diktet kan være noe, men jeg hadde romantisk trohayuschym sjel. Så du oppretter på soverommet atmosfære av kjærlighet og lykke.
Innredning soverom med sine egne hender

 Rådet 10


 Når jeg ønsker å romantikk i et forhold, og legger et soverom dekor elementer som er erotisk energi kostnad. For eksempel kan dette være gjenstand for en bordlampe eller lampeskjerm, dekket med strutsefjær, malt i lyse rødt.
Innredning soverom med sine egne hender

 De kan bli funnet i butikker som spesialiserer seg på tekstiler og tilbehør for sying. Support original lampe annet tilbehør i samme farge: lys, puter, gardiner, osv  
Яндекс.Метрика