Hvordan velge et hjem tilbehør

 Rolle tilbehør i Interior


 Tilbehør - et datterselskap elementer som utfyller sangen. De skal passe inn i det indre av rommet.

 Gardiner. Hvordan velge


 1. Tegne og farge gardiner bør være i harmoni med utformingen av rommet. Solide vegger gå bra med mønstrede gardiner. Hvis veggene er dekket med mønstret tapet, bør gardinene være ensfarget eller med fine mønstre. I sistnevnte tilfelle, bør de ornamenter på tapet og gardiner kombineres godt med hverandre.
 2. Shiny silke eller viskose gardin sjelden passer inn i hjemmemiljøet: de er for store. Foretrekker matte stoffer.
 3. Fra vinduet på silke og fløyel gardiner foring sydd sikker på at de ble kastet og ikke falmer i solen.
 4. Hvis gardinene er glatt, bør det være mønstret tyll og vice versa.
 5. Hvis gardinene hengende over radiatorene, må de ikke berøre, eller på grunn av langvarig eksponering for varme vev forverres.
 6. Velge gardiner og persienner på forhånd for å lære å ta vare på dem.

 Stikkontakter og brytere. Hvordan velge


 Disse tilsynelatende små og ubetydelige detaljer som stikkontakter og brytere, er også en del av interiøret. De bør passe inn i stilen og fargevalget på rommet. Eksempelvis high-tech-stil krever strålende brytere og stikkontakter, malt "på metallet." Hvis rommet er innredet med polerte overflater, brytere, også trenger å være strålende, men hvis møbler matte, matten. Ironisk nok, enkle hvite stikkontakter og brytere er ikke for alle typer interiør.
 Maksimal эlektroaksessuarы anses nøytral elfenben, de er egnet for nesten alle interiør.

 Inventar. Hvordan velge


 1. Strømlampe må rette plass:
 • bad og toalett: 80-100 W;
 • kjøkken medium størrelse 120-150 W;
 • hall eller stue: 150-300 W;
 • soverom og barnerom, en lysekrone med en bryter regulerkraft.
 Hvis du er i tvil, kjøpe en lysekrone litt mer makt og satt reguleringsbryter som vil legge til og trekke lyset etter behov.
 For lyspærer rom krever mindre strøm enn mørket.
 2. Massive lysekroner er bare egnet for høye rom. Rom med lav takhøyde lysekrone bedre kommunisere med en eller to nyanser eller innebygd lys.
 3. Lampeskjermer spre lys, noe som gjør det mykere, mer behagelig. Moderne lysekroner er laget, vanligvis av metall, plast, glass, tre. Lampeskjermer
 Disse materialer er mer holdbare enn nyanser av silke eller papir, disse er lettere å vedlikeholde. I tillegg, papir og stoff lampeskjermer brannfarlig.
 4. Avhengig av farge skygge lampeskjerm og belysning endringer. Farget lys i sin tur påvirker hue møbler og tapet.
Hvordan velge et hjem tilbehør

 5. Farge lysekroner påvirker vårt humør og trivsel:
 • Røde stimulerer og øker press;
 • Oransje stimulerer appetitten og øker hjertefrekvensen, så det er egnet for servering;
 • Grønne beroliger, slapper; egnet for områder som er utpekt for arbeid og fritid;
 • Blå senker blodtrykk, respirasjonsfrekvens bremser, så perfekt for å sove;
 • Purple deprimerende, irriterende;
 • Yellow Light (gjennomsiktig eller hvitt tak pluss gløde) er det beste alternativet;
 • hvitt lys (gjennomsiktig eller hvitt tak pluss lysrør) nær dagslys, øker effektiviteten.  
Hvordan velge farger for leiligheter

 Hvordan å gjøre leiligheten komfortabelt og stilig


 Color interiørdesign


 Med Spillet farge Du kan helt oppdatere utseendet av ditt hjem. Dette betyr ikke nødvendigvis gjøre en fullstendig renovering - litt av en forandring tekstiler i rommet: gardiner, puter, tepper. Spesielt bare gjøre det, forutsatt at fargen på veggene i hjemmet ditt nøytral - hvit, grå eller beige. I så fall, hvis vegger eller møbler (eller gjøre begge deler) lyse, aktive farger, må du gjøre mer innsats for å skape en harmonisk skala.
 La oss se på hver farge separat. Hva er bra, hva ulempene? Hvor bedre å bruke en bestemt nyanse i det indre av huset?
 Hvitt interiør
 Hvitt er forbundet med renhet og friskhet. Den reflekterer lysstrålene, øke belysning plass, og dermed visuelt utvide plassen. Fordi hvit - tryllestav for små områder hvor lite lys, for eksempel et bad eller et rom på nordsiden.
 Den eneste ulempen er hvit (som, ja, alle lyse farger) - en markist. Så hvis du er klar til å ta teppet til tørk-rensing hvert halvår - bedre ikke kjøpe det!
 Svart interiør
 Bare i svært godt lys farge anbefales å bruke dette som en av de viktigste. Ellers risikere å få svært dystert rom.
 Hvis du virkelig elsker svart, designerne anbefaler å kombinere det med en glatt overflate - for eksempel brukes i behandlingen av skinnende blanke deksler eller fliser. Ved å absorbere lys, det reduserer plass.
 Grått interiør
 Vakker bakgrunn for dyrt interiør. Grå rolig og nøytral, men bortsett litt kjedelig, så interiøret i rommet ikke gjør det dominerende. Men den grå bakgrunn, spesielt lyse farger - den perfekte løsningen for de som liker å endre på interiøret. Tross alt, kan det legge forskjellige farge flekker av varme farger, og dermed helt endre utseendet av ditt hjem.
 Den røde fargen i interiøret
 Som hovedfarge er for aktiv. Ja, det er forbundet med rikdom, luksus og skjønnhet. Hvis du velger de riktige fargene, kan vi trekke stor hall, stue eller kjøkken. (Red, forresten, øker appetitten.) Forsiktig bruk det i barnehagen og soverom samt fargevalget på rommet bør roe. Hvis interiøret er utformet i kule farger, den lille røde i behandlingen gi ham trøst.
 Vær forsiktig med den røde fargen i rommet der de eldre bor: denne fargen har evnen til å øke blodtrykket.
 Den gule fargen i interiøret
 Hvis rommet er plassert på nordsiden, er dette et flott alternativ. Gul stimulerer prosessen med å lære og utvikle etterretning, så bra for et barnerom. I den gule veggen ser flott maleri av sjablong, og veldig morsomt bilde kan glede din baby.
 Den oransje fargen i det indre
 Ikke mindre aktive enn rødt. Ikke trekke en lys oransje farge veggene i rommet - meget snart de blir lei at du har å gjøre ikke-planlagt oppussing. Men i tillegg til andre, mer rolige toner - hvorfor ikke? Denne fargen til å kommunisere, skape en atmosfære av tillit og fremmer harmonisering av relasjoner. Bruk den på steder der de fleste familie går, for eksempel stue eller spisestue.
 Brun farge i interiøret
 Den nøytrale farger, men høydepunktene er gunstigere for oppfatning enn mørk.
 Brun farge i interiøret er best for møbler. Noble Classics! Siden den kombinerer perfekt beige, fersken farge kaffe med melk, spesielt hvis supplert mørkere designdetaljer.
 Den blå farge i det indre
 Designere elsker å bruke milde blå og blå farger i utformingen av soverom: svekker farge og skaper en følelse av ro. Visuelt lyse nyanser av blått kan øke avstanden, så designere velger ofte sine design små mellomrom.
 Men kjøkkenet dominerende som blå eller blå uønsket: fargene redusere appetitten.
 Fiolett i det indre
 Den mest mystiske farge. Det har mange nyanser som er på mennesker på forskjellige måter.
 Det er en generell regel for lilla, i et boligområde er bedre å bruke sitt lys tone, som altfor mørke nyanser av fargen dekk.
 Den grønne fargen i interiøret
 Denne naturlige farge er bra for øynene og sjel, er han tilknyttet sommervarmen turer i skogen eller hagen. Men vær oppmerksom på at nyanser av grønt kan være varm eller kald, og det skaper en helt annen stemning! Det antas at grønn farge bidrar til å konsentrere seg, så det er ofte brukt i utformingen av stuen og barnehage. Noen designere mener grå og lysegrønne farger du best designe soverommet.
 Men med utvalg av tilbehør til denne fargen bør være forsiktige, sier ekspertene at grønn er best kombinert med nyanser av grønt.
? Nyttig informasjon. Det er ikke ønskelig å bruke i innvendig plass enn fem farger.

 Prinsippet om kompatibilitet blomster


 Kombinasjonen av farger - en vitenskap. Å forenkle livet ditt, til det viktigste husk: lyse, saftige farger sømløst kombinert med svart, hvit og grå. Det er som de lyse delene i interiøret - bruk den for en nøytral bakgrunn.
 En annen vinn-vinn-situasjon - kobler andre farger. Mikse og matche ulike nyanser av en farge, for eksempel brun - fra beige til sjokolade. I det grønne interiøret fargespekter kan være fra myr til den grønne fargen på unge salat.

 Dynamikk av kontraster


 Hvis du liker å eksperimentere, så du må være interessert i fargekontraster. De antas å gjøre interiøret Dean? 'Mychnыm, gi ham litt spenning.
 Classic "sjangeren" - svart og hvitt. Å fjerne plakk conventionality og formalitet Quicken disse "sjakk" noen lyse, livlige farger. For eksempel solenergi farge gardiner.
 Hvit går bra med blå og rød. Dette patriotiske tricolor - veldig stilig farge enhet.
 Gray i utmerket selskap med blek - lilla, fiolett og bringebær.
 Venner blå - Gul, oransje sand.
 Gul uimotståelig, grønn, blå og lilla.
 Interessant farge konfrontasjon - mørk grønn med brunt og beige.

 Det er i damsky


 Speil, sminkebord, krakk eller ottomanske - det er alt du trenger for å organisere din personlige område på soverommet. Det er, faktisk, kan allerede bli vurdert boudoir - dametoalettet.
 Hvis du plasserer en mye bedre å erstatte espalier speil og utfylle "boudoir" stol og gulvlampe. I espalier ser du en du er glad på alle sider, og med stoler og ekstra belysning vil få en annen ferie sted.
 Videre Ladies Corner vil gi din bolig litt aristokratisk chic.

 Med vinduer på nord


 Hvis rommet vender mot nord og tenne det nesten aldri skjer, bruker for sin design hvit eller svært lys bakgrunn.
 Det er egnet palett av gul, myk - oransje eller beige-rosa. Designere anbefaler: ved hjelp av pastellfarger, prøve å inkludere denne serien av lyse sprut av maling. For eksempel, for å legge den hvite sand eller oransje. Eller rød - ren og dyp.
 Gulvet bør også være lys. Gulv beste gyllengul med glitter.
 Hvis linoleum, ser ganske lyst - kremaktig, lys gul, teppebelagte eller marmor mønster.
 Preferanse teppe? Vil "i emne" dekker åpent varme farger - ta frodig oransje, rød, rødbrun, brun, mursteinsrød farge.
 Jeg innredet ønsket lys. Og i små mengder for ikke å rot plass.
 Belysningen i dette rommet bør organiseres på en slik måte at lyset fordeles jevnt. At Isolert sentral lysekrone er ikke bra. Osveschayte rommet ved hjelp av liten vegg skanse - selv på dagtid. Vel, hvis det være matt hvite baller: Verden vil komme myk og naturlig.
 Eller bruke lys i den øvre omkretsen av rommet (samme alternativ når det er skjult under taklister og liten svetylnychky rettet mot taket).
 Et annet alternativ - lampe med stoff skygge. Velg stoff av varme farger (nyanser av oransje, rød, gul) - det vil legge til komfort.

 Hvordan ordne møbler


 Det er fem hovedtyper av fargekombinasjon møbeltrekk, tapet og objekter i rommet.
 Monokrom. Sofaen i dette rommet har samme farge som veggene, men annen fargetone. For eksempel, følgende alternativer: blek blå vegger og sofa - blå. Eller beige tapet og møbler brun.
 Nøytral. Vegger og sofa er nøytrale, men forskjellige farger med hverandre. For eksempel kan du sette beige vegger grå sofa og hvit - svart.
 Nøytral farget sofa og interiør. Hvis fargen på veggen og svært lyse, behersket farge sofa vil holde balanse. Nøytrale sofaer - en hvit, svart, grå og ulike nyanser av beige. Disse senger vil passe inn i ethvert interiør farge.
 Farge sofa og nøytralt interiør. Det er det motsatte. Fargerik sofa er den eneste lyse aksent i "fargeløs" interiør. For eksempel kan et rom være malt i hvitt og gråtoner, og rød sofa vil bare utvanne fargen er stillhet. Fargen på sofaen i interiøret kan også bli støttet av andre ting, matche fargen på gardiner, lampe nyanser lamper eller gulv vaser.
 Kombinert. Dette interiøret for den dristigste, farget sofa i dette tilfellet kom inn i lokalene til en annen farge. Dette er tilfelle når bakgrunnen røde vegger kan være, for eksempel, blå sofa, og mot en bakgrunn av grønn - orange.
 Satellitt sofa - lenestol. Deres forening også være interessant takt med farge.
 Aksent. Sofa nøytral og stoler - lyse. Veggene i dette rommet er vanligvis altfor nøytral. Hvis, for eksempel, beige vegger, kan du sette en sand seng, og ved siden av det - rød, grønn eller blå stol. Denne kombinasjonen ser spektakulær.
 Nøytral. Lenestoler nøytral farge sofa komplement andre nøytrale farger. For eksempel sofaen svart og hvitt stol.
 Nøytrale fargede stoler og sofa. I motsetning til det første alternativet her er lyse møbeltrekk sofa og stoler - nøytrale. Denne kombinasjonen er valgt i tilfelle at møblene kan virke klønete. Hvis lys stor sofa for å legge den samme stolen, kan gå bust med farge. Nøytrale stoler tillate deg å unngå det.
 Pied. I nøytralt interiør kan inneholde sterke innslag av ikke én, men to farger: en av disse er det lagt vekt seng, og en annen - en stol. For eksempel, kan i en grå stue sofa være grønn og stoler - gul.

 Hvor lenge skal visuelt firkantet rom


 Reguleringsplan plass. Med gulv, for eksempel laminat av forskjellige farger eller kombinasjon av ulike belegg kan "knekke" en lang rom.
 Møblering. Ikke legg møbler langs veggene. Dette rommet er enda lenger. Prøv zonirovat møbler, sette stativet eller liten sofa vinkelrett på veggen, men så at rommet kan bevege seg fritt.
 Dekor for vegger og tak. Vegger og tak i slike områder bør være malt i lyse farger.
 Tekstil. Lang, til gulvet på gardinene festet under taket gesims make room kortere og over tak.
 Belysning. Tradisjonell lysekrone i midten av taket er ikke bra. Bruke lokale belysning ulike områder ved hjelp av gulvlamper, lampetter, bordlamper.

 Hvordan å plukke fargen på stoff til gardiner


 Hvordan velge - monokromatisk eller utstoppet? Det virker som på bildet, men han fikk ikke lei etter en uke eller to? Naturlig eller syntetisk? Det ser ut til å ønske å bomull eller lin, men vask og jern
 Designere trekke oppmerksomheten din til den første-farget stoff.
 Pros:
 de øker plassen i rommet, mens den trykte stoff (spesielt med et stort mønster) sin smale;
 dem lettere å plukke opp tilbehør (f.eks pickup) og andre dekor elementer (puter, håndklær, tepper);
 de er mer økonomisk (ikke nødvendig å forankre bilde, og dermed krever mindre vev).
 Som for materialet for gardiner, ville det beste alternativet være blandede stoffer som har en del naturfibre og mest praktisk å rengjøre.
Hvordan velge farger for leiligheter

 Windows: lys og farge


 Velge riktig vindu trim farger vil visuelt utvide plassen, gjøre rommet mer koselig og lyse, eller omvendt, for å takle overflødig sollys.
 Den enkleste måten å bo i nøytrale nyanser gardiner (sand, krem ​​eller beige), som er alltid på moten. I dette tilfellet, kan du ganske enkelt endre stilen og stemningen i rommet uten å endre gardinene.
 Making Vindu gardiner nøytrale nyanser vil moderere voksne solide interiør (soverom, gjestfrie) og eksperimenter med flere lyse farger - barn og ungdom rom.
 Hvis du ønsker å trekke oppmerksomhet til vinduet og ser bort fra de andre, ikke de mest vellykkede delene av interiøret, velge lyse nyanser bedre ikke svart-hvitt og stripete, bur eller print. Kombinere disse
 lyse gardiner andre interiørkomponenter: gjøre av samme stoff duk, servietter, dekorative dekker for puter, skygge gulvlampe og så videre n Eller kjøpe annet tilbehør i samme farge og med samme mønster som gardinene...
 Hvis interiøret er det et stort antall farger kan gi hvile øynene dine ved å velge ikke veldig lyse farger gardiner hele fargen på veggene eller en vegg (i tilfelle at den behandling som brukes i kombinasjon nyanser).
 Hvis du ønsker å opprette en monokrom interiør, laget i en farge, eventuelt velge gardiner, skygge som samsvarer nøyaktig skyggen av veggene og gardiner, møbeltrekk og andre tekstiler. Velge gardiner er ikke det samme, men nære farge eller to-farge gardiner plukke opp - slik at vinduet tildelt og ikke slått sammen.  
Яндекс.Метрика