Meny for uke - nøkkelen til suksess på kjøkkenet

 Den virkelige husmor bør kunne ikke bare lage mat, hun må lære å være effektiv dråpe telle riktig mengde mat for hele familien, og selvfølgelig til å bruke ulike kjøkken gadgets som sparer tid og krefter.

 Hvordan lage en meny for familien


 I vertinnen, som okkuperte det meste av dagen på jobb, trenger ofte ikke har tid og energi til å ha daglige menyen opp neste dag for å kjøpe og tilberede frokost, lunsj og middag (eller i det minste, frokost og middag, hvis Du og din mann har muligheten til å spise på jobb og har barn ennå). Hvordan å være? Rotere kampanje for produkter med en mann? Men det er ikke sikkert at det ikke vil være hver gang for å kjøpe, for eksempel kylling - grillet på som du spiser om natten et par meter, og den neste dagen ikke vil ha henne der, og hun gjorde zavalyaetsya i kjøleskapet.
 Ingen ernæring krever samhold kommando. Og det eneste fornuftige og effektive måten for ikke å kaste bort penger og spise variert og av høy kvalitet menyen planlegger en uke. Tilsvar kjøpe produkter samtidig.
 Uke - den beste perioden. Du kan planlegge en meny og en måned, men det er svært tidkrevende. Og kjøp av produkter for en hel måned er bare ikke mulig - noen av dem er definitivt bortskjemt.
 Så, hva er nødvendig for den ukentlige planleggingen? Prøv å følge rådene nedenfor.
? Husk at maten skal være balansert. Det må være alle de nødvendige menneskelige substanser: proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer, mineraler og andre. Alltid huske på:
 • fleste proteiner i kjøtt (noen, inkludert fjærfe kjøtt), fisk, melk og melkeprodukter (ost, yoghurt), belgfrukter, egg;
 • mange fett smult, smør og ghee, soyabønner, nøtter, visse typer fisk (stør, laks, og så videre F..);
 • Karbohydrat mange poteter, ris, hvete og andre kornsorter i røtter og sukker;
 • Vitamin A i store mengder som finnes i gulrøtter, gresskar, mango og papaya, lever
 • vitamin betydelige beløp er i agurk, selleri, bønner, erter, peanøtter, diverse frokostblandinger, kjøtt, fisk og egg;
 • mest vitamin C i sitrusfrukter, er det også funnet i varierende grad i nesten alle frukter og grønnsaker.
? Husk at mat liker spesielt din familie, og konsekvent, supper, hovedretter og sideretter, salater og desserter. Ordne dem på hverdager. I helgene, du absolutt ha mer tid for matlagingskurs, så planlegge dine matlaging favoritt retter på lørdager, søndager og legge til 1-2 dager i uken - når det er mulig.
? Unngå gjentatt. Hvis familien din liker, for eksempel svinekoteletter og ingenting annet av hovedretter, tjene dem hver gang med en annen garnityr - potetmos, vegetabilsk lapskaus, ris, bokhvete eller pasta, samt ulike salater.
? Valgfritt hver gang på en dag for å lage alle dine favoritt retter. La det første være en favoritt suppe, og den andre - "mindre" fatet par excellence, men utfyller godt først.
? Hvilken side retter som ditt hjem? For eksempel, hvis de liker pommes frites, kan du tjene med dem "mindre" overveiende varmt.
? Prøv å holde en daglig meny inkludert en rekke matvarer - kjøtt, fjærkre og fisk. Hvis du lunsj kjøtt, det være seg til middag fisk eller fjærfe.
? Husk at hermetisert eller halvfabrikata som brukes i din familie med glede. Dette kan være sardiner i olje eller biff lapskaus, eller røkt pølse. Sett dem i en ukentlig meny. Dette vil lette din oppgave å tilberede, redusere tidsbruk.
? Vegetabilske salater eller friske grønnsaker bør absolutt være på bordet hver dag. Dette vil sikre at din diett med vitaminer. I vinter salater kan erstatte hermetisert grønnsaker blanks (pickles og marinader). Det samme kan anvendes til frukten.
? Prøv å bruke mer sesongens råvarer. For eksempel, om sommeren og høsten spiser så mye vegetabilske supper, stuinger, salater. Planlegging er vinter hyppig bruk av friske grønnsaker - sløsende, og grønnsaker er ikke det samme. Det er bedre å erstatte dem hermetisert.
? Ikke har tenkt på en dag to retter av det samme produktet (f.eks stekte poteter til lunsj og middag kokt poteter) Dette er selvsagt ikke variasjonen til bordet og neprybavyt appetitt.
? Ikke pålegge hans familie bare sine matvaner. Prøv å ta hensyn til synspunktene til alle, men absolutt innenfor rimelighetens grenser, fordi barnet kan hevde at han ville spise chips og cola.
? Tenk over hvordan du kan diversifisere frokost. I hver familie spise frokost på forskjellige måter, avhengig av de rådende vaner. Noen bare to eller tre smørbrød eller kjeks og kaker og kopper te og noen kan ikke klare seg uten nok næringsrik frokost. I det første tilfellet, tenke over hva det tar å smørbrød, ost, pølse, skinke, pate. Plasser dem slik at de kommer tilbake, for eksempel en dag eller vekslet ellers (dag smørbrød med ost og skinke, dag - med hode og pølse, deretter "endre pair"). Det samme gjelder for bakverk, kaker, vafler og så videre N. For en solid frokost kan utveksle ulike frokostblandinger (cornflakes, müsli) og omelett. (Omelett - ikke mer enn to ganger i uken).
? I helgen (minst en gang i uken) planlegge en hel dessert: pannekaker, Charlotte, søt pudding, hjemmelagde kaker - generelt heller, hva du er i stand til og kjærlig hjem.
? Tenker gjennom menyen, prøv å vurdere hvor forberedt og uspist middag måltider om dagen kan brukes til frokost eller lunsj neste dag. For eksempel kan med uspist middag kokt pasta gryte gjøre i morgen, og legger til dem et par egg og en god zazharyv. Eller si, restene av kokt kylling middag du kan ta for å forberede andre retter til lunsj neste dag.
? For å spare tid i helgen prøver å forberede så mange semi-ukentlig. For eksempel, pre-cut og satt i plastposer for grønnsaker supper, suppe, vegetabilsk lapskaus, og deretter fryse dem i fryseren.
? Kjøtt, fjærkre og innmat umiddelbart etter kjøpet dele inn i deler, noe som gjør en rett for en gang. Legge deler i ulike pakker eller cellofan poser og deretter plassere i fryseren. Så du trenger ikke å tine alt kjøtt (kylling leveren) hver gang avskåret fra ham det nødvendige antall og deretter fryse igjen, spesielt siden slike handlinger svært dårlig effekt på kvaliteten på produktene.
? Hvis du ventet neste uke 1-2 ganger steke burgere, kan gå videre i helgene for å forberede dem i riktig mengde og fryse. Du trenger bare å tine dem og stek raskt, slik at du kan gjøre med koteletter (biff, rostbyfamy etc.). Skjær kjøttet i porsjoner og legg i fryseren.
? Ved utarbeidelse av menyen for uken, huske på ferie eller besøk planlagte gjester. I slike situasjoner er det nødvendig å foreta nødvendige justeringer. Hvis du har tatt og hyppige planlagte besøk til venner eller familie, ta en sikkerhetskopi meny på en sak og lage en plan for å kjøpe en "strategisk" lager produkter.
? Fra tid til annen inngå nye retter meny. Valgfri gjør det veldig ofte. Men en per uke er mulig å eksperimentere. Spør ditt hjem for å smake noe nytt. Hvis parabolen vil møte godkjenning, kan skrive det i neste ukentlig meny.
? Utarbeidelse av ukentlig meny betyr ikke at det bør gjentas ukentlig uendret. Hver gang skal planlegges menyen igjen, men menyen og gamle (og de absolutt bør ta opp) ikke gå glipp av og huske. Av og til kan du bruke igjen. Når du i minst seks måneder vil være en ukentlig meny, dannet deg et slags sparegrisen. Det må være periodisk etterfylles, men du kan bruke den tilsvarende menyen klar for sesongen. Dette vil ytterligere spare tid.
? Plukk kokebok. Så du slipper å puslespill over nye modeller. I tillegg, med det samme produktet (eller et sett av produkter), kan du lære å lage en rekke retter.  
Som kultur vidshyty fyren?
 Det er ingenting mer irriterende enn en avvisning av den ønskede personen. Men faktisk, den som nekter, ofte ikke bedre. Spesielt hvis det er nyttig og hensynsfull mann som ikke ønsker å såre ham åpnet lover. Men kjøre den på nesen eller tolerere andres menneskelige samfunn, gjør han ikke ønsker. Som har til å søke styrke til å avvise frieri. Ofte i denne situasjonen er bare jenter, og unge mennesker viser utholdenhet. Men fornektelse sympati eller ukjente fremmed - det er ikke så ille, mye vanskeligere bestå situasjoner som vises nære venner, kolleger, og enda verre - ledere og underordnede. Det er mulig fremveksten av "mobbing" av følelser, selv til familiemedlemmer og slektninger (søskenbarn, onkler, stefar, fosterforeldre, etc.). I slike tilfeller er oppgaven komplisert av det faktum at det rett og slett nekte å gjøre det så riktig - så da holde tilregnelig, rolig, eller i det minste ikke fiendtlige relasjoner. Avhenger av stemningen i huset, godt å være nær opp til jobbsikkerhet og karrieremuligheter. 
 Hvordan du rapporterer en mangel på sympati
 I mest kompliserte situasjoner som ærlighet er den beste løsningen. Du må finne styrke til å snakke oppriktig bekjenne sine følelser - eller snarere deres fravær. Men nå som du gikk på jakt etter råd, så mest sannsynlig er det en direkte måte du ikke kan. Så la oss se etter en vei ut sammen for å resultere i at du klarte likevel kulturelle "vidshyty" fyr.
 1.  Plassere opptatt. Du setter betinget aksept, som du bør bruke først. Det er for å gjøre det klart for deg forelsket i mannen som ditt hjerte tilhører en annen. Ideelt sett bør det være slik, så ikke trenger å late eller spørre mannlige venner teamet opp til deg. Men i en klemme lykke personlige relasjoner kan simulere viser entusiasme og tidvis dele informasjon som du ga din imaginære partner uansett hvor du går med og hvor mye du elsker ham. Effektiviteten av denne metoden avhenger av stolthet og selvfølelse otrytsaemoho person. Selvrespekt mann ville ikke pålegges, vel vitende om at livet ditt det på sidelinjen, hvis ikke i mengden.
   Beste venn. Hvis den første metoden var ineffektive i ditt tilfelle, kan du prøve å slå gutten til hans "hjerte advokat." Ærlig fortelle ham om sin virksomhet, dele ideer, for å gjøre det med en jente-jenter. Og bare prøve å understreke på kvinners emner av liten interesse for menn. Parallell invitere en til jenter gående og sittende, gjøre det til en del av, ikke å fordele blant venner. Helt fint, hvis man finner ham egeninteresse, så er du på veien sjel kan ta på seg ansvar for å hjelpe dem å komme nær, å opptre som en matchmaker. Faktisk introdusere henne jenter, diskutere dem med ham for å se etter en passende par. Før eller senere selv den mest slow-tenkende eller lidenskapelig forelsket i fyren innse at du ikke ser vekt i ham en mann. På denne tiden, hans lidenskap har å kjøle seg ned.
   Ignorert. Det er en mulighet for at din beau sett nok av Hollywood romantisk film, som bare nære venner og er i finalen perfekte paret. Deretter kan du prøve å bruke den universelle feminine taktikk: slutte å merke det, være alltid opptatt og bedre ting til de riktige personene. Det utløste bare to spak. Først unngår du ubehagelige møter og samtaler showdown. Man ser at du aldri snakke med ham, og samousunutysya med bilder eller følelser selvmotsigelse. Sekund, prinsippet om "ute av syne - ute av sinn" fortsatt ikke har blitt kansellert, så det er en sjanse for at fyren uten din tilstedeværelse er gradvis kjøles ned og bytte til andre, mer tilgjengelige elementer. Men vær forberedt på det faktum at skildre bevisst kulde ikke svare på anrop og meldinger har lang. Og ikke prøv å gi slakk og jeg aksepterer minst ett besøk. Dette vil elskeren hennes mann hint om at alt ikke er tapt, og du bare spille utilgjengelighet og bør vedvarende forfølge din plassering. 
   Nominert til Oscar. Returnere til temaet i Hollywood komedier, kan vi ikke akseptere at de kan gi en rekke ideer for alle anledninger. I vårt tilfelle passer filmen "Hvordan bli dumpet på 10 dager". Se den om natten, oppdatere minnepinne episoder og neste dag ta opp sine roller i virkeligheten. Mentalt tegne en perfekt kvinne og gjøre det motsatte. Som referansemateriale kan bruke sosiale medier, unge mennesker ofte diskutere hvor jenter kalles handlinger og egenskaper som irriterer dem mest. Det er disse kvalitetene og er blitt din telefonkort for den nærmeste fremtid. Hva vil du skildre overbevisende nær, vulgær, lat, grådig og pratsom (Cont liste på vilje og erfaring) ung dame, jo raskere fyr »prozriye" flykte. Selv vil juble over at så vellykket unngått skjerpende relasjoner. Det viktigste at det ikke var den samme svindler, en karakter som heter film. Deretter slo ham du vil ikke engang Stanislavsky skole, men til slutt konfrontasjon kunne bli kronet uplanlagt lykkelig slutt. 
   Kontor romantikk. Prystayuschye kolleger - ikke uvanlig for ledere fra nabo avdelinger og til herskerne i disse avdelingene og deres unge sekretærer. I tillegg har mange ansatte rett og slett ikke vet hva de skal gjøre i arbeidstiden i stedet for oppgaver, og kjærlighetsopplevelser stor hjelp for å distrahere og passere dagen. Heldigvis, i disse tilfellene, forholdene på din side. Du kan referere til den offisielle forbud av personlige relasjoner mellom ansatte tatt opp til organisasjonen. Hvis bedriftens etikk ikke avstå vindkast lidenskapelig kolleger, så kanskje det skremme trusselen om oppsigelse, som du kan få bidra, klagende lederskap som ikke gir deg konsentrere seg om viktige oppgaver. Stoppe trakassering sjef hardere og truer oppsigelse er for deg. Men hvis fred og selvfølelse er viktigere karriere, kan du ta en sjanse og be om hjelp fra fagforeninger eller til høyere myndigheter.
  Som kultur vidshyty fyren?

   Vi er den samme blod. Den mest ekstravagante måten å bestemme hvem som kan ikke hver jente. Men hvis alle tidligere triks ikke hjelper, så kan du ty til det som den siste livbelte. Begynner å vise interesse for jenter fotball, alkohol, gå ut å røyke - bare late jente homofil. For autentisitet må justere bildekomposisjonen garderobe og gi opp make-up arbeid på gangart og ansiktsuttrykk. Frekke jenter sjelden tiltrukket av menn og knapt fyren vil være ute av noen få kategorier. Men du kan unngå hans forfølgelse. Men dette scenariet fungerer bare når du trenger å kvitte seg med den lite kjente mannen vedvarende søker nærmere bekjentskap. Gamle venner du vil ikke lett å bruke.
   Virkningen av hver av disse strategiene er avhengig av mange faktorer. Det vil påvirke graden av entusiasme på den delen av din kjæreste, hans utholdenhet og ambisjon, dine skuespillerevner. Koble alle de riktige nøklene og ikke fornærme noen - ikke en lett oppgave. Tilkalle hjelp alle sine diplomatiske veier og være tålmodig. Men som ikke ønsker å flytte for å unngå personlighet, aggressiv showdown og direkte beskyldninger.
   Forstå at en mann er uskyldig i sine følelser, men bare kanskje i manglende evne til å oppdage eller skjule for feil. Selvfølgelig, du er ikke å klandre for den manglende interesse for hans person. Men konflikter mål i mellommenneskelige relasjoner nesten alltid føre til eksplosjoner negative følelser. For å opprettholde en fredelig atmosfære ikke glemme respekt. Noen ganger bedre å skrive et brev eller SMS, hvis du føler at det å snakke ansikt til ansikt kan resultere i for emosjonelle. Vi ønsker deg en rask og visdom til å overvinne disse viktige testene.  
Яндекс.Метрика