Hvordan gjør en mann på månen?
 Det har lenge vært antatt at månen påvirker folk. Ikke for ingenting spedbarn plassert til å sove, slik at de ikke får måneskinn. Ifølge legenden, selv varulver omgjort til ulvene bare fullmånen. Det er godt kjent påvirkning av månen på vannmassene of the Earth (tidevann og fjære er), så legenden - en legende, men galt å tro at månen har ingen innflytelse på den personen som kroppen består av 70% vann. Fullmånen har størst effekt på kroppen, er det i denne fasen er observert masseforbrytelser, trafikkulykker, små hooligan krumspring, krangel, fight, fight. Antall skader, forgiftning, verre generelle helse, hyppige legebesøk ambulanse hjem. Et økende antall av krise, selvmord og bekjennelse av kjærlighet.
 Hvordan gjør en mann på månen?
 Mentale symptomer:
 økt angst;
 mental angst;
 uforklarlig tristhet og lengsel;
 dreven emosjonalitet;
 stimulering;
 utbrudd av temperament, irritabilitet;
 uforklarlig raseri.
 manglende evne til å kontrollere følelser;
 upassende oppførsel;
 urimelig frykt;
 forstyrrende drømmer;
 av tørst;
 økt misnøye;
 skjerping av sansene;
 tendens og fristelsen fristelser;
 mental sårbarhet.
 Fysiologiske effekter:
 fysisk ubehag;
 opphopning av væske i vevene;
 høyt blodtrykk;
 problemer med magen;
 økt følsomhet for narkotika og alkohol;
 forsterket effekten av legemidler og bivirkninger;
 kan øke appetitt og vektøkning;
 økt tiltrekning til det motsatte kjønn;
 forverring av kroniske sykdommer;
 søvnforstyrrelser;
 forverring reaksjoner;
 utseendet på ødem;
 hodepine;
 bremse av biokjemiske prosesser i vev;
 økt energi;
 hard fysisk begjær;
 blødning;
 kroppen og musklene blir holdt i god form;
 økt tearfulness;
 manifestasjon av sykdommen på grunn av en forbigående aktivitet av virus og bakterier.
 Det er påvirket av månen barn nettopp på grunn av deres umoden psyke og ustabilitet atferd. Derfor må vi gjøre vårt beste for å beskytte dem mot uønskede konsekvenser aktiv emosjonelle atferd på dette tidspunktet.
 Hva gjør barn og andre sensitive mennesker i dag av fullmånen?
 1.  Kan ikke lese detektivhistorier, bøker om spøkelser, vampyrer, varulver, zombier og andre "urent".
   Før du går i dvale for å gjøre en rolig affære, utelukker aktive spill.
   Du kan ikke se skrekkfilmer og storfilmer.
   Du kan gå bort fra hjemmet.
   Utsette til mer vellykkede dager å besøke fylte steder, støyende fester, konkurranser, underholdning.
   Du må være lengre enn på gata.
   Det anbefales å bo bare i godt ventilert område.
   Det er nødvendig å få nok søvn.
   Opt for en kaffe og te, erstatte dem med vann.
   Ikke misbruk søtsaker i disse dager.
   Full Moon "er manifestert i all sin prakt" To dager før han og to dager etter. Kvinner mer enn menn, har en tendens til måne innflytelse. Kreative fagfolk på dette tidspunktet inspirert og gjøre sitt beste arbeid.
   I dagene av fullmåne enkleste folk interessert, som brukes av markedsførere, organisere presentasjoner, kampanjer og salgsmesser, konserter og andre offentlige arrangementer. Alkohol varehus fylt med kunder, økt omsetning og et kasino.
   I verden er det 2% av pasienter som lider av søvngjengeri - vandre i en drøm. Slike saker er hyppigere under fullmånen. Månen påvirker jordas magnetfelt, forårsaker magnetiske stormer som også påvirker mennesker.
   I disse dager, anbefales det å gå med hodet tildekket og ikke ta viktige avgjørelser. Adverse trening, kirurgi, bryllup og feiringer. Begynn viktige prosjekter slik som å ha tid til å fullføre dem før fullmånen. Hvis du ikke kommer jevnt i et forhold med en partner, betyr det forbedre ikke krangler situasjon i disse dager, kontrollere deg selv, prøv å tåle mulig på denne tiden av krisen. I dagene av fullmåne vist avslappende behandlinger: massasje, spa, badstue.  
Hvordan ta vare på albuene?
 Vakker hånd for hver kvinne - ikke bare elegant, velstelt hånd pluss profesjonell kvalitet manikyr. Skjønnhets hender sa all sin hudtilstand, fra skuldrene og slutter fingertuppene. Og selv i fin form hender med manikyr ryddig og unik glatthet signere sjarm inntrykk kan viske bort preparerte utseende albuene - et problem som kan unngås helt, noe som gir huden på albuene betimelig oppmerksomhet. Huden på de ytre delene av albuen sterkt påvirket av ytre fysiske faktorer fordi, foruten å være albuene ofte tjene oss som en støtte når du sitter ved bordet, takket være aktiv bevegelighet av albueleddet øverste laget av epidermis på utsiden svingen stadig utsatt for friksjon yttertøy. Huden coarsens, blir tørr, og viser sprekker, rødhet, og noen ganger - og synlig irritasjon, tvinger oss til å dekke stygge områder estetisk hender langstrakte ermer. Hva bør være hudpleie albuene at det ikke er plaget oss med sitt lite attraktivt utseende?
 Først og fremst er det viktig å vite at tørr og sprukken hud på albuene ofte et tegn på alvorlige forstyrrelser i det endokrine system, opp til diabetes. Så hvis du merker at epidermis i disse områdene er usunt utseende for eksentrisk eller hvis det oppstår sprekker, først konsultere en endokrinolog for undersøkelse, og deretter berøre de riktige visuelle defekter i huden.
 Care alen: rensing, fuktighetsgivende og bleking
 1.  Skrubbing eller myk rengjøring. Dette er de første og nødvendige skritt for å gjenopprette normal tilstand av huden på albuene. Som skrubb bruke kaffegrut. Plasser slurry resterende som følge av matlaging drink i en glasskrukke med lokk og oppbevar i kjøleskapet, forårsaker tykk før dusjing på problemområder og gni i 3 minutter. For mild hud rensing tørke den før vannet prosedyrer kutte ferske poteter eller en skive sitron. Disse prosedyrene er ikke bare otshelushat kåte lag av epidermis, men også tilfredsstille sine næringsstoffer, og i tillegg forberede den neste fasen av omsorg - hydrering.
   Ernæring. Hvis huden på albuen for grovt, umiddelbart etter dusjing henne børste med vegetabilsk olje (helst uraffinert), og deretter sette på hans albue pads impregnert med olje, vikle albuen område med plastfolie og la over natten pakke. I morgen, skyll med varmt vann og olje, tørk av med albue fett og rikt nærende krem. Hvis mulig, legge fuktighet til en fuktighetskrem noen dråper eterisk olje av mandarin og avocado.
   Bleking mørkere hud. Siden dette problemet raskt kan miste flere ganger om dagen tørke mørke områder kuttet agurk, alternerende det med skiver av sitron.
   Folk rettsmidler som en kilde til helse av huden din
  1.  Maske av poteter og honning. Gni revet potet medium størrelse, bland den med 1 ss. av honning og anvende velling på albuene. Hold i 20 minutter og skyll med varmt vann. Tilbring prosedyre hver dag i 2 uker.
    Soda-stivelse bad. Hell over i en bolle 2 liter varmt vann, Rør inn 1 ss det. l stivelse og 1 ss. spiseskjeer natron. Hold albuene i vannochtsi i 20 minutter, deretter bruke en fuktighetskrem. Løpet av utvinning av 10-14 dager.
    Komprimere av kål blader. Mos skikkelig kål blader og gjelder som en komprimere til albuene på kvelden. Gjenta i 10 dager.
    Fordelene med vitaminer
    Dårlig hud albuer ofte indikerer en mangel på vitamin A og E. Kombiner skjønnhetspleie berørte huden med å ta multivitaminpreparater og beste inkludere i ditt daglige kosthold, trenger naturlige matvarer rike på disse vitaminer og du ikke merke at huden din albuene igjen skinne og friskhet sunt hvitt!  
Hvordan kna deigen på en pizza?
 Pizza - en fantastisk parabolen som kan tilfredsstille de mest krevende gourmet smak. Takket unboundedness kulinariske fantasi i fylling (fylling), kan det være laget av forskjellige ingredienser, så pizza likt som både vegetarianere og de som foretrekker kjøtt å spise. Men fordi pizza - er å fylle bakt i mel tortillas å lage mat ikke bare viktig å være i stand til å forberede deilig og næringsrik Topping, men akkurat elte passende for ham å smake på deigen. Derfor deig oppskrift for denne retten så mangfoldig. Den tradisjonelle oppskriften for pizzadeig
 Denne oppskriften er egnet for noen fylling og spesielt praktisk fordi i elting trenger en liten mengde tid. Du vil trenge:
 proseyannaya mel - 800 g;
 sukker - 3 ss. skje;
 . salt - 1/2 t-skje;
 raffinert vegetabilsk olje - 3 ss. skjeer;
 tørrgjær - 7 g;
 varmt vann - 15 i.
 Teknologi
 1.  Sett i en bolle med vann salt, sukker og gjær. Rør, dekk med en klut og sette på et varmt sted i 30 minutter.
   Når gjær er "live" og vil begynne å boble, tilsett vegetabilsk olje og starte vmishuvaty mel.
   Klar deig bestemt av sin konsistens, bør det være ganske god stretch elastisk, og samtidig ikke være altfor fast og tung
   Legger mye tørr ren panne, dryss med mel og dekket krukke lokk, la på et lunt sted til produkt "kom opp." Etter 40 minutter deigen er klar for å rulle.
   Oppskriften på deigen egg og melk
   Substrat, forberedt for denne oppskriften går veldig saftig og myk, og er også egnet for alle typer fylling. Antall nødvendig produkt per 1 kg mel:
   Egg - 2 stk;.
   melk - 05 liter (kan blandes med vann i et forhold på 1: 1);
   gjær - 100 g;
   smeltet smør - 3. skjeer;
   vegetabilsk olje - 3 ss. skjeer;
   sukker - 1 ss. skjeer;
   Salt -. 1 ts spiseskje.
   Fremstilling av deigen
  1.  Fint emaljert kasserolle rozkryshyte i gjær. Tilsett salt, sukker og 100 ml varm melk; alle mix.
    Sett i en blanding av 3 ss hvetemel, rør. Dekke pannen og legg på tørkepapir i 20 minutter på et lunt sted.
    Melk blanding med pisket egg, smør og vegetabilsk olje og hell i gjærmasse.
    Ha melet og elt deigen, og deretter dekke med et håndkle og la container produkt "nå" for 2 timer, blande det to ganger i løpet av denne tiden.
    Deigen er klar. Dryss et tynt lag med mel desktop og utvide kaker for pizza.
    Oppskrift surdeig for pizza
    For denne oppskriften vil du ikke trenger gjær. Kaker og deilig oppnådd ved å legge til en frodig krem ​​oppskrift. Ingredienser 1 kg mel:
    gjennomsnittlig fett rømme - 05 kopper;
    Egg - 2 stk;.
    margarin - 2/3 pakker;
    . sukker - 1 t-skje;
    . salt - 1 t-skje;
    mat brus -. 1/2 t skje.
    Sekvens Cake
   1.  Pisk eggene med salt og sukker.
     Smelt margarin i et vannbad og avkjøl til å varme hans tilstand.
     Slukke brus i rømme. Bland rømme med pisket margarin og egg.
     Små porsjoner begynne å legge mel, blanding inntil massen til det blir mykt og smidig, med ingen fortøynings hender.
     Legg deigen i en halv time å fullføre hevelse av gluten, så kan begynne å danne karbonader.
     I oppskriften på pizzadeig kan brukes yoghurt, majones, øl eller brennevin; Det hele avhenger av fantasi og erfaring kokk. Det viktigste - ikke bare mekanisk vymishuvaty deigen og legg den i hans sjel konsept. Det sies å ha pizza hjemme i Italia, dets deig - liv og elsker varmen av menneskehender. Cook pizza med kjærlighet - og det vil sikkert ta deg med sin vakre, unike og delikat smak!  
Яндекс.Метрика