Hvordan best å Legg yatovuvaty lese?
 Ingen lesing er umulig å forestille seg det moderne liv. Du leser hjemme, på jobb, i metro.Reading hjelper deg å lære, lære ny informasjon, samt TV og radio kan ikke gi oss hele kroppen av kunnskap som er nødvendig for generell intellektuell utvikling. Selvfølgelig, ikke alle elsker å lese, men hvis du lærer å lese med mye nyttig informasjon, vil denne workshopen ikke virke så kjedelig. Ifølge statistikk, er bare 20% av informasjonen innen 24 timer med lesing menneskelige hukommelse. Hvis du bruker teknikker som hjelper oppsummere og huske hva du har lest, kan disse tallene økes til 80%. Den viktige rollen miljø lese din situasjon og formålet som du plukker opp en bok eller et blad. Stakkars mannen husker som ga ingen motivasjon for moro. Selv om en artikkel i et magasin eller avis du virket interessant, etter en halv time du ikke kan huske detaljene og detaljer. 
 Hvis du ikke kan huske lese, gir lesing du en vanskelig tid, kan du bruke disse tipsene:
 1.  Psykologer sier at informasjonen blir husket bedre hvis lese raskt. I tillegg bør ikke teksten leses rader og ned. I begynnelsen kan det virke vanskelig øvelse, men hvis du regelmessig trener visuell hukommelse, snart du kan oppnå betydelig suksess. Prøv å ikke gå tilbake til de allerede lese tekstpassasjer, påvirker dette oppfatningen av informasjon generelt.
   Noen ny informasjon best husket i morgen. Les om morgenen eller på ettermiddagen når hjernen er mest aktiv. Det er de som lærer best ny kvelden eller om natten. Lytt til sine indre følelser, fordi biologiske rytmer hos mennesker kan variere betydelig.
   Ikke opplest og ikke gjenta ord mentalt Les Dette hindrer husker veldig nye dekk nervesystemet, øyne belastende.
   Utmerket hjelp huske og organisere informasjon handout oppsummering. Hvis du leser skjønnlitteratur, god nok til å spille inn uttalelser, utdrag av dikt, sitater og aforismer. Dette er fin måte å bidra til å fylle opp ordforrådet ditt. Når det gjelder teknisk og vitenskapelig litteratur kan male ordningen, registrere uklart, så det vil være lettere å forstå nye ord og begreper. Også, siden du vil trene visuell hukommelse, fordi hvis du ser på notatene etter en stund, kan du enkelt husker tidligere lest.
   Les Diskuter med familie eller venner. I diskutere informasjon lettere å huske og er avsatt i minnet i lang tid.
   Hvis du har lest et kunstverk, lese nøye kunngjøringen eller meninger fra litteraturkritikere. Slik at du forstår hva som vil bli diskutert, og bedre tilpasset lesing.
   Les retells familie eller venner som du lærer å organisere informasjon, markere viktige punkter.
   Mens du leser et mentalt stille spørsmål, delta i en prosess følelser. Hvis du likte noe sted i teksten, tenker på det, skape mentale assosiasjoner og kommentere det. Så du bedre huske informasjon, selv etter lang tid kan huske hva du har lest.
   Les i en hyggelig og behagelig atmosfære, sørg for å se på belysning. Øynene dine trenger ikke å overdrive det og vondt. Hvis du er sliten, ta en pause. Ikke bli i dårlig humør, fordi du husker absolutt ingenting, bare bortkastet tid.
   Få en dagbok der vil hun skrive interessante sitater og utsagn. Dette er ikke bare interessant, men også bra for hukommelsen og generell intellektuell utvikling.  
Hvordan kna deigen?
 Ingen deigen er en del av bakervarer, enten brød, kaker, pizza eller flavored boller. Men det er mange måter å lage mat det, og svamp bezoparnym på fersk gjær og tørr til normal for fancy kaker eller bakverk. I alle tilfeller er det viktig rolle spilt av gjær i oppskriften. På grunn av dem deigen kommer så delikat og luftig, og varer derav - myk og utrolig deilig! Ved blanding, husk at mel for deigen må være siktet og fasiliteter for aldring produkt - varm. Som av deigen vil passe ", må det kna to ganger: første gang - umiddelbart etter gjæring (dette er vanligvis på grunn av 1-15 timer etter at du føre deig); andre blande bør gjøres, vyzhdavshy omtrent samtidig, og du kan umiddelbart begynne støping og bakeprodukter.
 Bezoparnym måten å tilberede deig
 Denne oppskriften er praktisk fordi det tar mye mindre tid enn utarbeidelse av svamp metode. For miksing, bruk en trespatel; på samme tid holde bladrotasjonen utføres alltid i samme retning. Dette bidrar til hevelse og elastisk deig.
 Ingredienser for å lage vanlig bezoparnym test:
 mel - 800 g;
 vann eller melk - 1 c.;
 rå gjær - 20 g;
 egg - 1 stk;.
 smeltet og avkjølt til en varm tilstand av smør eller margarin - 50 g (kan erstatte 4 ss ss vegetabilsk olje.);
 sukker - 100g (hvis du har ikke søt deig vil være ganske podozhyt to timer skjeer.);
 1/2 h l salt.
 Teknologi for fremstilling:
 1.  Varm opp melk eller vann til ca 36 grader (tåler temperaturer, i varm væske gjær kan dø) og dobavtedrozhzhy. Omhyggelig røre inntil da, til gjæren er fullstendig oppløst i væsken.
   Tilsett eggene, tidligere slått med sukker og salt.
   Forsiktig vmeshyvayte mel.
   På slutten av elting, legge mye smør eller vegetabilsk olje og nøye kna til deigen vil ikke holde opp med fingrene.
   Danne en ball og legg i en kasserolle, dekket med tøy, satt i et varmt sted "rekkevidde".
   Smør svamp metode
   Deigen er tilberedt slik, selv om det krever mer tid og oppmerksomhet under koking, men kakene ut av det er utrolig deilig og luft!
   Ingredienser til deigen svamp:
   mel - 3 ss;.
   Melk - 300 ml;
   rå gjær - 50 g;
   egg - 5 stk;.
   Sukker - 300 g (usøtet deig å søkje på 2 ss skjeer.);
   smør - 1/2 pakker;
   margarin - 1/2 pakker;
   vegetabilsk olje - 4 ss. skjeer;
   salt -. 1/2 t skje.
   Teknologi for fremstilling:
  1.  I en liten kapasitet varme melken til 36 grader.
    Sett i et flytende gjær og bland godt til deres oppløsning.
    Legg 1/2 ss sukker og bland igjen.
    Dekke beholderen med gjær blanding håndkle og la på et lunt sted i 40 minutter. Det er nødvendig å aktivere gjær.
    Som deigen vil stige betraktelig øke i volum, ta en stor emalje gryte eller bolle og hell flytende gjær.
    Legg en annen 1/2 ss sukker og halvparten av melet. Vel kna brygg. Dekk med håndkle og la stå i 40 minutter. I løpet av denne tiden, bør deigen øke i volum med 2-3 ganger.
    Legg deigen alle de andre ingrediensene, slik at bare mel og nøye promeshayte.
    Nå sakte begynne vmishuvaty mel. Dette bør gjøres så lenge deigen skal holde tritt med fingrene.
    Lag en ball av deigen, pensle den med olje og dekket med et lokk og la deigen heve i 1 time.
    Deigen er klar til bruk! Det er på tide å rulle den ut og forme fremtidens boller og velduftende paier!  
Hvordan å steke sopp og rømme?
 Mykofobyey i, aldri lidd: sopp vi spiser, spiser og spiser. Allerede en næringsrik og deilige måltider de gjør! Et år skogs gaver er ikke oversatt ved våre bord, saltet, syltet, kokt sopp. En stekt! - De er selv veldig bra, og sammen med fløte og helt konvertert til en dobbel glede og fristelse gourmet syke mager, som det er umulig å motstå. Ukjent hvem som først kom opp med en smart idé å kombinere to favoritt nasjonalprodukt i samme skillet, mest sannsynlig, "oppdagelsen" var massiv, gitt omfanget av forbruket i hjemlandet; ved vanlig bonde fatet, overgår mange utenlandske delikatesser udostoyilosya permanent opphold ved kongens bord. I mellomtiden mye hassle det ikke krever. Til tross for det store antallet oppskrifter, er hele prosessen faktisk redusert til to stadier av steke sopp med løk og bringe dem til beredskap med rømme. Resten - detaljene. 
 Koke eller koke grønnsaker før steking?
 1.  Absolutt spiselige sopp etter første behandling og vasking hell kokende vann 2-3 ganger (for å gi fleksibilitet mens kutte) og for maksimal bevaring av smak, smak og næringsverdi steking på en gang:
   hvitt;
   osp;
   steinsopp;
   sopp;
   kantareller;
   paraplyer;
   Rudyka (rømme er så bra at ikke gå i sammenligning med andre sopp!)
   sopp;
   østerssopp.
   Unntakene er:
   smør (lerk og normal). De tidligere kokes i 10 til 15 min.;
   russule. Vidvaryuyutsya 5-7 minutter. Frisk smak kan stekes umiddelbart;
   ezhovyky. Bare moden vidvaryuyutsya 25 minutter. å myke opp og fjerne bitterhet, pigger også bli slettet. Young stekt umiddelbart.

   Betinget spiselig sopp, som navnet sier alt, kan du spise bare under visse forutsetninger. Forrige koke er bare ett av dem. Dette ødelagt eller overføres til vannet alle farlige og uønskede komponenter av disse sopp. Etter det bitre og giftige utslipp buljong og grønnsaker kan bli stekt.
   Husk at når oppvarmet jern, tinn og kobber kommer fra en farlig reaksjon sopp: sopp med mørk, er vitaminer tapt, og risikoen for forgiftning vises. Dette gjelder panner for matlaging, men også pan, som tilhører steke.
   Liste betinget spiselig sopp egnet til steking liten:
   morkler (normal - provaryuyutsya 10-15 min;. Taper - friskt kokt i 15 til 20 min, to ganger sammenslåing vann og tørket - for å tåle bruk i vann, mindre enn en måned.);
   Grønnfink (hud fjernes fra cap);
   svynushky (brukes bare unge sopp);
   ryadovki (lilla og grått - provaryuyutsya 10-15 min.).

   Det er ikke egnet til steking, sopp, horkushky, aksel volnushki, podhruzdky, Nigella, etc.
   Skivet sopp for matlaging
   Cutting metoden avhenger av preferansene til kokk og har noen sopp. For eksempel, på grunn av for stive ben paraplyer og sovne i en av de mest delikate stekt sopp i bare brukes cap.
   For saus til å pynte mer egnet for fine skjæring, skiver, plater, sirkler, og en stor (f.eks drivhus sopp, kuttet vertikalt i fire deler) - godt til steking sopp som en egen rett.
   Hva yngel sopp?
   Skiver sopp er lagt ut på en oppvarmet panne i varmt fett. Beste steke sopp på raffinert (luktfri) vegetabilsk olje eller smult. Yngel i smør velsmakende, men skadelig.
   Hva skilt fra juice?
   Forkokte sopp i noen skjæring i steke ikke mister mye væske og ingen reduksjon i volum. Grovhakket fersk sopp også gjøre pidrum'yanytysya før man begynner å skille seg ut juice, men fersk plate og små biter nesten umiddelbart funnet flytende i vannet, er det vanskelig å kalle varm. Vi må:
   eller "steke" sopp i det, venter til all væsken har fordampet, og deretter dozharyvat noen minutter;
   eller umiddelbart løslatt helle juice i en egen bolle og brukes senere til matlaging saus eller suppe. Denne metoden er bra for sarte sopp ikke krever langvarig varmebehandling, for eksempel sopp eller paraplyer.
   Koke sopp plassert på middels varme, og hindre dem fra tørking.
   Hva krydder er kombinert med stekt sopp?
   Sopp er rike på aromatiske stoffer sesongen bør være svært sparsomt, for ikke å drukne egen unike sopp smak og lukt. Hva de er mykere, desto mindre behov krydder og sopp (en og eneste) er så subtile aroma og behagelig syre som ostropahnuschye krydder bare ødelegge dem.
   Vanligvis sopp legge persille, hvitløk, dill, basilikum, epler og, selvfølgelig, løk. Strimlet eller hakket brikker han kan lage mat med sopp, men bedre - stek løk og sopp separat og deretter kombinere.
   Saltet sopp på slutten av matlaging.
   Hvordan og når man skal legge til sopp krem?
   Å ikke krøllet fløte ved oppvarming, hell i det litt kald melk, røre og som sådan er nesten klar, legg blandingen av sopp, løk og mel. Småkoke til kokt. På 500 gram fersk sopp trenger en halv kopp rømme. På slutten fatet kan dryss med revet ost eller brødsmuler og stek i ovnen (for eksempel deler i kokotnytsyah).
   Hvis du ønsker mer saus, øke andelen av mel og rømme, deretter spredte seg til alle ønsket konsistens varm melk, sopp kjøttkraft eller vann og bringe lokket til alt er klart.
   Spesielt velsmakende sauser og sauser med kantareller. Litt gurkemeie forbedre sine solfylte farge uten å ødelegge smaken.
   I tillegg til fersk, pre otmochennыe kan steke i varm melk, tørket sopp, hermetikk og frosne; hver type separat eller blandet med andre sopper. Klar stekt sopp i rømme like deilig både varme og kalde.  
Яндекс.Метрика