Hvordan bleke tyll hjemme?
 Over tid, syntetisk tyll gul. Dette er på grunn av konstant kontakt med Sunshine gjennom støvete rom, røyking i leiligheten, komfyr oppvarming, etc. pulver som inneholder blekemiddel, kan bare hjelpe i tilfeller der gulfarging av stoff er ikke like kritisk. Fra vaskerom å vaske gardiner ville se respektabel som ny. Hvis du ikke utfører noen ekstra tiltak bleking, vil dine gardiner ødelegge dens utseende interiøret, få jevn grå. Bedre å ta minste motstands vei og kjøpe en ny en, men du kan prøve å bleke tyll hjemme med uvanlige oppskrifter renhet.
 Hvordan vaske gardiner
 Før tyll trenger umiddelbar bleking vask. Dette gjøres i vaskemaskinen eller gardiner suge i 5-10 minutter i varmt vann med oppløst såpe eller vaskemiddel. Vann - ikke mer enn 30 ° C, siden syntetisk gult ved høye temperaturer. Etter vask skyll sikker på om vaskes for hånd, bør gardinene renne.
 Første tann
 Ikke falmet ting kan håndtere standard "Vanishem" Russian blekemiddel eller "Boss". Løsningen ble fortynnet som anvist, krystaller bør "break", tyll deretter la for en halv time og skyll under rennende vann. Disse verktøyene gir resultater bare for første gang, deretter syntetisk krever en mer konservative metoder for å bekjempe gul.
 Andre bleking
 Den er utført i vann oppvarmet til en temperatur på 70 ° C. Effekten av denne fremgangsmåten, maks: 8 liter. 1 ss vann som trengs ammoniakk og 2 ss. l. 3% hydrogenperoksyd. Til løsningen ble bleking egenskaper, bringe den til ønsket temperatur i 30-40 minutter deretter plassert tilbake tyll. Noen byll, men effekten ikke.
 Tredje bleking
 Salt korroderer stoff og dets komponenter, det desinfiserer og bleker den samme tid. Grå tyll blir automatisk lyse hvitt, fint hvis du bruker salt. Etter vask gardiner trenger for å sette i varmt vann som er tilsatt et par skjeer av salt (jo mer du setter, jo mer effekten av bleking og få nakrahmalyvanyya). Etter denne prosedyren salte ting du ikke kan skylle, vri den godt og tørk på balkongen, som vinden vыkrystallyzovыvaet salt, og begynner å gnisten tyll i solen.
Hvordan bleke tyll hjemme?
 Hvordan "gjenopplive" den gamle gardiner
 1.  Å skjule yellow tidligere elskerinne dynket i en løsning av blå tyll. Nå er denne metoden ufortjent glemt, og ingenting, er det ikke mulig å forlenge levetiden til selv de gamle gardiner. I en bøtte med kaldt vann til 2-3 dråper av blå til blålig skjær produkt kjøpt.

   Blåkopi kan legges i vaskemaskinen, helles den i en spesiell avdeling for balsam (per vask 3-4 dråper konsentrert blå).

   Skygge kan være grønn hvis vannet for å skylle du tilsette noen dråper strålende grønn med salt.

   Tulle mindre gul hvis det ikke berører det, og gi til tørk under sin egen vekt. Husk at syntetisk ikke liker høye temperaturer - er en av betingelsene for sin holdbarhet.  
Hvordan få målet retning i videregående skole?
 Målrettet ved universitetet bestemmer seg for å sende bare to utfordringer: problemet med mangel på ansatte noen offentlige sektorer (for eksempel medisin og landbruk) og noen private bedrifter, samt gjør som ønsker å ta høyere utdanning gratis, men med visse forpliktelser. Få target retning i videregående skole - en reell sjanse for en vellykket innføring av deltakeren og få dem populære spesialitet. I tillegg trenger slike studenter ikke trenger å bekymre deg om å finne fremtidig sysselsetting.
 Typer av målretting og dets funksjoner
Avhengig av grunnen kvitteringen er to typer av målretting:
 1.  Henvisning til nivået av lokal forvaltning. Det samler alle uttalelser og sender dem til de institusjonene som samarbeider med henne på dette programmet.
  Retning av selskapet eller organisasjonen interessert i ditt kandidatur. Hvis du ikke vet hvilken organisasjon til å søke, kan du komme i resepsjonen, hvor arbeidsgivere har sendt en forespørsel om trening.
  Søkeren kommer til skolen med resultatene av CSE og retning, slik at han kunne delta i den generelle konkurransen. Konkurransen er spesiell blant tsilovykiv. Dersom en søker vellykket passerer inngangen test, så det lønner seg videre opplæring valgt organisasjon eller tildelte midler fra budsjettet. Etter eksamen, er enig studenten til å arbeide i et visst antall år eller refundere kostnadene for opplæring.
  Vanligvis institusjonen tildeler mål plass og kan redusere dem hvis deltakerne målrettet program litt, men økt plass kanskje ikke. Ståkarakter for målet programmet er lavere enn den generelle konkurransen. Og mange mennesker i stedet er i utgangspunktet 15-2.
   Hvordan få målrettede henvisninger
  For målrettede henvisninger for opptak til høyskole, er det nødvendig å velge et selskap villig til å gi jobb og samle de nødvendige dokumenter:
  en erklæring som angir studentens data, til skolen og klassen, foretrukket spesialitet og videregående skole;
  kjennetegn ved skolens rektor;
  anmodning fra klar til å gå god for deg.
  Disse dokumentene skal sendes til den lokale administrasjonen og vente på godkjenning av søknaden. All innsamlet Administration Applikasjonen styrer skolen. For å gjøre det få målet retning i videregående skole, må du begynne å trene innenfor vinter.
  For opptak til universitet for målet programmet skal gi et standard sett med dokumenter pluss mål avtalen som skal inngås mellom skoler, studenter og arbeidsgivere. Hvis plutselig søkeren feilet testen, kan han prøve å gå på college igjen den generelle flyten. Denne informasjonen skal ses i en uttalelse.
   Fordeler og ulemper ved målrettet utdanning
  Fordeler målet satt betydelig:
  tilrettelagt prosedyren løper, er det sjanse for å bestå testen høy;
  Student jobber tidligere definert.
  Men de fordeler og ulemper med stilk. Ingen vet hvordan livet vil utvikle seg over de siste fem årene. Kanskje studenten vil finne en praktisk og passende jobber. Men for å komme dit vil ikke fungere, slik det er spesifisert i kontrakten sikt student er nødvendig for å arbeide i organisasjonen, betalt opplæring. Ut av denne situasjonen er: dekke alle kostnader til sammen med straffer (alle som er spesifisert i kontrakten) eller leie en erfaren advokat for å løse problemet.  
Skinke i ovnen hvordan å lage mat

 Duftende hjemmelaget svinekjøtt i ovnen - hva kan være mer deilig? Ingen kjøtt lover kan ikke motstå en slik fristelse. Først må du velge kjøtt for svinekjøtt. Det er best egnet for denne svinekjøtt, nakke eller rygg slutten. Du kan sikkert ta signalet og med en stein, men da svinekjøtt i ovnen vil dryish. Kjøtt for svinekjøtt må være med Zhirkov og årer.
 Når kjøttet er allerede valgt, ser du bare et sett med krydder som trengs for steking av kjøtt. I dag vil vi lære å lage mat svinekjøtt ac i ovnen.
Skinke i ovnen hvordan å lage mat

 Ingredienser for å forberede svinekjøtt i ovnen


 Kjøtt - 15-2 kg, 1-2 gulrøtter, hvitløk - 1 fedd, basilikum, oregano, karri, vegetabilsk olje, salt og pepper.

 Matlaging svinekjøtt i ovnen med sine egne hender


 Tynne plater kuttet hvitløk og gulrøtter skåret i tykke strimler. Nashpyhuyte kjøtt med hvitløk og gulrøtter. For å gjøre dette, setter spissen av en kniv inn i kjøttet. Ikke dra på den ene siden av bladet plate av hvitløk og sette den andre på samme måte. På samme måte spionasje og gulrøtter. Gni kjøttet med salt.

Skinke i ovnen hvordan å lage mat

 Til svinekjøtt stekt i ovnen ut, pensle kjøttet med et tynt lag med vegetabilsk olje, sted i en panne med høye kanter eller kjele, hell en halv kopp med vann og legg kjøttet i en godt oppvarmet ovn. Retter der bake du kjøtt, valgt slik at veggene i det aktuelle kjøtt, eller svinekjøtt tørke ut. Bake kjøtt på 200 grader.

 Hvordan å lage mat svinekjøtt i ovnen


 Det synes å være ganske enkel oppskrift svinekjøtt i ovnen, men ikke hastverk, nå hører til de mest grunnleggende.
Skinke i ovnen hvordan å lage mat

 Etter 10-15 minutter, reduser varmen og stek svinekjøtt i sin egen juice over svak varme i ca 3-4 timer. Dette forsøk på å vanne hver 15-20 minutter kjøttsaft. Om nødvendig, tilsett vann til skinke i ovnen er ikke brent.
 På slutten av steke, dryss kjøttet med krydder og hell saften.
Skinke i ovnen hvordan å lage mat

 Sjekk beredskap av kjøtt ved bruk av nåler. Hvis svinekjøtt er gjennomboret lett i punktering står klar væske (juice), er kjøttet klar. Nå som du vet hvordan du skal lage svinekjøtt i ovnen med sine egne hender.
 La kjøttet kjølig. Du kan sette på toppen pressen, deretter kjøttet vil falle fra hverandre.
 Bon appetit!

 Skinke i ovnen oppskrift video


 Denne videoen er svært velsmakende svinekjøtt tilberedes i ovnen i vår oppskrift.
Яндекс.Метрика