Lage deigen for bakepulver?
 Det er vanskelig å komme opp med et produkt som ikke kan bli funnet på hyllene i moderne hypermarked. Men ofte blant slikt mangfold vi glemmer å kjøpe dette eller at detaljer, uten noe som det ikke kan gjøre på kjøkkenet. Som har å gjøre med andre midler, men neste gang å skrive en detaljert handleliste. Men det er en god grunn til å gjøre sine egne mat komponenter enn banalt glemsel. Dette ønsket om å kontrollere kvaliteten og sammensetningen av maten du forberede og sende inn til bordet deres kjære. I denne forstand vises ganske rimelig håndskrevne etablering av bakepulver i deigen.
Våre bestemødre brukt til å løsne deigen natron, eddik tilbakebetales og fortsatt bruke denne teknologien, og kjøp av bakepulver i lyse pakker anses utenkelig ekstravaganse. Følge deres eksempel er ikke nødvendig, fordi brus og eddik kan gi ferdige batch av bemerkelsesverdige bestemt nyanse av smak som ikke er nødvendig. I stedet la oss nøye undersøke den samme pakken for å finne ut hvilke komponenter som utgjør bakerbransjen. Jeg synes at en liten pose ligger alle de samme brus, eddik bare erstattet en behagelig duft av sitronsyre og nøytral filler er til stede. Hjemme, kan da dette tredje ingrediens brukes hvetemel.
 Oppskrifter bakepulver
Matlagingen hjemme bakepulver litt minner om manipulasjon i kjemiske laboratorier - det faktum at du er nødvendig nøyaktighet og presis dosering av alle komponenter. Men for erfarne keepers dette ikke vil være et problem, og alt det andre vil definitivt prøve deg på denne spennende nye klassen. Men i alle tilfelle være pasient, elektroniske vekter og en krukke med skrulokk for blanding av komposisjonen.
 1.  Den grunnleggende oppskrift bakepulver. Bland 5 g bakepulver, 3 g sitronsyre og 12 mel (hvete, mais, rug - du kan velge avhengig av oppskrift test der du bruker bakepulver). Så er oppfylt andel av butikken pulver: 5: 3: 12, slik at du kan lage mer utsatt for denne blandingsforhold. Dens misbruk kan påvirke smaksegenskapene til produktet og dets evne raspushat deigen under stekingen. I tillegg er risikoen for ubalanse ingredienser hindre fullstendig reaksjon mellom dem.
  Vidmiryuyuchy ingredienser hjemmelaget bakepulver, bruk bare tørre skjeer og kjøkkenutstyr til den kjemiske prosessen ikke startet før tiden. Sitronsyre hvis den består av relativt store partikler, bedre male i en kaffekvern at de har kjøpt den samme konsistens som mel og brus. Plassere nøye alle tre komponentene i banken, tett og rist til jevnt blandet dem. Sørg for å registrere banken ikke å blande innholdet med andre kulinariske kjemikalier som utseende.
   Oppskrift bakepulver på stivelse. Hvis du eller noen du husstand lider av cøliaki, er gluten intoleranse, delvis mel bakepulver på prøve kan erstatte potet eller maisstivelse. Teknologi matlaging, ikke forskjellig fra de ovennevnte.
   Forenklet oppskrift for baking bakverk. Alternativet ikke predpolahayuschyyyspolzovanyya ingen mel eller stivelse. Ganske risikabelt, men likevel ganske vanlig. Bare bland like mengder natron og sitronsyre grunne. Fordelene med denne oppskrift er dens hastighet, mulighet til å fremstille umiddelbart før tilsetningen av bakverk og mangel på gluten sammensetning. Sitronsyre brus legger ut ikke verre enn eddik, men ikke razrыhlytelyu lukt.
  Det finnes andre måter å løsne deigen og legg til baking lys prakt. Prøv å eksperimentere, ikke sette ut brus og eddik og annen syrlig komponent, kefir, yoghurt, frukt, juice eller potetmos. Dette vil hjelpe i tilfeller hvor for hånden vil ikke tørr bakepulver eller bruk ville være umulig.
   Ved hjelp av hjemmelaget bakepulver for deigen
  Snakker om manglende evne til å bruke bakepulver, mener vi pannekaker oppskrifter, amerikanske pannekaker og kaker. Tørr steke har sine egne nyanser som må overholdes for vellykket baking:
  1.  Bakepulver elting i starten, bland med litt mel og hell i de vanlige retter. En baking, umiddelbart treffe væsken virker rømme, melk, vann eller tett nok deig bare virker ikke slik vi ønsker.
   Dersom en resept blir tilsatt i flere porsjoner av mel, til bakepulver med behovet for å sette den siste av dem.
   Antall hjemmelaget bakepulver til deigen forvente om en hel teskje per kilo mel (dvs. 12-15 g per 500 g).
   Hvis du trenger å bruke bakepulver istedenfor natron (en pannekakerøre for eksempel) - er det styrt av det faktum at 05 ts soda tilnærmet lik 1 ts bakepulver.
   Tørr bakepulver godt bevart i en lukket krukke hvis det er beskyttet fra å falle ned i vannet. Bruken av stivelse i stedet for mel strekker seg i tillegg levetiden bakepulver.
   Utdatert baking deigen kan tørkes med et stykke raffinert sukker. Det gjør ikke vondt å sette i banken som absorbent hvis du går lenge bruk bakepulver.
   Tilstedeværelsen av en oppskrift meieriprodukter eller honning gjør deigen surere fordi med bakepulver kan legge litt natron (bokstavelig talt klemme).
   Nå som du vet hvordan du skal lage deigen for baking hjemme, kan du ikke bekymre deg for påfyll av aksjer i en food skap. Til enhver tid kan du gjøre det selv, fordi de nødvendige ingrediensene nesten alltid har på hånden.  
 I sin seng i gjennomsnitt bruker vi en tredjedel av sitt liv, så velger klær bør vies spesiell oppmerksomhet. Laken, putevar og dynetrekk bør være morsomt, heller enn å tvinge oss vorochatysya og kløe. Hvordan du skal velge? Hva du skal se etter når du kjøper sengetøy?
Hvordan velge en god sengetøy til soverommet?

 Hva sydde klær?


 Den første viktige øyeblikk av valg - et materiale som sengetøy. Alternativene er satt, føre dem:
 •  Flax - en flott naturmateriale. Den har antiseptiske egenskaper, pustende og fremmer fordampning. Men se på denne hvite blir ikke lett, fordi det alvorlig rynkete og svært vanskelig å stryke.

 •  Flanell undertøy myk og behagelig å ta på og varm. Men nok 2-3 vask å satt mistet sitt opprinnelige utseende, så det er veldig upraktisk.

 •  Silke - ikke den mest praktiske og praktisk materiale. Det er glatt, vil ri opp, bortkommen. I tillegg tar kunstig stoff mye mer ubehag. Et sett med silke er svært kostbart.

 •  Header - en unik mulighet for de som ikke kan eller ikke liker å stryke. Disse sengetøy i utgangspunktet ser ut som zhati. Det er veldig original og også veldig praktisk.

 •  Bambus tekstiler er 100%. Dette gir et perfekt mikroklima undertøy som eliminerer lukt, fuktighet fordamper og perfekt pustende. I tillegg, tilbehør taktil og omsorg for dem er ikke så vanskelig.

 •  Sateng - bomull materiale er laget på en spesiell måte. Resultatet er ganske tynn silke. Men det er ganske sterk og holdbar. Fuktigheten vil fordampe, luften er fine. Men prisen på disse pakkene kan ikke finne noe sted.

 •  Baptiste - strømmer og lett stoff. Siden det vanligvis sy såkalte "ferie sett." Det faktum at etter et dusin vask tynnere materiale og deretter begynner å slites ut raskt.

 •  Chintz - det er billig, men ikke holdbart.

 •  Grovt kaliko - sterkt og holdbart materiale som beholder sine opprinnelige egenskaper selv etter dusinvis av vasker. Og dette settet vil koste billig.

 •  Bomull undertøy - en stor verdi for pengene.

 •  Også tilgjengelig er blandede tekstiler med flere materialer eller med tillegg av syntetiske stoffer (polyester og lignende).

 •  Størrelse


  Hvordan velge en god sengetøy til soverommet?

   Her er de typer klær, avhengig av størrelsen:
 •  Polutorospalnыy kit. Det 150h210150h215145h210160h215 størrelse lappeteppe. Ark kan ha følgende dimensjoner: 150h215160h210160h220 eller 180h260 se. Putevar kan inkludere 70h7050h7060h60.

 •  Barneklær har nesten samme størrelse som polutorospalnoe, er forskjellen ubetydelig.

 •  Det er også klær for babyer og små barn. Dimensjoner Dyne være lik 115h147 cm ark har dimensjoner 120h150. Størrelser opp putevar 40x60.

 •  Dobbelte av vanlig vaskerom inkluderer to putevar (eller 4), ark og dyne. Mål ark: 175h210175h215215h240210x230220h215220h240 eller 240h260 se mulig størrelse quilt: 175h215180h210180h215200h220 cm eller 175h210. Pute vil være av samme størrelse som i polutorospalnom kit.

 •  Dobbel lin "Euro". Det er litt mer enn vanlig dobbel, fullfører det samme. Dyne kan ha følgende dimensjoner: 200h220212h225220h240 centimeter. Ark kan være: 215h240220h250240x260220h270 eller 240h280 cm. Og det er to alternativer putevar, 50x70 eller 70x70.

 •  Det er også en familie lin, settet består av to ikke veldig stor dyne, ett ark og to putevar eller fire. Dimensjoner Dyne møte sin dimensjoner polutorospalnom kit. Ark kan være 240h280 eller 240h260 cm. Putevar har følgende størrelser: 70x70 eller 50x70.

 •  Farge


  Hvordan velge en god sengetøy til soverommet?

   For å velge en farge undertøy du trenger å vite noen detaljer:
 •  Hvit står for fred og renhet, er den klassiske versjonen.

 •  Blå lin har en beroligende effekt, en positiv effekt på nervesystemet og kan selv gi hyggelige drømmer.

 •  Svart - fargen på dype følelser og følelser utrolige. Hvis du liker denne klær, kan så du nyte en spesiell følelse.

 •  Rød - fargen på energi og lidenskap. Et utmerket valg for en målrettet person eller elskere. Men en viss nyanse kan være irriterende.

 •  Grønn bidrar til å slappe av, finne harmoni og forstår hva du ønsker. Et utmerket valg!

 •  Hvis du er nær depresjon, kjøpe sengetøy lys og varm oransje. Det vil oppmuntre og eliminere depresjon.

 •  Lilla og fiolette farger kreativitet og fantasi. Hvis du ønsker å se urealistiske drømmer? Få et kit.

 •  Deep Blue - fargen på eleganse og edelhet. Du kan bli kvitt frykten og organisere dine tanker.

 •  Den brune lin gir stabilitet, komfort, tillit, pålitelighet og styrke vitalitet.

 •  Rosa bidrar til å drømme og nyte stillheten.

 •  Gul gi mot og innsikt.

 •  Det er bedre å gi opp for fargerike og levende bilder, vil de forstyrre søvnen. Men fin opprinnelige mønsteret ganske passende og velkommen. Unngå svært lyse "sure" farger, de irriterende påvirke nervesystemet. Vi kan velge pastellfarger som beige, fersken.

   Etikett


  Hvordan velge en god sengetøy til soverommet?

   Hvis du ønsker å lære hvordan du velger en god sengetøy, sikkert oppmerksom på etiketten. Det bør bemerkes som vaskeri som ser etter ham. Må bringes vevssammenheng og navnet på produsenten (samt adresse og kontakter). Merk referansen satt størrelse og sin krets.

   Andre viktige punkter


   For å vurdere kvaliteten på settet, merk følgende detaljer:
 •  Lukten. Sengetøy bør lukte fremfor maling eller kjemikalier. Så ikke nøl, lukte materiale. Skarp lukt og eksplisitt skal varsle deg.

 •  Ta en titt på stoffet. Det skal være glatt, uten gap eller tettere områder. Ingen forsinkelser bør ikke og kan ikke.

 •  Oppmerksom sømmene. I klær er spesielle, undertøy, uten støt (de kan gni). Alt må gjøres nøyaktig.

 •  Ranger denne tråden. De bør være sterk. Stokk og ingenting kan komme ut.

 •  Tilbring stoff finger. Hvis huden spor av maling, forestille seg hva som skjer med kroppen din når du tilbringe natten på en dameundertøy.

 •  Prisen kan være forskjellig, men husk at du må betale for kvalitet, så for 100-200 rubler for å kjøpe et godt sett vil ikke fungere.

 •  Hvis du ønsker å gjøre drømmen en sterk og sunn, ser etter kvalitet og riktige klær. Anbefalinger data her vil sikkert hjelpe deg.  
  Яндекс.Метрика