Kjøpe et hjem apparatet for sju th

 Å lette steketiden og redusere kostnadene bør ikke bli neglisjert fremgang, som i forrige århundre ga vertinne en masse nyttige husholdningskjøkkenapparater.
 Hvert år de "kjøkken hjelpere" blir stadig mer sofistikerte. Å være en god vertinne betyr ikke å gjøre alt manuelt. Tvert imot, dyktig, smart bruk av kjøkkenapparater hjelpe deg diversifisere bordet, spare tid og energi og lage måltider pen og enda mer nyttig.
 Selvfølgelig, er det vanskelig å få alt nødvendig utstyr umiddelbart. Dette gjøres gradvis, år etter år.
 Fremfor alt, de nye enhetene passe perfekt inn i din hverdag kokeprosessen, og ikke bare elementer av kjøkken design.
 Så, først må du finne ut hvilke av kjøkkenapparater som tiltenkt. Og deretter velge hva du egentlig trenger.

 Liste over hvitevarer til kjøkkenet, kan du trenger:


? Mikrobølgeovn ;
? squeezer ;
? dampbåt ;
? mikser og blender ;
? filter ;
? Grønnsakskutter ;
? kjøkken enhet.  
Hvordan velge en mikrobølgeovn

 Det finnes ulike modeller av ovner, fra de enkleste til de mest komplekse.
 I sin enkleste mikrobølgeovn Du kan enkelt varme opp retter kjøles raskt avriming mat og, selvfølgelig, å lage ulike retter med oppskrifter som er utviklet spesielt for mikrobølgeovn.
 Mer komplekse modeller av mikrobølgeovner har funksjon av "grill". De har en spesiell modus beregnet for bakeprodukter. I slike ovner kan lage deilig grillet kylling eller bakt kjøtt.
 Veldig enkel å bruke Mikrobølgeovn med konveksjon. Vilkårene for sine evner. I denne ovn er en spesiell enhet (indre vifte), som jevnt fordeler den varme luften i skapet. I tillegg er det en sirkulær varmeelement, og derfor kan det være, for eksempel, bake en kake uten frykt for at han pryhoryt på den ene side, og den andre vil nepropechennыm.
 Det er mikrobølgeovn, som bygde den infrarøde sensoren. Denne enheten gjør det mulig å opprettholde ønsket temperatur inne i kammeret.
 Inverter mikrobølgeovner for å spare energi samt sikret enhet, endring etter behov varmeeffekt.
 En nyhet er ovnen, utstyrt enhet, kalt "sjette sans". Når mål slike ovner ikke trenger å angi vekten av produktet og dets type - definerer enheten den automatisk.  
Juicer. Hvordan velge en juicer

 Fersk juice - en kilde til vitaminer de er ekstremt sunt. Ved at knapt noen vil hevde. Det kan virke som en juicer - unødvendig luksus, men hvis du seriøst bryr seg om sin helse og helsen til dine kjære, bør du inkludere i ditt daglige kosthold fersk juice, og jo mer jo bedre. Derfor juicer kan ta en av hedersplassene i kjøkkenet ditt. Det viktigste - å velge det.
 Juicers er manuell og elektrisk. Manuell juiceren er ikke vanskelig å tilberede en kopp juice for meg selv, men hvis du har en stor familie, er det bedre å få elektrisitet. Dette er raskere og ikke trenger å bruke mye energi. Bruksanvisningen elektrisk juicer er spesifisert, som er frukt, bær og grønnsaker kan presse saften med det. Ulike squeezers denne listen er forskjellig, så før du kjøper nøye lese instruksjonene og velg den enheten som passer deg fint.
 Elektriske juicers er av to typer : Separator med konisk eller sylindrisk. Hver type har sine fordeler og ulemper:
 • juiceren med sylindriske separator effektivitet ovenfor - ut av juice er ca 90% av produksjonen er lagt, men ingen datamodeller avskum masse. Dette betyr at etter matlaging 2-3 glass juice squeezer så du må rengjøre restene av frukt manuelt, og derfor et stort antall spin juice, for eksempel for bevaring vil være en vanskelig oppgave;
 • juicer med konisk separator er en funksjon av masse uekte, men gir mindre juice, og det er bare 50-70% av det lagt produkt.
 Hvis du trenger å presse saften fra frukten av frøene, denne tilnærmingen ikke hver juicer. Det er spesielle, såkalte Auger Juicer at prinsippet om handlingen minner om en kjøttkvern. De er designet for utvinning av saften fra steinfrukter.  
Steamer. Hva kan Steamer

 En annen flott kjøkken "assistent". Steamers er ment for de som foretrekker sunn mat. Mat tilberedt i damp, ikke inneholder kreftfremkallende dannes når steking matvarer i fett eller olje.
 Prinsippet om operasjonen er basert på dampbåten tilberedt mat med damp. I den nedre del av det er vannbeholderen, som bringes til koking ved hjelp av elektrisk oppvarming. Ovenfor kapasitet med kokende vann er damp kurver - Trellis bunnen av beholdere som er lett som følger med dampen fra bunnen.
 I en dobbel kjele kan lage nesten alle. Unntak er korn, bønner, erter, bønner og pasta - de er raskere og bedre kan tilberedes direkte i kokende vann. De er veldig behagelig dampet, kjøttboller, noen form for kjøtt, fjærfe, fisk, grønnsaker.
 Multifunksjonell Steam. De kan brukes ikke bare til matlaging damp, men også hvis du vil varme opp en annen rett, avriming, sterilisere glassene før hermetisering.
 Lette dampskip er at det er noen få kurver. Dermed kan apparatet laste ned flere forskjellige produkter samtidig og tilberede måltider. I den nedre dampkurven må legge produkter for retter som krever lengre tilberedningstid ovenfor - for et måltid som er tilberedt raskere. På toppen kan du sette en tallerken til varme. Dette vil spare mye tid og krefter på moderne husmor.
 En annen bekvemmeligheten av denne enheten er at ingen mat det aldri pryhoryt. I Kontrollpanel, kan du stille inn ønsket tilberedningstid, og dampbåten vil slå seg av automatisk etter denne perioden. Du kan trygt lage middag, og samtidig delta i annen virksomhet.
 I moderne modeller parovarok er en annen svært hendig funksjon som kalles utsatt modus. Du kan legge i morgen dampbåt nødvendige produkter og spør når du bør begynne å forberede en slik en halv time før du kommer hjem fra jobb.  
Mikser og blender. Kjøpe en mikser eller blender kjøp

 Hva er forskjellig fra blender mikser


 Mikser og blender lik i funksjon og i stor grad overlapper hverandre, men på noen måter er en viktig forskjell. Angivelig, trenger ikke å kjøpe, og han og den andre enheten.
 Nært forhold til sine funksjoner, kan du velge hva som passer deg mer.
Mikser og blender. Kjøpe en mikser eller blender kjøp

? Blander - større i størrelse og slagkraftig enhet, er valg av verktøy også høyere enn i blender. I en blender plate inneholder tips for å blande deig (kroker) - i blender ingen. I tillegg består en blander beater krone av to opererer samtidig og i en blender visp bare en.
 Blender, bortsett pisking Corolla har vanligvis to dyser - glass for å blande drinker og en kniv for hakking grønnsaker. Disse dysene er til stede i alle modeller av miksere.
? Miksere er faste (de er satt på bordet i bunnen av koppen delen roterer) eller de som ønsker å holde.
 Blender kommer i to typer: faste og nedsenkbar. I stasjonære blande har bare én dyse - enn hva som er i glassbeholderen.
 Bruk den til å male mat og cocktails churn. Nedsenkbare blender består av et håndtak og rim (Fishtail kniv). Du kan slippe i noen kapasitet.
? På beste blender slipe myk frukt og grønnsaker. Før det, bør de bli kuttet i biter - med hele frukten, vil han mislykkes. Blander i denne forbindelse mer effektiv. Mixer er konstruert for tilberedning av store mengder mat. Blender er fordelaktig fordi den kan brukes til å tilberede små porsjoner, slik som vegetabilsk puré for et lite barn. Matlaging disse matvarene i store mengder upraktisk fordi de trenger å spise umiddelbart etter koking.
? Mikseren har flere funksjoner og takle et stort utvalg av produkter, men erkjente at blenderen er bedre egnet for å blande drinker, matlaging juice og pureer.  
Filter. Fordeler yaytsevarky. Prinsippet om yaytsevarky

 Filter - svært nyttig tilbehør også sparer tid. Det ville virke lett å koke et egg. Imidlertid normal matlaging ofte sprekker skallet, selv om vannet er godt saltet i det hele tatt. Du må også nøyaktig holde styr på tiden. Hvis du ønsker å lage et kokt egg, ikke i en pose, kan spille en avgjørende rolle selv 1 min.
 Dette betyr at i prosessen med å steke egg på den vanlige måte i vert ikke kan uansett hvilke forstyrrelser, er det svært vanskelig. Vi må forlate alt og bare behandle egg. Alle disse små bry vil bidra til å unngå filter.
 Prinsippet om yaytsevarky svært enkle - egg kokt for et par. Hun har til å helle litt vann, og selv om ikke alt vannet vykypyt, slår av enheten. Dermed steketiden (og dermed graden provarennosty egg) avhenger av vann.
 Settet inneholder yaytsevarky spesiell målebeger, som antydet at mengden av vann som er nødvendig for å fremstille egg i en pose eller kul. Over en bolle med vann for eggceller er vanligvis av syv. Bay vann og legge egg, du bare slå maskinen over og ingenting å tenke, som det viser seg automatisk. Så du kan trygt engasjere seg i enhver annen virksomhet, og noen ganger 5-10 min., For eksempel før ankomst av gjester kommer for vertinne bare sin vekt i gull. Til Shell er ikke brutt, blir filteret utstyrt med en nål piercing henne. Det faktum at som et resultat av redusert innenlandsk press på skallet og ikke er sprukket. Dette er et annet stort pluss for dette "hjelper".
 Noen modeller har en spesiell yaytsevarok innsats for matlaging egg for et par. Hvis du ikke ønsker å bruke for mye olje, er denne retten passer perfekt for deg.
 Den meget måte å tilberede egg for et par, men ikke i vann, noe som gjør dem mykere på grunn av vannet gjennom et skall eggeprotein penetrere forskjellige stoffer som gir den styrke.
Яндекс.Метрика