Hvordan velge en kost for et bad. Hva broom nyttig?

 Uunnværlig egenskap besøker russisk bad - en sopelime. Velge det, ser at det ikke var frisk og dusjet. Bladene er pålagt å være grønne og velduftende, stenger - sterke og elastiske, og kost - godt koblet.
 Eik broom - Veldig sterk, zhorstkuvatyy, med brede blader og tykk, så det er vel pumper parene, og blader og grener inneholder en enorm mengde tanniner og eteriske oljer, som er spesielt bra for fet hud. Fra denne broom pohlestuvannya åpne porer, huden er renset og tonet.
 Birch kost - Den mest fleksible, og takket være den harde overflaten forlater det godt ved siden av kroppen, er absorberende svette utgitt. Og i bjørkeblader og knopper inneholder eteriske oljer, vitamin C og provitamin A, så denne kosten kan brukes for smerte og verkende muskler og ledd.
 Lind kost - Et utmerket middel for forkjølelse, som det har diaphoretic og febernedsettende effekter bidrar til raskt å bli kvitt hodepine. I tillegg etterlater lind desinfisere selv purulent betennelse og helbrede sårene.
 Smorodynoviy kost, Givende bjørk og eik styrke, veldig bra for huden og meget aromatisk.
 Gran kost Fortsatt populære. Grener av gran balsam produsere nyttige stoffer, gir utmerket medisinsk massasje.
 Krapivny kost har også unektelig fordeler - kroppen blir umiddelbart en "rosenrød", føler du lett behagelig kribling.
 Eucalyptus kost har unike helbredende egenskaper. Oljen finnes i sitt brev, klarner luftveiene, bidrar med stress, betennelse i muskler, blåmerker, forstuinger og smerter i leddene.
 Nåler einer kost inneholder eteriske oljer, organiske syrer og tanniner, slik at denne kosten har en sterk baktericid virkning, bidrar perfekt med gikt, revmatisme, hevelse og bedre enn andre takle patogener.  
Hvordan velge et håndkle? Care håndkle

 Hovedformålet med håndklær - absorbere fuktighet, men av erfaring, har du sannsynligvis vet at ikke alle stoff takler godt med denne oppgaven. Videre, en type stoff, men forskjellig kvalitet også absorberer fuktighet annerledes.

 Hva er de valgte parametrene håndkle?


 Den mest populære materialet for badehåndklær - frotté. På det vil bli diskutert.
 Terry stoff av bomull, lin og minst - bambus. Kvalitet håndklær avhengig av land - produsenten av materialet, for eksempel beste ansett egyptisk og pakistansk bomull.
 Like viktig er det type garn. Det er enkeltrom, dobbeltrom, og vridd garn zachesannuyu. Sistnevnte absorberer fuktighet bedre.
 Det neste alternativet, som bør vurderes kvalitet håndklær - tetthet. Den tettere håndkleet, jo lengre batterilevetid. Dessverre er tettheten vanligvis ikke angitt på etiketten, fordi den står for grovt å bestemme, basert på vekten av produktet. Altfor lett håndkle, sannsynligvis ikke annerledes kvalitet.
 Husk at en god håndkle størrelse 70 x 140 cm veier ca 05 kg. Ta denne informasjonen som et utgangspunkt for å vurdere kvaliteten på håndklær.
 Heed Forholdet av syntetiske stoffer og naturlige materialer. Jo flere håndkle syntetisk, jo verre det absorberer vann.
 Kvalitet håndkle avhenger lengden på haugen. Det beste alternativet - 5 mm haug. Veldig myke håndklær ser sikkert veldig hyggelig, men mange "Terry" raskt dumpet. Haug lengde på 3-5 cm takle dårlig med fuktighet og etterhvert blir svært vanskelig.
 Imidlertid velge en kvalitet håndkle - er bare halve kampen, må du kompetent omsorg.

 Hvordan ta vare på et håndkle


? Før første gangs bruk av et nytt håndkle på å vaske.
? Første hygieniske grunner. Også, etter vask håndkle blir mykere, fluffy og vil bedre absorbere fuktighet.
? Håndkleet skal jevnlig vaskes på opptil 60 med pulver for farge klær.
? Når du vasker i maskinen ikke utsettes mer enn 800 rpm, eller "Terry" raskt trekke. Tilsett ikke for mye luftkondisjone: det svekker evnen av vevet til å absorbere vann. Det anbefales å bruke air condition med silikon.
? Iron badehåndklær er ikke nødvendigvis - bare spre dem på et tau og tørke naturlig. Hvis du fremdeles føler det er nødvendig, stryke gjennom fuktig klut eller bruke dampmodus. Temperaturen av jern bør ikke overstige 150 ° C.  
Dagligvarebutikk sett. Tips nøysom husmor

 Hvis familien på mat kostnader utgjør en stor del av kostnadene, har du sannsynligvis tenkt på hvordan å spare på produkter, uten skade for helse

 Bedre og sunnere!


 Er det mulig å spare på mat? For riktig ernæring - nøkkelen til helse. Men du kan erstatte dyrere produkter budsjett. Faktisk, mange billige produkter ofte også nyttige og enda mer deilig delikatesser ikke billig
? Gi melk langt liv: at i myke poser er mye billigere. Hvis du ikke har råd til yoghurt, kefir erstatte dem, noe som kan gjøre det samme - med kokt melk og gjære.
? Ikke kjøp paier i bankene. Kjøp en leverpostei og forberede seg.
? Jeg ønsker å behandle familien saltet laks? Lakseslakt er mye billigere enn filet og sylte huset hennes - enkel.
? I stedet for å pakke med hakket sild og silde haug bochkovuyu det passer huset hennes.
? Pulverkaffe er ikke bare dyrere, men også mindre nyttig enn kaffebønner. Male dem og lage mat flavored drikke du kan eie.
? Det enkleste eksempel på spare - pølser og pølse. De koster er ikke billig, men hvor mye kjøtt de vet bare produsenter. Kjøpe kjøtt og forberede den, kan du koker kjøtt og flesk - bake i ovnen.
? Kjøtt virker for dyrt? Delvis erstatte den med kylling, og kjøpe det hele og ikke i deler - så mye mer økonomisk.
? I vinter, ikke rush å kjøpe ferdiglagde pickles - lage surkål eller gulrøtter i koreansk er et blunk.
? Hvis du ikke kan leve uten godteri, oppskrifter raske ozbroysya bakverk. Gresskar pai er billigere og sunnere kake av butikken.
? Prøv å spise mindre poteter og erstatte den med alle slags korn. Forresten, kan korn og også spare: i stedet for rask matlaging havregryn kjøpe vanlig havregryn. Frokostblandinger, mel, pasta, er sukker bedre å kjøpe i store pakker - så mye billigere.
? For lagring av mel og korn best egnet lin poser. Før du fyller i disse produktene, kok dem i en løsning av salt - så det vil være mindre sannsynlig å rumpe zavedutsya bugs skadedyr.
 Hemmeligheter forsvarlig oppbevaring
 Lær hvordan du kan spare på produkter - det er betyr å lære hvordan du skal lagre. Tenk hvor mye penger du kaster i søpla sammen med zaplesnevevshym brød, poteter og svak bortskjemt kjøtt! La oss redde, holde produkter.
? Holde maten i kjøleskapet, slik at det ikke zaplisnyaviye. Hvis du holder den i brødkurver, lagt der eple - så brødet vil sakte stivne.
? Ferskt kjøtt kan oppbevares i kjøleskap i inntil fire dager. Hvis du planlegger å lage mat i morgen eller dagen etter - vaske den deler oversettelser og løkringer.
? Fersk fisk kan spare et par dager hvis den plasseres i en beholder med is.
? Før fryse ferskt kjøtt og fisk, for å ikke polinuysya behandle disse matvarene: fisk, rent, og kjøtt - vask og kutt i biter. Hver porsjon bør sette en plastpose. Husk: re-fryse fisken kan ikke!
? For lagring av ost og pølse Bruk plastfolie som skal byttes hver gang får vi produktet fra kjøleskapet. Å kutte pølse zasыhal ikke, satte den på en skive sitron eller gulrot.
? Ikke oppbevar olje i kjernemelk med et gjennomsiktig deksel, slik at det raskt oksiderer.

 Husholdning kjemikalier: lett å finne en erstatning!


 Hvis du ønsker å gjøre huset ditt er rent og trygt, prøv å bruke naturlige midler.


 Hva vi erstatter?

 Hvordan du bytter? Renere retter

 Varmt såpe løsning av natron


 Bleach Klær

 Soda


 Spotter

 Sitronsaft, sitronsyre


 Renere toaletter

 En blanding av natron og eddik


 Luftrenser

 Naturlige eteriske oljer som selges i apotek


 Universal rengjøringsmiddel

 Varmt såpeløsning


 Polyrole

 1. maisstivelse
 2. Joan Silver Napkin
 3. teskje olivenolje en halv kopp sitronsaft +


 Teppe renere

 1. Pasta med natron mineralvann
 2. Cornstarch


 Væske for vask av vinduer

 1. To spiseskjeer med eddik i et glass vann
 2. Sitronsaft
 3. Bare varmt vann


 Sredstvodlya avkalking

 Ukskus


 Renere rør

 En halv kopp natron og en halv kopp eddik som en halvtime bør helle kokende vann


 Renere VVS

 1. Skjær rå poteter
 2. Sennep pulver  
Vi fjerner toalettet. Tips for rengjøring toalett

? Rengjøring toaletter logiske å starte med rengjøring av toalett. For å begynne, hell i det litt desinfiserende eller utvannet tea tree olje (det hjelper også å holde rene børster). Mens han vidmokaye, nyte en rensende bad.
? Hvis du tilfeldigvis fant bygningen uegnet for konsum eierandel, for eksempel en glemt åpen flaske etter måltidet, ikke rush å kaste den. Toalettet skal skinne som nye, rene om det har forvitret drikke. Hell væsken og la stå i ca en time, skyll - kalk med en gang.
? Ingen flekker i toalettet
 På toalettet var alltid rent og toalett ikke synes disse fryktelig sorte striper på overflaten helle en halv kopp eddik og la over natten.
? Bestemors hemmelige
 Toalett oppstå dersom natt å kaste ham noen tabletter for rengjøring proteser i morgen bare flush.
? Blending toalett
 Forberede rensing lim, og legger litt vann til de hjelp av butikken, brun eller drikke brus, eller en blanding av boraks og sitronsaft. Børster fordelingen på overflaten, la det sitte i et par timer og så ren.
? Får å vaske toalettet, ta vare på sin egen hygiene. Sette
 Gummihansker og vær mer ren klut, suge dem etter bruk desinfeksjonsmiddel (for eksempel blekemiddel) eller kaste.
? Ikke bland rengjørings toaletter - de kan identifisere giftige eller eksplosive gasser selv om du bryr deg om miljøet, bruker eddik.
? Fersk hver dag
 Hvis toalettet for å vaske hver dag og rense hans toalett børster, vil det alltid være ren. Spesialenhet med desinfeksjonsmiddel, vaskemiddel og deodorant substans suspendert under toalettet rim, lettere rengjøring - det vil fungere med alle avløpsvannet.
? Dufter Bath
 Å raskt gjøre luftrenser, spray, hell i 100 ml varmt vann og legge til 10 dråper eterisk olje av oransje blomster
 trær. Den har en søt lukt og har en avslappende effekt.
? Fra dårlig lukt på badet og lindre betent avlyst kamp. En behagelig aroma vil luftrenser.
? Perfekt verktøy
 Luktfjerningsmiddel kan gjøres uavhengig av hverandre. Bland banken peppermynte og nellik eller strø litt natron i en liten kopp eller bolle.
? Kvitte seg med skitt på trange steder glassvarer hjelp pimpstein. Dypp en brikke og gni flekken. Men ikke bruk den for rengjøring emalje, plast og glassfiber.
? Raskt slå friskhet av toalettet vil virkelig magisk betyr Alka Seltzer. Kast i et par toalett tabletter, vente 20 minutter og ren (ikke bruk børster med metallbust, de kan forlate riper). Skyll. Ikke glem å lukke lokket for å hindre at vann rozbryzkuvavsya.
? Vann besparelser
 Toalettskålen med vann besparende system vil tillate deg å spare en liter vann hver spyling.  
Яндекс.Метрика