Omsorg for et kjøleskap. Care Tips for kjøleskap

 Hvordan å behandle et kjøleskap. Hint og tips

? Å fjerne is raskt i fryseren


 Deaktivering kjøleskapet for tining og vask, sette inn noen plater av varmt, men ikke kokende vann - det vil fremskynde hele prosessen. Tresleiv eller slikkepott spesiell plast (ofte inkludert) skrape is. Fjern flekker med en løsning av natron, deretter vaske det av med rent vann.
 Før du inkluderer kjøleskap, tørk den godt, så høy luftfuktighet inne snart namerzaye "pels", og derfor har fortsatt å gjenta tiningen.

? Slik fjerner fra kjøleskapet graffiti


 Ferske bilder eller inskripsjoner laget av markører på kjøleskapet (eller andre møbler), kan du prøve å fjerne med en fuktig klut. Hvis sviktet, bruker etylalkohol (vodka, cologne). Så hvordan skal skylle overflaten.

? Hvordan fjerne kjøleskapsdøren fingeravtrykk, etiketter og klistremerker


 På døren og lokk i rustfritt stål er ofte igjen fingeravtrykk. De er lett å tørke med et papirhåndkle dyppet i babyolje. Bare fjerne lim fra etiketter og klistremerker.

? Hvor er det beste stedet kjøleskap


 Kjøleskap beste vil føle seg veldig kul del av kjøkkenet, vekk fra direkte sollys, plater, batterier og andre varmeapparater. Pass på at mellom bakveggen og veggen fritt sirkulerende luft. Ikke glem å jevnlig tørke støvet fra baksiden - arbeid - av kjøle skap.

? Hvordan fjerne vond lukt i kjøleskapet?


 I kjøleskapet vil ikke ubehagelig lukt da satt i en kopp natron og endre det en gang i måneden. Fjerne lukt innvendig volum vil også natron løsning (1: 7) eller vanilje essens. Tørk dem vegger og hyller.

? Spar energi


 Kjøleskap høyere klasse energieffektivitet (A eller B), til tross for den relativt høye kostnader, kan spare mye penger. Alltid sørge for at det er forsvarlig lukket dør.

? Den tettere jo bedre


 Jo mer åpne kjøleskapdøren, jo mer varme penetrerer og dermed forbruke mer strøm. Til døren ikke er dannet mold, periodevis rengjøre den med eddik.

? Ren kjøleskap


 Hold rå mat atskilt fra klar til å spise. Dette vil redusere risikoen for at maten vil bli bortskjemt. Sylnopahnuschye produkter prøver å pakke så mye som mulig tight og holde dem borte fra melk - sistnevnte er svært følsomme for lukt. Zavalyavshyysya nedkjølt salat kan akselerere forverring av andre produkter.  
Hvordan ta vare på gryter og panner

? Hvordan ta vare på støpejern produkter
 Vask aldri produkter av jern i oppvaskmaskinen. Vaske dem for hånd, tørre å unngå rust, tørk med et lite antall av vegetabilsk olje.
? Hvordan å se etter produkter med slippbelegg
 Før første gangs bruk panne med nonstick bør vaske og tørk, dekke pannen for herding antent på svak varme med litt vegetabilsk olje, så vaske det igjen. Bruk alltid en spesiell svamp. Bruker aldri å fjerne mat skrubb eller sandpapir.
? Hvordan ta vare på kobber panner
 Kobber pans bedre vaske i varmt vann med oppvaskmiddel. De må være ren samt messingprodukter. Etter rengjøring, skyll ordentlig.
? Hvordan beskytte emalje
 Emaljert panne er best vaskes i varmt vann med oppløst flytende vaskemiddel og deretter bare tørke bort. Hvis du ikke gjør det, fordi det er dannet etter tørking hvite plakk og mat kan være brent pinne. Hvis du tilfeldigvis å suge pannen, deretter vaske henne nylon svamp. Spor av den gamle emalje kan bli kvitt prokyp'yatyvshy i pannen litt vaskemiddel. Sørg for å skylle pannen.
? Hvordan du rengjør rustfritt stål panner
 Kasserolle i rustfritt stål kan rengjøres manuelt eller i en oppvaskmaskin. Over tid, kan overflaten danner plakk regnbue og brune flekker. Bli kvitt denne spesielle verktøyet vil hjelpe.
 Kok i 10 minutter ble vann med vaskemiddel (pulver 1 ts til 1 liter vann). Denne prosedyren vil fjerne rester og brent mat. Skyll formen godt.
? Hvordan man skal oppnå glans av kobber og messing produkter
 Sitronskiver, stenket med natron, lage zablyschaty kobber og messing produkter. Tørk deretter med en myk klut. Skyll med vann og tørk. Å rengjøre kobber kan bruke sitron og salt.
? Hvordan fjerne den patina på kobber og messing
 Grønn-holubuvate film (patina) dannet senere på kobber og messing, kan du fjerne verktøyet fra rust. Påfør litt konvensjonelt kjemisk børste og gni forsiktig på overflaten av en metall svamp, deretter polish.
? Til potten matlaging
 Før matlaging i den nye potten, bør det temperament. Etter bruk, tørk av med en fuktig klut, ikke ren pensel potten, eller til den indre overflate blir ripete dårlig stick mat. Når rust bowler bør vaske og re-herde.
? Tid for herding
 Godt herdet med nonstick potter ikke krever en grundig rengjøring og år tjene trofast eier. Riktig sesong bowler så. Vask potten og sette på bålet for å varme opp til en dråpe vann på overflaten ikke vil flytte, og overflaten ikke mørkere. Servietter, sesam oljet (sezamovыm) olje, tørk innsiden av potten, deretter en annen 15 minutter holder den på svak varme og kjølig. Før matlaging prosedyre igjen.
? Hvordan bli kvitt svarte flekker på aluminium kokekar?
 Ikke engang prøve å aluminium kokekar kan vaskes i oppvaskmaskin! Å kvitte seg med svarte flekker på den indre overflaten, kok det noe surt, sterk avkok av rabarbra, sitron eller sitronsyreløsning. Skyll. Aluminium kokekar med hardt anodisert belegg lett vasket med varmt vann og flekker fjernes fra det skrubb.
? Hvordan du rengjør kobber og messing kjøkkenutstyr?
 Kobber og messing ware vaske hendene med en myk klut i varmt såpevann, og spolosnuvshy, tørk av. Påfør litt spesiell pasta og når det tørker, buff overflaten til å skinne. Å bekjempe komplekse patcher holde kobber eller messing svamp. Sammen med polering lime det hjelper beseire nesten enhver forurensning. Men så ofte å ta oppvasken er ikke anbefalt - myke metaller rengjøres til samme prosedyre for rengjøring skitne og hardt.
? Hvordan ta vare på keramiske
 Hvis de første keramiske retter bløt i varmt vann med litt vaskemiddel, vask det er ikke vanskelig selv myk nylon svamp.
? Rett ting
 Disse potter er laget av karbonstål. Med de nye produkter, er det nødvendig å fjerne den fra fabrikken fett. For denne første brønnen rengjøre innsiden og utsiden, ved hjelp av et metall svamp og vaskemiddel. Deretter fyller potten med vann og koker så lenge som motorolje ikke danner en regnbue film på vannoverflaten. Igjen vaske potten og kan gå videre til sin herding.  
Hvordan velge sengetøy?

 Når ellers kan du slappe av og sove mye, om ikke i de lange nyttårshelgen? Fremfor alt, sengen var behagelig og bo i ga det helse enn ubavlyalo det. Vi viser deg hvordan du skal velge en pute, teppe og sengetøy - viktige komponenter av god søvn!

 Hvordan velge en pute? Kjæresten pad


 Velge riktig pute vil støtte hodet og cervical ryggraden, slik at du kan riktig slappe av og hvile godt. I å velge vår test vil hjelpe deg. Men bortsett fra størrelse puter like viktig å ta hensyn til sin filler.
 Gåsedun - Pustende, veldig myk filler stand lenge å holde varmen. Imidlertid ned - et ideelt miljø for utvikling av støvmidd og mugg. Produsenter av høyeste kvalitet puter på det og være spesielt oppmerksom på å bruke stoff som er motstandsdyktige mot midd. Billige puter vi anbefaler lufting i solen eller i kulden.
 Saueull - Vanntett filler pute som gjør det mulig å vare i 10 år. Imidlertid kan saueull forårsake allergier og krever regelmessig rengjøring. Disse putene overdrevent akkumulerer varme og ikke egnet til de som liker å sove med en følelse av coolness.
 Syntetisk filler hollofayber - Myk, lett, pustende, hypoallergenic materiale. Laget av god gjenopptar sin pute skjema.
 Bokhvete skrog, Humle kjegler, skjell riskorn eller tørket gress - ikke forårsake allergi, naturlige fyllstoffer, der puter i stand til å gjenta konturene av hodet og massere huden. Men mangelen på puter som levetiden til omtrent to år. I tillegg rasling, publisert med hver bevegelse, kan hindre søvn spesielt følsomme personer.
 Naturlig latex - Den mest holdbare filler. Pute ham i stand til å tjene omtrent 20 år, gjenværende smidig, og samtidig myk.

 Vår test


 Hvilken pose er riktig for deg?


 Visste du at du må velge en pute, spesielt med tanke på form av nakken? Så europeere, har fokus på den autoritative meningen fra den franske osteopat Jean Delre lenge fulgt denne algoritmen. Å avgjøre hvilke danne tilbake på deg, så gi preferanse til en passende pute, utføre en enkel test. Stå opp, rette ryggen, løfte hodet, se fremover og obmatsayte hånd basis halsen.
? I nærvær av en liten konkavitet på basis av halsen, og dette er den mest vanlige form, at man vil være mest behagelig å sove på puter gjennomsnittlig størrelse og gjennomsnittlig tykkelse.
? Mye det samme konkaviteten på grunnlag av ryggen indikerer at eierne av dette skjemaet bør velge en høy og tykke puter. Den samme brede og kan anbefale til folk.
? Dersom grunnlaget halsen vil nesten flat, så du trenger å ta hensyn til de små puter.
? Husk at noen pute å venne seg om tre netter.

 Hvordan velge et teppe? Til varmet teppe


 Nå velger vi et teppe. Smak og farge, som de sier, ingen venner, men sier i dette tilfellet mister sin mening. For kvalitets vinter tepper setter vi frem de samme krav: det materialet som det er gjort, er å holde varmen absorbere fuktighet og være pustende. Når denne funksjonen er godt egnet følgende alternativer.
 Dyne lys, absorberer svette og pustende, men raskt dempe og kan utløse allergiske reaksjoner. Dyner er av to typer: vattert og kassett. I vattert ned fordeles og prostrachyvaetsya lappeteppe firkanter. I den første kassetten prostrachyvaetsya teppe, og hver boks er fylt med dun. Dette alternativet er bedre som lo fordeles jevnere. Livet dyne - 15-20 år.
 Tepper perfekt absorberer fuktighet raskt forvitret fra det, og lindrer muskelspenninger, har antistatisk effekt. Ulempen med dette er at et teppe av ull som fluff, kan forårsake allergier. Den vil vare i ca 15 år.
 Syntetisk dyne ikke forårsaker allergi, men kan akkumulere statisk elektrisitet. Som fyllstoff brukes forskjellige typer fibre. Den beste ansett tinsuleyt og hollofayber - en ny generasjon av mykt, lett og godt beholde varme syntetiske materialer.
 Bomull teppe som mais, bambus eller kokos, svært miljøvennlig. Behandlet gels basert på aloe eller kokosmelk, tepper avgir en behagelig duft og har antiseptiske egenskaper.

 Hvordan velge sengetøy? Sengetøy min favoritt


 Farge og mønster Sengetøy absolutt bør tilfredstille de som sover på det, men mer viktig å velge den mest behagelig stoff for en titt. Nå kan du finne sengetøy med nesten ethvert materiale. Det er også varianter av blandingstekstiler.
 Len har mange fordeler Han varmer den kalde årstiden, og gir en behagelig kjølighet i et varmt rom. Dette stoffet absorberer raskt og fordamper fuktighet. Dessverre, for de som foretrekker strykes ark, betyr lin passer ikke, det er veldig krøllete. I tillegg, er lin senger ganske dyrt.
 Silke undertøy veldig hyggelig, men det er så glatt at sove godt det er langt fra alle. Så det er et spørsmål om smak.
 Jersey krever minst vedlikehold. Vanligvis dette stoff laget av bomull, men det ser ut som jersey. Den største fordelen med lin jersey er at den ikke trenger stryking.
 Sateng - Skinnende og glatt stoff, som er fremstilt av tvunnet spesielt bomull og syntetiske fibre.
 Jacquard sengetøy har en grovere tekstur forhold, som for eksempel sateng. Men Jacquard annen rikdom som gjennom komplekse veving av stoff skapt vakre effutførelser.
 Percale - En bomullsstoff med garn nekruchenyh økt styrke. Perkal bedding er som stivet, fordi strukturen av det materiale som papir.
 Hvilket stoff er lin, velger du, lytte til dine følelser og kroppen din bare forteller deg hvor tøyet ham behagelig og koselig.

 Hvordan velge et mønster og farge sengetøy?


 Å gå raskt i dvale, skal vi ikke forstyrre ekstra lys, lyd, og sikkert irriterende farge sengetøy. Derfor, de som har problemer med å sove, kan gi råd forlate sengetøy med altfor lyse bilder. Ikke for ingenting er i helsevesenet bruk linen beroligende farger: hvit, blå, farge nekrashennoho lin.
 Også, ikke kjøpe sengetøy for stramt som dette - et tegn på at brukt i produksjon av lav kvalitet fargestoffer. Men dette betyr ikke gjelde Jacquard stoff, tett tekstur.
 Og, selvfølgelig, sengetøy bør ikke svekkes. Men for å forstå butikken, så det vil vise seg i løpet av vaske umulig. For å unngå feil i å velge klær ha foretrukket en bevist produsenter og lytte til råd fra selger.
 Forfatter: Irina Zielinska  
Яндекс.Метрика