Riktig belysning i huset

 Hvordan du rengjør en lysekrone?
 Lysekroner intrikate former kan rengjøres med gin, belagt med en myk klut - de skinner igjen.
 Fantastiske verden
 Bright tak, vegger og møbler reflektere og forsterke lyset. Bruk svetorasseyvatel å belyse et stort rom.
 Hvordan fjerne smuss fra lampeskjerm?
 Smuss fra lampeskjerm kan fjernes med en svamp til å tørke rengjøring. Bruk den som et viskelær (i stedet for vann) ved rengjøring papir og limt nyanser.
 Lampeskjerm i openwork
 Glass og plast lampeskjermer må rengjøres jevnlig, og om nødvendig, vask med en myk klut og vaskemiddel. Hvis lampeskjerm laget av pergament papir eller bruk metelochkoy støv. Du kan støvsuge lampeskjermer med raffia, halm eller tynn vakuum saken.
 Riktig plassering belysning
 Plassere lysene der de virkelig trengs. Bruk som vegglamper og bordlamper aksenter når sy eller lese. Hvis lyset er for lyst, lampeskjerm dekselet.
 Glass baller
 Rengjør glassdekselet og bunnen lys vask væske eller varmt vann med oppløst ammoniakk. De bør ikke være elektriske koblinger, slik at de får lov til å dukke. De kan ganske enkelt tørkes av med en svamp dyppet i såpevann og tørk.
 Ren klut
 Vtershy støv med en myk børste med skygge, ta en svamp til å tørke rengjøring. Bruk den som et viskelær ved rengjøring lin nyanser.
 Et annet bilde
 Det skaper en spesiell atmosfære tabletop, vegg, gulv og skjulte lys. For en mykere diffust lys og redusere strømbruk matt pære.
 Ren krystall lysekrone
 Først, koble den fra stikkontakten, deretter Fukt et stykke semsket skinn. Skyll krystall stykke og kroppen tørke med en tørr klut. Hvis skitt mye, klar krystall og suge i en løsning av varmt vann, 15 spiseskjeer med eddik og en dråpe oppvaskmiddel. Skyll under rennende vann og poler med en myk klut.
 Ideelle folder
 Støv med folder lampeskjerm fjerne liten børste av middels hardhet. Bare handle når du rengjør pyntegjenstander og antikviteter.  
Omsorg for klær. Hvordan ta vare på ulike typer vev?

 Atsetatnoe fiber
 Atsetatnoe fiber brukes til å lage sateng, taffeta, brokade og fôr stoff. Vi anbefaler vask i varmt vann i sparing modus. Du trenger ikke å presse og slag bedre varmt strykejern.
 Akryl fiber
 Ofte brukt som et alternativ til ull. Produkter laget av akryl vaskes i varmt vann modus for syntetisk ved lave turtall. I siste skylling, legge air condition for å fjerne statisk elektrisitet. Ikke klem, stryke moderat varmt jern neparovyh. Strekke litt våt og spredt ut til tørk.
 Angora
 Håndvask anbefales, som for noen hår. Til punktet ikke er misfarget i vask, legg den i en plastpose i kjøleskapet, hvis mulig.
 Hvordan slette gamle kniplinger
 Vask for hånd i vann med et mildt vaskemiddel og tørk på et håndkle outspread. Hvis produktet er svært verdifull, ta kontakt med en profesjonell.
 Hvordan ta vare på brokade
 Brocade - en tung hardt stoff som brukes for møbeltrekk og stoppede møbler produksjon. Expose bare renses og strykes på vrangen varmt strykejern.
 Hvordan ta vare på sy engelsk
 Ta vare på dem, avhengig av hvilken type stoff og instruksjonene på etikettene. Vask helst for hånd; Vaskes for å sette en pose med musselin.
 Bomull
 Vask samt produkter laget av bomull. Bleach er anbefalt å legge ved første vask. Skyll.
 Hvordan ta vare på kashmir
 Kasjmir kan vaskes for hånd eller tørr ren emnet - valget er ditt. Noen modige gni den inn i maskinen i samme modus som normalt hår. Men uansett hva alternativ du velger, sørg for å følge den samme regelen. I manuell vask, bruk mild såpe og kaldt vann, men aldri skru. Bruk ikke luftkondisjoneringsanlegget, eller stoff zib'yetsya.
 Chenille
 Vask avhengig av type stoff eller henvise til renseri.
 Hvordan ta vare på chiffon
 Vask avhengig av type fiber eller utsett renseri. Ikke vri. Jern varmt strykejern, ikke prosushuyuchy.
 Hvordan ta vare på chintz
 Ideelt utsette ting med chintz renseri, men hvis du gjør det ofte glans kan forsvinne.
 Hvordan vaske artikler med vylveta
 Bruk for syntetiske stoffer på minimum hastighet for ikke å skade den bunken. Bukser bør slå ut før vask innsiden ut. Iron innsiden ut dampstrykejern, uten å vente på tørre klær og hår børste.
 Hvordan vaske Cotton
 Det finnes mange typer tekstiler fra bomull. Produkter kan vaskes i maskin, men ved temperaturer over 40 ° C, ellers polynyayut de eller deformert. Iron dampstrykejern, uten å vente på tørre klær. Vær forsiktig med instruksjonene på etikettene, ikke overstige temperatur og dose av vaskemiddel, ellers ting posereyut. Ikke legg for mye i vaskemaskinen.

 Hvordan vaske artikler med crepe de chine
 Vask for hånd, avhengig av hvilken type stoff, vaske i kaldt vann. Deretter laster du ned et stoff roll og klem ut overflødig vann. Forsiktig klapp varmt strykejern.
 Kamchatnoe lerret (Damaskus)
 Denne type stoff som ofte brukes til å lage duker. Vask avhengig av typen av fiber. Store og tunge produkter bedre eksponere renseri.
 Denim (denim)
 Hvis dette ikke er den tidligere krymping denim, vasket i kaldt vann. Slå alltid ut innsiden ut og rydde separat fra andre klær for å unngå misfarging. Bruk dampstrykejern oppvarmet til middels eller høy temperatur, og overflaten, ting er ikke tørr ennå.
 Zlastan / lycra
 Vaskes i maskin på lav temperatur i sparing modus eller manuelt i varmt vann. Så du skylle og forsiktig presse gjennom håndklær. Ikke tørk i tørketrommel trommel.
 Felt / flanell / gabardin
 Bare renseri.
 Crepe Georg
 Naturlige stoffer som bomull, silke og ull, er det bedre å eksponere renseri. Produksjon av syntetiske stoffer kan vaskes, avhengig av typen av fiber.
 Den stripete eller rutete stoff papir
 Første sjekk fargeekthet og deretter vaske avhengig av type fiber. Iron våt dampstrykejern.
 Polushelk
 Denne type ledning stoff Vask avhengig av type fiber eller utsett renseri.
 Jersey
 Vask avhengig av type fiber eller utsett renseri. Trykk forsiktig med tørr og nedbrutt. Stryke dampstrykejern innsiden ut.
 Hvordan å vaske blonder
 Lag en kniplinger produkter i en pose eller putevar muslynovыy og vaske avhengig av hvilken type fiber myke syntetiske midler. Våt jern innsiden ut.
 Hvordan å vaske lin produkter
 Hvis det nemnuscheysya behandling anbefales å utsette renseri. Sengetøy kan vaskes i varmt vann og vri ut. Deretter henger til tørk og fuktig selv proprasuyte innsiden ut varm damp jern. Hvis du foretrekker crunchy vev kan noen ganger sin stivelse.
 Hvordan å vaske mohair
 Det anbefales å vaske for hånd, og i utgangspunktet den samme omsorg som for ull.
 Moiré
 Vi anbefaler rens, ikke stryke dampstrykejern.
 Muslin
 Vi anbefaler håndvask i varmt vann. Produkter skal ikke presse, bare spredt ut til tørk. Våt jern på middels temperatur.
 Nubuck
 Rengjøring produkter med nubuck kalv skinn og ikke krever bruk av en børste - shampoo for semsket skinn og børster kan skade håret.
 Nylon / polyamid
 Denne brannbestandig materiale bør vaskes for hånd i varmt vann i en vaskemaskin eller en delikat modus med tillegg av luftkondisjonering for å redusere mengden av statisk elektrisitet. Skyll i kaldt vann, vri forsiktig og tørk i en tørketrommel. Om nødvendig proprasuyte varmt strykejern. Vask fargene som vev lett absorbere maling. Ikke bleke og ikke holde i direkte sollys og varme kilder.
 Percale
 Percale - ren eller med tillegg av bomull, som ofte brukes for å gjøre linen. Vask avhengig av typen av fiber.
 Polyester / trevyra
 Vask som noen syntetiske, kort sentrifugering og bruk av klimaanlegget. Om nødvendig, ble tørket i en tørketrommel. Produkter i folden bedre vask for hånd og tørket i friluft.
 Poplin
 Vaske eller rense denne tette veve stoff (silke, bomull eller viskose) bør være basert på den type fiber.
 PVC (polyvinylklorid)
 Ta en svamp og tørk forsiktig flekker ved hjelp av fortynnet vaskemiddel. Om nødvendig, vaske for hånd i varmt vann som mulig for å tørke ute på klessnoren. PVC smelter ved oppvarming, så ikke prøv å klappe ham eller renses.

 Hvordan å vaske satin
 Vask avhengig av hvilken type stoff (silke, h / b, polyester, acetat eller polyamid). Iron innsiden ut våt tørke helt. Noen store og tunge produkter bedre å gi til renseri.
 Shantunh
 Vask denne silke stoff nødvendig, avhengig av hvilken type stoff (silke, acetat eller nylon).
 Hvordan ta vare på saueskinn
 Sette en beskyttende spray for å unngå forurensning og drift i vanlig tørr rengjøringsmidler. Små områder kan håndtere omsorg semsket skinn, men først sjekke ytelsen på et lite synlig sted. Husk å fjerne spor av sjampo log side. Tepperens er best overlatt til fagfolk.
 Hvordan vaske silke produkter
 De fleste av produktene kan renses bare tørr. Hvis haken, bruk en mild såpe og lunkent vann. Biologiske vaskemidler, oppvarming og soda er skadelig for fiber, samt vridning og friksjon. Når du legger balsam skylling og vri tørt håndkle for å bli kvitt overflødig vann.
 Semsket skinn. Care semsket
 Ta vanntett spray (først sjekke dens effekt på området ubemerket) og gjelder for nye eller nylig rengjort semsket overflate - så du beskytte den mot zalosnenyya. En skitten semsket blot med ren fuktig klut og tørke naturlig. Mest ren semsket metall stålbørste. Kampen mot de vanskeligste flekker og gi bedre fargeendring spesialist.
 Stoff Print
 Polyester silke oppfordres til å utsette bare renseri og stryke innsiden ut.
 Hvordan vaske håndklær
 Vi anbefaler maskinvask; mørk vask separat fra lys, samt bomull. Når du vasker servietter i siste skylling, legge klimaanlegg. Bløt over natten stramme sekk håndklær, og legger tøymykner, deretter vaske bilen med tillegg av store mengder vaskemiddel. Tørk i en tørketrommel. Bruke tøymykner i hver tredje vask som håndklær var myk og luftig.
 Hvordan vaske gardiner?
 Kjemisk rensing anbefales, i det minste håndvask, avhengig av typen av fiber (h / b, polyamid, viskose). Myk bomull tyll kan stivne litt for å tilføre volum. Nylon og viskose kan stivne ved hjelp av gummi arabicum (selges i butikker som selger helseprodukter).
 Tweed / velur
 Produkter fra disse vev anbefales å eksponere bare renseri. Velour vanligvis klapp på ryggen litt varmt strykejern.
 Fløyel. Hvordan å se etter produkter laget av fløyel
 Omsorg for ham å avhengig av type stoff (silke, bomull eller kunstig fløyel) eller utsatt for tørke rengjøring. Når du tørker anbefales å riste. Hoper tilbake på plass når den rengjøres med en myk klut eller en spesiell børste. Unødvendige folder kan vidparyty. Stryke den myke vev hoper ned.
 Viskose
 Også kjent som viskoserayon. Vask i kaldt eller litt varmt vann. Ikke i noe tilfelle bør ikke presse, bare riste ting. Mens våte klær, proprasuyte det litt oppvarmet dampstrykejern.
 Vayella
 Dette tynn gjennomsiktig stoff kan vaskes for hånd i vann ved romtemperatur. Forsiktig klem eller pakk i et håndkle for å bli kvitt overflødig vann. Mens våte klær, proprasovuyte sin jern innsiden ut.
 Hvordan vaske ull klær. Omsorg for håret
 Vask for hånd, ikke zamachivaya i varmt vann med mild spesialverktøy. Ikke klem og ikke skru. Tørr, rozstelyvshy mellom to håndklær og utretting for å gi den ønskede form. Ikke tørk i tørketrommel trommel. Hvis angitt på etikettene, kan vaskes i maskin i en spesiell modus for ull.  
Яндекс.Метрика