Hvordan du kan redusere hemoglobin i blodet?
 Hemoglobin - ganske komplisert i konstruksjon jern-inneholdende protein som er funnet i humant blod. Protein som er involvert i transport av oksygen til alle organer i menneskekroppen. Mangel på oksygen dårlig påvirker den generelle trivsel, og arbeid på alle systemer. Som økte og reduserte nivåer av hemoglobin i blodet er en trussel mot helse. Det normale nivået av hemoglobin i blodet til menn, kvinner og barn, og er preget:
 barn - 120-140 gram per liter blod;
 kvinner - 120-150 gram per liter blod;
 menn - 130-170 gram per liter blod.
 Høye hemoglobinnivå kan utgjøre en fare for helse, som økt blod viskositet, noe som kan føre til dannelse av en blodpropp (trombe). Hvis blodpropp med blodstrømmen faller inn noen kroppen kan oppstå hjerteinfarkt eller hjerneslag.
 Årsaker til økt hemoglobin kan være:
 lungeinsuffisiens;
 kreft;
 høyt innhold i kroppen av B-vitaminer;
 dårlig permeabilitet i tarmen;
 diabetes.
 Imidlertid er forhøyede nivåer av hemoglobin også folk som bor i fjellområdene (fjell beboere i kroppen kompenserer dermed for mangel på oksygen i kroppen), løpere troebortsev, skiløpere piloter.
 Hvis du befinner deg i følgende symptomer, kan det være et signal om økte nivåer av hemoglobin i blodet:
 blekt ansikt og kropp;
 tap av appetitt;
 problemer med vannlating;
 døsighet;
 synsproblemer;
 tretthet.
 Ikke i noe tilfelle bør ikke selvmedisinering, sørg for å konsultere legen din. Det vil henvise deg til en blodprøve, og hvis diagnosen er bekreftet, vil legen skrive deg de nødvendige forberedelser til lavere hemoglobin. Dessuten vil du trenge en anmeldelse av kostholdet ditt. Til å begynne med sine meny matvarer som inneholder mye jern:
 smør;
 rødt kjøtt, lever;
 søtsaker;
 røkt;
 solbær, frukt og grønnsaker i rød;
 frokostblandinger.
 Skriv inn i ditt daglige kosthold sjømat, fisk, kylling, bønner. Spis mer meieriprodukter, spesielt ost nyttig. Drikk rikelig med væske (minst 2-3 liter per dag) til tynne blodet. Meget nyttig i en periode tang. Fisk er viktig for hemoglobin økt, da den inneholder fettsyrer som er utmerket blodfortynnende og styrker veggene i blodårene. Grønnsaker spise rå eller kokt, spiser mye surkål. Med grønnsaker kan du spise bare sitron.
 Veldig effektivt som ved lav og ved høye nivåer av hemoglobin er velkommen mumie. Shilajit fører raskt hemoglobin til det normale. Ta en tablett om kvelden i ti dager. Så ta en pause i fem dager, deretter gjenta ti kurs. Vær oppmerksom på at i løpet av resepsjonen mumien er noen detaljer:
 1.  Du kan ikke ta beroligende medisiner og sovetabletter.
   Du må avstå fra alkohol.
   Sørg for å starte øvelsen. 15 minutter med trening i morgen vil gjøre jobben. Ideelt sett, hvis du starter i morgen kjører, er hjernen mettet med oksygen og hemoglobinnivå raskere tilbake til normale verdier.
   Redusere nivået av hemoglobin i blodet igler hjelp. Et par kurs Hirudotherapy hjelpe deg føre en normal hemoglobin i seks måneder.
   Når hemoglobin går tilbake til normal, ikke slutte å spille sport. Så vil du holde kroppen i god form, og alle systemer og organer vil fungere bedre enn før.  
Som marinerte grillspyd av lam?
 Hvis bare én nevne ordet "grill" i hodet mitt er det en deilig aroma, rikt flavored krydder deilig kjøtt tilberedt på en brann i en morsom venner! Blant de mange fans av kebab de med mange typer retter foretrekker lam kebab, og dermed gi en rettferdig hyllest til sin deilige rikdom og foredling av smak. Faktisk, til tross for enkelhet av matlaging skikkelig marinert fårekjøtt shashlik sin smak er i stand til å erobre magen "den mest krevende gourmet! Den viktigste forutsetningen for matlaging deilige lam Kebab - er det riktige valget av papirmasse. For denne retten ville være den beste lam, jo ​​bedre - tre lam fordi det er mer magre og tøffe sener uten. Når du kjøper ta hensyn til lukten av produktet - det skal være frisk og ikke føre til at du ubehag. Hvis kjøttet er fortsatt presentere overflødig fett, skjær dem fra massen og begynne å kutte, skjære biter av medium størrelse (ca 4 til 5 cm) og ikke glemme å fjerne senen. Kjøtt klar? Det er på tide å takle marinaden!
 Oppskrifter kebab marinade for lam
 Antall oppskrift marinade til lam kebab, kanskje i direkte forhold til antall artister gjør det. Tross alt, er enhver artist prøver å gjøre oppskriften absolutt noe, hell kombinere rikdom av fancy kulinariske ferdigheter. Det er derfor hver kebab - sine egne, individuelle smak og aroma!
 Den klassiske oppskriften marinade for lam
 1 kg filet du trenger:
 store løk - 5 stk;.
 sitron - 1/2 stykker;
 finhakket grønn koriander - 3. skjeer;
 . Salt - 1 ts ss (toppet);
 . sukker - 1 t-skje;
 bakken sort pepper - 20 nøtter;
 koriander - 10 grains
 Skjær løk ringer, og deretter bland det med salt og sukker, lett trykk løk masse å juice det utgitt. Brett kjøttet i en gryte med emalje belegg og bland med løk, koriander og krydder. Han publiserte en masse sitronsaft og bland godt igjen. Fordele kjøttet i pannen, plasserer stativet under belastning. Belastning kan være tre-liters krukke fylt med vann. Sette den på et stativ og sette potten med kjøtt på et kjølig sted i 5-6 timer. Ved planting kjøtt på spidd alternative skiver av filet marinert med løkringer.
 Georgian marinade til lam kebab
 For å forberede en slik grill trenger du ikke bare bryst, men også biprodukter, lever, nyre, hjerte og lunge. Gjennom å blande disse ingrediensene kebab kommer med en svært rik smak og rik smak. Av bør kuttes i biter på samme størrelse som filetene.
 Andre ingredienser:
 store løk - 6 stk;.
 persille - 1 bunt;
 sitron - 1/2 stykker;
 hakket chilipepper, renset for frø - for å smake;
 salt - etter smak.
 Legg kjøttet i en kasserolle, hvis overflate ikke utsettes for oksidasjon. Tilsett hakkede løkringer og andre ingredienser. Klem saften fra sitron og legg filetene med krydder, og bland godt og legg under belastning i 5-6 timer, forlater pan kjølig sted. Når strenger kjøtt alternative skiver av indrefilet av slakteavfall, løkringer og skiver av friske tomater. Denne barbecue saus servert med tkemali og rikelig med grøntområder.
 Oppskrift på tomat marinade
 1 kg lam trenger du:
 bacon - 200;.
 Harde tomater - 05 kg;
 hvitløk - 1 stort hode;
 pærer - 5 store deler;.
 hakket koriander - 5. skjeer;
 hakket vårløk - 50 p,.
 Svart Pepper - 20 nøtter;
 salt - 15 timer skjeer;.
 sukker - 2 t skje..
 Skjær lammeskivene 3 til 4 cm og bacon -15 cm 2. Bland bacon og fileten i en emaljert gryte. Tilsett hakket hvitløk, løkringer, hakket persille, salt, sukker og krydder. All mix. Tomater skåret i skiver 1 cm tykke og forsiktig blande med annen vekt, være forsiktig så du ikke skader sirklene. Klem en liten belastning og oppbevar på et kjølig sted i 3-4 timer. Når matlaging vekselvis tredd på grillspyd filet, bacon, løkringer og tomater.
Som marinerte grillspyd av lam?
 Sennep marinade
 For en kg filet forberede følgende produkter:
 søt sennep - 5. skjeer;
 soyasaus - 3. skjeer;
 Sitron - 1 stk;.
 persille - 1 bunt;
 Hvitløk - 3 fedd store;
 Svart Pepper - 20 nøtter;
 Salt -. 1 ts spiseskje.
 Sennepsaus, sitronsaft, hakket persille og hvitløk blandet med salt og krydder og gni grundig i en morter. Legg kjøttet i en gryte og hell marinaden inn i den. Nøye røre og la marinere i 2 timer.
 Krydret oppskrift marinade til lam
 Kjøttet for denne oppskriften bør være myk (med nakken eller låret lam) og mager. 1 kg fårekjøtt behov:
 1.  tørr rødvin - 1 ss;.
   pære - 3 stk. (Medium størrelse);
   tomater - 2 stk;.
   koriander eller persille - 1 bunt;
   salt og krydder - etter smak.
   Kutt løkringer 3-4 mm tykk emalje potten Dryss bunnen med et tynt lag med salt og krydder. Sette et jevnt lag med oppskåret biter av filet porsjoner. Plasser løkringer på toppen og dryss med hakkede urter, så igjen prysolyte. Alternative lag av kjøtt og løk med greener til fileten er over. Det laget bør være grønn av overhead. Nå hell vin og presse kjøttet marineres det dekket 1-2 mm fra toppen. Om nødvendig, tilsett vin. Plasser potten på et kjølig sted i 10-12 timer. Bære kjøtt på spyd med skiver av løk og tomatskiver. Kjøtt kokt i vin marinade, kan behandle og barn, fordi prosessen med marinering og matlaging kebab i brann med alkohol fordamper produktet.
   Ahead - kilden, og du har valgt en oppskrift på søndag grill? I så fall, kan du gjerne gå til markedet - og lykke til deg i å velge den "riktige" filet!  
Hvordan å pusse tennene med tannregulering?
 I dag, ortodontiske apparater for korrigering av feil okklusjon er både barn og voksne. Det er klart at nærværet av fremmedlegemer i munnen vanskelig børsting. Vi er i normal tilstand kan ikke alltid nå de mest avsidesliggende områder i munnen. Hva skal man si om bukseseler, som stikker selv vanlige cookies? Forresten, ønsker å gjøre pusse tennene for kjeveortopedisk platene ikke levere deg inntrufne? Prøv ikke wafere og chips, godteri og fløtekaramell. Bitende fast føde (gulrøtter, epler, kjøtt, nøtter, etc.) er også ønskelig. Hvordan å pusse tennene med tannregulering?
 Ideelt sett - etter hvert måltid. Minst - to eller tre ganger om dagen. Å rengjøre tennene med tannregulering må kjøpe spesielle kjeveortopedisk midler:
 Kjeveortopedisk tannbørste V-formet prochyschayuschuyu tenner ovenfor og nedenfor (i horisontal) og mellom (på hjørnet eierandel) bukseseler;
 tannbørste, vel prochyschayuschyy interdentale mellomrom og har en gunstig effekt på helsen til tannkjøttet;
 tanntråd (dun) med hard slutt;
 irrigator.
 Pusse tennene begynner og slutter med overkjeven. I begynnelsen behandlet fortennene. De rense små sirkulære bevegelser ved begynnelsen av den fremre, deretter bakfra. Plassen under metall ledninger plassert i en vinkel rengjøres med en tannbørste, flytte opp og ned.
 En metode for rensing av tennene med tannregulering er bevegelse av børsten ned - i overkjeven og opp - til bunnen.
 Etter børsting fortennene kan flytte til baksiden, tygge. Tygge overflaten er rengjort etter behandlingen av forsiden og baksiden av tannen. Spesiell oppmerksomhet bør gis til avsidesliggende steder som er i "visdomstennene."
 Når du pusser tennene med tannregulering trenger ikke for mye press på børsten - dette kan føre til nedbryting av kjeveortopedisk apparater.
 Etter bruk av tannbørsten bør fortsette rengjøringsbørster eller floss. Trekkes tanntråd mellom tennene og forsiktig beveger seg opp og ned langs sideflaten, fange området under tannkjøttkanten. Med riktig bruk av tanntråd munnen bør ikke bo noen matrester.
 Etter rengjøring skylle munnen med varmt vann helst med fortynnet fluor skyller det. Børste tennene tannkrem er best med et høyt innhold av kalsium og fluorid. Disse stoffene er nødvendig for å styrke tannemaljen, som under kjeveortopedisk behandling er mest utsatt for bakterier.
 Profesjonell rengjøring av tenner i tannklinikken bør også komme inn i livet til folk seg bukseseler. Det kan utføre hver sjette måned.  
Яндекс.Метрика