Hvordan å lage et hus øyenbrynene?
 Spør en venn make-up som har sterkere person alle andre påvirker dens uttrykk - og han nølte ikke med å svare: bryn. Og det er helt riktig, fordi øyenbrynene er virkelig i stand til å identifisere den stemningen som de ser på våre ansikter rundt. Hvis øynene er ansett for å være "sjelens speil", øyenbrynene - ramme av dette speilet, som enten kan fremheve eller forvrenge refleksjon i det ugjenkjennelige. Alt dette sier vi til dere klar over hvor viktig det er å ta hensyn til sammensetningen av denne personen. Ignorerer det eller rett og slett feil tilnærming ville oppheve alle anstrengelser for å skape et attraktivt bilde. Nå spør en erfaren makeup artist, danner øyenbryn nå på moten. Og ikke bli overrasket når du hører som svar at mote eyebrows nesten fraværende. Og hvis det er midlertidig dominans av en trend, er det fortsatt svært betinget. Grunnen - design funksjonene til øyenbrynene, som skal ta hensyn til den type person de enkelte dimensjoner og proporsjoner av funksjonene. Med andre ord, det er ingen universelt vakre bryn. Imidlertid kan den siste mani sees øyenbrynene i form av "hus". Det antas at denne formen for øyenbrynene gjør selv de mest beskjedne av deres besitteren femme fatale i andres øyne. 
 Å gå til et hus øyenbrynene
 Faktisk brynene med en skarp knekk eller, som de ofte kalles, øyenbryn huset, dekorere ikke hver kvinne. Først av alt, de ser bra ut på ansikter brunetter, lønnsom understreke slående trekk. Dypt uten å ty til teorien tsvetotypov utseende, heller betegne en generell regel: den lysere hud og hår, bør de mer myke og glatte form øyenbrynene være.
 Jenter med avrundede øyenbryn har et hus hjelp oppnå effekten av større alvorlighetsgrad, visuelt gjøre ansiktet eldre. Men ikke gå over med hjørneskarphet at øyenbrynene ikke blir "klatret på pannen." Hvis det er uforholdsmessig høy brow av et hus kan fylle tomrom og balansere proporsjonene av enkeltpersoner. Samtidig er det viktig å finne riktig plassering øyenbryn høyde, tykkelse og farge på dem - ellers ville de se fremmed element i utseendet ditt.
 Betydelig viktighet er lengden av øyenbryn som helhet og hver av sine linjer, som danner meget ønskelig område. Disse verdier ble bestemt for hver person, gitt av størrelsen og formen av pannen, tinningene, nesetykkelse og fylde av kinnene. De som er vant til andre former for øyenbrynene kan være vanskelig første gang for å finne de alternativene du ønsker. For pålitelighet og riktig restitusjon er best å snakke med en profesjonell som skorektuye øyenbryn form som du ønsker, og da vil du ha for å opprettholde det hjemme. Men hvis du ønsker å ta en sjanse og gjøre et hus av sine egne bryn - den første lese vår instruksjon nøye.
 Vыschypыvaem øyenbrynene et hus
 Starter som vanlig, med forsiktig fjerning av makeup. Restene av kosmetikk kan gå inn i såret for å dra i håret og forårsake betennelse. Også, male øyenbrynene vondt å se i all sin prakt. Vel, hvis du har solid og tykt hår som er nok til å skape en ny form. Ellers stylister råde første "vokse" øyenbryn og deretter fortsette å endre bildet. Du kan jobbe med det som er der, men de mindre hår på øyenbrynet buer - det mindre plass for kreativitet.
 1.  Forberede instrumenter: speil, kosmetiske pinsett med rette, tettsittende ender, en flaske med hydrogenperoksid og bomullspinner for behandling av skadet hud. Pinsett kan bakgrunnsbelyst, det er virkelig flott. Men om sjablonger ikke engang tenke - det er som en universell barberhøvel med en skjeggete spøk.
   Ser i speilet foran ham mentalt sveiper en loddrett linje fra det innerste hjørnet av øyet. Skjæringspunktet mellom denne linjen med din øyenbryn - et sted tidlig øyenbryn, dens fundament og den bredeste delen. Hvis begynnelsen av øyebrynet plukker din familie utover det peker mot nesen - fjerne disse hårene. Hvis avstanden mellom øyenbrynene er bredere da har du ingen dorisovat området.
   Det neste trinnet - å bestemme den totale lengden på øyenbrynene. Det vil være begrenset til avstanden fra begynnelsen til det sted hvor peretnetsya øyenbryn med en rett linje som går fra nesevinger gjennom det ytre hjørnet av den tilsvarende øye.
   Og til slutt, det viktigste punktet i konstruksjonen av kontur øyenbryn - Definisjon av brudd høyde. Tegn en imaginær rett linje fra nesevinger gjennom pupillen (se på dette punktet må være strengt foran deg) og slutte å vokse hår på henne, ikke over og ikke under. Intervallet fra starten av øyebrynet til det punktet vil være en sentral del av bryn, øyenbryn før slutt - halen. Jeg prøver å holde ut den uunngåelige fristelsen til å sette den over. Øyenbryn, buede altfor dramatisk, mer egnet Piero eller skuespiller stumfilm, men moderne jente.
   Nå som skisserer grunnleggende retningslinjer, fjerne hår som går utover dem. Prøv å tynne ut øyenbryn på grunn av sin nedre kant og så lite som mulig for å berøre toppen.
   En av de viktigste funksjonene i et hus øyenbrynene klarhet i disposisjonen. Ta en blyant samme nyanse som håret og forsiktig zashtryhuyte øyenbryn i retning av hår vekst, med fokus lumen. Forsiktig blande telleren for å unngå effekten av tegnede bryn.
   Tips øyenbryn skape et hus
  1.  Du kan tweeze øyenbryn begge på samme tid, vekselvis flytter fra den ene til den andre eller helt fullføre jobben med en og deretter gjøre en annen. Rekkefølgen på disse trinnene avhenger av dine ønsker og komfort. Men ikke å ha mye erfaring i korrigering av øyebryn, bedre form begge sider på en gang - for symmetri.
    Den mest allsidige skygge øyenbryn blyant - brun kaldt uten sin røde pigment. Blondiner kan bruke aske-grå ​​blyant hver dag og bruke en rik farge for kvelden makeup.
    Hvis du fortsetter å tvile, å passe deg øyenbryn huset og redd for å ødelegge person Test. Fullt zatonyruyte din virkelige øyenbrynene tykk foundation eller concealer, og deretter tegne et nytt gulv, noen ønsket form. Du ingen kritiske konsekvenser "prøve på" et nytt bilde og bestemme hvor relevant dette skjemaet på ansiktet ditt.
    Til øyenbrynene var alltid velstelt utseende, ikke glem det jevnlig gre en spesiell pensel og prosedyrer for periodisk næring og fornyelse av hårsekkene.  
Som salt volnushki varm måte?
 Det virker som om det er mer å forberede ydmyk sopp enn Lactarius! Starter gi din avling i midten av sommeren, velsmakende og kalorifattig sopp volnushki fornøyd til sen høst, og tvinger dem til å oppfinne stadig nye måter å høsting. Men den mest populære oppskrift for vinterlagring av disse sopper er salting, som er utført i to tradisjonelle måter - kaldt og varmt. Siden anvendelsen av andre vei ut duftende sopp og sprø, oppmuntre du foretrekker varm beising vi. Etter hjemkomsten fra skogen, spesielt forsiktig ren volnushki av løv, rusk og skog, og skyll med rennende vann. Fordi uten soaking volnushki har muligheten til å smake bittert, før zasolkoyu suge dem i 12 timer i en masse kaldt vann ved å plassere en beholder med sopp på et kjølig sted. Enda bedre, ved å bløtlegging gang du skifter vann 2-3 ganger. 
 De innsamlede sopp trenger å sortere etter størrelse. Volnushki med større caps kan sylte vanlig, kald måte. For vår oppskrift er best egnet små sopper - "krøller" - hatter ikke overstige 4 inches i diameter. For beising 1kg vovnyanok trenger du:
 2-3 laurbærblad;
 et par paraplyer dill;
 noen blader av kirsebær og rips;
 Unge blader av pepperrot;
 2 store hvitløksfedd;
 10-12 erter sort pepper;
 3. ss grov salt uten jod;
 nellik, spisskummen, søte pepperkorn - etter ditt skjønn

 Ingredienser klar? Vask greener i varmt vann - og du kan begynne prosessen med beising hot!
 1.  Volnushki Kok i saltet vann i 20 minutter, regelmessig fjerning av avskum dannet.
   Sopp snu i et dørslag og skyll med kaldt rennende vann.
   Plassere soppen i en bolle og dekk med vann slik at det dekket volnushki et par inches fra toppen.
   Drenere sopp - denne mengden av væske som trengs for brine - i en emaljert gryte.
   Tilsett salt, krydder og bær og blader av pepperrot.
   Småkoke på svak varme i 20 minutter, fjerne avskum.
   Legg ned volnushki hatter i steriliserte glass, dekk med saltlake og Zakatay under tak.
   Plasser rullet opp krukkene opp ned tett til hverandre, og dekk med et varmt teppe. I denne tilstand, de må avkjøles til romtemperatur. Dette skjer vanligvis i løpet av dagen.
   Salte volnushki klar! Sett glassene pickles i kjøleskapet eller kjeller - og i et par uker fra hjertet kan underholde sine gjester og medlemmer av husstanden!  
Hvordan ta vare på Zamioculcas?
 Homeland Zamioculcas Afrika er mest vanlig på øya Madagaskar. Anlegget er upretensiøs nok, det kan også slå seg ned i vår klimasone. Zamioculcas er dekorative bladplanter hvis utseende er ikke-stammen, bladene vokser knollene skjult under bakken. Hvis du klarer å skape ideelle forhold for dette anlegget, kan det overraske deg med blomster som har en lett krem ​​cob innpakket lys grønne blader. Funksjoner omsorg
 Som alle potter, krever Zamioculcas visse vilkår og betingelser for omsorg:
 1.  For planter egnet jord blanding for kaktus som kan kjøpes i butikken.
   Der ligger Zamioculcas bør være godt opplyst, men det bør ikke være noen direkte sollys treff å ikke brenne bladene; finne helt i skyggen også ønskelig, da det vil bremse sin utvikling.
   Sommer på 21-30 grader kan gjøre anlegget på gaten; vinter Zamioculcas tåler temperaturer + 15- + 20 grader på denne tiden av året vanning bør reduseres til et minimum (kun når landet tørker helt); du bør ikke prøve med vanning og i andre årstider, slik at for stagnasjon av vann i bakken, planterøttene vil råtne og forringes.
   Det er strengt forbudt noen stimulering av vekst Zamioculcas, det vokser og utvikler seg langsomt, hvis du prøver å bruke kunstgjødsel akselerere denne prosessen, vil planten dø. Selvfølgelig ikke uten gjødsel, men alt som trengs tiltak. De trenger å mate potten fra april til august hvert to uker som næringsstoff gjødsel egnet for kaktus og sukkulenter.
   Hvis du oppdager misfarging og vridning av bladene, da anlegget ble truffet av bladlus, kan den fjernes ved hjelp av et spesielt verktøy mot parasitter.
   Unge planter bør transplantert hvert år (helst om våren) i potter hvis størrelse er bare litt forskjellig fra de forrige. Tetthet i hvilke røtter, en positiv effekt på veksten av den øvre del Zamioculcas. Modne planter er så hyppig transplanterer ikke er nødvendig.
   Det er viktig å vite at Zamioculcas - anlegget er ikke bare vakker, men også svært giftig, alle delene har toksiske egenskaper. Når transplantere og omsorg Pot følge forholdsregler: Ikke la saften inn i øynene og skadet hud; etter manipulasjon av anlegget vask grundig hendene, legg den på et sted hvor ikke fikk barn og kjæledyr som kan prøve det for smak.  
Яндекс.Метрика