Hvordan lage deigen for dumplings?
 Ikke at varm tallerken kan sammenligne i smak og popularitet med ekte russiske dumplings! Sendt inn buljong med eller uten smør eller rømme smaksatt med krydder eller lukter fragrantly laurbærblad, kan riktig tilberedt dumplings tilfredsstille de mest raffinerte smak gourmet. Over tid blir hver kvinne sanne kulinariske ferdigheter i å lage deigen for ravioli "øyemål", trygt blande ingredienser uten målinger. Men hvis du - ny til kunsten å forme ravioli, først må du "fylle hånden", strengt å overholde påvist oppskrifter. De viktigste ingrediensene i deigen for ravioli er mel, egg, salt og vann; når matlaging mager deig egg erstatning vegetabilsk olje. Bruk melk i stedet for vann anbefales ikke fordi dette deigen raskt kokt myk og gjørmete suppe kommer. Begynn vymishuvaty beste røren i en emalje bolle eller bred panne og komplett batch - på melet eller smurt desktop. Som et resultat, bør deigen komme som tøff og formbare som gjør prosessen rask og enkel modellering. 
 Den tradisjonelle oppskriften for ravioli deig
 For å forberede deigen i den klassiske versjonen du trenger:
 mel - 4 c;.
 Egg - 3 stk;.
 . Salt - 1 ts ss (toppet);
 varmt vann - 1 ss.
 Når otmeryvanyy mel og 1 kopp vann bruk til riktig opprettholde andel. Mel dial med sklie, deretter flate den på toppen av glasset, fjerne overflødig.
 1.  Vel sile mel, er det best å gjøre det to ganger.
   Pisk egg med salt. Tilsett vann og bland grundig igjen i blandingen.
   Hell flytende blandingen i pannen, som vil starte deigen.
   Ha melet i væsken, røre mye, cover og la stå i en halv time på et lunt sted. Det er nødvendig å heve ansvarlig for mykhet og elastisitet i fremtiden test.
   Igjen, bland deigen og legg den på bordet. Fortsett knaing inntil den elastiske massen av tørt mel uten inneslutninger.
   Plassere ballen av deigen i en plastpose og la i kjøleskapet i flere timer.
   Før du begynner å modellere igjen holde produktet i varmen 15 minutter.
   Resultatet er en test vil vare for modellering ravioli 120-150, avhengig av størrelsen på produktene.
   Oppskrift deigen med olje
   Denne oppskriften kan brukes hvis huset ikke hadde egg. I dette tilfellet, vil du komme til unnsetning vanlig raffinert vegetabilsk olje. Men dette alternativet mel for bedre utnyttelse av høyere kvalitet, fremstilt i samsvar med GOST, fordi bare på dette nivået gluten garantert å oppfylle standardene.
   Ingredienser for mager oppskrift:
   mel - 4 c;.
   vegetabilsk olje - 3 ss. skjeer;
   . Salt - 1 ts ss (toppet);
   varmt vann - 12 i.
   Fremgangsmåten for fremstilling av testen:
  1.  Sile nøye mel, legg den i en bolle for å blande.
    Bland vann med salt og forsiktig hell i mel, og rør sakte.
    Dekke pannen med et lokk og la stå i en halv time produkt.
    Når deigen bland godt og legg på en smurt desktop.
    Gradvis vmeshyvayte smør i deigen, strø den med en skje. Elt til det er helt absorbert olje og en homogen elastisk masse.
    Sett deigen i kjøleskapet i to timer, pre-pakket mat produkt film.
    Før du begynner modellering, hold deigen på bordet 15 minutter.
    Som du kan se, (Forresten, er det også ideelt for dumplings) oppskrifter for deigen for ravioli er ganske enkel. Det er nødvendig å praktisere denne økten bare et par ganger, og du trenger ikke å se inn i sine kulinariske oppføringer å huske disse enkle regler!  
Hvordan komme seg hjemme?
 Lettelse, stram, harmonisk utviklet kropp for mange et symbol på god helse og suksess. Folk søker ofte metoder for å bli kvitt ekstra pounds. Men mye og de som ønsker å bli bedre, for å finne attraktiv form og selvtillit - uten nashkodyvshy kroppen. Vurdere årsakene som kan hindre vektøkning, og betegner løsninger på dette problemet. La oss starte med beregningene
 Eksperimentelle psykologiske forsknings RAMS og en rekke utenlandske medisinske institusjoner har vist at folk ofte overvurderer eller undervurderer sitt utseende. Under testen Personene ble bedt om å beskrive de samme parametrene av kroppen hans, og disse parametrene er påfallende forskjellig fra virkeligheten. Spesielt den "kom ut" hos kvinner, inkludert sjelden å finne fornøyd med min figur. Derfor forkaste all subjektivitet ut og tydde til beregninger bestemme den nåværende tilstanden i kroppen basert på kroppsmasseindeks (BMI).
 Du trenger et målebånd, vekter og en kalkulator for å finne ut din kroppsmasseindeks. Denne verdien indikerer at forholdet mellom høyde og vekt. Å vite det kan vurdere om din normal vekt, overvekt eller undervektig det.
 Vekt (i kg) vil bli delt inn i vekst, reist på torget (i kvadratmeter). Her er et eksempel: hvis vekten - 50 kg og høyde stund - 170 cm, BMI = 50/170 x 170 = 173. Finn resultatlisten.
 16 eller mindre - en kritisk ulempe massen;
 16 til 18 - mangel på massen;
 fra 18 til 25 - normal hastighet;
 25 til 30 - predozhyrenye, overvekt;
 30 - fedme.
 Det bør bemerkes at BMI = 18 regnes som den nedre grense av vekten i fravær av en hvilken som helst sykdom. Normen er BMI = 195. Det er også nødvendig å forstå at dataene - dette er noen gjennomsnitt verdi som ignorerer konstitueringen av en enkelt person, og individuelle karakteristikker av kroppen hans. Derfor, for å unngå å si tallene ville være den ideelle vekten, som i seg selv er forelsket i deg. Selv fra et rent psykologisk synspunkt.
 Hva hindrer vektøkning?
 Det er mange grunner til at en person ikke kan gjenopprette. For eksempel kan parameterne for legemet være forårsaket av arvelighet (genetisk predisposisjon). Men selv om du tror at "mot naturen vil ikke gå", men mange utsatt endret. Du kan selv justere hormoner, for ikke å nevne metabolismen - trenger bare å finne den rette løpet av handlingen.
 Kan forebygge vektøkning:
 svekket immunsystem;
 utilstrekkelig eller kalorifattig mat;
 problemer med bukspyttkjertelen og / eller skjoldbruskkjertel;
 adrenal dysfunksjon;
 Mage og tarmsykdom;
 stress, depresjon, psykiske problemer;
 krumning av ryggraden (skoliose);
 dårlige vaner.
 Så før du bestemmer deg for hvordan du vil begynne å gå opp i vekt, er det nyttig å passere de nødvendige eksamen smale spesialister. Dette er enda mer viktig for deg hvis du føler deg uvel med jevne mellomrom, du har kronisk tretthet, dårlig søvn du og ditt hår, hud og negler er ikke i den beste stand.
 Hvis du føler deg vakker (eller har du allerede besøkt leger og ingen alvorlige helseproblemer har blitt observert), nok til å justere kostholdet og begynne å gjøre spesiell øvelse.
 Secrets av mat
 Til en rimelig gevinst vekt, trenger hyppige måltider - 4-6 måltider om dagen. Mat skal være kalori. Utmerket valg - mat med høyt protein, stivelse, bønner, poteter, ris. Cook grøt er bedre ikke å vanne og melk, deretter legge til det eller smeltet smør. Administreres i kosten mer mel, kjøtt, fiskeretter (spesielt sild). Spis egg, sjømat, fete oster, frukt og tørket frukt, gresskar og squash, oliven og oliven. Drikke milkshake og yoghurt, juice. Retter krydret med krydder, spesielt hvitløk og pepper: de øker appetitten.
 Frokost, lunsj og middag vil sikkert være full. Ikke gå glipp av dem. I intervallene mellom måltidene snack anbefalt tørket frukt, kjeks, yoghurt, brød og smør, honning eller avocado masse. Husker at boller, kaker, bakverk og spesielt fast food er ikke sunn mat og kan føre til fordøyelsesproblemer og forverre hudens tilstand.
 Maten skal være grundig tygges for å hjelpe kroppen assimilere næringsstoffer. Av samme grunn vi oppfordrer mer tur i frisk luft, få opp og gå alltid på samme tid, og sove minst åtte timer. Selvfølgelig bør dårlige vaner også bli forlatt.
 Fitness nyttig
 Vektøkning er ikke bare en moderat økning i underhudsfett lag, men også bygge muskler, sterke muskler gi den ønskede lettelse kroppen. I tillegg forbedrer utøve appetitt og tillate tilstrekkelig å tilpasse energigenerering.
 Kunstige muskler forbundet med inntak av protein - "byggemateriale" for muskelvev. Det er derfor det er viktig å berike sine matvarer dyr og vegetabilske proteiner, som vi allerede har nevnt.
 Gjør det bedre ikke aerobic eller jogging: kardiotrenuvannya brenne kalorier, svært lite "forlater" musklene. Ideell i ditt tilfelle - vekttrening. I utgangspunktet trenger du minst en mild manualer, og videre, kan du velge å gå til gym.
 De mest effektive øvelsene:
 løfte overkroppen, beina (for musklene trykk);
 dra i baren (bredt grep, med Wiese å røre brystet);
 klemme på brystet berører gulvet (du kan starte med en høyere poeng, gradvis synkende i gulvet eller knelende push-ups);
 langsomme knebøy med vekting; bortsett fra og kontakten med sine føtter; tærne;
 Dumbbell benkpress;
 skråner med manualer i hånden, frem;
 torsjon massasje bøyle.
 Før du utfører øvelsene ikke glem den totale strekningen. Start med tre repetisjoner bedre og gradvis bringe dem til 18-20. Fikse kroppen i ekstrem posisjon (f.eks, push-ups - bryst berører gulvet). Bruke split: det betyr å bryte en treningsøkt på dager for å styrke ulike muskelgrupper. For eksempel, den første dagen av arbeidet med overkroppen, det andre å gi belastning på føttene, og den tredje - en hvile.
 Så vi fant de grunnleggende prinsippene for vektøkning hjemme: se din helse, forbruke flere kalorier enn du kan bruke, og effektivt styrke muskler.  
Hvordan å drikke bete juice?
 Rødbeter kommer til oss fra Middelhavet, hvor den ble brukt i mat unge blader og rot medisiner vurderes og behandles med hjelp av blodsykdommer og fordøyelsessystemet. I dag rødbeter - en svært vanlig produkt som vanligvis spist det meste kokt eller stuet. Men dens gode egenskaper vi er ikke glemt. All fordel bete i konsentrert form som finnes i juice som er presset fra rå rot.
 Nyttige egenskaper av rødbeter
En av de viktigste mineraler som finnes i rødbeter - betain. Han selv oppkalt til ære for poteter (i Latin beta - bete). Betain er en aminosyre, det mest positive effekt på leverfunksjon, som brukes i medisinpiller, nesten utelukkende består av betain. De er kun ment som en hepatoprotective middel og et middel for å gjenopprette skadede leverceller.
I tillegg fremmer betain aktivering av metabolske prosesser i kroppen, så de rødbeter som narkotika med henne, oppmuntret kampen mot fedme. For tiden studerer på bruk av betain i forebygging og behandling av kreft, og det er positive resultater.
I rødbeter, bortsett fra meget nyttig betain, et stort antall er jern og kobber, slik det er vist i strid med fremgangs hematopoiesis, spesielt ved lav hemoglobin, så vel som høyt blodtrykk og overskudd av kolesterol.
Bete, samt saften fra det gunstig for fordøyelsessystemet, og, i særdeleshet, i tarmer. På grunn av dette, det forbedrer immunitet og styrke forsvar.
Hvilke vilkår den reelle bruken av bete juice:
de fleste av problemene med blod;
menstruasjonssmerter og andre gynekologiske lidelser;
leversykdom, men ikke i den akutte fasen;
avbrudd av galleblæren;
hypertensjon;
lavt immunforsvar;
stoffskiftesykdommer;
vektig;
zashlakovanist kroppen;
koronar hjertesykdom;
aterosklerose og annen vaskulær sykdom.
Kontraindikasjoner mot bruk av bete juice
Sykdommer der du ikke kan drikke bete juice:
nyrestein, galleblære og blæren;
enhver nyresykdom, spesielt i den akutte fasen;
leddgikt, revmatisme, gikt;
kronisk diaré;
lavt blodtrykk;
tilstand økt surhet i magen;
diabetes.
Hvis du har noen av disse sykdommene eller predisposisjon til det, kan du ikke drikke bete juice, fordi det kan provosere akutte og alvorlige komplikasjoner (for eksempel flytte steiner og blokkering av kanaler). Bete juice - en svært kraftig verktøy, bør det brukes med forsiktighet.
 Hvordan å presse saften fra bete
Juice for bruk til medisinske formål presset fra rå rødbeter. Det er viktig at fruktene var god kvalitet, fri for feil, og dermed vokst naturlig måte i stedet for kunstgjødsel. Ideell for behandling - unge rødbeter med sin egen hage.
Klem saften ved hjelp av en juicer eller vanskeligere måte: gni frukt på et fint rivjern, sette på brettet flere lag med cheesecloth og klem.
Etter å klemme bete juice bør stå i minst to timer. Det er vanligvis oppbevares i kjøleskap, i den klare (uten lokk).
 Bruken av bete juice
For forebygging og korrigering av fordøyelsessystemet og hematopoiesen anbefales å drikke juice av rå rødbeter 2-3 ganger om dagen på tom mage, minst 30 minutter før et måltid som han hadde zasvoyitysya.
Bete juice i ren form i store mengder kan føre til ubehagelige bivirkninger, slik som kvalme og svimmelhet. Så starter metode bør gradvis.
Første bete juice blandet med gulrot. Den initielle forholdet kan være 1: 4 en del bete juice og fire - gulrot. Hvis og i den grad det fører til ubehagelige konsekvenser, kan du redusere sin konsentrasjon. Man kan bruke bete juice til en tiendedel av den totale drikk.
Gradvis antall bete juice i denne cocktailen har ozdoravlyvayuschem halvdel, da - i tre fjerdedeler, og som et resultat, nettoinntektene fra bete juice. På dette punktet bør det bli assimilert av kroppen er normal og ikke forårsake noen negative bivirkninger. I stedet for gulrotjuice til å blande seg med gresskar bete kan benyttes.
Nummer juice på en gang kan variere fra 50 til 150 ml bør starte med små mengder og gradvis øke. Hvis saften er tatt for å hindre, kan vi begrense 50 ml to ganger om dagen, vil det være nok å ozdorovyvsya kroppen. Hvis du setter målet om helbredelse av en sykdom, kan dosen være maksimal, altså 150 ml
Varighet - fra to uker til en måned, så må du gjøre minst en to-ukers pause. Deretter, om nødvendig, i løpet kan gjentas.
Og ikke glem at behandling av alvorlige sykdommer bør gjøres obligatorisk under medisinsk tilsyn. Bare en ekspert kan avgjøre om du bruker bete juice, som doserer og hvor mye tid til å få nytte av det, ikke skade.  
Яндекс.Метрика