Som tørr gresskar for produkter?
 Gresskar kan lage en vase, boks, dekorative lys, uvanlige skulpturer, malt bolle og selv nesten sant vogn for Askepott. Og hvem har ikke hørt om glødende gresskar til Halloween? Topp produkter leveres med dekorative gresskar, men du kan bruke vanlige. Hvis du planlegger å gjøre noe lite, vil du trenger å kutte små gresskar mens det fortsatt ikke vokst, men hvis produktet vil ha en betydelig størrelse, er det best å vente på det øyeblikket når gresskar peak vekst.
 Som tørr dekorative gresskar
Dekorative gresskar tørr lett, spesielt hvis den vokser i din egen hage. Generelt, tørker det av seg selv, du må bare se på prosessen og vente på det rette øyeblikket når du kan plukke opp en kniv og produksjon gjør noe uvanlig og fantastisk.
Det viktigste - så lenge ingen gresskar kuttet fra stilken, ideelt å vente på det øyeblikket da i ferd med å begynne frysing og bare samle sin etterlengtede høst. Gresskar, tørket i naturgitte forhold, mye mer kvalitet, solide og holdbare enn den som ble fjernet fra feltet og tørket før den tid hjemme. Dette gresskar i naturen gjør ikke forferdelig, ikke regn, ingen vind eller andre vær. Det trenger ikke å dekke, og når det ikke trenger å vedlegge. Den har god nok beskyttelse i form av sin egen skall. Gresskar redd for å like under null, så det trenger ikke å vente.
Bestem modenhet dekorative gresskar er svært enkel: hvis det er å plukke opp og riste du høre brølet fra frø inni. Derfor har massen tørket frø for tørt og de streife fritt i hulrommet av fosteret.
Hvis du ikke har din egen hage og muligheter venter det øyeblikket når moden gresskar og tørket helt, kan det være tørt og hjemme. Dette bør gjøres så vel som med en vanlig gresskar.
 Som vanlig tørket gresskar
Gresskar tørker lang - er den viktigste sannheten som vi må akseptere. For å sikre at produktet ble lagret i årevis uten smorschyvalas ikke triskalasya ikke omkom på andre måter, er det nødvendig for gresskar tørke i omtrent seks måneder.
Først må du skjære gresskar, med en må forlate "hale" på minst 10 cm, slik at gjennom ham fra vegetabilsk fordampe fuktighet. Klipp av gresskar bør være svært skarp kniv, og i alle fall ikke skru stammen - så gresskar kan få en infeksjon, og det kan ikke fullføre så tørr. Det er lurt å ta noen gresskar til tørk, selv om du bare trenger en. Fordi det kan godt hende at noen gresskar begynner å råtne.
Tørket gresskar i et kjølig rom, kan du også lagre dem i et skur eller lysthus i gata, inkludert vinter. Men dette gjelder bare modne gresskar. Gresskar, som ble samlet før modning, kan frost være ødelagt. Det er viktig at det var for. God luftsirkulasjon - den viktigste faktoren for kvalitet tørking gresskar, dekorative samt vanlig.
Prøv å ikke møtt gresskar med hverandre. På gulvflaten, også de ikke har til ansikt, så det er best å plassere dem på grillen (den nederste vil ha tilgang til god lufttørking) eller, i ekstreme tilfeller, et par lag med papp. Men det beste alternativet - å henge gresskar. Slik at de er luftkjølt beste.
Nå er det bare å vente, og til å slå et gresskar og sjekke dem for tilstedeværelsen av mold. Hvis du oppdager at noen av gresskar begynte å svekkes, umiddelbart fjerne det fra andre. Vanligvis tap av 5-10%, eller en om fem til ti gresskar.
Helt tørket gresskar har en veldig sterk og tett struktur er solid og veldig lett siden alt vannet ut av det forsvant, slik at bare tørr fiber.
 En rask måte å tørke gresskar
Det er en raskere måte å tørke gresskar, men de kan bare brukes hvis du har tenkt å lagre produktet for en lang tid. Dette alternativet er egnet, for eksempel de som ønsker å pynte huset til Halloween eller andre arrangement.
Når gresskar er godt vasket, kuttet av henne toppen. Dette bør være en stor skarp kniv til å skjære ut glatt og vakker. Nå trenger vi å fjerne massen. Først kuttet med en kniv som ut, og deretter fjerne restene av en stor skje eller skrape. Dette arbeidet må utføre nøye, ingen kjøtt igjen på veggene i gresskar bør ikke, kan det føre til råte, som vil begynne i de kommende dagene.
Vыskoblennuyu gresskar tørke innsiden med en klut dynket i alkohol eller vodka. Crammed gresskar ramme krøllet papir (avis vil gjøre) og satt i et godt ventilert sted uten tilgang til sollys. Når den våte papir endring. Ved første vil det ha å gjøre ofte, men etter at fuktigheten i huden gresskar vil bli mindre, endre papir bør være mindre.
Det sies at dyrking av pryd gresskar og videre forvandle dem til en rekke produkter kan være en ekte mani. Vel, det er ikke en dårlig måte å tilbringe tid, som ikke bare utvikler kreativitet, men også bidrar til dekorasjon av plassen vakre håndlagde ting.  
Hvordan du rengjør aluminium pan?
 Noen retter krever konstant pleie og rengjøring. Spesielt en der vi jevnlig forberede mat på bålet. Vann flekker, sot, flekker, mørke deksel -.. Ikke hele listen over "bivirkninger" av konstant forberedelse med daglig vask av potter Hva kalles all hast på veggene utenfor er bitte små partikler av fett, slik som kokekar krever periodisk gjort "generell rensing" . Og aluminiumsgryter er ikke i dette unntaket.
 Denne "lunefulle" aluminium!
Som noe annet materiale, har aluminium spesifikke egenskaper som bør vurderes når du rengjør det laget av husholdningsartikler.
Siden aluminium - et mykt metall, det gjør overflaten produkter fra det utsatt for riper og deformasjon. Derfor begynte å rydde pannen, snu liste med tilgjengelige verktøy svamper med en slipende overflate, metallisert stålbørster, og enda mer - kniver, sandpapir og sand.
Aluminium lett kommer i kontakt med alkaliske og kyslotosoderzhaschymi sammensetninger. Bruken av slike stoffer som kan føre til utseendet av ytterligere uønskede visuelle effekter på overflaten av kokekar. Ikke bruk sterke kjemikalier ved rengjøring kjøkkenutstyr hvis du ikke vil at pan endelig mistet sin glans eller enda mer formørket.
Vaskemidler og produkter som inneholder kritt, kan også føre til nøyaktig det motsatte av det forventede. Ikke bruk disse bestandene, da det er begrenset i tid eller vaskemidler.
Praksis viser at det beste alternativet er å vaske og aluminium kokekar i oppvaskmaskinen. Medisiner som brukes for maskiner av denne typen er også kontraindisert produkter med dette metallet som aluminium lag mister glans og mørk.
 Metoder til opprydding og rengjøring aluminium potter
Til tross for forståeligheten av metallet til effekter av miljøet, er det noen enkle og effektive måter å gå tilbake kjøkkenutstyr laget av dette materialet opprinnelige glans og "presentasjon":
 1.  Kokende retter i en vandig løsning av silikat lim kontor og brus. Til dette trenger du en stor kapasitet for koking. Fylle det med vann slik at det dekker den behandlede fartøyet. Deretter løses i varmt vann og 100 gram lim Sett den samme mengde brus. Når vannet koker, senk pannen og stek i 40 minutter. Etter behandling skyll godt med kaldt vann retter. Pannen vil skinne som nye!
  En slik fremgangsmåte er også vel etablert i praksis - koking i vann-oppløsning (100 g finrevet såpe uten parfyme og fargestoffer pluss 3 ss silikat-lim). For å gjøre potten større glans etter rengjøring kan vaske den i kaldt vann med henne teskje ammoniakk.
  Hvis du ønsker å bli kvitt mørke flekker på den indre overflaten av kjelen, kan du fylle den opp til toppen skysshym melk eller kefir, forlater produktet i tanken i flere timer. Å bruke til dette formålet er også egnet agurk eller tomat pickle eller razmyakshey sure tomater.
  For å gjøre en anstendig visning av den ytre overflaten av fartøyet passform eddik. Ta på gummihansker. Dypp en klut i eddik og tørk forsiktig metallet. Dette vil hjelpe deg å fjerne flekker og returnere den matte overflaten.
  Takler potemnenyyamy lim med natron. Legg soda vann, slik som å få et anbud masse. Spre det på veggene i pannen og forsiktig gni den lokale manifestasjon flekker. Etter bruk, skylle pannen med vann med ammoniakk.
  Takle spor av brent mat vil hjelpe løk. Cook i en kasserolle 6-7 skrelles og skjæres i halve pærer i 20-30 minutter.
  Soting som lett forsvinne hvis du nøye tørke det kuttet frisk eple.
  Dersom slamlaget på bunnen kokekar er tykk nok, i alle fall ikke prøve skolupnuty gned kniv eller sterke slipemidler. Hell vått på nederste laget av tann pulver og la stå i noen timer, deretter bak et lag av sot lett vaskes av med vann med en myk svamp og oppvaskmiddel.
   Tips god husmor
  For å bli kvitt unødvendige problemer i retur en aluminium potten anstendig utseende, følger en serie enkle regler:
  Ikke stek i panoreringer av melk grøt og supper, som de alltid igjen på veggene og bunnen aluminium kokekar spor av noe som er vanskelig å bli kvitt.
  Må ikke oppbevares i aluminiumsgryter ferdige produkter. Dette er ikke bare en årsak flekker på veggene av retter, men også farlig for helsen.
  Ikke bruk aluminium kokekar for beising grønnsaker og pickles. Under denne prosessen dannes skadelig for alkalimetall, og i tillegg kan danne komplekse kjemiske forbindelser som er skadelig for kroppen.
  Følg prosessen med matlaging, ta kjelen på bålet uten tilsyn. Betimelig oppstuss tilberedt parabolen og justere brann under potten.
  Når du kjøper en aluminiumspanne, kom hjem i første omgang, vel vaske det med såpe, tørr steking og gjøre retter. Dette er nødvendig slik at den øvre overflate av bunnen av oksydfilmen dannet aluminiumsalter, noe som ytterligere beskytter metallet mot oksydasjon og reduserer sjansen for å få skadelige stoffer i næringsmidler. For langpanne på bunnen helle vegetabilsk olje, tilsett 10 gram salt og godt varme. Lukten av varm olje "vil fortelle deg om tid til å fullføre denne prosessen.
  Riktig omsorg av sine retter - og det vil vare deg i årene som kommer!  
Яндекс.Метрика