Hvordan få en mann til å hjelpe til i huset

 Hvordan få en mann til å hjelpe holde huset


 Adam og Eva hadde det ideelle ekteskap - han trengte ikke å lytte til alle mennesker, etter som det er gift, og hun trengte ikke å lytte til sin mor tilberedes.
 Kvinner går på jobb og etter jobb i stedet for legitim rekreasjon trenger også å vaske, lage mat, vaske og sjekke barnas leksjoner. En kjær med en salig lykke er på sofaen venter på middag og bare gir ut veiledning. Disse problemene er velkjente for de fleste av virkelig sex.
 Hvordan å gjøre en forskjell som å heve mannen opp av sofaen, rive av TV og fest den til hverdagslige problemer?
 I mange familier er det samme livet snublestein som kan ødelegge den gang fornøyd union.
 Faktisk sjeldne kvinner fra husarbeid føler utenomjordisk glede og ville ikke godtar å dele prosessen med kameraten sin. De fleste oppfatter daglig rengjøring, matlaging, vasking, etc. som en ubehagelig plikt. Og ikke prøve å oversette det til sterke menn skulder. Noen sjenerte forsøk på å gjøre, men ved første svikt zneviryayutsya og engasjement fortsette å trekke hele handlevogn av hverdagslige problemer i deres anbud nakken, selv å vite at det er noe annet, og håper at favoritt setter pris på dette offer.
 Men det var det. Faktisk ikke folk skjønner at housekeeping - hardt arbeid, ikke en god tid, så lenge ingen ta over en del av det, selv de minste. Og dette er ikke overraskende. Tross alt, du vet ikke hvor vanskelig det er å grave i hagen, før vi prøver.
 Ifølge psykologer, til uvilje pålegge menn klandre kvinner. Så hvis du bestemmer deg for å endelig legge elskede hjem til jobb, først av alt må endre seg selv og slippe noen farlige feil.
 "Han kan ikke gjøre noe uten min omsorg grodd skitt og dø av sult."
 Faktisk, menn er i stand til å gjøre, men noe mye bedre for oss. Rett og slett, de nøye skjule sine evner og bruke dem bare i kritiske situasjoner, spesielt når det er ingen andre valg. De jobbet i en vanskelig teknikk, ledende økonomiske beregninger og dyktig løse sine faglige problemer. Så sikkert de ikke kan lære å håndtere støvsuger, vaskemaskin eller komfyr?
 "Hvis du ikke tar vare på det, vil det være mer økonomisk til en annen kvinne."
 Faktisk, han elsker deg, ikke din evne til å gjøre rettene godt. Bare du først tok feil posisjon.
 Husk: når han så på deg og prøver å vinne din oppmerksomhet og hengivenhet, var han klar til å flytte fjell. Det hadde ikke bare smelte og lytte til hans "nattergal oppvarmet" men gi ham en sjanse til å se det, som det vil gjøre livet ditt enklere. For din kjærlighet, ville han gjerne utført noe husarbeid. Og deretter gikk på å gjøre det av gammel vane er. For mange par, da er "lidenskapelig kjærlighet", fortsetter å leve etter vane. By the way, ifølge psykologer, i familier der mann og kone å dele husarbeid, er det mindre uenighet og kone føler begge medlemmer av et team, og gjør felles sak. I slike par består av lettere og mer harmonisk seksuelt forhold, i motsetning til de som finnes i parallell, uten å blande seg inn i hverdagen. Livet kan ikke bare la kjærligheten båtbunnen, men blåse sin nye vind seil, trenger du bare å riktig denne tilnærmingen. 
 "Han rekker ikke vokse ut av dette stedet, og hvis det er noe å stole på, så han vil ødelegge alt."
 Ikke sant. Hender alle mennesker vokse ut av den samme sted, uavhengig av kjønn. Generelt er det arbeidet med en mann transformert ape. Forresten, ingen vet hva sex var dette ape. Den første pannekake er alltid komom. Hvis det noe ikke fungerer første gang, ikke fortvil - det vil neste gang. Viktigst - ikke rush å rette manglene, hvis han gjorde noe dårlig. Tross alt, menn - er store barn, og barnet ditt også ikke født med ferdigheter og knytte skolissene spillet Tetris.
 "Ansvaret tydelig delt inn i mannlige og kvinnelige. Og rengjøring - det er din plikt ".
 Fra tidlig barndom, gutter se på som mamma serverer alle familiemedlemmer. Hvis han har en søster, uansett - yngre eller eldre, blir det en del av hennes huslige plikter. Den mannlige halvdelen av familien spiller rollen som forbrukere. Men folk ikke føler seg skyldig, fordi han har også ansvar, for eksempel - å reparere TV-en (som aldri bryter). Denne kvinnen ikke engang mistenker at kan være ellers. De også anser det som min plikt å hverdagsproblemer. Men housekeeping - er ikke mindre hardt arbeid enn vi servert hele dagen på kontoret. Og hvem sa at kvinner bør være mnohostanochnytsey med lang arbeidsdag?! Hvorfor kveld en mann har all rett til å hvile, og du må kjøre på plate? På kontoret, har du ansvar for som du, forresten, betaler de pengene l hjem du har bare rett. En av dem - rett til å be om bistand fra sin andre halvdel. Selvfølgelig, hvis du er en husmor, den største byrden av husarbeid faller akkurat på skuldrene. Men dette betyr ikke at den elskede ikke bør pålegge noen innenlandske problemer. Godt hode, men han som gjør alt selv, og en som distribuerer oppgaver på riktig måte. Du husmor, så også bør være i stand til å styre huset. 

 Hvordan å gjøre folk aktivt deltatt i husholdningen?


 • Sørg for at det var en glede å hjelpe deg. Med barnet spontanitet fanget hans evne til å "raskt tørke støv", "amazing henge hyller på badet", "strålende vakuum" eller "kvalitet mopp gulvet." Min mann vil bli glad for å vite at etter rengjøring av leiligheten for en uke orden, mens etter din skitne neste dag. Du vil se, neste gang han vil komme ut med enda større entusiasme.
 • Husk at du - en kvinne som utga seg for svak og hjelpeløs. Forklar at mannen som noen ting du bare ikke klarer å utføre uten en sterk mannlige hender. La det være en mulighet til å føle seg som en "ekte mann".
 • Ikke ta hans hjelp som en gave. Behandle det som en selvfølge. Men ikke glem om elementær takknemlighet, kvalitet opprykk. Generelt, kaker og skjul pisk på mesaninen, ikke si setninger som: "Du har aldri hjelpe meg ikke ønsker å" eller lignende.
 • Hvis han gjorde noe bra nok - ikke gjenopprette. Hold alle kommer med erfaring. Denne typen produksjonskostnader. Ellers neste gang er det ingenting som skal gjøres. Og igjen har du alltid å gjøre alt selv. Som de sier, "vi alle lært litt, noe og hvertfall."
 • Ikke minn ham, når og hva du skal gjøre. La deg se at huset ikke en ren plater og vinduer et lag av skitt, virker det som det var den evige mørke.
 • Ikke tvinge ham til å gjøre noe mot sin vilje. Bare alltid "ikke har tid til å" lage middag, vaske og klappe seg skjorta og g e. La alene vil gjette at du ikke er automatisk og uten hans hjelp håndtere ingen måte.
 • Lat som du ikke kan takle noen husholdning ansvar. Dette er trolig den mest effektive måten. Sjekket enn én generasjon husmødre.
 Vi tilsvarer ofte begrepene "god kone" og "god husmor". Det er ingen garanti for at det å lære å lage mat poteter, vil du gifte deg godt. Hvis det var så enkelt, og verden ville ikke være ensomme og ulykkelige kvinner. I mellomtiden, folk lære, forelske, gifte seg og leve sammen lykkelig, aldri lært å lage mat. Dette er naturlig. Grunner for å leve sammen kan være forskjellig - gal kjærlighet, nøktern beregning, ønsket om å få barn, men ikke sulten.
 Alle er forskjellige. Hver mann ser på en kvinne noe. Noen ønsker å se neste interessant og utdannet ledsager. Andre - god vertinne. Atter andre - en fantastisk elsker. Det viktigste - å bestemme hva slags menneske du er tiltrukket av, og prøve å svare på det. Hvis du valgte rollen som elskerinne eller en intellektuell, er det ikke nødvendig å forstå den komplekse vitenskapen kalles "housekeeping". Det er kvinner som liker å tilbringe tid ved komfyren hver dag og imponere elskede nye kulinariske herligheter. Men alle bør gjøre bare det som gir ham nytelse. Hvis du lekser - hardt arbeid, ikke en god tid, kan du prøve å dele dette arbeidet med sin elsker.
 Selvfølgelig, til den mest gunstige tiden bringe hennes mann hjem arbeid - når forholdet er bare dukker opp. Men innerst inne, er det aldri for sent å gjøre. Trenger bare en mye mer tålmodighet og hengivenhet.  
Hvordan å behandle hansker

 Care hansker hjemme


 For å rengjøre skinnhansker, sette dem på hendene og gni hverandre i varmt vann med nøytral såpe (baby), deretter vыpolaskyvaya dem i kaldt vann. Bruk hansker bør være litt fuktig, slik at de gjenvant skjema.
 For fint skinn drakt følgende sammensetning: 60 deler vann 5 deler hydrogenperoksyd, 5 deler av en hvilken som helst detergent, en del ammoniakk. Til ingen valg flekker og skilsmisse, følg renseteknologi nøye. Ikke gni hanskene med en klut dynket i chystyaschem løsning. Det motsatte er tilfelle: hansker vanning løsning (helt), ren klut, deretter tørr og ventilert (ikke i solen). 4
 Semskede hansker hastily rengjøres med en løsning av natron i melk (1 lm. L. Per cup). Zalosnyvshyesya sted bør forsiktig gni blekk viskelær (hardt), vanlig salt eller lite hud.
 Sterkt fettete hansker gjenopprette løsning av ammoniakk (4 deler vann til 1 del av 10% ammoniakk). Hansker for å tørke en bomullsdott dyppet i en løsning (for å endre det som forurensning), deretter i rent vann eller i vann, litt myknet med eddik (til 1 liter vann 1 time. L. eddik).
 Kontrahert trange skinnhansker (etter tørking på radiatoren) eller sitte på våt tørk med en ren klut dynket i lakserolje (presist, nøyaktig og raskt, eller flekker forbli) - noen få timer vil de bli elastisk og skinnende.
 Å utvide litt stramt skinnhansker, de trenger et par timer innpakket i ost klut vridd, og deretter sette på hendene og la tørke.
 Skinnhansker noen ganger molt innsiden ut og skitne hender. Det anbefales å helle litt talkum inni hansker, gni det, og tapp ut overflødig.
 Når du oppbevarer den anbefalte kutt ut av papp sjablong hansker (ikke tommelen) og sett begge hansker. Hold hansker som mulig på boksen og i lin pose. Å gjenopprette elastisitet og glans hansker kan tørkes av med en klut dyppet i lakserolje.  
Яндекс.Метрика