Hva du bør vurdere når du velger en vaskemaskin

 Hvordan velge en vaskemaskin


 Vaskemaskin - uerstattelig assistent i alle hjem, så hennes valg bør iverksettes med stort ansvar. La oss undersøke dette nærmere.
 Åpningen for klær kan plasseres på toppen av vaskemaskinen eller på frontveggen. Dette bør ta hensyn så snart du bestemmer deg for installasjonsstedet. Innebygd vask maskiner er vanligvis plassert under vasken, lin dem lastet og losset gjennom en luke på frontveggen. Etter å ha satset på badet, må du ta avgjørelser basert på sin størrelse. Hvis badet er forskjellig stor størrelse, ideelt for henne er en vaskemaskin med vertikal belastning. Et stort rom vil sette den med en luke mønster på frontveggen og den øvre overflate av maskinen brukes som en hylle.
 Selv i et lite rom kan stille inn maskinen front loading - for eksempel helt bli kvitt vasken eller satt modell med avløp vertikalt. Hevert vask i dette tilfellet er på bakveggen av vaskemaskinen, så selv om proteche overløpsrør, vil vannet ikke skade dyrt utstyr.
 Velge en modell med front-lasting, bør du vurdere en ting til - diameter kum. Hva det er, jo lettere å laste og losse store elementer, inkludert jakker, kåper, tunge tepper og puter som kan vaskes i vaskemaskin. Vinkelen av lukeåpningen kan være 95120 eller 180 °.
 Ta hensyn til kapasiteten på trommelen. Kompakte modeller ikke tar opp mye plass, som inneholder ca 3 kg tørre klær, og noen typer full størrelse utformet og 8 kg. Ennå den mest vanlige mengden av vaskemaskin, ideelt for en familie på 3-4 personer - 45-5 kg ​​med denne laste klær ikke er krøllet, men fordi beløpet vil ikke bruke maskinen for ofte.
 Viktige parametre er klasser vaske, spinn og makt, fordi de bestemmer hvor godt maskinen vil utføre sin grunnleggende funksjon av hvor økonomisk det vil fungere, hvilke klær du får fuktighet utgang. Hver egenskap er merket med latinske bokstaver fra A til G. maskiner er ansett som den beste i klasse A, henholdsvis klasse G - det laveste.
 I praksis forbrukerne er mest 3-4 typer programmer som er laget for å vaske bomull, syntetisk og ull, noen ganger silke. For hver type stoff kan du velge en full syklus, inkludert vask, skylling og spinning, eller dens enkelte elementer.
 Moderne vaskemaskiner er utstyrt med mange ekstra funksjoner.
 Soaking gi en to-timers opphold i vannet med vaskemiddel ved 30 ° C. Denne modusen vil spare mye tid elskerinne.
 Funksjon forvask forskjellig fra soaking kortere driftstid, og kompenserer rotasjon av trommelen i sparsom modus ved lave vanntemperaturer.
 Daglig vask program laget for å gi friskhet er ikke altfor tilsølte klær. Tøyet er ved 30 ° C og varer i en time.
 Rask vask gjør det mulig å vaske klær på valgt ved skjønn av eieren av bilen.
 Økonomisk vask, men tar mye lenger. Vannet ble oppvarmet til 60 ° C, og maskinering linen er mer intens. Dette sparer strøm og vaskemiddel. Normalt gir en slik vask ekstra skylling.
 Halv mengde vask tillater en liten mengde tøy, sparer vaskemiddel, vann og elektrisitet.
 Modus "Hand Wash" vil spare deg fra å måtte slette tung genser, tynn genser og hansker, skjerf og hatter med naturlige garn manuelt. I løpet av vasketrommelen er i sparsom modus, som ikke roterer og gynge litt, noe som gir en myk virkning. Ting perutsya ved temperaturer over 35 ° C, betyr det ikke deformeres og etter inngrepet krever ikke manuell ekstraksjon.
 Tilgjengeligheten av tørking på den ene side mye enklere livet på den andre - øker verdien av vaskemaskinen. Vanligvis når spinne bomull eller syntetiske klær ved høye hastigheter på utdataene vi få ting riktig at fuktighet, som er lett å stryke. Tunge jakker, tykke gardiner og duker selv etter presserende behov intensiv "dosushyvatsya" på balkongen eller på badet. Men noen ganger er det nødvendig å fullføre tørking av ting og det er da tørking er svært nyttig. Spesielt høy kapasitet vaskemaskin, tørketrommel setter pris unge foreldre er tvunget hver dag for å vaske en masse bleier og baby eks.

 Hvordan ta vare på en vaskemaskin


 Processing vaskemaskin sitronsyre - Er en effektiv måte å rengjøre ovner fra skala, som brukes for blank rulling maskin. Denne metoden er mye billigere, men ikke mindre effektive.
 Det er veldig enkelt: helle i tanken for lin 200 g sitronsyre og sette hovedvaskeprogram på høyeste temperatur. Ved drift i denne modus maskinen sitronsyre ikke bare renser varmeelementet, men overflaten av trommelen og tanken. Sitronsyre, inngrep med skum i en kjemisk reaksjon, oppløser salt - og varmeelementet er fjernet.
 Denne prosedyren eksperter anbefaler gjenta annenhver måned. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke bare ødelegger syre kalk, men eroderer gradvis gummi deler av vaskemaskinen, så ingen grunn til å gjenta denne prosedyren for ofte.
 Vaskemaskiner skal ikke bare rengjøre avskum, men hold komplekse omsorgsarbeid.
 En av de vanligste problemene er tett gitter gjennom hvilket vannet pumpes maskin. For å fjerne den, kuttet vannet i vaskemaskinen, koble fra slangen som leverer rene og børstet mesh
 Jevnlig ren og avløpspumpe. Det er strødd med små fremmedlegemer -. Fjær, bust og t N. Når du legger tøyet i vaskemaskinen, sørg for å fjerne rusk fra lommene til klær og dynetrekk og putevar med - fjær og dun. Hvis forurensning av avløpspumpen rengjør den umiddelbart. For dette formål, i hoveddelen av maskinen er en hullrensing pumpe. Rens det må være fullstendig etter fullførelse av vasking og drenere vann fra maskinen.
 Utvendig rengjøring vaskemaskin er en såpeløsning eller andre myke stoffer. Bruk aldri løsemidler til dette formålet, hlorovmisni stoffer, slipestøv. Etter å ha ryddet maskinen fra skala, skitt, rust og støv, tørk av med en myk klut.
 Med riktig stell, vil en vaskemaskin tjene deg i lang tid og vil ikke ha behov for å gjøre dyre reparasjoner.
 Sopp i vaskemaskinen. Utseendet av mugg og mugg i vaskemaskinen - et alvorlig problem, og det må tas opp. Ved første tegn til mugg i vaskemaskinen tørk det inne sodaoppløsning (1 kopp natron til 1 kopp vann). Hvis dette ikke lykkes, kan du bruke husholdningsrengjøringsprodukter.
 Legg en vaskemaskin hlorsoderzhaschee noen måte og slå en halv time på maksimal varme vann. Vanligvis hjelper klor for å fjerne muggsporer. For dette formålet, kan du bruke sulfat.
 Hvis ingen av verktøyene ikke fungerer, må du erstatte vaskemaskin, sopp, for å hindre at det sprer hele enheten. Dette kan gjøres i spesialbutikker.  
Gardiner og persienner. Er det bedre å velge?

 Window Dressing med hendene


 Windows trukket gardiner og persienner. Disse dekorative elementer er ikke bare skjønnhet, men også for å beskytte bygningen fra solen i løpet av dagen og fra nysgjerrige øyne og mørkt om kvelden og om natten.
 Å få persienner og gardiner og gardinstenger er brukt. De kan være laget av tre, metall og plast. Naturligvis, for ulike interiørstiler områder ved hjelp av ulike løsninger av vinduer. Derfor, for de fleste av klassiske soverom passe lett draperte gardiner, persienner, hjelmkleder endret, suspendert fra tre eller metall gardin kabinett, besluttet i en moderne stil, vinner persienner ser.
 Pelmet nødvendig i tilfeller hvor displayet er lav fordi det legger visuelt høyde uten å skjule rommet. Pelmet kan også brukes for visuell justering høyder hvis rommet har flere vinduer på ulike nivåer.
 I den klassiske omgivelser ved hjelp av tynne metallskinner med plugger. Gardiner hengt på klipp som glir langs takskjegget på ringene.
 I adressering interiøret bør ta hensyn til kompatibiliteten til materialer, farger og mønstre av situasjonen rommet. Interiør, slo seg ned i én farge vil alltid se ut som en vinner. Og Setetrekk kan være av samme stoff som gardinene, eller kombinert i farge og mønster. Derfor, hvis mulig, å være slitt stoff for møbeltrekk og gardiner eller persienner.
 Soverom god løsning kan være teppe på sengen, pute små puter og gardiner av ett eller COLOR lignende i tekstur og materialer.
Gardiner og persienner. Er det bedre å velge?

 Effektivt og brukes i det indre av disse persienner og gardiner i farge, mønster og tekstur av tapet.
 La oss snakke litt om BlindsSom sikkert stadig mer populært. De blir ofte referert til som valsede skodder. Hvorfor er denne tvetydigheten? Det faktum at blinds er kjennetegnene og gardiner og persienner. De kombinere det praktiske persienner estetikk og et komfortabelt hjem gardiner.
 Stort utvalg av farger, teksturer og materialer for å skape en harmonisk løsning i et moderne interiør. De kan kombineres med tradisjonelle gardiner, legge til og med vekt på felles stil i utformingen av vinduene og hele rommet som en helhet.
Gardiner og persienner. Er det bedre å velge?

 Vev lerret persienner sprer forsiktig lyset, slik at de er med hell brukes i barnas rom, stuer, soverom. Enkel justering av lys blenderåpning gir til enhver tid å skape en behagelig belysning i rommet. Siden moderne stoff persienner ha spesialbehandling og impregnering, har de ikke falmer i den lyse solen og beskytter mot utbrenthet møbler og andre interiørdetaljer. Lettstelte persienner, motstand mot temperaturendringer og luftfuktighet gjør det mulig å bruke dem i områder som kjøkkenet eller balkong. Bruk persienner for å unngå gjenskinn på TV-skjermen og skape et behagelig miljø å jobbe i et kontor, kontor, hjemmekino rom.
 Persienner kan festes direkte til rammen (rolshtory), selve rammen kan være laget av tre, plast eller aluminium. Matter Blinds sår på en aluminium rør inne i boksen, som er festet med skruer i rammen av vinduet og ikke ødelegge dens utseende. Dette vedlegg, i motsetning til å installere gardinstenger, er rask og fri for støv, sparer du ekstra rengjøring. Kantene av rammen er festet spesielle strips som fungerer som guider for lavere avsats rolshtory og kan helt blokkere lysutbytte. Ryddig usynlig boks som trekkes tilbake lerret blinds ikke lukke hullet og kan gjøres i alle fargevalg. Rolshtory kan installeres selv på Swing-out vinduer.
 Åpningsmekanismen er meget enkel. Med kjede gardin rullet opp eller senkes, fastsatt til enhver høyde. Limiter heving og senking blindene er låser chain management. Lerret persienner sår på takskjegget, så ved siden av så nær veggen og enkel tilgang til styrekretsen. Kompakt - en av mange gunstige kvalitative egenskaper ved roll skodder.
 På grunn av sin høye funksjonalitet, fleksibilitet, brukervennlighet og vedlikehold blinds tillate deg å spare tid, visuelt utvide plass, skape bekvemmelighet og komfort.  
Яндекс.Метрика