Hvis du gjør fitness eller yoga, trenger du sannsynligvis en spesiell pad. På grunn av sine kvaliteter og egenskaper avhenger av din komfort, bør ved å kjøpe dette tilbehøret bli kontaktet ansvarlig. Men hvordan du gjør det riktige valget på? Hva bør jeg se først?

 Trenger et teppe?


Hvordan velge en god matte for yoga eller fitness?

 Trenger jeg alle personlige yogamatte? Utvilsomt, kan dette tilbehøret bli kalt nødvendig. Først bør det kjøpe minst i forbindelse med personlig hygiene, ettersom gulvet eller matte generell bruk for å engasjere seg i usikre fordi bakterier kan leve hvor som helst. For det andre vil matte gi deg komfort. Du vil ikke være kald eller vanskelig, og noen ganger er det veldig viktig. Tredje, hvis du kjøper et teppe, du bare ikke kan slutte timer (ja, er viktig for noen et slikt argument).

 Hva bør være mattene for fitness?


 Her er kravene som gjelder for tepper fitness:
 •  Rug skal absorbere fuktighet. Of course, i klasserommet, kan du svetter, og være ikke veldig hyggelig å ha med fuktig fra din svette belegg. Noen ganger er det bare farlig.

 •  Materialet skal ikke strekke mye. Gjøre tøyningsøvelser, vil du ikke trenger å bekymre deg for at du vil bli skadet. Så når du kjøper en dra matte. Hvis det varte mye, gi opp kjøpet.

 •  Teppet bør ikke skli, selv på glatte overflater som fliser eller laminat. Økt trening vil gjøre skyve ineffektiv, ubehagelig og noen ganger farlig.

 •  Dette tilbehøret bør ikke ta oppmerksomheten vekk fra trening og for å trekke oppmerksomhet til seg selv, så unngå lyse og "sure" farger og store bilder.

 •  Teppe skal være myk nok til å gi riktig demping og støtte for kroppen. Men for myk dette tilbehøret kan ikke være.

 •  Kvalitativ og praktisk matte lett kan vaskes med vanlig såpe og vann, er det praktisk og rask. Hvis materialet kan bare tørke klut, vil det legge unødvendige bekymringer og problemer.

 •  Tilbehøret bør ikke være for vanskelig.

 •  Typer


   Her er de viktigste typer matter for fitness og yoga:
 •  Teppe «ab matter - kort og ganske tett matte som vil være praktisk for øvelser på pressen. Det er mye tykkere og tøffere enn andre typer, men dynamisk eller vekttrening med dette tilbehøret vil ikke være komfortabel med den sterke skli.

 •  «Workout matte» - nesten universell tilbehør. Det er et mykt og lange, som vanligvis består av flere segmenter, og kan inneholde. Dette alternativet er nyttig for ikke-profesjonell opplæring og sysselsetting hjemme. Det gir nok demping og nesten glipper, men komplekse øvelser fungerer ikke på det.

 •  «Mind body» - uten integrert pad segmentene du vil kaste seg inn i en rull. Avskrivninger nok, kan du gjøre noe trening. Dette er det beste alternativet for vanlig eller profesjonelle yrker.

 •  Hva gjorde?


  Hvordan velge en god matte for yoga eller fitness?

   Når du velger bør ta hensyn til materialet av puten er laget. Det er flere varianter:
 •  Matter laget av syntetiske materialer (polyvinylklorid PVC) som den dyreste og den mest populære, spesielt blant nybegynnere. Dette tilbehøret er ganske praktisk, er det nesten ikke falmer og er uskadd, lett å rengjøre. Den tettere materialet, jo lenger den varer matte. Men dette tilbehøret kan skyve på noen flater, så det er ikke egnet for yoga.

 •  Mats termoplastelastomer, mer elastisk, myk og behagelig å ta på, og bedre beholde sin form selv etter alvorlig mekanisk stress. Dette tilbehøret kan brukes i alle miljøer, inkludert utendørs. Mat vil absorbere svette, bare se etter ham. Materialet non-slip, holdbar og solid og lett. Men dette teppet vil koste dyrere enn PVC.

 •  For produksjon bruk og fleksible naturlige materialer slik som gummi eller gummi med tilsetning av jute. Gummi ganske hardt og ikke absorberer fuktighet, men beholder ikke lukt, ikke slip og ikke elektrifisert. Betydelig tykkelse, material myk nok. Gummi ganske myk og elastisk, holde god form og sklisikker og holdbar. Men tepper laget av naturlige materialer er tyngre og som regel dyrere.

 •  Også på salg kan du finne bomullsmatter. De perfekt absorbere fuktighet og beholde kroppsvarme, men de kan skli og ikke gi den nødvendige støtte. Dette alternativet passer mer for de mest grunnleggende øvelser.

 •  Bestemmes med størrelse


   Hvordan velge en komfortabel matte for kondisjon og yoga? Det er viktig å finne den optimale størrelsen på puten, som vil avhenge av dine innstillinger. Et par nyttige tips:
 •  Lengden av matten kan variere 170-240 centimeter. Hvordan avgjøre? Det hele avhenger av din høyde, samt øvelsene du har tenkt å gjøre. Så hvis klassene er rolig og ikke veldig dynamisk, for å fastslå den optimale lengden skal øke til legge til 10 inches. Hvis dynamisk trening, og deretter legge til vekst på 20-40 centimeter, vil svært kort matte engasjere ubehagelig.

 •  Bredden ligger vanligvis i området 60 til 80 inches. Selvfølgelig er det best å velge en bred matte til ingenting lenket bevegelsene dine. Men hvis gym du må reise med offentlig transport, er dette tilbehøret kan hindre deg og andre passasjerer. Men husk, for smale matter er ikke veldig behagelig.

 •  Nå er det nødvendig å bestemme tykkelsen. Generelt kan den ligge i området 15 til 6,8 millimeter. Det er bedre å velge en ganske tykt teppe. Det er for det første vil beskytte deg mot det kalde kilde til sex, og dernest sørge for maksimal komfort under klasse og hjelpe uten ubehag basert på dine knær eller albuer. Så den optimale tykkelsen - en 45-6 millimeter. Det tykkere pads, men dette er ikke nødvendig å kjøpe tilbehør, kan det hindre deg til å føle din egen kropp.

 •  Hvordan å bære?


  Hvordan velge en god matte for yoga eller fitness?

   Det er lurt å kjøpe et teppe med promokayuschym ikke dekke utstyrt med et behagelig håndtak. Dette vil beskytte tilbehøret fra å bli våte og miljømessige påvirkninger og dermed gir komfort når du bærer eieren.

   Hvordan ta vare på teppet?


   Trenger jeg å ta vare på mat? Utvilsomt, ja. Grunnleggende regler:
 •  Etter å kjøpe vaske pad. Tilbehør PVC kan vaskes i maskinen, matte termoplastelastomer bør vaske hånd og pute av gummi eller gummi bedre å bare tørke.

 •  Ikke opp puten, kan det føre til dannelse av rynker, bedre rull det inn i en rull.

 •  Rens tilbehøret til omfanget av forurensningen. Ikke bruk skuremidler, kan de skade materialet.

 •  Få komfortabel matte for yoga og fitness og engasjert med glede og komfort.  
  Hva lukter i huset? Feng - Shui dufter

   Det skal bemerkes, og en slik viktig detalj som lukt. Det kan påvirke vårt humør, stemningen i huset, helse, følelser og tanker. Forskere har bevist at hver smak på noen måte påvirker den menneskelige hjerne, fremkaller positive eller negative følelser.
   Dufter påvirke situasjonen i huset - Ekteskap vil være lykkelig, lagt helse forbedrer humøret. Vi pleide å ignorere lukt, men likevel sa: "lukte storm", "Denne saken lukter vondt", "en kilometer unna ligger en svindel". Mellom visse aktiviteter og arrangementer av våre personlige liv er nært beslektede.
   Noen ganger har du møtt en følelse av melankoli når du treffer et hjem ensom eldre person, ikke sant? Det er ikke bare synd på vertinne eller utleier, men en lukt av alderdom, ensomhet. I gamle skap sannsynligvis blandet med nye, rene ting er kjoler for en lang tid da hun var ung og vakker. I hennes skjenk - brutt krus, limt vaser, fat med brutte kanter. Fordi ingenting noensinne angre kast.
   Hvis du har klær som du ikke har brukt et år eller to uten anger, gi den til noen eller gi til de fattige. Kast gamle sko. Revet ark la ham i filler. Vanligvis avskjed med gamle ting skal heve mange minner, som beklager til del. Husker ikke. Hva gikk - gått bort. Holde hender i anger gammel jakke, som lenge har hatt, vi plutselig innser at tiden går og vi blir eldre
   Den triste! Ifølge feng shui teori, på dette punktet vi ikke programmerbar vår fremtid å bevare vitalitet, ungdom og glede, og den visner og død.

   Gamle ubrukelige ting, ting - er svært reelle energi eaters.


   Det er veldig farlig å holde ting i huset til den døde. De eneste unntakene er de tingene som en gang ble forelsket i deg nå presenteres god død mann. Slike ting kan og bør være i huset - som minnet om en kjær, slektningen som døde. Faktum er at etter døden på grunn av ham også begynne å bære ting om døden, vi kan til og med si at de bærer print neyzhladymaya død. På en merkelig måte fremmed energi, som kan være ganske negativ. Og hvorfor trenger vi å trekke sammen og til hans hus fremmed negative - er det ikke din egen? Vær forsiktig! Husk at ditt liv, helse og velvære dyrere enn alle de dyreste tingene i verden.
   Feng Shui gir lukter stor betydning. Vi selv kan skape den atmosfæren i hjemmet ditt. Luften i rommet bør være rent, friskt og fylt med energi. Derfor, til de kinesiske meget spesielle sikre at alt er godt ventilere rommet. Hver kineser vurderer bygningen der han bor som en levende skapning. Dette er hva vi er vant til det rommet - en vegg, gulv og tak. Og for det kinesiske rom - energien, luft, aroma. Som lukter av huset ditt hjem.
   Visste du at lukten av roser bringer velstand huset, lokke penger? Dette skiltet ble brukt i. I Russland, og den andre er kjent ritual. Det ble antatt at den avdøde kunne stave sin egen ta på en levende sjel. For å gardere seg mot denne faren, huset til den avdøde brakt furu eller gran grener. De drive bort onde spell, fremdeles liv, gi helse. Og lukten av røkelse, det ser lindrer selv ulydig barn.  
  Яндекс.Метрика