Hvordan lage deilig hyse?
 Hyse - stor fisk med saftig hvitt kjøtt, som tilhører familien Gadidae. Det er en utmerket kilde til protein av høy kvalitet og kostholdsprodukter. Fettinnholdet i kjøtt hyse liten, omtrent 05%, slik at det kan anvendes i nesten enhver diett. Smaken av denne fisken er ikke så veldig lyst, snarere dempet og myk, så det absorberer godt og av de andre smaker. Det er tilberedt og servert med forskjellige sauser og krydder, grønnsaker og frukt, urter, vin, fløte.
I butikker og markeder kan du finne fersk, røkt og tørket hyse, men det meste av det er solgt frosne, i ren form eller i isdekke. For å opprettholde formen på fisken, tine det bedre gradvis beveger seg fra fryseren til kjøleskapet i flere timer før steking. En fordel med hyse - dens tynn hud som ikke kan rengjøres, og at steke er sprø og deilig. Kjøtt hyse - elastisk og tett - beholder sin kvalitet i alle former for behandling av leskende å grille, men den mest skånsomme og mest kost det viser seg å bli dampet.
 Stekt hyse
Hyse kan fyre av en rekke måter. Enkleste: Vask fisken tørr med tørkepapir, skåret i porsjoner og stek i smør på en varm stekepanne. Hyse ut deilig og uten panering og kosttilskudd, trenger du bare legge salt. Tjene stekt hyse best med noen krydret saus: soya, hvitløk, ingefær, tomat, etc.
Til skare var sprø fisk, hyse stekt i potetstivelse eller potetmel. Det er veldig enkelt: våt fisk dyppet i stivelse, riste overflødig og stek i en panne.
Du kan steke fisk i brødsmuler eller mel, i dette tilfellet, til den best bevarte panering, helst pre-fisk dukkert i pisket egg. Noen ganger bruker pisket protein.
En annen måte å steke - i røren. Deigen er utarbeidet med mel, egg og fløte (melk) eller fra mel og øl. Brikker gjøre det bedre i små til å ha tid til å fiske prosmazhytsya inntil pidrum'yanyuyetsya deig.
 Salat pykshey
For hyse salat bare koke i saltet vann og skille kjøttet fra beina. Da er det kuttet i små terninger og legg til salat.
Alternativer salat pykshey:
Salat, dill, persille, cherrytomater, olivenolje, sitronsaft.
Kokt egg, ris, hermetisk mais, majones.
Gulrøtter, skiver i strimler og rist stekt i olje med løk, sylteagurk, majones blandet med rømme.
Ris, agurk, kokte gulrøtter, grønne erter, majones.
 Koteletter med hyse
Hvis du klarte å kjøpe en ferdig kvernet hyse - flott, hvis ikke, kan du gjøre det selv, er det et blunk. Cook hakket filet enkleste - det trenger bare å skjære i stykker og kjøttdeig eller male i en blender. Dersom det er ønskelig, tilsett løk umiddelbart, selv om det kan bli terninger og hakket til å gjøre senere.
Du kan lage stuffing er ikke bare bryst, men med fisk skrotter. Pre fjerne eventuelle store bein og svømmeføtter, og i ferd med å knuse watch nøye til små bein var godt malt.
Sug i melk eller fløte hvitt brød, klemme, bland med kjøttdeig, salt, pepper, og kan forme burgere. Klar koteletter rullet i brødsmuler eller mel og stek i en panne i vegetabilsk olje. Et annet alternativ - bake kjøttboller i ovnen, og du kan helle fløte, rømme, eller en blanding av rømme og tomatsaus (ketchup og passer).
 Hyse bakt i ovnen
I denne fremstillingsmetode er forskjellige alternativer. Bake fisk kan rett og slett med sitron og urter, innpakket i folie og legge et par stykker av mykt smør.
Og du kan lage mat hyse i ovnen straks pyntet. Som en siderett kan tjene kokt ris eller poteter. Hyse, før du bake, helst stek på begge sider i en panne som hun dannet skarpe.
Baking er som følger: Lå på smurt stekeplate siderett (ris eller skiver poteter), ordne skiver på toppen av fisk. Du kan legge til hakkede tomater i tynne skiver og dryss med revet ost alt. Bake til gylden brun utseende.
 Kosttilskudd hyse, stekt i fløte med poteter
I dette fatet ganske litt fett, hovedsakelig den ene inneholdt i kremen. Så hvis du ønsker å redusere mengden kalorier, ta lettmelk eller fløte.
Kok noen poteter i sitt skinn og rengjør dem fra huden. Skåret i små terninger eller skiver. Hyse filet skåret i små biter. Fløte, kok opp i en liten kasserolle, legg fisken i dem. Krydre med salt og pepper etter smak. Stek i 5-7 minutter, deretter legge potetene og fortsette å koke parabolen over middels varme med lokket på i flere minutter.
Hvis du ønsker å legge stuet pykshe stekt i smør løk, hakket persille og en bit av smør.
Hvordan vil du forberede hyse det på noen måte du vil dra nytte, fordi det inneholder vitaminer, essensielle aminosyrer og umettet fett. Så ofte inkludere i kosten som kosttilskudd fisk.  
Hvordan å sy en knapp på lykken?
 Aldri før har menneskeheten ikke føler meg så kompetent og kraftig som i dag, i XXI århundre. Men ingen rasjonalitet og sunn fornuft er ikke i stand til å overvinne innledende frykt, men sydd inn vår underbevissthet. Vi har skapt Internett og regelmessig fly ut i verdensrommet, men er redd for spøkelser og monstre under sengen. Denne frykten er tvunget til å bære halsen maskot under fem år - mynt spytte over hans venstre skulder og være sikker på å se i speilet før du forlater huset, hvis du hadde noen grunn til å returnere. En annen beskyttende ritual er sy knappene på flaks.
Tråder og knapper. Dette er de enkle, hverdagslige ting rundt oss hver dag, og så kanskje er gitt spesiell betydning. Generelt sett er det ingenting galt med det: lite iøynefallende detalj kan være helt usynlig for andre, men gir sin eier med indre styrke og selvtillit. Så la oss la til side den kontroversielle illusorisk kraft av amuletter og gå direkte til egenskapene til knappene. De, ifølge folk visdom, har i denne forbindelse er virkelig enestående potensial.
 Magiske knapper
De praktiske glidelåser og knapper langt til intelligent funksjonalitet, som i århundrer hadde knapper. Bein og tre, med hull og en etappe - de var ikke bare nærmere, men også en talisman, et monument og et verktøy for prediksjon. Alle opplevd i slike tilfeller personen vil bekrefte gyldigheten av disse symptomene:
 1.  Tap av knapper - varsling av fare. Dermed en høyere makt prøver å trekke oppmerksomheten din til fare eller beskytte mot tvilsom transaksjon.
  Du kan ikke sy knapper på klær uten først å slå den av. Ellers risikerer du å miste minnet om at "pryshetsya" med knapper.
  Vi finner en knapp, spesielt store og vakre, garanterer praktisk talt suksess og støtter godt humør.
  Ikke glem at en delikat sak sy knapper praktisk talt alle viktige nyanser: størrelse, farge, form av knapper, deres antall og plassering, og mer: farge tråder og masker konfigurasjons, hold knappen på stoffet.
   Sy magiske knapper
  Før du lære de magiske knapper, må du lære at de nødvendige fullmakter har ikke alle knappene, men bare "lekk". Blant dem enten likestilling: magiske egenskaper er mer iboende knapper fra naturlige materialer enn syntetiske. Derfor, for å oppnå maksimal effekt bør velge knapper med fire hull boret i tre, elfenben eller naturperle.
  Fargeknappene - ikke minst i den lille verktøy for å tiltrekke lykke. Plukk det vanskelig fordi låsen skal være i harmoni med klær etter farge. Men minst huske de grunnleggende regler og bruke dem i størst mulig grad:
  røde knapper hjelpe i hans personlige liv, drevet av lidenskap og gjøre hans kjøretøy attraktiv for det motsatte kjønn;
  blå og blå knapper bidra til forverring av intuisjon og framsyn å bære;
  grønne knappene sikre suksess i finansielle operasjoner tilsier kilder nytte;
  gul - drive bort onde ånder, heve stemningen og vitalitet;
  lilla - utvikle talenter, forårsaker et rush av inspirasjon;
  Hvit - foreslå de riktige beslutningene i vanskelige situasjoner, for å lede veien til sannheten.
  Tips for de som ikke ønsker å bryte harmonien upassende klær lås, men tror på kraften av farge, sy en knapp på vrangen. Så det vil trolig skjult fra nysgjerrige øyne, og du - er beskyttet fra skrå visninger.
  Det beste stedet for en hemmelig talisman - venstre bar klær, nærmere hjertet. Jo mer du bruker puhovychnыm amulett, vil mer være din beskyttelse. Derfor er det fornuftig å sikre at alle knappene inne charodeyskymy favoritt klesplagg.
  Hvordan å sy en knapp på lykken?
   Turning å øve nøye gjennom skjemaer masker, har hver av dem makt forskjellig fra de andre sitt fokus:
  1.  To horisontale tråder sydd under hver garantere lojalitet og vennlige i det hele tatt å ha gode mennesker i livet ditt.
   To, men vertikale striper av garn, presser intuisjon og gi gave forutanelse av hendelser.
   Masker i form av det latinske bokstaver «Z» - for å tiltrekke lykke i alle områder av livet, men spesielt - i en profesjonell saken.
   Kvadrat eller rektangel med strenger over knappene balansere sine problemer, og bringer fred, konsistens med omverdenen og indre harmoni.
   Square opphever innsiden fra hjørne til hjørne - og snart forvente en sterk kjærlighet og begynte en lidenskapelig romanse.
   Nesten den samme effekten kan oppnås hvis stingene å sy en knapp med bokstaven "T", men med den forskjell at denne metoden for montering festene tiltrekke ikke bare én, men mange fans og konkurrenter i ditt hjerte.
   Tråden, ligner på bokstaven "I", har alltid vært en funksjon av kreative mennesker som er på jakt etter kunst under beskyttelse.
   De som søker evig ungdom, som fører en sunn livsstil og betaler mye oppmerksomhet til ytre skjønnhet, må du sy i knapper bare i form av en stilisert iksa.
   Button, sømmer sydd i form av en bue, eller iksa vertikalt parret beina vil i stor grad legge til rette for vekst av finansformue og pålitelig beskytte mot konkurs.
   Til slutt, den samme figuren «Z», men utplassert speil, også, til slutt fylle lommeboken og passe på at det ikke var en tom fremtid.
   Man kan stille spørsmål ved gyldigheten puhovychnoy magi, men også konvensjonell medisin anerkjenner placebo effekt! Så hvorfor kan ikke knapp sydd en eller annen måte ha samme effekt?!  
Яндекс.Метрика