Hvordan lage varm kjøtt av lam?
 Shurpa - fylling suppe, som, i tillegg til hovedkomponentene: lam, løk og poteter kan inneholde opp til et dusin andre frukter og grønnsaker. Det er distribuert i Østen og i Balkan-regionen, med hver region er ikke bare en måte å tilberede, men også dens navn. Denne suppen kan kalles shorpo, sorbet, eller chorpa ciorba. Tradisjonelt shurpa forberede lam og blir ganske fet, tykk og næringsrik. Mens det er muligheter for matlaging biff, fjærfe og selv fisk.
Den største forskjellen skruer fra lignende matvarer - kjøtt og grønnsaker før slukke pre-stekt i vegetabilsk olje. I en forenklet versjon ved hjelp av kokt kjøtt og kjøttkraft klar. En annen forskjell Shurpa - det omfatter et stort antall av krydder og urter, så suppen kommer ut skarp, krydret og velduftende. I tillegg er tilstedeværelsen av grønne urter og krydder fremmer bedre fordøyelsen av fett kjøtt.
Hot kjøtt kan være en suppe og hovedretter. I en annen utførelse Shurpa legge ganske mye vann, bare for å kjøtt og grønnsaker tushkuvalysya, ikke stekt. For konsistens shurpa en tallerken ligner en tykk saus med biter av kjøtt og grønnsaker.
 Den klassiske oppskriften for varmt kjøtt
1 kg lam trenger:
løk - 3-4 stk;.
Poteter - 5-6 middels poteter;
Gulrøtter - 2-3 stk;.
pepper - 1-2 stk;.
tomater - 2-3 stk;.
vegetabilsk olje - 2-3 ss. skjeer;
krydder: svart, rød og søt pepper, laurbærblad, koriander - etter smak;
friske urter: persille, dill, koriander - for å smake.
Kjøtt vask, fjerne filmen og sener, kuttet i biter på størrelse med 4x4 cm og tørre med tørkepapir. Løk skrelle og kuttet i halv ringer. Gulrøtter er best skåret i fine strimler, men du kan skiver eller skiver. Poteter kuttet i strimler grove eller store skiver. Bulgarsk pepper og tomat kuttet i to på langs og skjær polukruzhyyamy.
Varm gryte på komfyren, en stor stekepanne, kasserolle eller gryte med tykk bunn. Hell vegetabilsk olje. Legg lammestykker, yngel på den ene siden til gylden brun utseende, deretter snu og stek på alle sider.
Tilsett løk og stek et par minutter, rør av og til. Nå hell i pannen gulrøtter. Igjen steke. Når løk og gulrøtter komme til poenget med halv-ferdig, hell alt det kokende vannet, bringe suppe (eller hovedrett) til en byll, reduser varmen og la det småkoke til den er nesten kokt kjøtt. Hvis matlaging suppe, deretter dekke det lå ikke nødvendig, men hvis du vil lapskaus med grønnsaker, og deretter dekke fatet med lokk.
Når kjøttet er mørt, legge til skillet eller gryte andre grønnsaker og fortsette å lage mat eller småkoke 20-25 minutter. 10 minutter før slutten av matlaging, skriver i en bolle krydder og salt. Greener, vasket og finhakket, legg etter måltidet, fjern fra varmen. Dekk til og la stå i 15-20 minutter varmt kjøtt til smaken ble mer levende og smak - mer intens. Nå kan du helle varmt kjøtt på plater og tjene opp.
 Forenklet oppskrift Shurpa
I en enklere versjon for varmt kjøtt kjøtt kokt på forhånd. Denne oppskriften er mer egnet for en varm kjøttretter. Fårekjøtt kokt til kokt, ta ut et stykke kjøtt fra kjøttkraft og kutt. Del buljong må forberede varmt kjøtt, på den andre kan du lage noen suppe.
I dette tilfellet først stekt i vegetabilsk olje ikke er kjøtt og løk. Deretter legge til løk gulrøtter, og bare da - kjøtt. Når det obsmazhytsya litt i pannen får paprika, tomater og poteter. Tomater vil gi juice, er det nødvendig å sette ut grønnsaker og kjøtt. Når saften er fordampet og sausen igjen ganske litt, hell suppen, dekk og kok til kokte poteter, vil det ta ca 15 minutter. Avslutte sesongen med salt og pepper. Koriander og tilsett laurbærblad i 5-10 minutter før slutten av matlaging. Grønt, som i den første versjon av oppskriften i enden.
 Legg til Shurpa
Foruten de viktigste komponentene i den varme kjøtt kan omfatte:
 Hvitløk. Han la til, eller på et sted med en bue, eller på slutten av matlaging, etter å ha passert gjennom pressen eller rist. I den andre metoden smaken av hvitløk er mye mer merkbar. Du kan bruke begge metodene samtidig: noen yngel hvitløk og løk, tilsett del på slutten.
 Tomat Lim inn. Det administreres grønnsaker før slukke. Noen ganger, for å gjøre større tetthet saus, tomatpuré pre-blandet med litt siktet mel (1-2 teskjeer).
 Eddik - for fans kyslenkoho. Det er best å ta vin eller eple i mengden av 1-2 spiseskjeer. Legg det til helt til slutt, når shurpa er klar.
 Epler. Vanligvis tar sur eller søt-sur frukt. Deres lapskaus med grønnsaker, og legger til gryte eller panne med paprika og tomater.
 Kvede. Denne eksotiske frukten gir Shurpa helt spesiell smak. Quince trenger å skrelle og frø, hogge fint og legge til kjøtt i begynnelsen, fordi det er ganske vanskelig og forbereder mer enn epler eller poteter.
Uansett hvilket alternativ du velger varmt kjøtt, vil han elske din familie, er det en tradisjonell rett forberedt øst i århundrer, og denne oppskriften er nesten fullkommen.  
Hvordan lage pannekaker i vannet?
 Veldig veldig få mennesker som ikke liker pannekaker, så det er trygt å si at kakene - en av de mest populære rettene i vårt land og i utlandet. Typer pannekaker er dusinvis, kanskje hundrevis. De er forberedt fra hvete, bokhvete, havre mel med melk, kefir, yoghurt, rømme og bare på vannet. I crêpes innpakket utallige arter av fylling, noe som gjør dem ikke bare en dessert, men også en utmerket snack, herunder til åndene. Det er først og fremst om tradisjonelle pannekaker med kaviar eller laks malosolenoy og andre typer fisk.
Samlet, pannekaker mangefasettert og variert og representerer mer enn baking med røren, stekt i panne. Pannekaker - et symbol på solen og hovedrett av de største ferie - olje. Det er en feiring i det gamle vertinne var mellom vokaler eller uuttalt konkurranse: hvem vil forberede en tynn, velsmakende pannekaker. En spesiell stil var "blonde" pannekaker - pannekaker med sprø kant, som minner om blonder.
 Pannekaker på vannet
Hvorfor lage pannekaker på vannet? Svar på dette spørsmålet kan gis. Pannekaker på vannet - mer kost tallerken enn pannekaker med melk. Noen oppskrifter som bruker ingen tradisjonell hvetemel og annet nødvendig er vann, ikke melk. For pannekaker fylt med salt melk i testen er ikke alltid riktig. Og til slutt, den vanligste svaret i kjøleskapet bare ikke ha melk og gå til butikken jeg ikke. Og ikke. Pannekaker på vannet går ikke verre enn sine kolleger med melk eller andre meieriprodukter.
For vanlige pannekaker på vannet trenger vi:
mel - 1 ss;.
kokt avkjølt vann - 1 ss;.
egg - 1 stk;.
vegetabilsk olje (solsikke, sennep, oliven) - 1 ss. skje;
sukker - 1 ss. skje;
brus - en klype;
salt - 1 klype.
Vegetabilsk olje til steking
Sikte mel sikker, så er det bedre blandet med andre komponenter, og deigen vil være mer ensartet, så vel som påvirker pannekaker. Pisk egg med sukker ved hjelp av visp eller blender, tilsett salt, bakepulver og mel. Fortsett å kjerne. Hvis du bruker en mikser, så de små svinger. Hell vegetabilsk olje i første omgang, men etter kort tid - vann. Forhindrer eller ta ned til en jevn konsistens.
Nå tar en spesiell panne for pannekaker, med en tykk bunn støtfangere og lav eller normal panne. God varme den på komfyren og fett med vegetabilsk olje med en børste. Noen ganger brukt til å smøre pan halv poteter eller løk, som er midt i en skål med smør og deretter tilbringe hele overflaten av kjelen.
I en smurt panne hjelp øse helle litt batter og rotere pan, fordele det jevnt. Jo lavere helle test, jo tynnere helvete ut. Når produktet er tilberedt på den ene siden, snu og stek igjen. Hvis du bruker vann i stedet for melk ikke kosttilskudd formål, oljen i pannen, kan du legge mer til kakene ut mer fett. Tilsett olje i en mengde er nødvendig for å kvartal-halv teskje etter stekt pannekake med en hånd og slå til en annen.
En annen måte å gi ekstra melk smak av pannekaker på vannet - det gjør ikke steke dem i vegetabilsk, og smeltet smør. Prøv den og du vil se at smaken og duften av pannekaker vil være ganske annerledes.
Du kan også steke pannekaker på en svært liten mengde vegetabilsk olje, bruker den bare for smøring pannen, og etter å forberede hver pannekake satt på en liten bit av smør. Når smøret smelter og det hele bunken av pannekaker de lekker, vil de bli veldig myk og behagelig smak.
 Pannekaker mineralvann
Disse kakene kan fremstilles ikke bare uten melk, men uten egg. Men det er svært viktig å ta godt kullsyreholdig mineralvann, så som mineralvann eller selters.
Sekvensen blanding av produkter i dette tilfellet er litt forskjellig. Først blandes vann med alle de andre ingrediensene, bortsett fra melet, og deretter langsomt under konstant omrøring tynn strøm injisert siktet mel.
Deigen bør komme som tykk krem. Han gi brygge i ca en halv time, deretter steke pannekaker på vanlig måte.
 Pannekaker på vannet med gjær
Når forbereder deig pannekaker ikke vil gå for tynn, fordi deigen er ganske tett tekstur, men de er svært velsmakende.
En kopp mel er ca 5-7 g presset gjær. Gjær blandes med varmt kokt vann, og deretter legge i salt vann, sukker og vegetabilsk olje. Etter dette helle mel i deler under omrøring.
Pass på at det ikke er noen klumper i deigen, og deretter sette den på et varmt sted. Når du ser deigen volum økte omtrent to ganger igjen bland det og begynne å steke pannekaker.
 Pannekaker med bokhvete eller maismel
For disse typer mel pannekaker alltid forberedt på vannet, og kan brukes som vanlig vann og mineral. Oppskrift nøyaktig den samme som for vanlige pannekaker. Mest bokhvete eller maismel er ikke ren og blandet det med hvete, 1: 1.
Klar til å bli spist pannekaker med rømme, honning, syltetøy, sjokoladesaus og en rekke andre programmer på din smak.  
Яндекс.Метрика