Hvordan du rengjør ovnen knotter?
 Det mest frustrerende og tidkrevende rengjøring av kjøkkenet - dette er trolig renhold på kjøkkenet komfyr. Hvis rengjøring av komfyr vanskeligheter neppe oppstå, deretter rengjøre brytere på frontpanelet er mye vanskeligere. Men opplevelsen av mange husmødre viste at håndterer ren ovnen kan være ikke bare effektivt, men også veldig fort. Og det trenger ikke å bruke penger på dyre rengjøringsmidler - er allerede kreves i hver familie, og på samme kjøkken.
 Med såpevann
Denne metoden er perfekt for avtakbare håndtak. Konsentrert såpeløsning vil fjerne ikke bare nalypshye og tørkede matrester, men frossen lag av fett. Såpeløsning er utarbeidet med oppvaskmiddel du bruker, eller barbersåpe:
hell i en dyp skål eller kjele varmt vann bedre kjøle ned kokende vann;
per liter vann, tilsett 4 ss oppvaskmiddel eller spon av såpe;
Rør godt til rette helt oppløst;
brytere, fjern fra varmen og dyppe dem i løsningen;
la dem til det for et par timer å otkysly.
Å rengjøre meget skitne håndtak må suge dem i såpevann om natten. Hvis du trenger å rengjøre brytere i en kort tid, sette en kjele med håndtak og en løsning på komfyren og kok i 5 minutter, deretter gi dem en annen 20 minutter til vidmoknuty. Etter razmoknet skitt, gni gammel tannbørste eller fest hardt svamp, skyll og tørk.
 Med ammoniakk
Flaske av væsken er allsidig og billig høy vaskemiddel handling. Hjelper lindre brytere fra fett frossen og tørket gjørme så snart som mulig. Ammoniakk er svært praktisk å rengjøre ikke-flyttbar håndtak gass eller elektriske komfyrer:
 1.  fortynnet ammoniakk-vann 1: 1;
  Ta en tykk bomullsdott, dyppe den i en løsning av ammoniakk og sette på håndtaket;
  La den stå på i 5 minutter bytter maksimal;
  etter gang gni sin gamle tannbørste.
  Når pennen vil rense, samle rozmoklu skitt med en fuktig svamp, tørk ren utgangspunktet en fuktig klut, deretter tørr. Siden puste ammoniakk skadelig Observer sikkerhet: bære en maske og hansker. Å zastoyuvavsya lukt i leiligheten, jobbe med vinduet åpent, og etter rengjøring ikke lukke den for litt tid til ubehagelig lukt forsvant.
  Slik rengjør du de flyttbare brytere gjøre dem i en bolle og gni hver fortynnet løsning av ammoniumklorid og la stå i 5 minutter. Deretter gni børsten, skyll grundig tørk.
   Eddik eller eddikessens
  Eddik måte håndterer avtagbart egnet for alle nivåer av forurensning:
  Hell vann i en kasserolle og tilsett håndtak;
  Hell eddik i pannen eller eddik 6 ss av beregningen 2 ss eddik eller Essensen per liter vann;
  Dekk gryten med lokk og satt i brann, kok i 5-7 minutter.
  Etter gang Drain og la avkjøle litt bytter. Deretter gni dem med en tannbørste eller svamp med vaskemiddel, skyll og tørk.
   Halvparten av saftig sitron og brus
  Hvis ikke-avtakbare håndtak forurenset ikke veldig mye, vil det hjelpe vanlige sitron. Det fjerner perfekt fettflekker fra alle overflater og ikke skade dem. Soda tørket partikler vil ha det gøy, men også fjerner dårlig lukt v'yivsya skitt:
  Ta en halv sitron og presse saften ut av det;
  med en bomullsdott, gjelder det på bryteren, gni og la sitte i en time;
  etter gang dukkert tannbørste brus og rengjør den hver penn.
  Samle restene av brus med en fuktig svamp og tørk av med et håndtak og panel. Å rengjøre en meget sterk forurensning trenger to teskjeer natron med et lysbilde hell saften av en halv sitron. Shypyaschuyu Blandingen skal raskt sette på håndtaket, gni og la stå i en time, så igjen gni hardt svamp.
  Mellom panelet og håndtak er en liten plass hvor skitt kan skjule. Å fjerne steder fra forurensning, ta en tannpirker, skru på tuppen og dypp den i vatt ammoniakk. Rengjør ekstern plassering og skru på en ny tannpirker ren ull og tørk av sted igjen.
  Rengjøring penner komfyr tar for lang tid, slik at tempoet selv for å unngå overdreven rengjøring, bruke forebyggende tiltak: tørk håndtaket panel og hver gang etter koking.  
Samt fjerne korte smell?
 I frisyrer med smell er et veldig stort pluss: bang når som helst, kan du stikke, og deretter få et nytt bilde uten store endringer. Dermed stil kan endres så ofte som den ønsker å endre kvinners humør. Som for korte smell, ikke lengden ikke tillate mange alternativer ukladok. Men med noen triks, fine rene korte smell fortsatt mulig, og disse metodene vil være ikke mindre vellykket enn manipulering av større lengde smell.
 Hair-stil 60-tallet, pomp og glamour
Vinn-vinn-situasjon for korte smell - for å skjule det i hennes hår, kommer i vår tid med trendy 60-tallet. Du kan også eksperimentere med bilder:
 1.  Femininitet og romantikk. Frisyre er preget av letthet, prakt og er egnet for middels lengde hår og litt under skuldrene. Bang heis og nacheshite, trekke tilbake. Endene krøllet hår curling ut eller brashynhom. Sett en ring og skyve det litt mot pannen for å markere bøye smell. Håret på hodet og lå nacheshite hard hat, klar til å fikse håret hårspray.
   Audacity og lidenskap. Del håret inn i soner: sentrum og to templer. Gjør fleece midtsone med smell zbryzkuyuchy hvert hårstrå lakk ferdig ved røttene for bedre fiksering. Glatt kam temp området og sikre hver usynlig ved den øvre enden av øret. Dryss hennes hår lakk.
  Begge kan ta oppmerksom på å prøve på bildene så ofte som situasjonen tilsier det.
   Skjule smell gjennom rim og brede pannebånd
  En elastisk bandasje kan skjule smellene uansett lengde, inkludert svært kort. I stedet kan du bruke den kompilerte stripete silke lommetørkle, og i den kalde årstiden kan kjøpes varmet bandasje. De kan være en hvilken som helst bredde, og en bred, føttene tett og smale, som en ring. Bandasjer kan også være dekorert med en rekke måter: blomster, paljetter, perler, til ethvert humør og anledning svarte en stil tilbehør. Hår under bandasje bedre la løs, slik at håret ser spektakulær.
  Kant også bidra til å skjule godt korte smell, og legger bildet av kvinnelighet og mysterium:
  1.  Rim og langt hår. Håret må være ren, bangs å legge ubemerket i andre hår. Plasser rent hår, rette jern eller lage krøller. Litt vippe hodet fremover og sette en ring samle dem smeller tilbake. Hev hodet ditt og justere plasseringen av felgen, skyve det i riktig retning. Gjør denne frisyre er enkelt, og du kan bruke den nesten hver dag.
    Uforsiktig bjelke og en tynn rand. Uforsiktig frisyrer alltid ser imponerende og romantisk, dessuten skjule denne frisyre bangs ut veldig enkelt. Netto Lay Hårruller og visp tråder. Sett en tynn kant slik at volumet dannet smell. Samle håret i en slurvete bun, sikring med pinner på baksiden og usynlig. For slike frisyrer passer tynn dobbelt ring naturlig skygge nær fargen på håret eller tynn ramme med en liten sløyfe eller stor blomst.
   Det første alternativet frisyrer legge image litt konservativ, og den andre er ideell for romantiske stevnemøter.
    Vi fjerner korte smell med pinner
   Stendere og hjelp skjul usynlig mislykket kampanje til frisøren, der spesialist nesten gjettet smellene ønsket lengde og nå vil det ha å skjule og vokse:
   1.  Del smell på delelinjen. Det er veldig enkelt: Gjøre hodet selv avskjed dele frynser på to sider. Til korte smell vybyvalasya ikke tidligere gjelder en gel eller voks. Drepe smell på begge sider av stealth og gjemme dem i naboparter. Veldig bra og enkelt alternativ for hver dag. Men denne metoden har en feil: vellykkede smell gjemmer seg under håret, hvis håret rene ører eller hale gjør, hemmeligheten vil bli avslørt snart, og vil utstikkende enden av smell.
     Sideskill og smell. På toppen må først søke gel, mousse eller voks og fuktighet for å delta. Så det tørker håret allerede, og vil ikke skille seg ut. Divide hår skiltes på siden riktig retning. Scheshyte smell på den andre siden hvor håret kom over. Fiks det usynlige, som deretter gjemme seg i en nabo hårstrå. Hvis du blir lei av å gå med håret sitt, kan du sette dem sammen til en lav side hestehale.
    Den største fordelen med disse metodene er at pinnene vil hjelpe deg raskt og enkelt fjerne de korte smell.
     Flageller og musefletter med korte smell
    Denne metoden vil gjøre den opprinnelige frisyre rundt bare ta hensyn til det. Men for å skjule så godt bang skjedde, må du legge til en bit av håret vokser i nærheten av:
    Tilbaketrekkingen av en centimeter og bangs gjøre henne avskjed parallelt;
    koble håret og bruke gel eller voks dem, samle de resterende håret i en hestehale, for ikke å forstyrre;
    velge retning av fremtidige fletter eller slep;
    skille den lille strand flette og begynne å samle vekselvis i den gjenværende hår flette;
    dopletaya ikke slutten, fikse håret bak øret og stealth straff foran naboparter, forkaster halen.
    Hvis du ønsker å gjøre flagellum, er det også en liten smekk lås og stram tourniquet over toppen, samle sammen resten av håret. Ferdig frisyre må fikse lakken, ellers vil det ikke vil holde.
    Når avslutter korte smell ikke glem å sette på hennes festemidler, ellers er det bare vyb'yetsya av hår, og du vil bli lei innsats og tidsbruk. Videre slike midler bør ikke bare mousse eller gel, men hårspray sterk feste.  
Hvordan stoppe sjenerte gutter?
 Følelser av skam iboende i ethvert menneske. Det vises spesielt akutt under dannelsen av personligheten, når vi blir oppmerksom på seg selv som en del av et stort samfunn, der medlemmene har et klart skille etter kjønn. Som et barn, forholdet mellom kjønnene vi ikke bryr seg, alderdom - allerede. Ungdom, som det var vakkert, med rosa drømmer og glade forventninger, stuper alltid oss ​​ned i avgrunnen av frykt og tvil skyldes uerfarenhet, som fører til sjenanse, forlegenhet og stivhet.
Mange jenter er sjenerte gutter uansett grunn eller til flere. Identifisere og eliminere den siste - det er hva som må gjøres i veien for utfrielse fra frykt. Se på deg selv og tror at de fleste av dere fører til forvirring når du arbeider med en pick-me fyr, han eller deg?
Hvis det blir fastslått at det er det som du er bekymret. Hvis du er redd for å snakke med en ung mann, begynner han å lære å snakke, for det meste fra fremmede på fora, butikker, transport. Hvis du er skamfull at fyren kan se din interesse i det, lære å kontrollere sine følelser og forstå at det er ingenting galt sympati, når det er gjensidig, trenger fyren ikke bryr seg, eller du rødme bledneesh; hvis ikke, den unge mannen like glad for at han er en jente som for en positiv spekter av følelser.
Det antas at fyren forelsker kan bare være ett slag vippene åpner bunnløse, skinnende lykkelige øyne. Kjærlighet strekker seg etter kjærlighet, og hvis ikke, hvorfor frykter du? Så det er ikke din mann, og her spiller det ingen rolle at du rødmer, eller enda bledneesh zaykaeshsya. Men til renhet av deres språk bedre se. Det samme gjelder for de ytre.
Man kan spekulere i det uendelige om betydningen av indre fred, men det første inntrykket av mannen vil fortsatt bestå i "klær". Særlig mellom kjærester. Det er ingenting som skal gjøres: de fleste unge mennesker som øyne. På den ene siden er det dårlig på den andre - vel, fordi hvis fyren begynte å snakke til deg, det er alt ordnet som deg!
Så rart som det kan høres, men synd vi er født til seg selv. I utgangspunktet, når flau meg selv - på grunn av det faktum at vår åndedrag er ikke helt frisk; på grunn av det faktum at du føler deg ukomfortabel i en kjole i fjor, ikke den nåværende samlingen; på grunn av det faktum at det hadde hvordan å bruke sminke før du forlater huset; et par ekstra pounds; på grunn av årsakene til vår misnøye kan være mange, men verdt å betale oppmerksomhet når møtet har allerede funnet sted?
Streber etter perfeksjon, ingenting som hindrer deg etter at du ocharuesh sin livlighet og spontanitet likte fyren. Deretter kan du rocke med: oppdatere din garderobe, en ny frisyre, stoppe overspise om natten muffins. I mellomtiden er det nødvendig å fokusere på hva som skjer og prøve vyklastysya det maksimale, alene med seg selv. Husk: jo mer du tenker på hvordan du ser bedre, jo mindre tid du har er reell handling.
En følelse av tillit i håndteringen av en fyr kunne komme litt bort selv. Tenk deg at du snakker ikke av interesse for deg ung mann, en bror, en venn eller en tilskuer. De skremme deg? Derfor bør det ikke!
Og til slutt, er det viktigste å si. Det faktum at vi alltid en eller annen måte ikke merke! Gutta kan også skamme. I denne sammenheng er de ikke forskjellig fra oss. Tenk: kanskje mens du sjenert senket blikket, som du ung mann desperat å finne en felles samtaleemne? Være dristigere. Hjelpe ham i dette!  
Яндекс.Метрика