Hvordan biene gjør Royal Jelly gjøre?
 Bee produkter - det er nesten ikke-avfall, universelle og ufarlig biologisk aktive stoffer. Du skulle tro at arbeidere-bee vin tjene trofast forbruker-mann, gi ham verdifull deres arbeid. Dette er ikke helt sant. Apitherapy (såkalt vitenskapelig språk med resultatene av en bie medisin) kjenner og bruker nesten alle fruktene av arbeidet til disse bevingede insekter. I kurset er honning, voks, ambrosia, pollen, propolis, bie gift, bie og selv pidmor, Mor bier og mål bdzholosim'yi. Men som bie royal gelé - det er snarere et biprodukt av livet enn et resultat av arbeidstakere bikube.
 Hva er "bee melk"?
Allegorisk begrepet "fugle melk", tanken på at munnen fylles med spytt alle kjent søt tann. Men hvordan du reagerer på melk bier, og at det generelt er dette en mystisk substans i løpet av bare noen få kjennere av entomologi og tilhengere av tradisjonell medisin. I virkeligheten, selvfølgelig, til melk, som mate sine små pattedyr, har bier melk helt irrelevant. Er det for flytende mat for den yngre generasjon, og den har en lys beige, nesten hvit. Men denne likheten næringsløsninger oppbrukt.
Det er ingen hemmelighet at i hive juridiske regimer strengt hierarki. Bier er født med identisk larver, men den oppgaven de er helt annerledes. Uten å gå inn i det komplekse systemet av bie sosiale liv, ser vi at honning arbeideren bier skiller seg markert fra dronning bier og morfologisk og livsstil. Så, tyktflytende væske med en skarp-sur smak og søt aroma, som er dannet i kjertlene i halsen og kjeven sykepleie bier, er dette kongelig gelé. De spiser alle larvene i løpet av de tre første dagene av deres eksistens. Bare larve, som må deretter klekkes dronning endelig moden, fullstendig oppslukt i melk. Og dette bee vokser to ganger større enn sine underordnede, arbeidere og mange flere. Bie, dronning, kjærlighet modnet i melk, er hjem til rundt 6 år, og vanlige bier - litt mer enn en måned (!); den produserer daglig og legger opp til 2000 nye larver. Og alt takket være stimulans avledet fra bee Royal Jelly.
Fra et biologisk reserve av energi? Det ligger i sammensetningen av melk. Disse proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer, fettsyrer, enzymer som stimulerer hormon kjertler aktivitet. Og hovedmasseandel av protein og vitaminer løses opp i vann. Prosentandelen er den kjemiske sammensetningen ser slik ut: 60% vann og 40% "meningsfylt" tørrstoff. Det i sin tur innbefatter proteiner (50%), karbohydrater (40%), fett (ca. 5%), aminosyrer, vitaminer, mineraler og organisk materiale.
Ernæringsmessige egenskaper er oppnådd ved tilstedeværelse av opp til 22 aminosyrer: arginin, asparagin, valin, hlikokolu, glutaminsyre, lysin, leucin, metionin, prolin, tryptofan, fenylalanin- og flere andre. Profesjonelle idrettsutøvere spesifikt inkludere disse i kosten supplement, Royal Jelly, er de i for optimal assimilering av naturlige form. Dermed ingen av naturlig eller industrielt stimulerende midler immunitet er sammensatt like balansert forholdet mellom mineraler. Som additiver er tilstede i den essensielle pantotensyre, biotin, som er direkte involvert i metabolske og utvinningsprosesser. Det er ingen overdrivelse å si at alle disse komponentene i biologisk verdi av bier bringe melk til morsmelk.
Interessant, selv moderne kjemi ved hjelp av avansert teknologi ikke klarer å identifisere noen av de næringsstoffene av kongelig gelé. Vi vet bare at det oppdaget DNA. Den er der, kanskje, den krypterte informasjonen om de mange stimulerende og regenererende egenskaper av bie kongelig gelé. Det stimulerer stoffskiftet, øker vitalitet og - lo og se! - Fornyer cellene i menneskekroppen.
 Bee Royal Jelly - elixir av ungdom og helse
I dag ikke bare healere, men offisielle vitenskapen har anerkjent fordelene ved kongelig gelé og dets terapeutiske egenskaper. Totalt styrker det de beskyttende egenskapene til kroppen og øker energi, noe som skyldes eksponering:
 1.  I nervesystemet, sentrale og perifere. Stimulerer celle vekst og ernæring av hjernen og ryggmargen. Fremmer absorpsjonen av glukose i hjernen. Bidrar til å håndtere stress og psykisk stress. Gjenoppretter styrke og elastisitet av synsnerven. Normaliserer søvn forbedrer hukommelse og øker aktiviteten av hjerneceller.
   Hjerte-, sirkulasjonssystemet. Fører til normalt blodtrykk hos hypertensive pasienter reduserer det, men særlig forbedrer personer med kronisk hypotensjon. Hever og opprettholder optimal tone av blodkar, styrker deres vegger. Opprettholder riktig forhold er blod (det hindrer kondens og / eller fortynning). Gjenoppretter skadet albuminnivå og normaliserer sin protein og salt sammensetning.
   På det gastrointestinale system. Øker appetitten og stimulerer utskillelsen av gastric juice. Fremmer absorpsjon av næringskomponenter, for derved å øke muskelmasse og utholdenhet av kroppen. Med like beriket diett kroppsbyggere og idrettsutøvere premature barn.
   På det endokrine systemet. Regulerer aktiviteten av endokrine kjertler. Den har en fornyende effekt på binyrebarken. Den inneholder et stort antall hormoner, inkludert sex.
  På muskel- og skjelettsystemet. Royal Jelly brukes i behandling av revmatiske og reumatoid artritt, sykdommer og inflammasjon i leddene.
   Urinveiene. Royal Jelly hjelper opprettholde og gjenopprette styrke, hjelper med infertilitet. Lindrer smerte og reduserer blødning under menstruasjon, bidrar til å etablere stabil menstruasjonssyklus.
   I stoffskiftet. Det akselererer avgiftning, tilbaketrekning fra det giftige stoffer, tungmetaller og eventuelle giftstoff. Merkbart sin gunstige effekt på huden: pantotensyre i komposisjonen opprettholder elastisitet, glatthet og blodsirkulasjonen.
   I luftveiene. Forsterker effekten av medikamentell behandling i løpet av lungebetennelse, tracheitis, laryngitt. Generelt, hastigheter utvinning fra alle sykdommer i luftveiene, inkludert rennende nese.
  Denne imponerende liste av uvurderlig fortrinn bie kongelig gelé til menneskeheten generelt, og leger og deres pasienter i særdeleshet. Men som du vet, kan selv den god medisin for uriktig bruk forårsake skade i stedet for godt. Alle spissfindigheter og teknikker kombinert med andre produkter eller preparater vet bare medisinske fagfolk, og vi foreslår at du lærer de grunnleggende regler for bruk av kongelig gelé.
  Hvordan biene gjør Royal Jelly gjøre?
   Former og metoder for bruk av kongelig gelé
  Effektiviteten av en hvilken som helst struktur avhenger ikke bare av dets komponenter, men friskhet. Naturligvis er den sterkeste effekten Royal Jelly umiddelbart fjernet fra bikuben. Men som vår egen bigård birøkter er kjent eller ikke i det hele tatt, er det ofte kongelig gelé kjøpt i et apotek i form adsorbert (obezvozhennom). Dosen og frekvensen av opptak vil bli angitt på pakningen farmakologiske midler.
  I klinisk praksis bee jelly brukes på flere måter:
  fersk melk uten tilsetningsstoffer tatt fra dronning celler;
  apilak pulver tabletter "Apylaktoza";
  alkoholoppløsning eller vannbasert;
  endetarms stearinlys;
  spray;
  narkotika ampuller for intramuskulær injeksjon, samt blandinger av honning, pollen og i kombinasjon med pchelouzhalenyem.
  Vurdere bruken av hver form mer:
  1.  Fersk melk brukes svært nøye, bruker ingen flere kaffeskjeer. Det du kan få det fra bikuben og legges under tungen, prøver å svelge som mulig. Vel, hvis du kan holde stoffet i munnen i minst 15 minutter. Det vil blandes med spytt og inn i kroppen gjennom slimhinneoverflater. Denne metoden for mottak - svært intens, men veldig få tilgjengelige.
   Apotek kan finnes tabletter som består av kongelig gelé, honning og glukose. Gjennomsnittlig dose for voksne: rozsmoktaty tablett under tungen for en halv time før måltider 2-3 ganger om dagen. De er oppnevnt i mange tilfeller til bedring etter mageoperasjoner til barnet anoreksi. Dosering barn, selvfølgelig, mye mindre og utnevnt lege individuelt.
   Royal Jelly løsning - praktisk oppbevaring og søknadsskjema, som kan også lage mat hjemme. For å gjøre dette, ta en del melk og 20 deler vodka, bland godt. Den mest vanlige løsningen anvendes til utvortes bruk, men variasjonen av vannbasert nasal egnet for vanning i løpet av virussykdommer. Alkohol samme sammensetning kan dryppe inn skjeen eller direkte under tungen, hold den i munnen så lenge som mulig til det er helt absorbert.
   Rektal gnist fra Royal Jelly er hovedsakelig brukes i pediatri, er voksne sjelden utnevnt.
   Aerosol - en universell form for herde hudsykdommer. I en hudlege kan oppnevnes utøveren.
   Intramuskulær royal gelé administreres bare i et sykehus, for det meste eldre pasienter som en tonic, restorative agent. I noen tilfeller, som brukes i perinatal praksis igjen, bare spesialister.
   Forbindelser med andre kongelige gelé bie - en vanlig metode. I søknaden må du huske at melk er fullstendig ødelagt i magen, og det er derfor alle oppskrifter inneholde instruksjoner for bruken av resorpsjon i munnen.
   Royal Jelly blandet med honning i et forhold på 1: 100. En halv teskje av denne blandingen tre ganger om dagen for en måned bruk i nevrose, hysteri og selv schizofreni. For en frisk person er en naturlig immunostimulant.
   To ganger mer konsentrert blanding avl og melk og honning (i et forhold på 01:50) akselererer utvinning av bronkitt. For å hindre skrumplever og gjenopprette melk og honningbier løser under tungen to ganger om dagen.
   Hvis vi legger til kongelig gelé og propolis honning, får du et kraftig verktøy for å øke immunitet. En kaffe skje av denne delen av dagen i en måned nok til å motstå alle vinter SARS.
   En halv teskje av kongelig gelé, fortynnet i en halv liter flytende honning, med tillegg av den samme par skjeer pollen tas 2-3 ganger daglig på tom mage. Etter et par uker vil du merke som ekstra styrke, bedre humør, apati og hypotoni av venstre og spor.
    Kontraindikasjoner og mulige komplikasjoner
   Hovedproblemet med selv innkjøp og mottak av bie kongelig gelé kan bare være feil dosering og kontraindikasjoner forsømmelse. Deres riktignok litt, men de er. Spesielt kan Royal Jelly ikke brukes som lider av sykdommer i binyrene. Det Kontra for pasienter med sjeldne og Addisons sykdom. Selvfølgelig, ikke ta noen sjanser med allergi mot stoffet. Og til slutt, ikke bruk det ved sengetid fordi det er biologisk aktive stoffet utløser en bølge av styrke og aktivitet, rett og slett ødelegge god hvile. I en annen bie kongelig gelé - kanskje den mest harmløse healing og nyttig produkt.  
Яндекс.Метрика