Feng Shui hjem. Octagon ba-gua

 Hvordan å identifisere gunstige og ugunstige steder i leiligheten?
 I hvilken del av leiligheten for å plassere et bestemt boligområde?
 Hvordan lykkes ordne møbler, ordne tilbehør for å oppnå harmoni og suksess. Dette vil hjelpe oss Octagon ba-gua.
 Octagon ba-gua (Se. Figur) er et symbol på kosmisk energi.
Feng Shui hjem. Octagon ba-gua

 Den inneholder all informasjon om sine lover og åpner for overholdelse av personlig energi rettigheter bevegelse av energi i omgivelsene. De åtte sider av oktogonen er åtte himmelretninger, åtte typer energier som eksisterer i universet, og åtte typer mennesker makt.
 Pålagt plan leiligheter Octagon ba-gua delt boareal i soner som har ulike typer energi. Med det kan du også definere gunstige og ugunstige steder å forbedre eller korrigere dem.
 Aspekter av livet som kan justeres og forbedres ved hjelp av ba-gua:
 • Sektor, som ligger i nord-relatert karriere, og - med inntektene.
 • I din erfaring, åndelighet, selv-forbedring, kunnskap og visdom møte nord - øst.
 • North West - det hjelper, beskyttere. Det vil si, de som gjerne gir deg støtte, glad for å gi gode råd, hjelp i ord og gjerning.
 • Øst retning symboliserer dine familie, venner og fjerne slektninger, forfedre og den nye generasjonen.
 • Sør-øst er rikdom og overflod på alle områder.
 • Sør bringer ære, men hvilken? Dette vil avhenge av deg. Dessuten er ansvarlig for din fremtidige suksess denne sektoren. Det er spesielt populært i retning av kreative og ambisiøse mennesker.
 • Southwest - romantisk forhold. Men ikke bare! Det er også ansvarlig for ekteskapet beskytter kjærlighet er orden, harmoni og forståelse mellom ektefeller.
 • Arrangementet er ansvarlig for reproduksjon. Som åndelig (realisering av dine ideer og prosjekter) og fysisk (vår favoritt avkom!).
 • Center - helse, velstand, harmoni. Han er "hjertet av familien."  
Dersom barnet ikke sover. Hva gjør jeg?

 Takler dårlig søvn et barn betyr feng shui.
 Til beste for barn er spesielt viktig komfortabelt, koselig Søvn i den romslige rom. Barn tilbringer her noen år, da de skal sove, leke, lære og slappe av.
 • Velg passende til barnas alder komfortabelt og vakkert møbler. Det er ingenting å gjøre gamle antikverte antikke ting, reiser vesker og idrett tilbehør foreldre.
 • Bed barn bør være i en komfortabel, stille rom, men ikke på døren.
 • Plant symboliserer vekst, nytt liv, vår og derfor spesielt positiv effekt på barn. Hang ved siden av en vakker baby crib Ampel anlegget, slik som eshinantus (Aeschynanthus radicans) og mobil. Det liver opp barnehagen, gjøre det mer attraktivt. Plasseres foran vinduet og mobilitet ampelnye litt svekke plantene er svært aktive i dette rommet, raskt flyter inn og ut av Qi.
 • Vis barnet hvordan å så frø som de spire, glede seg med ham de endringene som skjer med små plantlets!
 Vekke den nysgjerrighet, ønsker å vite livets mysterier. Barnet ditt vil bli roligere med erfaring skiftende årstider, varsomt og kjærlig lære å takle ting.
 Utmerket lærer barn ansvar for oppgaver vare på "sine" planter.
 • Hvis disse tiltakene ikke hjelper, og barnet fortsetter å sove dårlig, vred seg i sengen hver kveld, eller tyr til deg i sengen, så sjekk om det er å sove på underjordiske vannstrømmer eller andre kilder til negativ energi.
 Konsulter en spesialist for radiestezii, spør dine venner om de vet ikke god praksis. Det analyserer også alle rom og anbefale hvilke endringer som må gjøres. Kanskje, bare ommøblere?  
Feng Shui. Feng Shui sminkebord

 Sminkebord - et magisk sted. Hvordan og hvor du skal direkte skjønnhet i form av feng shui, vil denne artikkelen fortelle.
 Alt - en merkevare
 En viktig regel av feng shui, kjøpt noe nytt - Bli kvitt gamle! Energi må bli kontinuerlig oppdatert. Dette vil gi deg en følelse av evig ungdom, ungdom og skjønnhet. La alle kosmetisk tilbehør du vil ha en merkevare.
 Kraften i duft
 Ifølge Feng Shui, skal venstre side av sminkebord være rett ovenfor. Fra venstre til å sette flasker med parfyme og pleieprodukter. Lukten vil bli lenger og lysere opplyst om dersom igjen for å sette sitt "hjerte" hånd.
 "Vann" speil
 Plasser speilet slik at skjermen ble sentrert, og så videre refleksjon krone kunne legges lengde av håndflaten. Lading Zone Beauty positiv energi, hold deg til små speil gullfisk.
 Magisk ramme
 Ta en vanlig ramme. Strekke det fra den ene veggen til den andre blå (vannkraft) og rød (ildkraft) tråd. Få en slags ramme med "strenger". Nå kan du henge inne hennes øredobber og halssmykke: det vil fange og holde balansen på to sterkeste energi.
 Energy Beauty
 Høyre-sone makeup. Ta skygge eller leppestift høyre hånd, deretter månedlig energi koster full av skjønnhet og kreativitet.
 Forfatter: Natalia Pravdina  
Feng Shui hjem

 Denne artikkelen handler om hvordan læren Feng Shui hjelper oss å organisere din stue, kontorlokaler og gjøre våre liv lykkeligere og lære oss å leve i harmoni med naturen. Og som du vil finne svar på spørsmålene om hva Feng Shui er at dens opprinnelse og hva er yang og yin geomancy
 Feng Shui Housing
 Feng Shui - Er den gamle kinesiske kunsten, som anser mennesket og alt som omgir det som en enkel struktur og søker å bringe denne strukturen for å maksimere harmoni. Feng Shui, som kombinerer en mystisk og symbolsk tradisjon av "I Ching" (Book of Changes) til prinsippene om økologi, lover arkitektur og kunst design.
 Ifølge Feng Shui, helse, lykke og suksess mann avhenger i stor grad av hvordan den er utstyrt boliger og arbeidsplasser. Dermed er hensikten med Feng Shui er å etablere harmoni i miljøet, strømmer plass av rom og tid - for å forbedre den menneskelige skjebne.
 Feng Shui - er to kinesiske tegn, der vind og vann. Vind - er energistrømmene i himmelen, og vannet renner i løpet av jorden, endring av topografien og obtochuyuchy store fjell. Feng shui er et system for å måle flyten av energi i tid. Når du bygger et objekt i miljøet, mener vi at det vil eksistere så lenge som mulig i tid og gi folk muligheten til å være i sine grenser til den største fordelen.
 Feng Shui er kjent i Kina, i hvert fall siden Tang-dynastiet. Den eldste mester i denne kunsten, Yan Yuen Tsang, vanligvis kjent som grunnleggeren av Feng Shui. Han etterlater seg sine forpliktelser som har overlevd til i dag. Master Yan Yuen Tsang var rektor rådgiver til hoffet til keiser Hui Collet (888 g. BC. e). Hans bøker har blitt grunnleggende tekster som hele generasjoner av hans tilhengere fortsetter formalisert system av kunnskap. Master Yang understreket viktigheten av fjell former, retning av vannstrømmer og, fremfor alt, plasseringen og forstå innflytelsen av Dragon - den mest ærverdige himmelske etableringen i Kina. Teori Master Yang var detaljert i tre kjente klassiske verker, som beskriver læren Feng Shui gjennom fargerike metaforer. Den første, "Chin Han Lun", inneholder kunsten å vekke the Dragon; andre, "Chin Nan Chi AM" - metoder for å bestemme plasseringen av dragens hule; tredje, "Og Lung Chin", oversatt under tittelen "canon Anonyme Dragons" og forteller hvordan du kan gjenkjenne the Dragon, som er implisitt uttrykt i lokaliteten. Pioner av Feng Shui anses også stor Confucius (født i 551. BC.th.). Ifølge hans lære, i verden er det en kraft som knytter mennesker med miljøet - "Qi". Imidlertid er hvert punkt på plass et krysningspunkt for et stort antall energistrømmer, så vel som i det menneskelige legeme som funksjonen utføres akupunkturpunkter. Hvis energien på dårlig passerer gjennom disse punktene eller forskjellige energistrømmer oppstått i dem, i det menneskelige legeme som har sykdommen. Jord, i henhold til representasjoner av den kinesiske heomantov eller lærere i vind og vann, også er en levende organisme som bærer bølger av gangen, akkurat som kroppen holder seg gjennom kraften av natten og dagen. 
 Geomancy delt i to hoveddeler: Yin geomancy eller vitenskapen om å velge en gunstig tid og sted for begravelsen av de døde, og Jansky geomancy - vitenskapen om å knytte til områder av hjemmet eller noen annen bygning.
 Jansky geomancy kan deles opp i indre og ytre.
 Utenlandske geomancy arbeider med former for land omkringliggende terreng, den ytre arkitekturen av bygningen, og så videre. d. Inne fokusert på distribusjon funksjoner i områder av huset og plassering av objekter i hvert enkelt rom. Det er en annen type geomancy - geomancy legeme.
 Hvor skal man søke feng shui?
 Feng Shui brukes mye: fra de minste steder, for eksempel plasseringen av sengen eller en stol til omfanget av byen. Hans filosofiske grunnlaget som dekker alle prestasjoner av kinesisk tanke, fra taoisme og buddhisme og slutter med folk magi. Den opererer på mange nivåer: overtroisk og pragmatisk, det hellige og det verdslige, følelsesmessig og fysisk.  
Яндекс.Метрика