Hvor er det beste stedet å arrangere og barn. Barn Feng Shui

 Den lille mannen er ikke i stand til å påvirke helse og belåne sin fremtidige suksess.
 I de første årene av sitt liv å ta vare på disse tingene hviler helt på deg.
 Naturligvis, det første tegnet og skjebne av barnet, avhenger av hvor mye det vil motta foreldrenes kjærlighet, hengivenhet, varme, men den aura av hans personlige plass avgrenset av de fire veggene i rommet hans, bidrar også.
 Dessuten tilfredsstiller et større bidrag enn øyet.
 Hva bør være den første lille barnehjem?
 Hovedregelen er: ingenting i verden som omgir barnet og heller begrense eller hindre det. Barnet skal føle seg trygge og i stand til å vie seg til noen pick-me klasser, teste sine evner til å prøve noe og det forbedret sine ferdigheter. Vel, la oss ordne ungen et reir. Hvor skal jeg begynne? Og vi må begynne med valg av en passende Rom.
 Barnet er ikke egnet for alle rom i leiligheten. For noen grunn til å tro at barnet er bedre å arrangere leiligheter i dybden som mulig fra inngangsdøren. I form av Feng Shui er helt usant. Tvert imot - for å ta barn under lengst fra inngangen rommet ønskelig. Denne delen av leilighetene dominere passive energi og økende energi folk trenger aktiv. Distant rommene er bra for de som "kommandoer parade", mens i baksetet, er for foreldre. Her mest rolig energi, og de vil hjelpe deg å forynge etter en dag. Barn er også mer egnet første halvdel av inngangsdøren til huset.
 Som et barn, rommet mitt var like langt fra inngangen til leiligheten, og jeg liker det ikke. Som mange barn, var jeg redd for at trenge inn i leiligheten tyver, så når en lyd ble hørt i låsetast tilbake, jeg dekket frykten. Fordi jeg ikke umiddelbart kunne avgjøre hvem som kom. Men hvis rommet var nærmere døren, ville jeg ha vært klar over alt som skjer i gangen, og følte meg som meg selv roligere. Snarere var det ikke en tyv, fordi i vår leilighet hadde tre dører - beskyttelse, mer pålitelige enn selv i moderne tid. Ganske enkelt, levde jeg under innflytelse av passiv energi (i språket av Feng Shui kalles Yin), er det frykten som genereres.
 Hvilke rom som er best for barnet i form av kardinal? Hvor er leiligheten ikke er mulig å plassere en barnehage?
 Med partenes posisjoner tenne mest gunstig for barnets retning er øst. Og hvis du har mulighet til å ta i barnas rom, som vender mot øst, gjør det, selv om det er i en fjern del av huset.
 Øst - retning av vekst, utvikling, velstand. Leve i dette rommet, kobler barnet til sine gode energier, og dens utvikling vil være raskere og mer smidig. Men i sørvest rom for å arrangere barnet ikke: i dette tilfellet, vil barnet byde sine foreldre, kan han bli en innenlandsk tyrann, og du - arvtakere av hans vilje.
 Heller ikke bør bosette barnet i et stort rom som ikke forårsake ham frykter, så vel som for stramt, noe som begrenser bevegelse av veggene. Barn er veldig intenst føler overveldende påvirkning av møbler. Enig, er det bedre å ikke provosere nervøse lidelser enn å bære barnet til legene og beroligende drink.
 Selvfølgelig, alt det jeg nå har fortalt du trenger å matche med tilgjengelige muligheter. For eksempel, hvis en roms leilighet, høydepunkt barn østlige delen av rommet eller den ene til venstre for døra - i forhold til en leilighet som part mest gunstig for barnet. Kort sagt, styres på grunnlag av nåværende situasjon.
 Tiny bør ha personlige plass for to eller tre år. Hvis du ikke kan identifisere barnet eget rom, arrangere et hjørne i fellesrommet, hvor det vil bare være vert. Å skape et slikt hjørne, kan du bruke en skjerm, bokhylle, gardiner, persienner eller installere gipsvegg. Det er viktig at barnet ditt være komfortabel og koselig i hans hjørne. Da må han vokse opp lykkelig, sunn og sterk mann.

 Hvordan å plante frøene av suksess. Secrets plassering av interiøret i barnehagen


 Etter vår trinn - å plassere ting i barnehagen. Dette - nøkkelen til fremtidig suksess og lykke kid. Hjem ting - vår herlige assistenter! Plassere dem på noen måte, kan du spesifikt stimulere barnets suksess, hans innflytelse på helse, humør og selv kvaliteten på karakter - og utvikle noen deafen andre. For å gjøre dette, må hvert element finne den beste plassen i rommet. Og det er ikke bare møbler, men også de mindre ting som leker, bøker, planter, TV, datamaskin.
 Du kan spørre hvordan møbler og andre husholdningsartikler kan påvirke helsen og skjebnen til barnet? Saken er - i kraft! Vi tror det eller ikke, vår livskvalitet avhenger av arten av energi som sirkulerer i våre hjem. I språket av Feng Shui, denne energien kalles qi, som på kinesisk betyr "pust av liv".
 Qi - en kolossal kraft som er liv og velstand, styrer alle naturlige prosesser. Det er til stede overalt - i mennesker, dyr, planter, sand, skyer, vann til husholdnings situasjon; hun snur i verdensrommet, vaske hvert hjørne av universet. Selv om qi i seg selv er ikke "gode" og "onde", ikke "positive" og ikke "negative", kan det oppføre seg på to måter - både skape og ødelegge. Etter Qi - blandet. I hvert hjørne av universet, inkludert hver modul av rommet, det har sin egen farge.
 Energien av forskjellige gjenstander og mennesker også er forskjellige fra hverandre. Hvis chi chi objekt forstyrrer stedet hvor han er, eller qi bor neste person, oppfører det seg som en destroyer. Er et resultat av sykdom, strid, fattigdom, ensomhet, total uflaks, depresjon, apati - alt negativt, hva vi møter i våre liv. Barna lever i dysfunksjonelle energi miljø syk, lunefulle og oppføre seg som "tung".
 Dermed oppstår velferd bare hvor menneskelig energi, hjem innredning elementer og områder appellerer til hverandre. Hvis du ønsker barnet ditt et lykkelig liv, må du balansere energien i rommet hans, qi "gode" kreativ. Faktisk kommer det ned til det stedet objekter under kraften av kompasset. Du trenger bare to ting: barnet plan (du kan raskt skisse for hånd) og kompass.  
Hvis du ikke sover. Forstyrret søvn. Søvnløshet

 Fattig og urovekkende drøm. Hvordan løse problemer med søvn. Beslutningssøvnproblemer og søvnløshet bruker feng shui. Hvilke planter og blomster hjelpe sterk og sunn søvn.
 Når du har hatt noen problemer med å sove, men stresset, endringer i livet, helseproblemer førte til ustabilitet. Ofte er dette på grunn av "hjem" grunner: plassering av rom og senger, noen møbler, negativ energi og så videre. Til dere sovet godt, er det viktig å observere følgende prinsipper.
 • Den ideelle soverommet bør være i et rolig sted hjemme. I områder med støyende omgivelser bør ta skritt for å beskytte soverommet fra gaten støy, og de er mye viktigere enn dressing room. Det ideelle ville være ekstra planting i hagen, beskyttet fra støy.
 • Se hvordan sengen er i rommet. Hvis det er nær døren, det uunngåelig fører til stress. Hjernen har uforvarende bekymring, som døren til det ubevisste nivå forbundet med forhistorisk "inngangen til hulen", som alltid har vært en sone av angst og utrygghet. Har du problemer med å sovne, sover ikke bringe ønsket hvile, mareritt, morgen føles som brutt.
 • Plasser sengen på tvers av aksen av døren - vinduet fører til de samme konsekvenser: Qi ustabil selv i private og strømmer gjennom sjiktet. Sleeping på døren i det hele tatt motet. Det vil hjelpe i dette tilfellet, himmelseng, som en koselig hule eller en skjerm plassert mellom døren og sengen. Du kan henge på døren gardiner. Det er også godt å sette en stor potteplante mellom sengen og vinduet / balkong dør eller mellom døren og sengen.
 • Generelt bør soverommet alltid være friske planter! Om natten, spiser de bare lite oksygen.
 • Hvis det er en seng headboard til vinduet du tidligere usunn søvn. Åpen plass (vindu) bak forårsaker stress, du mangler sikkerhet. Her må du ty til en kombinasjon av flere metoder: henge på persienner og gardiner trange varme toner; i vinduskarmen eller i nærheten av sengen, sette planter, finne et sted å iriserende krystallkule.
 • Hvis soverommet er plassert foran den lange, støyende korridoren, rastløs Qi (Yang) faller innenfor sonen for fred (Yin). I dette tilfellet, kan
 skal straks svekke og harmonisere flyten av energi. Ordne i hall (hall) planter i keramikk eller terracotta dekorative potter. Vegetasjon bremser aggressiv energi og revitaliserer energi Sha rom. Vel her plasserer iriserende krystaller eller mobilitet vakkert og flott å henge lampen.
 • For å velge et design på soverommet rolige og duse farger. Oransje og lys gul er aktivt og stimulerende. Fortrinnsvis Qi i soverommet er stille (med mindre selvfølgelig du kommer til å intensivere den seksuelle siden av livet). Taket må alltid være lettere enn vegger, tak lys som et energifelt viser personen.
 • For å få tilgang til ny energi til soverommet døren bør åpnes vidt. Ikke opp på døren, henger det noen ting, det fører til stagnasjon av Qi.
 • Fjern alt unødvendig soverom.
 Bøker, overfylte skap, hyller med suvenirer hentet fra reiser, samlinger av mineraler er upassende. Alle "lagringsmedier" hindre sunn søvn.
 • Behagelig, bør stille stemning vare på soverommet. Det skaper puter, gardiner i stedet for blinds. Ideell for soverom planter er arter med myke, hårete blader, slik som gloxinia (Sinningia, hybrider), groundsel, eller tsynerariya (Senecio, hybrider) sparmannyya eller soverom lind (Sparmannia africana).
 • Selv om det er praktisk, men badet døren skal ikke ha rett til soverommet.
 For intens fuktighet Qi usunn. Uansett, holde badet døren lukket og alltid "sikre" henne fra rommet inni og et lite speil i øyehøyde.
 Ideelle anlegg for badet er slags grov asparges (asparges). De myke Qi, mettet med vann, og det blir til en positiv livsenergi.
 • Funksjonell skrivebord på soverommet genererer Jan - energi og forstyrrer sunn søvn. Hvis det er slik, er tydelig fra sengen du sover ubevisst fortsette å jobbe. Arbeidsplassen bør ikke være på soverommet. Dersom dette ikke er mulig, skiller det pereborkoy eller store, sterke planter fra sengen.
 • De mindre ledninger, kabler, elektriske apparater som ligger i nærheten av sengen, jo bedre søvn. Hvis TV-en er selv i neste rom, det påvirker fredelig søvn. Atmosfæren på soverommet også krenke radio, datamaskin, akvarium og enda noen typer alarmer. Hver enhet er koblet til, skaper negativ energi. Selv rundt koblet fra nettverksenheter er elektromagnetiske felt. Planter kan redusere sin negative innvirkning.  
Яндекс.Метрика